![]() |
#1361 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Z kolegą Zeboslawem znamy się z RL, chodzimy razem do szkoły, więc owych noobów również znam. Do posta kolegi up dodam, że:
1. Obaj mieli już po 3 hacki. 2. Ile razy dali wycyckać się z itemów to trudno mi powiedzieć. 3. Jeden z nich po letnim Update zobaczył pewien hełm na ziemi. Rzucił się na niego z okrzykiem: Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1362 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
|
![]() Gralem keidys 2 lata w tibie i mialem cierpliwosc do noobow teraz robie nowa postac druida mam 8 lvl na asterze non-pvp przeslalem sobie eq c-seta, v-shield i inne takie, no i przekladam sobie to eq i polozylem c-armor i v-shielda na dp na chwile, podbiega do mnie 12 lvl knight i wydziera sie
Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Zeboslaw: To po prostu byli newbie a nie tam nooby odrazu
Pawcio: To są nooby, skoro sie nie chciały przyznac do błędu..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1364 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Świat: Calmera
|
![]() @Rocket Slayer
To właśnie były rasowe nOObki.W tibię grali kiloma postaciami i przez w miarę długi czas.Wiedzieli w miarę co chodzi w tibii.Wiedzieli ,że z 15 lvl nie można iść na warlocka bo jest to pewien pan ,który ma ich na hita.Ale po prostu nie mieli pojęcia jak się w nią gra.....i to był ten problem.....tak myśle ![]() ![]() ![]() POZDRO |
![]() |
![]() |
![]() |
#1365 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Niegrający
|
![]() @UP:
Krytykujesz innych, a sam bym chciał ciebie zobaczyć jak grasz i expisz, to byli newbie, a co do fire devili na desert quescie to mowili prawde bo tam są f-devile wystarczy "poszukać" a to że mieli hacka to byli NEWBAMI, przeczytaj co znaczy noob a newbie i potem pisz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: 10
Skille: 31/34
|
![]() up
ciekawe gdzie jak idziesz dobra droga to mozesz najwyzej slima spotkac chyba ze wejdziesz w zla dziure zeby nie bylo offtopa: nioob:sell fire sword 10k |
![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Świat: Calmera
|
![]() @PUPISEM-jak sie zna droge to mozna tak przejsc ze FD nie spotkają.Ja na początku też przynOObiałem.Ale tylko wtedy jak robilem swoja pierwsza postac na jakims serwerze PvP. Dobrze expie w porównaniu do nich i nie chce brać bp SD na desert questa ani nie chodze z 9 lvl i skilami 39 solować beholdera.Temat jest po to aby opisywać czyny noobiarskie dokonane przez różnych graczy.Właśnie to zrobiłem .A jeżeli to są newbie to może (a raczej na pewno ) masz racje.I chyle czoła przed tobą.Pomyliłem sie widocznie.Ale nie porównuj mnie do nich bo to sie mija z celem...
POZDRO |
![]() |
![]() |
![]() |
#1368 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Świat: nonPvP
Skille: 65/65
|
![]() Najnowszy news od naszych drogich kolegów:
Jeden z nich kupił na allegro 30k za 18 zł. Przedtem kupował 51 lvl knighta na allegro, ale nie licytował w aukcji tylko przez GG. Wysłał 50 zł na konto i otrzymał lipne passy. Nie byłoby to śmieszne gdyby nie fakt, iż następnie poprosił mojego kolegę (który nie miał z tą akcją nic wspólnego) aby wystawił sprzedawcy postaci negatywa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1369 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja raz widziałem ziomka co na rooku chcial kupić magic plate arma i dragon scale legs
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 11 2006
Lokacja: w krainie gdzie ŁKS GINIE !!!
