Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-11-2006, 22:57   #2421
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Świat: Galana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
to samo moge powiedziec tobie, pozwoliles takim gracza jak HWL sie rozwinac i zdobyc te levele ktore maja, wiec teraz masz co chciales i nie pisze ze ty masz lev 14,50, marny 70, rownie dobrze moglobys miec lev 100, 150, a moze 200? poza tym 50 + to nie tkai zly lev wcale, wszsytko zalezy od tego jak sie postrzgasz, i jak sam siebie szanujesz ja bym nie mogl grac ze swiadomoscia ze jacys frajerzy moga mnie wkazdej chwilii napasc, napisac pay or die i ze im zaplace bo mi bezdie zal 1 levela czy cos. jakbym mial takie podejscie to bym teraz zaplacil te marne 100k(taki niedwno mi oferowano payment-teraz byc moze bylby wyzszy) i bym sobie siedzial w dp i gadal jako "wolny" player.wracajac do lev i "pozwalania komus na cos" jesli tak to upraszczac to wszsytko zlezy od ciebie, mogles byc polskim konda i zmieniac swiat na "lepsze". chociarz uwazam ze 70% z aws jak by miala te levele co my czy hwl to by robila to samo co oni, sam sie nei raz o tym przekonalem a raczej usilowali mi robic to co reszta ;D

w sprawie colora tu nei ma mowy o wdeptywaniu w gowno, tu w gre wchodzi uzaleznienie od gry zreszta nie powiem tez jestem przywioazny do swojej postaci, ale pare lev wyzej czy nizej nie ma zanczenia kiedy stawka jest dla mnie duzo wieksza niz dbanie o wlasny char co nie zmienia faktu ze nie zamierzam glupio ginac, nie mylic pojec

co do tych ravertonow itp, skoro oni sa tacy wszechmocni to czemu nie rzadza galana? xD gadac kazdy potrafi, pkowac noobkow tez, a cos wiecej jzu malo kto jak widac, ide sobie film obejrzec, a wy tymczasem wuazajcie zeby hwl was nie dopadlo

PS:
mamy wojne, hwl nie expi, my nie expimy w wiekszosci, macie wolne spawny i nie musicie sie obawiac ze ktos was wyrzuci, raj dla pg, wiec moja rada, idz zrob pg z paroma kolegami, "nie pozwol" sie rozwinacm ocniej hwl dopoki dzieki nam nei exdpia, i kto wie, moze ze dzien, tydzien, miesiac a moze pol roku, ty bedziesz rzadzil galana i bedziesz sie bawil w Robbin Hudda?

Wiem Tahrrin, ze moglem ale tego nie robilem bo gdybym sprobowal padlbym od kolegi, kolegi innego kolegi A co do reszty no coz kazdy na to patrzy z innej perspektywy. Ja osobiscie nie zaliczalem sie nigdy do elity serv, wiec bylem zwykla szara masa I niestety w waszym polswiatku nie jestem obeznany wiec dlatego tez mamy inne poglady na pewne sprawy.

I nie ma sensu zasmiecac ludziom forum naszymi dewagacjami
Po prostu dam wam czas i poczekam na efekty... A co mi sie marzy?? Galana, ktora bedzie sie rozwijac i w koncu czyms bedzie mogla sie pochwalic a czym....
Ceapoznan jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-11-2006, 23:18   #2422
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan Pokaż post
l. By bylo wiecej qestow zrobionych. Bo CIpy teraz nawet Orsha nie tworza na galanie bo wiedza ze nikt nie zbloczy:/
Spawm Orsha generowany jest losowo przez serwer na róznych swiatach i Cipy nie maja na to żadnego wpływu.

Cytuj:
PS:
mamy wojne, hwl nie expi, my nie expimy w wiekszosci, macie wolne spawny i nie musicie sie obawiac ze ktos was wyrzuci, raj dla pg, wiec moja rada, idz zrob pg z paroma kolegami, "nie pozwol" sie rozwinacm ocniej hwl dopoki dzieki nam nei exdpia, i kto wie, moze ze dzien, tydzien, miesiac a moze pol roku, ty bedziesz rzadzil galana i bedziesz sie bawil w Robbin Hudda?
Tak jasne, wolne spawny podczas gdy w godzinach szczytu jest 350 graczy online to te spawmy sa WOLNE bardzo dosłonie, patrzcie na inne swiaty jak harmonia gdzie o 16 gra 850 osob i mozna sobie expic z szybko respiacym sie szitem, a tutaj czekasz na resp..

