|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
wam w du.." to zabiorą cię na wycieczkę, będziesz miał za darmo przejażdżkę i 3 darmowe fotki. Nie wiem co myśleć o takich zmianach. Z jednej strony w polskiej oświacie potrzebne są poważne zmiany, tylko kto potrafi tak w pełni przewidzieć ich skutki. Z drugiej strony, takie reformy przypominają mi trochę początki rewolucji społecznych i rządowych. Zaskakująco szybko takie zmiany mogą przerodzić się w represje, a nawet powstanie niebezpiecznej ideologii i zmiana rządów. Nie bardzo mnie cieszy możliwość powstania państwa przypominającego taki Gillead, czy też Oceanię. (katastroficzny punkt widzenia co nie?) PS U mnie w szkole mundurków nie wprowadzą. (na szczęście) @Kamos Wiem o co ci chodzi. Po prostu myślę, że ok 20% popiera mundurki, a z 30% to zwisa, kolejne 20% to chojraki i jak co do czego przyjdzie będą je potulnie nosić, więc zostaje ci to ok 30%, taką liczbą nie zawalczysz. (procenty całkowicie umowne, bo nigdzie nie znalazłem takowych danych statystycznych...)
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 07-11-2006 o 16:54. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 | |
pr0-poster
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
Imię: Stavan
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
![]() |
![]() Cytuj:
@edit Badzo, obys sie nie zdziwil.
Lepkie palce i mikrofon w ręku Ostatnio edytowany przez kamosblue - 07-11-2006 o 17:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Świat: Aldora/Arcania
|
![]() Holy shit ładnie się porobiło.
Mundurki, godzina policyjna - co to ma być i czemu ma służyć? Ciekawe jak będzie w upalne lato, może pozwolą w samej koszuli chodzić i ściągnąć krawat : D Przez te wszystkie zakazy jeszcze gorzej się porobi,a wtedy nasz wesoły Romek zniknie i wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie : P oby... Ostatnio edytowany przez Komandos - 07-11-2006 o 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz.
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() * Lasooch sprawdza stan swoich warnów.
* Lasooch widzi, że aktualnie żadnego nie ma, ergo pozwala sobie na agresywną ekspresję nastroju w tym momencie... Wrażliwi - nie czytać. JA PI*RDOLE K*RWA!!!1111 Wrażliwi - dalej już można ; p Mam tylko nadzieję, że mundurków u mnie w szkole nie wprowadzą. Co się w tej Polsce dzieje?... Te wszystkie gIERTYCHowe zmiany NIC nie zmienią na lepsze. Tylko będą złe nastroje. Sprzedawanie kolegów za 5 zł - omg, teraz strach będzie kolegę pacnąć, żeby się na ławce (na przerwie) posunął, bo nakapuje -,- Godzina policyjna - zasiedzę się u kumpla pół godziny za długo i co? Na pały? ... Chodzi po prostu o to, że to, że ktoś może nakapować, to, że będzie godzina policyjna, to, że będą mundurki, to, że będą portety gIERTYCHa w szkole, to, że zostanie on uznany za boga, to wszystko NIC NIE ZMIENI. Jak było, tak będzie. Prędzej będzie gorzej niż lepiej. gIERTYCH musi odejść!!!11 Wpisujcie miasta!!!!111 down: mundurek Cię uratuje? :OOOOO Kamery? Ja tam nie chcę w kiblu kamer. Jakoś nie cieszy mnie perspektywa, ze ktoś z ochrony będzie mnie podglądać. Zresztą u nas i tak kamer nie zrobią. Musieliby w cieć nowych pracowników zatrudnić (bo szkoła dość spora, a jedna osoba by nie była w stanie obrazu z tylu kamer pilnować).
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 07-11-2006 o 17:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja tam się ciesze. Wreszcie nie będę się bał chodzic do kibla na przerwie.
I jak Giertycha nie lubię, to akurat te pomysły popieram jak najbardziej.
![]() |
#107 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeszcze się modle żeby to był jakiś żart. Ja nie wyrobie jeśli będe musiał się ubierać ... inaczej niż lubie. Każdy ma do kurwy nędzy (sory ale nie wyrabiam już) prawo nosić to co mu się podoa, nawet jeśli chce przyjść do szkoły tylko w stringach z takim kozackim słonikiem z przodu. Przez mundurki nikt nie przestanie bić i gwałcić. Culigani mundurki będą mieli w dupie. Ucierpią jedynie ci, którzy chuliganami nie są, i którym na pozostaniu w szkole zależy więc mundurków nie przestaną nosić mimo że ich nie lubią.