Stan: Na Emeryturze
Imię: huj wielki 3 morelki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nie ma
Świat: nie ma
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Dobra weszłem se na noobchara na roku dla picu i tu widze takie coś
![]() 15:03 Boli mnie stopa [1]: masz hanta 15:03 Boli mnie stopa [1]: na majie 15:03 Boli mnie stopa [1]: padniesz 15:03 Boli mnie stopa [1]: na gluwnym swiecie 15:03 Wigget Familly [1]: haha mam goscia z 11 lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Lokacja: w piekle
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Skille: umcyk
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @up
no to nic tylko się bać. ![]() ![]() @topic cóż, expiłam sobie dzisiaj dziarsko na soldach w Kazo i nikomu nie zawadzałam, ale też nie chciałam, żeby ktoś za mną łaził. więc kiedy zobaczyłam idącego za mną jegomościa to uprzejmie poprosiłam go, żeby odszedł. niestety, nie zrozumiał tego na swój n00bski umysł i, a to zabawne, zacząłm mnie atakować. dodajmy, że miał on, uwaga uwaga, 12 lvl i był ryckiem. odwróciłam się do niego i pytam: co ty gościu wyczyniasz?! na co on: obraziłaś mnie, nie pozwalaj sobie szmato!! i dalej mnie ciula. no to walnęłam go raz z hmm i zląkł się, biedaczek, ale tylko na moment, bo za chwilę wrócił i mówi: pogadałem z kim trzeba, mój kumpel 16 level cie dopadnie!!!!!!!! cóż. musiałam się naprawdę powstrzymywać, żeby nie paść trupem ze śmiechu. odgrodziłam się od n00bka magic wallami i odeszłam szczęśliwa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1372 |
Użytkownik Forum
|
![]() Perius Felris: hAHAH LOL
Rufus Van-Daron Dark Dragon: jestes cipa Perius Felris: niegolisz swojej Perius Felris: kkkk Rufus Van-Daron Dark Dragon: hij ci w dupe wchodzi Perius Felris: dziewczymno Perius Felris: ta a tobie w pizde Perius Felris: i sie niechwale Rufus Van-Daron Dark Dragon: co matke zgwalcilas czy co suko pierdolona Rufus Van-Daron Dark Dragon: zobaczysz Perius Felris: hehe ja matke nie zato ty ojcu sie dalas Rufus Van-Daron Dark Dragon: w kazdym miescie cie znajde Perius Felris: a ja w kazdym domy publicznym Rufus Van-Daron Dark Dragon: napisze o tobie na stronce artykul ze noooobem jestes Perius Felris: korzystalem z twoich uslug niezlom masz pupcie Perius Felris: scigamy sie ja bede 1!!!!Perius Felris: hAHAH LOL Rufus Van-Daron Dark Dragon: jestes Perius Felris: niegolisz Perius Felris: kkkk Rufus Van-Daron Dark Dragon: hij ci w dupe wchodzi Perius Felris: dziewczymno Perius Felris: ta a tobie w pizde Perius Felris: i sie niechwale Rufus Van-Daron Dark Dragon: co matke zgwalcilas czy co suko pierdolona Rufus Van-Daron Dark Dragon: zobaczysz Perius Felris: hehe ja matke nie zato ty ojcu sie dalas Rufus Van-Daron Dark Dragon: w kazdym miescie cie znajde Perius Felris: a ja w kazdym domy publicznym Rufus Van-Daron Dark Dragon: napisze o tobie na stronce artykul ze noooobem jestes Perius Felris: korzystalem z twoich uslug niezlom masz pupcie Perius Felris: scigamy sie ja bede 1!!!! Perius Felris: hAHAH LOL Rufus Van-Daron Dark Dragon: jestes Perius Felris: niegolisz Perius Felris: kkkk Rufus Van-Daron Dark Dragon: hij ci w dupe wchodzi Perius Felris: dziewczymno Perius Felris: ta a tobie w pizde Perius Felris: i sie niechwale Rufus Van-Daron Dark Dragon: co matke zgwalcilas czy co suko pierdolona Rufus Van-Daron Dark Dragon: zobaczysz Perius Felris: hehe ja matke nie zato ty ojcu sie dalas Rufus Van-Daron Dark Dragon: w kazdym miescie cie znajde Perius Felris: a ja w kazdym domy publicznym Rufus Van-Daron Dark Dragon: napisze o tobie na stronce artykul ze noooobem jestes Perius Felris: korzystalem z twoich uslug niezlom masz pupcie Perius Felris: scigamy sie ja bede 1!!!!moje Perius Felris: hAHAH LOL Rufus Van-Daron Dark Dragon: noob jestes Perius Felris: niegolisz Perius Felris: kkkk Rufus Van-Daron Dark Dragon: hij ci w dupe wchodzi Perius Felris: dziewczyno Perius Felris: ta a tobie w cip** Perius Felris: i sie niechwale Rufus Van-Daron Dark Dragon: co matke zgwalcilas czy co suko pierdolona Rufus Van-Daron Dark Dragon: zobaczysz Perius Felris: hehe ja matke nie zato ty ojcu sie dalas Rufus Van-Daron Dark Dragon: w kazdym miescie cie znajde Perius Felris: a ja w kazdym domy publicznym Rufus Van-Daron Dark Dragon: napisze o tobie na stronce artykul ze noooobem jestes Perius Felris: korzystalem z twoich uslug niezlom masz pupcie Perius Felris: scigamy sie ja bede 1!!!!