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 11-11-2006 o 23:24.
Rybzor jest offline  
stary 11-11-2006, 23:26   #2423
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
Spawm Orsha generowany jest losowo przez serwer na róznych swiatach i Cipy nie maja na to żadnego wpływu.

Tak jasne, wolne spawny podczas gdy w godzinach szczytu jest 350 graczy online to te spawmy sa WOLNE bardzo dosłonie, patrzcie na inne swiaty jak harmonia gdzie o 16 gra 850 osob i mozna sobie expic z szybko respiacym sie szitem, a tutaj czekasz na resp..
No widzisz ile się człowiek nauczy Ale tak na serio to chciałem tylko ukazac beznadziejnosc sytuacji. A co do losowosci to nawet los wie, ze bieda na Galanie.
Ceapoznan jest offline  
stary 11-11-2006, 23:34   #2424
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
No widzisz ile się człowiek nauczy Ale tak na serio to chciałem tylko ukazac beznadziejnosc sytuacji. A co do losowosci to nawet los wie, ze bieda na Galanie.
No z tym sie nawet zgadzac nie trzeba, bo kazdy wie jak jest beznadziejnie ;]
Rybzor jest offline  
stary 11-11-2006, 23:58   #2425
GALLana_ANONIM
Użytkownik forum

GALLana_ANONIM's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2006

Stan: Aktywny gracz
Poziom: big
Poziom mag.: 60
Domyślny

Cytuj:
haha, nie masz o nich pojecia jesli myslisz ze dla nich to takie hop siup i juz sa

do tego zeby byl "pyk" i akcja to oni sie czaja caly dzien na vent czekajac az ich sie zbierze kupa, jak ty myslisz ze oni robia pz locka bedac we 2 i nei majac kolejnych 15 na vent i liczac an to ze nas nie ma albo sie nie dowiemy o pz locku to jestes po prostu glupi
Buahahah najbliższy przykład:
Filmik z akcją Yuperdo, cały dzień się zbierali? Brawo, zrób mi jedną taką akcję gdzie sie wsypie cała Krupnikowa gildia, hue hue...
GALLana_ANONIM jest offline  
stary 12-11-2006, 02:46   #2426
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GALLana_ANONIM Pokaż post
Buahahah najbliższy przykład:
Filmik z akcją Yuperdo, cały dzień się zbierali? Brawo, zrób mi jedną taką akcję gdzie sie wsypie cała Krupnikowa gildia, hue hue...

Jak Yuperdo zabil Malakas'a to akurat bylo ich sporo na vent bo w ten dzien pkowali z spora gropa ludzi siedzacych na vent i mniejsza bedacych online.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 12-11-2006, 08:21   #2427
Colorion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2005

Profesja: Elite Knight
Poziom: 110
Skille: 88\84
Poziom mag.: 7
Domyślny

Hihi nie przejmujcie sie PA bylo jest i bedzie, jedni niszcza drugich i nawet dobrze ze hwl usuneli langan teama czy tych zemusowatych rl bo z nimi w sumie wiecej problemow niz z hwl bylo
Galana ma dolka pod wzgledem expa i ludzi online ale zabierac tylki na olbrzymie respy i jest git,
stary 12-11-2006, 08:35   #2428
Adelao
Zbanowany

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja

Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
haha, nie masz o nich pojecia jesli myslisz ze dla nich to takie hop siup i juz sa

do tego zeby byl "pyk" i akcja to oni sie czaja caly dzien na vent czekajac az ich sie zbierze kupa, jak ty myslisz ze oni robia pz locka bedac we 2 i nei majac kolejnych 15 na vent i liczac an to ze nas nie ma albo sie nie dowiemy o pz locku to jestes po prostu glupi
O to się zdziwisz 12 h dnia jest caly czas sporou nich na vent wiem to z pewnego zrodla Są w stanie zebrać 75% gildi do 15min, a jak sa na vent lider pyta sie kto jest gotow i jak stwierdza ze jest wystarczajaca to robia mass loga
Adelao jest offline  
stary 12-11-2006, 09:12   #2429
Tron
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 11 2006

