|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Mam problem przyjechał do mnie mój kuzyn ( też grajacy w Tibie ) był u mnie tydzień i on grywał w tibie bo mieszkał w pokoju z kompem a ja jakoś nie grałem bo mi się nie chciało i jemu kolega pokazał sposób jak hackować. no i hackowal od 3 dni ... dziś przyłazi do mnie i zaczoł mnie przepraszać ja myśle o co mu łazi a ten mówi, że tibia się nie włącza ja taki wkurzony i patrzal pisze:
Error: Connection refused I się przynał, że hackował no to ja sobie tak myśle, że pewnie dostał ip block na mój komp :[. Co zrobić żeby to znikło mama napisać to do cipsoft ?? czy co a jeżeli nie uda się ile może to trwać ?? Ok thx z góry za odpowiedzi i pliss o pomoc P.S.-odrauz jakby co jaki jest meil do cipsoft?? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() To nie jest wina blokady adresu IP. Prawdpodobnie masz coś nie tak z internetem. Spróbuj później. Jeśli nadal to będzie się pokazywać sprawdź czy dobrze Ci reszta programów wykorzystujących internet działa - jak nie skontaktuj się z administratorem.
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Warszawa
|
![]() raczej napewno cos z netem mi coś takiego pisze jak mi net rozłączom
|
![]() |