15:42 Czikita of rook: rookfrajer? 15:42 Christine de'Sky: yes |
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() @UP
NApisales to z qmplem i sie podnieciles? Looz... @TopiC Bylem zamieniony w vampira, a taki kolo do mnie na rook: 21:33 You see Doda of Morgana (Level 1). She has no vocation. 21:34 Doda of Morgana [1]: ej potfor idz z tad bo chcesz mnie zabic i mam kolezanke na 8lvl i cje zajebie*y ! Ostatnio edytowany przez Zotemut - 11-11-2006 o 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: w-wa
Imię: Nagaath
Świat: Pandoria
Poziom: 34
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() @ Dambibi
co to jest? jak dla mnie to dwoje hmmm.. "ludzi" o IQ rzędu temperatury pokojowej wyzywa się od najgorszych, z czego jeden z nich umieścił to na tibii pl. Naprawdę nie widzę w tym nic śmiesznego, chociaż rozumiem, iż ktoś z tak ciętym dowcipem jak ty, może się podniecić że wklei 10x ten sam mało śmieszny tekst, i zrobi z siebie debila. I co, gacie pełne? >.> |
![]() |
![]() |
![]() |
astronis1 |
Ta wiadomość została usunięta przez emilok.
|
![]() |
astronis1 |
Ta wiadomość została usunięta przez emilok.
|
![]() |
#1375 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Nanol of Honera: pl
Michos: tak Nanol of Honera: ktory lvl Michos: 19 Nanol of Honera: dasz co Michos: My god! Nanol of Honera: moze byc knife Michos: Czy ja mam w nicku "karitas polska" ?! Michos: wszystko co mialem w ab wylalem juz parcelem do veno :/ Nanol of Honera: pierdol sie ty brodaty obciagczu Michos: witaj na tibia.pl no comment
![]() |
![]() |
#1376 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() 13:00 Mistrz Michu [14]: sell za 100 gp scale armor
HuHu. A JEszcze Kiedys slyszalem: Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Imię: Lowca Gesi
Świat: Honera
Poziom: 28
Skille: mam
Poziom mag.: 29
|
![]() Stoję sobie i czekam na resp draga, a tu wyskakuje mi takie coś...
