![]() |
#2702 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Londyn
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 56
![]() |
![]() Dzisiaj chciałem se popkowac wybralem sie pkowac z 11 pallem o to co powiedzial:
16:34 Revirto [15]: Knight i Paladyn Rox ![]() 16:34 Leon Thotorek [11]: ???? 16:34 Leon Thotorek [11]: jakto 16:34 Leon Thotorek [11]: to ty jestes na roku 16:34 Leon Thotorek [11]: ?? albo: 16:36 Leon Thotorek [11]: znaczy jak masz bright sword to masz pacc? haha Ostrzy są ci Newbie ![]() Wkkoncu sie okazalo ze ma 10 lat i gra w tibie od 5 dni ![]() Nawet dobry jest bo wyszedł z rooka i nabił 11 ![]() 16:38 Leon Thotorek [11]: tylko sie niesmiej jak ci powim ile mam lat 16:38 Leon Thotorek [11]: 10 ![]() ![]()
Jesteś ciekaw jaka będzie Tibia w przyszlosci? Tego nikt nie wie......... Lecz mozemy pomoc w tworzeniu tej przyszlosci. Lubisz projektowac strony www? Lubisz rysowac? Projekt strony "Nasza Tibia" Dołącz ![]() 6548272 - gg Ostatnio edytowany przez Kaiba_Valoria - 06-11-2006 o 17:42. |
![]() |
![]() |
#2703 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Lokacja: Texas
Stan: Początkujący
Imię: Horzym
Profesja: Elite Knight
Świat: Valoria
Poziom: 111
Skille: 73/49
Poziom mag.: 4-
|
![]() Ale bajerka!
Pamietam ze jak napocztku tu wpadlem to wszyscy walili texty typu "O ja horzym.. przestan sie z nim klucic" "horzym po co go jedziesz" a teraz wszyscy sie tu pojezdzaja do tego stopnia ze Moderator nie daje rady kasowac postow hahahah;p Dumny jestem, I chyba bede tu czescie wchodzil bo smiesznie jest! @moderator.... OMg ale jestes meski! daj mi swoje Gg to jak przyjade do polski moze sie umowimy na jakies ciastko czy cos ![]() lol @demek Dobry pojazd z tym ... "Patrząc się na twój profil a dokładnie "Świat" widzę, że pasujesz do większości* graczy na Valori." Dlugo sie z tego noka łachalem;p I dobrze mowisz tym pajacom... Wypad z tad ;p valoria to nie miejsce dla was |
![]() |
![]() |
#2704 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Imię: Deus Sethemos
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Refugia
Poziom: 33
Skille: pfff
Poziom mag.: 29
|
![]() Dawno mnie nie było na charze i na forum ale widze że jednak wszyscy" się nie wynieśli z Valorki...
![]() Tak to już jest, 35 osób na serwei a tu takie noobki się wysilają... BTWn: Horzym, czy ja się nadaje do Valorii?? Skoro mówisz że dużo osób się nie nadaje. P.S. Pozdro miszczu, jeszcze kiedys pójdziemy na dragi. i promiss!
#2705 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 10 2006
|
![]() dobra teraz wam wjebie moj drugim charem jest to juji gatame
cya beda lecialy unjusty ![]() ![]() ![]() powodzenia demek! |
![]() |
![]() |
#2706 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
![]() A tu sewbiłem na valorie biłem jakiegoś 23 sorca i się Szanowna Pani Natalia odezwała. ŻAL... teraz mi wstyd, że jestem polakiem....
![]() BTW. słyszałem od jednej osoby, że to taki nóp ale nie wierzyłem OMFG.... A i jeszcze jedno chce ktoś kupić medusa shield bo właśnie z jakiegoś Elore mi spadło ;o. EDIT. Właśnie przeczytałem post Art2. Powodzenia dla mie? Życz go sobie, bo podałeś mi swój nick i teraz padniesz ;o? EDIT2. serio?\/
Przekroczone limity sygnatury. Ostatnio edytowany przez Demek - 08-11-2006 o 18:47. |
![]() |
![]() |
#2707 |
Użytkownik forum
|
![]() zobaczymy kto padnie jak bede online to przyjdz do mnie i masz deada!
