![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Nup Mage
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Elysia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]() Polski rock, punk, metal i alternatywa są naprawde na ciekawym poziomie. Czego oczekiwałeś po medialnym ścierwie? ;-)
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() kichakichakicha
kichakichakicha Ostatnio edytowany przez Karrith - 03-02-2012 o 11:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dody warto słuchać, ale tylko dla teledysków. Od czego mamy na pilocie regulację głośności? Po to żeby ją wyciszyć ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Odnosnie polskiej sceny metalowej - fakt, jest niezła, cała masa równych zespołów, pokroju Vader, Trauma, Disenter, troche "wiecej niż równych" np Witchmaster, Behemoth, Azarath... tyle że mało odkrywczych zespołów. Oprócz Blindead i zespołow z "rodziny Kobongu", wiekszość to przejmowanie wzorców z innych krajów
@Ghost +Kapela ze Wsi Warszawa, Skalpel, Lost :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Muzyka musi trafiać w gusta mas. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Mówicie, że hiphop opiera się na "kurwa bóg cipa" (przepraszam za przeklenstwa ale cytuję co nawet nie jest grzechem wg kosciola katolickiego) a tak naprawde gówno wiecie
![]() Co do metalu polskiego to nie wiem, nie slucham, ale obilo mi sie ze są znani za granicą ![]() Doda wg mnie jest glupia, ale calkiem ladnie spiewa i do tego ladnie wyglada ![]() Mandaryna ani ładnie nie wygląda ani nie śpiewa ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Dobo, strefa polskiego rocku / punk rocku też ma się nieźle.
Mnie w hip-hopie najbardziej denerwują kolejne piosenki, jak to cięzko się żyje na blokowiskach, żę na chleb nie ma, które śpiewają kolesie, któży zapomnieli schować swojego łańcucha za 2 tys złotych czy zegarka za tyle samo. To jest śmieszne. Lub inne teksty takie jak piosenka "Anal terror" - z tej to przynajmniej zrobiliśmy sobie pośmiewisko ![]() W radiu na prawdę nie ma co słuchać - zgadzam się z tym. Albo jakiś polski chłam typu Mandaryna albo 15-20. letnie "hiciory". Ogólnie dobrze trzymało się jeszcze radio BIS, ale coś słyszałem, że ma wyjść nakaz losowania przez system piosenki, jaka za chwilę ma polecieć, i już BIS upadnie... A jeszcze co do polskiej muzyki, to autor tematu wymienił wśród DAWNYCH polskich sław T.Love, jakby nagle wszyscy umarli i przestali tworzyć. Akurat oni jeszcze dobrze się trzymają. Aha, i ze swojej strony polecam zespół B.E.T.H.
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja tu wskazałem tylko śmieszność tego kontrastu, gdzie koleś obwieszony ciuchami i "sprzętem" za półroczną pensję przeciętnego Polaka śpiewa, że trudno na blokowiskach jest i na chleb nie ma.
![]() |
#31 | ||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() hmm polscy artysci których słucham
Behemoth, Vader, Vesania, Azarath, Hunter , Dezerter czasem Defekt Mózgu i moze cos jeszcze czego teraz nie pamietam ;p polscy artyści są naprawde bardzo dobrzy w tym co robia Blog 27 w tworzeniu autentycznego shitu Behemoth w tworzeniu ciężkiej dobrej muzy ... =D
Za dużo KB Ostatnio edytowany przez M@rcin - 11-11-2006 o 20:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() Ale glupoty pierdolicie ;)
http://www.metal-observer.com/articl...d=5&a=lc&c=108 Do wyboru, do koloru. Czesci tych kapel jeszcze nie znam, ale zapewniam, ze wiekszosc kopie dupe ;) Nalezy dolozyc tam jeszcze m.in. Azarath, pare innych i wogle bylo by ladnie :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Z polskiego metalu jeszcze Kat jest a w sumie byl o ktorym nikt nie wspomnial ;>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Niestety... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dlatego, ze muzyka jest dla wszystkich, powstaje takie ścierwo jak "Blog 27"
I psuje takie cos polską muzykę, czy tego chcemy czy nie.
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() AAAAjajajaj. Jak ja to kocham
![]() Polski hip hop-gówno,ścierwo..................................... .................................................. ....tandeta. Powiem szczerze,dziwicie się potem że was zaczepiają na ulicy? Według mnie nie robią tego dla tego,że macie długie włosy,tylko dlatego,że macie takie zdanie o muzyce, którą kochają ,więc wyzywając ją wyzywacie ich (przynajmniej tak jest w moich kręgach) I kocham tą nienawiśc... Słucham metalu = hip hop gówno Słucham hip hopu = metal gówno. LAME. I przepraszam za offtopic mały,ale nie lubie takiego gadania.....
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Master Alucard
|
![]() Ja tylko ostrzegam, ze jak to sie zamieni w wojne metal - hip hop, to sie temat zamknie i rozda banany.
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Dobo + Muzykoterapia + 1125 + Apteka + Kanał Audytywny + Lao Che + Lech Janerka
![]() |