17:10 Ston Luxus [13]: gogo 17:10 You see Ston Luxus (Level 13). He is a knight. 17:10 Lowca Gesi [28]: go 17:10 Ston Luxus [13]: gogo 17:11 Lowca Gesi [28]: Utamo vita 17:11 Ston Luxus [13]: gogo 17:11 Lowca Gesi [28]: you don't go? 17:11 Ston Luxus [13]: espers 17:11 Ston Luxus [13]: respam 17:12 Ston Luxus [13]: no 17:12 Ston Luxus [13]: :0 17:12 Ston Luxus [13]: ![]() 17:12 Lowca Gesi [28]: Utamo vita 17:13 Lowca Gesi [28]: how many dragons did you kill? 17:13 Ston Luxus [13]: gogo 17:13 Lowca Gesi [28]: -.- 17:13 Ston Luxus [13]: yes 17:13 Ston Luxus [13]: gogog 17:13 Lowca Gesi [28]: dragon respwan is far away 17:13 Ston Luxus [13]: folon 17:13 Ston Luxus [13]: yes 17:13 Ston Luxus [13]: ok 17:14 Lowca Gesi [28]: Utamo vita 17:14 Ston Luxus [13]: gogo 17:15 Ston Luxus [13]: food 17:16 Ston Luxus [13]: plz 17:16 Lowca Gesi [28]: gogo 17:16 Ston Luxus [13]: plz 17:16 Ston Luxus [13]: food 17:16 Ston Luxus [13]: kk 17:16 Ston Luxus [13]: food 17:16 Ston Luxus [13]: kk 17:16 Ston Luxus [13]: plz 17:16 Ston Luxus [13]: kk 17:16 Ston Luxus [13]: food 17:16 Ston Luxus [13]: food 17:16 Ston Luxus [13]: pl\ 17:16 Ston Luxus [13]: pl\z 17:16 Lowca Gesi [28]: jestes pl? 17:16 Lowca Gesi [28]: Utamo vita 17:16 Ston Luxus [13]: br 17:17 Ston Luxus [13]: ? 17:17 Ston Luxus [13]: gogogog 17:17 Lowca Gesi [28]: no 17:17 Ston Luxus [13]: gogog 17:17 Ston Luxus [13]: dragon 17:17 Ston Luxus [13]: gogog 17:18 Ston Luxus [13]: gogog 17:18 Ston Luxus [13]: gogog 17:18 Ston Luxus [13]: gogog 17:18 Lowca Gesi [28]: Utamo vita 17:18 Ston Luxus [13]: gogog 17:18 Ston Luxus [13]: gogog 17:20 Ston Luxus [13]: gogog 17:22 Ston Luxus [13]: ggogo 17:22 You lose 85 mana blocking an attack by a dragon. 17:22 You lose 97 mana blocking an attack by a dragon. 17:23 You lose 76 mana blocking an attack by a dragon. 17:23 You lose 71 mana blocking an attack by a dragon. 17:23 You lose 69 mana blocking an attack by a dragon. 17:24 You see Ston Luxus (Level 13). He is a knight. 17:24 You see Ston Luxus (Level 13). He is a knight. <zostało mu hp na red dosłownie jeden piksel> 17:24 Lowca Gesi [28]: you were lucky 17:24 Lowca Gesi [28]: noob 17:24 Lowca Gesi [28]: go noob 17:24 Ston Luxus [13]: plz 17:24 Lowca Gesi [28]: bye noob 17:24 Ston Luxus [13]: uh olz |
![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Koszalin
Stan: Początkujący
Imię: Legolas Elf paladyn
Profesja: Paladin
Gildia: niemam
Świat: Lunara
Poziom: 20
Skille: 60/45
![]() |
![]() ej ja miałem tesz chistorie z nobem
druid marlin;ej prosze pozzycz 1k odam Dart Mans;nie druid marlin ![]() żecz jasna gralem na n-pvp czyli dra niemodrych(nieda sie zabijac) ![]() Dart Mans:no ale co mi zronieom?? noobie?? druid marlin;dednom cie !!!! Dart Mans;idz do baci druid marlin;zobaczysz Dart Mans; boje sie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1379 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() 21:12 Dadaleon Rogan [19]: Zrobilem fotke kolezance je*ana ma super cipke taka gladziutka wpuscilem w download popatrzcie sobie poprosuzaje*ista > http://jakihost.com/files/2983708/foto*****
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: ZmC
Stan: Aktywny gracz
Imię: Antilles Wedge
Gildia: brak
Świat: Guardia
Poziom: 22
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() ja mialem podobna historie co Kania kul rpg otoz jakis n00bek podszedl do mnie i zaczal mnie wkurzac i tak gadal i galdal az powiedzial "masz deda w carlin" i poszedl. normalnie to nic w tym smiesznego tylko ze to byl serwer no-pvp i mogl mi jedynie pogrozic
![]() |
![]() |
![]() |