![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Gandalf The'Magic
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Children of chaos
Świat: Refugia
![]() |
![]() ladne ssy i bardzo podoba nazwa tematu :>
bartss niejestes czasem ze zgorzelca ? unas jest taki zajebisty sklep z ubraniami klimat only hh tam panuje i chyba najlepsze ubrania w miescie tam sa a haslo reklamowe "kazmataz nie dla lamusow xd"
Hail !REFUGIA! Gandalf the'magic ![]() Blade'Massters ![]() Luchese Mc'Namaren ![]() ___________________________ Jest jedna zecz dla ktorej warto zyc TIBIA! I nie zmienia sie nic ! !----::::::::::::::::::::::::::----! ! ---:-!<..L: ![]() !----::::::::::::::::::::::::::----! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nie bede komentowal tego bo dostane warna za wczynanie klotni ... jak powiedzialem kiedys to zrozumiecie. No i napewno popelnilem blad porownujac wklejanie 5 lvl do potrzeb kazdego czlowieka( tu sie musze przyznac). Tak posiadam 1 lvl i nie umiem nabic 2 i wcale sie tego nie wstydze (ironia)
Ostatnio edytowany przez Dregar - 08-11-2006 o 07:07. Powód: dopowiedzenie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2006
|
![]() Yo zioms
mam nadzieje ze pamietacie starego dobrego Aurona ![]() Elvis cos malo grasz ;/ Bartss nieszalej tak ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Nosfe Draconis
Jakbys nie zauwazyl to przy tym solo we dwoje bylo "iks-de" z wykrzyknikiem.. mozna sie domysliec o co chodzi.. =P @m0rGi Look w profilu xD Jestem z Bydgoszczy.. a "nie dla lamusow.." to teks HG @Dregar daj juz sobie spokoj.. tu sie oglada a nie "klika" x) @Caruel dawaj more sskow jak bedziesz mial.. ^^ @Auronek_19 jasne ze pamietam xDD POZDRO ![]()
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Bartss i Kamilss z jakiej części Bydgoszczy jesteście i do jakich szkół chodzicie jeśli mógłbym wiedzieć :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Kamilss@
Ahh tak.. Bartss bedzie panem i mowil kto bedzie wklejal ss do "JEGO" tematu? Ten temat bylby jego gdyby nie zalozyl go dla calego świata tylko dla siebie i jesli ktos chcialby dodawac ss to wtedy musialby miec zgode Bartssa, ale jesli jest to temat z całej Chimery to raczej nie ma nic dogadania :-) Btw, z tym wstawianem "xD" po każdych 2 zdaniach przypominasz mi jakiegos 11 latka z którym nie mozna powaznie pogadac... Topic@ Nie powiem, ss są ładne, chociaż mogło by wiecej ludzi cos dodawac ![]() Pozdrawiam Kusnier
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() Elegancki topic more plz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Auron
Nie gram Elvisem bo gram sorcem ;p @ Caruel Naapie wez zmien w opcjach upload w photobuckecie rozdzielczosc bo cos male te twoje wypociny ;p Dawac dawac nie dajcie tematowi wykitowac xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() No to to ja po długich problemach z tą śmieszną stronką umieszczam tutaj swoje jakże nie mniej śmieszne -.^ sski. o0 a jak.
To zaczne od aktualnego (tzn. ze wczoraj) stanu postaci. ![]() Teraz jakiś dwa adv. Jeden starszy drugi troszke nowszy co nie znaczy ze świeżutki prosto z pieca. ![]() I'm new Ne'roox, tyle że na Chimerze ^^ ![]() I jakiś tam queścik na addoka. ![]() Kto zgadnie kto był 1st. ^^ I po drodze locik. Trzej przyjaciele z... nie nie z boiska, ale z POREMBY. ![]() ![]() PS. Myśle, że najlepiej bedzie ignorować mr. Dregara czy jak mu tam leci. ![]() Więcej fotek mniej takich gości i bedzie good, inaczej może skończyć sie banem jak z jednym z najlepszych i najobszerniejszych tematów z sskam na tym forum (nie bede tu robić reklamy hyhhyh). ![]() GL and more plax! o0 0o |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Witam was, z tej strony Star of Hope Old ower , już nie gram w prawdzie starem ale daje fotki z niego.