PRECZ KURWA (sry ponosi mnie przez te pieprzone mundurki) Z GIERTYCHEM!!
Ostatnio edytowany przez Redlik - 16-12-2011 o 01:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak komuś będzie zależało, to i tak Cię w kiblu obije. Jak komuś będzie zależało, to i tak będzie w kiblu palić. Kamery nic nie dadzą, tylko nadszarpną - i tak bardzo ubogi - budżet. Nie trzymajcie pieniędzy w bankach...
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Mi sie pomysl mundurkow nie podoba.
![]() |
![]() |
#111 |
pr0-poster
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
Imię: Stavan
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
![]() |
![]() Wiec jak bedzie chodzilo do budy 200 uczniow z 500 to nic z tym nie zrobią? Może jeszcze kary będą stosować hoho... milo byloby.
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
|
![]() W jakim ty świecie żyjesz. Wszyscy będą pokorniutko nosić mundurki. A osób które nie będą chciały ich nosic bedzie 5-10. A z takimi jednostkami mozna sobie latwo poradzic.
![]() |
#113 | ||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
A co do fragmentu "oprogramowanie broniące uczniom dostępu do niewłaściwych treści w internecie", to to powinno byc obowiązkowe i bez żadnych ustaleń logiczne... po coś są ci Admini w sieciach szkolnych by takimi sprawami się zajmować... a nie blogkują u nas w szkole adres tibia.com xD I jakoś nie widzę tutaj NIC o godzinie policyjnej więc wiecie, na razie możemy niespać spokojnie ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Świat: Aldora/Arcania
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
|
![]() no i niech sobie poza terenem szkoły palą. Bo mi sie nie widzi wchodzenie do kibla gdzie nic przez dym papierosowy nie widac.
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Moze giertych robi czesto głupoty ale dzisiaj zobaczyłem sytuacje która uzmysłowiła mi ze trzeba coś zrobić. Wychodzi sobie ze szkoly trzech 8-latków (SŁOWNIE: OŚMIOLATKÓW) i przebiegajac przez przejscie spiewaja na cały głos: "Babcia kazia z pod burdelu, przeleciała już nas wielu!". Powoli zmieniamy się w Anglię gdzie szkoły nie mogą znaleźć nauczycieli, bo nikt nie chce tego zawodu bo poprostu boją sie uczniów. Przykłady? Uczeń wskakuje na ławke i wrzeszczy do nauczycielki "co mi zrobisz?!". Przykład dwa: do autobusu wsiadaja dwie typowe laski z odkrytymi brzuchami. I puszczaja na cały autobus jakieś gówno z recznego radyjka, tak że zanim dojechałem do celu juz mnie ladnie bolala głowa. Najlepiej by było gdyby porpostu kazdy odpowiadał za siebie, ale tak nie bedzie bo wszyscy to mają w dupie. A ja powiem jeszcze jedno. Jak mi każą nosić jakiś pedalski mundurek to na znak protestu bede chodził w garniturze.
Pozdrawiam, Rabanbar
![]() |
![]() |
#118 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() U nas w LO jest całkowity zakaz palenia na terenie szkoły (do niedawna byłą palarnia, ale koleś rozciął sobie szybą ścięgna w nodze więc palarnię zamknięto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To znaczy jeśli są uzależnieni tudzież chcą dalej 'szpanować' (choć imo to żaden szpan), i jeżeli mają mózgi. Do kabiny kamery Ci nie wsadzą, a już się da tak palić, żeby dymu nie było. Rabanbar - te 'laski' typowe nie były. Ja jeszcze ani jednej takiej nie spotkałem, żeby ludzi katowała nędzną muzą w autobusie. Chociaż może spotkałem, ale nie wiem - Behemoth na empeczy wszystko skutecznie zagłusza \m/
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma nic piękniejszego od kobiety w golfie lub swetrze (o ile ktoś ma wyobraźnię - ten trend zanika)
Jestem za bo mi też nie podobaja sie az tak bardzo dziewczyny w np: mini |
![]() |
![]() |