![]() Edit@ no raczej tylko jakos narazie nie wchodzisz!! Edit2@ a tak wogole co na natali chcce od xenasa? Ostatnio edytowany przez Art2 - 08-11-2006 o 20:59. |
![]() |
![]() |
#2708 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Down A czy ja pisałem, że cię zabiłem? sklej wary i go away ![]() _/Yours Haja ;o
Przekroczone limity sygnatury. Ostatnio edytowany przez Demek - 09-11-2006 o 20:59. |
|
![]() |
![]() |
#2709 |
Użytkownik forum
|
![]() hahaha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2710 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mateomens, jakbyś był może online to bym prosił o msg w grze bo mi trzeba coś załatwić^^
90 lvl pall: Alomy Abya coś ode mnie chce i mówi że jestem jakiś"bartek sprawiedliwy". Wie ktoś o co chodzi bo cosik mi się nie podoba jak mnie boundzi biją za nic^^ Edit: Nov 10 2006, 17:24:22 CET Killed at Level 46 by Dystansowiec No to suuper, a byłem online 2 dni... bili mnie lord danio, dystansowiec i alomy alba, nooby jak sukinsyn...
Wyrwij murom zeby krat Zerwij kajdany, polam bat A mury runa, runa, runa I pogrzebia stary swiat! Ostatnio edytowany przez citrus - 10-11-2006 o 17:32. |
![]() |
![]() |
#2711 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Początkujący
Imię: Adam de'Cloud
Gildia: Hail de'Cloud Familly !!!
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: 27
Poziom mag.: 71
|
![]() powieddz jakiemus tutorraportnol o nick bo bartek sprawiedliwy ma hunta za nic od boundow i nie gra juz tamta postacia bound sux placi sie im a oni i tak cie dupcza
![]() |
![]() |
![]() |
#2712 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
_/Yours Haja ;*
![]() |
#2713 |
Użytkownik Forum
|
![]() No mnie trapnęli we 4erech to nawet piernac nie mogłem:/
Wogle Valka teraz dużo nópów, gorzej niż na non pvp:/ Słyszeliście że Apiszon selnął chara(ziomki z kyry coś słyszeli że za 1.5keuro poszedł)
#2714 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
![]() |
![]() Ostatnio mnie naszla ochota zeby pograc moim charem na valorii. moze mi ktos powiedziec jak jest teraz z bondami i swatami? dalej hunca wszystko co sie rusza? jak toak to od jakiego lvla bo chyba cosik wbije w ferie
![]()
#2715 |
Użytkownik Forum
|
![]() o0 o0 o0 dlugo mnie tu nie bylo i co widze ? tak tak klutnia jak zwykle
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2716 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Pojebało was wszystkich!!!
Nie chce mi się pisać do moderatora o zamknięcie tematu, ale jak znajdę chwilę to napewno napiszę...
#2717 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Bartek Grasz na kyrze?
![]() |
#2718 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Londyn
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
Poziom: 56
![]() |
![]() Bondy Swaty jak zawsze sie leja-.-
Ostatnio sie w Thais zbierali i gonili ich do gh O.o
Jesteś ciekaw jaka będzie Tibia w przyszlosci? Tego nikt nie wie......... Lecz mozemy pomoc w tworzeniu tej przyszlosci. Lubisz projektowac strony www? Lubisz rysowac? Projekt strony "Nasza Tibia" Dołącz ![]() 6548272 - gg |
![]() |
![]() |
#2719 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Profesja: Royal Paladin
|
![]() I co kurwa? Podniecaj się podniecaj, może inni uznają cię za kogoś. Dla mnie jesteś zwykłym śmieciem i hakerem.
#2720 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie chodzi mi uznanie mie za kogoś ale po chuj się udzielasz na tym thread jak chcesz by go zamkneli? Po co wyganiasz newbie z Valori? Fuck U..... S*******aj i nie wracaj.......