![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Pilnie poszukiwany jest przezemnie dodatek do gry heroes of might and magic III o nazwie "the wake of gods" jeśli mogłbym prosić to prosze o jakies linki skąd mógłbym ściągnąć ten dodatek. Zmenczyło mnie jusz szukanie tego na stronach www.google.com i www.szukacz.pl efektów 0. Z góry THX. Sry za Błędy. Bez Zbędnych kometarzy.
![]() prosze o usuniecie tematu powud: zaprzecza on regulaminowi. gra piracka. Nie wiedziałem iż łamie regulamin. Ostatnio edytowany przez zuza997 - 08-11-2006 o 12:20. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Tak trudno wydac zasrane 20 zł na orginal z wszyskimi dodatkami ? :/
Daj zarobic tym geniuszom co stworzyli te klasyke ;S
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() zuza na tym forum zakazane jest pisanie tematów w których jest "dajcie linka do pirackiej gry" to forum jest antypirackie
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Tutaj wy polegliście, bo jeżeli dobrze pamiętam to wake of gods to nie jest oficjalny dodatek.
Był robiony bodajże przez graczy sam kiedyś szukałem, ale bez skutku. Googlowanie tutaj nic nie da - trzeba p2p przetrząsnąć
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() temat uważam za zamknienty powud: gra piracka
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Zastanow sie chwilke zanim cos napiszesz. Mam oryginal HOMM3 ze wszystkimi dodatkami ale Wake of Gods jest nieoficjalnym dodatkiem i zupelnie inna rzecza od tego co oficjalnie zostalo wydane. Sam gram juz w WoGa od dluzszego czasu i jest swietny, chociaz nie pomoge ci ze znalezieniem go w necie bo dostalem go na plytce.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Panowie, proszę się nie odzywać w tematach, o których nie macie pojęcia. WoG to dodatek nieoficjalny, stworzony przez fanów.
To jak CS do HL. ![]() http://www.wog.acidcave.com/ Ostatnio edytowany przez Nadrill - 08-11-2006 o 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Very Very THX NADRILL wreszcie sie doczekałem tego na co czekałem tyle lat.;]
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() O niewiedzzialem xD
Moglby mi ktos przybliozyc co w tym dodatku robionym przez fanów jest nowego ^^ ?
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Masz wszystko wypisane w linku ktory podal szanowny pan pare postow wyzej... Nie laska spojrzec?
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2006
Lokacja: Wodzisław Slaski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mariusz Rycerz
Profesja: Knight
Świat: Menera
Poziom: 10
Skille: 20sw/20
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Lepiej pograj se w Tibie a jak grasz to fajnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Historia WOG-a http://www.wog.acidcave.com/develop.php
Nieoficjalny dodatek do nieoficjalnego dodatku ![]() Co do woga to gra jest full wypas i mógłbym w nią grać non-stop gdyby nie dwie gry - mount&blade i stare ale jare lba2(swego czasu hit, moja ulubiona przygodówka). W wogu lubie: - Dowódców - Exp jednostek - Burzenie(łubudu, tydzień po i masz inne miasto) - <mówię cicho>Duuuuuuuchy
Jarassimus- na zawsze w naszej pamięci :F Może wróciłem, może nie ![]() 272 posty Ostatnio edytowany przez Tawer Redeye - 08-11-2006 o 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Topic: Czy przypadkiem ten WoG nie zmienia wyglądu potworów na bardziej futurystyczne ? Bo jak tak, to dla mnie ten dodatek nie istnieje.
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Forge - futurystyczne,zawieszone.
Wog - nie futurystyczne. Powstaje jeszcze nowe miasto pustynne
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Ech gdzie trzeba tego rara rozpakowac do folderu z Heros III?bo ja wypakowalem rara allinon1 i nic nie ma nowego;/
|
![]() |
![]() |