![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Imię: Elder Nowax
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() nie stary ja bede bedka z fista na hita bral. zawsze nosze 3uhy, 2mf i lmm i chodze w studded secie
|
![]() |
|
![]() |
#162 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Róbcie tą wojnę,zief,bo chce lamusem wrócić wkońcu na serwer
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() nie nie lepiej nie zadnej wojny mam jzu serdecznie wszytskich wojen dosc na 5 lat
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
#164 |
Zbanowany
|
![]() co za różnica dla Ciebie,itak zreguł w wojnach tak naprawde nie walczysz
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() walcze jak wiem o co a niewidze sensu walczyc gdy kilka osob sie nudzi a ja musze* bo niemam wyjscia tracic czas na pierdoly,gdy wiem o co walzce( 1 i 2 wojna na arcani) potrafie pokazac pazurki gorze jest jak musze tylko dlatego ze jakis imbecyl zabawia sie w nietykalnego pa(valais itp)
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
#166 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
|
![]() |
![]() |
#167 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Cytuj:
1h cos mu pobloczyl... Notop quiero ser tu amigo rest jodete carbon. /kay
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
|
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
|
![]() To hardcore padnie na wojnie przez neta trudno takie zycie... Jak ja bym ani razu nie padl przez neta to bym sie ta gra znudzil... a po 2 po co sie pcha do takich gildii niech wbije do jakies lowlvl albo bez.. proste logiczne
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
![]() |
![]() |
#169 |
Zbanowany
|
![]() Notop zadziwiasz mnie
w EZ vs Dpft,biles sie za niesprawiedliwe hunty dla pewnych ludzi.Pamietasz jak dzwoniłes rok temu w wakacje jak ez vs dpft.wypadalo zostać w ez dokonca nawet ze względu na wciągnięcie mnie w ten konflikt. SK vs DPFT-sam fakt że Bedurion Cie ubił,a dpft go poparło.A potem nagonka na SK membersów przez dpft...to chyba dostateczne powody zeby sie bić. Ja nie mówie że się bić nie umiesz,bo znamy się trochę,ale zawsze szkoda Ci postaci...choćby Valoria?miales Celsa,a wolałeś się bić cudzym knightem,chociaż Cels był najlepszym druidem valori,bales sie pasc.Wiec grales cudzym knightem,co z tego ze nikogo nie sfragujesz,nie padniesz swoim charem;p |
![]() |
![]() |
#170 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#171 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
ale fakt masz racje niemoja wina ze nielubie marnowac swojej pracy, a co do mojego neta,rozumie pasc od kicka,freeza ale czy ma sens huncic jak sie idzie1 sqm na 2 sekundy majac 150+lvl? raczej nie,teraz moge huncic a nieexpie ,dlaczego??? bo dalej mam zrabany BC,pozatym neta takiego mam od 2 meisiecy przed wojna a chyba prorokiem niejestem aby wiedziec keidy sie zaczela @arowix zalezy kto po co gra,ja gram by cos miec a nie by komus uprzykrzac gre
|
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: Łowicz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Quazar
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 109
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
|
![]() Vorith:
Banished: until deletion because of account trading 175 rp zdeletowany, gz nowemu ownerowi ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To nie wpierniczaj sie miedzy wodke a zakaski i siedz cicho na dupie jak inni walcza btw 18:38 You see a dead human (Vol:10). You recognize Arcash. He was killed by Leszczu Dragonbreath. |
|
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Imię: Elder Nowax
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no staram sie cicho siedziec przeciesz ale wolalbym wogole
![]() |
![]() |
#176 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Sua:
po 1 moze owszem nie lizesz dupy ale jednak zobacz forme swoich terazniejszych postow skierowanych do dpft itp a posty za czasow wojny albo przedwojennych po 2 akurat posluze sie twoim przykladem ![]() po 3 co do formy twojej gry to jednak sory ale gra na serverze pvp w pewnym stopniu do czegos wrecz zobowiazuje...a jezeli jestes pacyfista, boisz sie walczyc swoja postacia to non-pvp wita ![]() cala reszta: przykladow takich ludzi jak sua jest oczywiscie wiecej;] rexsi??;], zin alin(moze to byla jego pierwsza wojna ale cos w niej zrobil ![]() dpft: w pewnym stopniu musze powiedziec ze was podziwiam;] bo jednak Arcania jest to jeden z nielicznych serverow gdzie tak dlugo panuje jedna gildia i narazie nie spotkala sie z wiekszymi problemami^^(no nie liczac poczatku serva gdzie byly naprawde ciekawe wojny ![]() ale mimo tego mam nadzieje ze przy nastepnej wojnie juz nie bedzie tak jak teraz^^ @2 cala reszta: aha i chcialbym oficjalnie powiedziec ze Tomasim gra ktos inny i prosze nie kojarzyc mnie z ta osoba, moja gra skonczyla sie po przegranej wojnie. I to co wyprawia/bedzie wyprawial, jak bardzo sie zblazni owner Tomasiego (czyt. smierc od damoona;]) prosze nie kojarzyc mnie z ta postacia ![]() Lamu: ale na wojne wroce razem z toba^^
#178 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
Moje zdanie ze taka woja bedzie wczesniej czy puzniej xD i cos Mi sie zdaje ze Nie damy sobie rady w niej xD |
|
![]() |
![]() |
#179 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia
|
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
|
![]() O tej wojnie slyszalem juz prawie tyle razy co o PL-SWE szczegolnie od bylych ez etc...czas mija a wojny jak nie bylo tak nie ma, jedynie tych co o niej nawijali juz brak.
|
![]() |