|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2006
|
![]() Witam
Chce zamienic 220K z amery na tyle samo w Harmonii. Moga byc rowniez itemy o odpowiedniej wartosci (200-220k). Poprostu przenosze konto na harmonie i chce sie wymienic. Pozdro PS! Piszcie tu, albo na maila: [email protected] Czekam EDIT: Podałem tu maila, którego nie używam w tibii, mowie to bo juz dostalem wiadomosc na ten adres ze niby to cipsoft prosi mnie o zalogowanie sie pod podanym linkiem (domena PL) buahahaha, GRATULUJE POMYSŁU NIEDOROBIONEMU HAKEROWI, i przy okazji podpowiem mu coś...NIE WSZYSCY SĄ TACY TĘPI I GŁUPI JAK TY buahahaha ![]() EDIT 2: DO WSZYSTKICH CO PROBUJA WCISNAC MI KEYLOGGERA....DARUJCIE SOBIE JAK SZUKACIE GŁUPKA TO W LUSTRO LOOKNIJCIE ![]() Jak macie zamiar pokazac mi SS z itemami to jest taka opcja jak "DODAJ PLIK" w mailu i prosze tylko pliki *.JPG itp... zadnych plikow ******, ******, ****** - NIE OTWIERAM NOOBY!!!! Ostatnio edytowany przez czarnobialy - 11-11-2006 o 23:19. |
![]() |
|