Musiałem go sprzedać problemy rl. best sd ![]() Efektowny lvl ![]() ![]() Jakies GFB ![]() a tu jakiś funny Scren prosze zauważyć na Nick Knight~~ ten pan sie wyuszkał i nie padł ... ![]() ![]() Loot z Orsha~~ ![]() Btw to narazie tyle , potem dodam więcej prosze nie pytać dlaczego sełem chara .. Itd , miałem problemy rl . Pozdrawiam przyjaciół z Chimery ![]() Ostatnio edytowany przez Starrrs - 08-11-2006 o 16:02. |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Po drugie Albo jest nadzwyczaj inteligentnym 8-latkiem, albo robi sobie jaja... Chyba raczej to 2 jest bardziej realne co? A po 3 Co jeśli ktoś zrobił new chara i chce wstawić swoje ss'ki, to ma zakładać nowy temat?? Cytuj:
Chociaż "mój" nie powiem że jest poprawne ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Zabrze
|
![]() Yo! No to teraz ja ;p
Loot z dlka =) ![]() Bohy z necro ;] ![]() 100 dist (pierwszy polak na chimerze;p), z pośpiechu źle napisałem pozdrowienia ![]() 100 lvl =) ![]() nowy lvl ;p ![]() Jak bede miec czas to dodam nowe =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Zabrze
|
![]() Kolejne...
Demon Helmet Quest ![]() 20 magic level, obecnie mam inny domek ;] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2006
|
![]() Witam panow... Widze ze zrobiliście temat o Chimerze... to dobrze bo dawno nic na jej temat niebylo
![]() No więc przedstawiam wam ssy z mojej dwuletniej przygody z tibia... Są tutaj rozne chary ktorymi gralem To jest moja pierwsza postac ktorą zrobilem... ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj druid, chyba każdemu znany na servie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz knight... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatni char. Druid 40lvl 51mlvl... ![]() To by było na tyle... Pozdrawiam... Lepper Andriu, Asik de Malyszka, Vennio, Sir Goku osk, Eponarel, Szelka, Rzygulinka, Nesepi, Powoliz, Elvisek, Auron of Hope... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Profesja: Sorcerer
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() all ogulnie fajne ss
up: cos mi sie zdaje ze dostaniez bana za taka ilosc zdiec w 1 poscie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Dębica
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blade
Świat: Chimera
Poziom: 60
Poziom mag.: 55
|
![]() No dzisiaj Dziubie zachcialo sie poexpic na dragach wiec poszedlem do leczyc
![]() pobojowisko po wybiciu full respa x_X ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Skorpion - 09-11-2006 o 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Imię: Dania Stone
Profesja: Royal Paladin
Świat: Chimera
Poziom: 26
Skille: 68/52
Poziom mag.: 11
|
![]() Stara dobra Chimera
![]() Pamietacie Dania Stone lub mojego brata Vogapa.... to byly czasy ![]() Zeby nie bylo off topu lapcie troszke: ![]() ![]() ![]() ![]() Mały joke (stara reklama): ![]() I na koniec najlepsze ![]() ![]() Tibia 7.5 ![]() Pozdrowionka dla wszystkich... tęsknie ![]() Gratz dla Skorpionka... pamiętam jak raz z nami na Orc Landzie byłeś z chyba 16 levelem z tego co pamietam. Jeszcze raz Pozdrowka... Do zobaczenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() mmm stara dobra chimera ....
@Rejtan do dzis pamietam tego sd ... 248 ![]() Foxium~ __________________________________ PIAST GLIWICE NA WIEKI WIEKÓW AMEN Ostatnio edytowany przez Adic - 09-11-2006 o 20:15. |
![]() |
![]() |