Poziom: 63
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
Domyślny

Witam all, po bardzo dłuuugiej przerwie... Może mi ktoś przedstawić obecną sytuację na galanie? Tak w paru zdaniach jakby się dało...
Tron jest offline  
stary 12-11-2006, 09:13   #2430
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Domyślny

Cytuj:
To dlaczego by nie napisac na forum Galany, ze 25 Listopada o godz 20 Gildia Consensus wyzywa 20 smialkow z wrogiej Gidli na walke na Pustyni. Po obu stronach stanie 20 wojownikow, ktorzy beda wlaczyc do ostatniej kropli krwi do ostaniej osoby. NIkt kto zginie nie bedzie mogl spowrotem dolaczyc. I jest to sprawa Honoru i jesli HWL ma choc o drobine godnosci i jaj to satawi sie gotowa do walki.
Rotfl Hwl i honor buahahahahahahaha
Idz dziecko stad bo sie osmieszasz...-.-
Kurier jest offline  
stary 12-11-2006, 09:25   #2431
Tron
Użytkownik forum

Domyślny

Może jednak coś mi ktoś jednak powie?
Tron jest offline  
stary 12-11-2006, 10:24   #2432
Arkuss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Poziom: 58
Skille: marne
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tron Pokaż post
Może jednak coś mi ktoś jednak powie?
Jeden wielki bałagan..... Powiem Ci ze lepiej nie wracaj bo nawet sobie nie pograsz za duzo, a placic bedziesz musial czesto... chyba ze chcesz walczyc
stary 12-11-2006, 14:47   #2433
Wapivos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Kędzierzyn - Koźle

Imię: Wapivos
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 85
Skille: 87/66
Poziom mag.: 19
Wapivos ma numer GG 6160558
Domyślny

Nie no balaganu nie ma=)
Nasi bija ich a oni naszych. Do tego doszli jeszcze jedni oni i leja naszych, oczywiscie oni nic na temat jeszcze jednych nie wiedza i tak to jakos wyglada... Wszystko jasne? No to teraz zastanow sie ktorzy to nasi...
Juz? No to zapraszam za pol roq x)
Wapivos jest offline  
stary 12-11-2006, 15:06   #2434
Tron
Użytkownik forum

Domyślny

Nie jestem tchórzem, żeby czekać pół roku i nic nierobić. Jasne, że chce walczyć. Tylko teraz WAp powiedz mi którzy to są nasi... Jestem w Indepentach ale nie wiem czy chcą się mieszać, zapewne zmienię gildie. Wap a Ty niewalczysz? Dalej siedzisz w Dwarfach? Hmm... Btw. zgubiłem Twoje GG...
Tron jest offline  
stary 12-11-2006, 15:47   #2435
Wapivos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Kędzierzyn - Koźle

Imię: Wapivos
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 85
Skille: 87/66
Poziom mag.: 19
Wapivos ma numer GG 6160558
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tron Pokaż post
Nie jestem tchórzem, żeby czekać pół roku i nic nierobić. Jasne, że chce walczyć. Tylko teraz WAp powiedz mi którzy to są nasi... Jestem w Indepentach ale nie wiem czy chcą się mieszać, zapewne zmienię gildie. Wap a Ty niewalczysz? Dalej siedzisz w Dwarfach? Hmm... Btw. zgubiłem Twoje GG...
Nie walcze bo to nie moja wojna. Za slaby jestem zeby zwrocili na mnie uwage A w Drafhoodzie siedze bo mi tam jakos dobrze sie siedzi tym bardziej ze przechodzimy okres hmm... restrukturyzacji
Wapivos jest offline  
stary 12-11-2006, 16:56   #2436
Xairax_pl
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 07 2006

Imię: Xairax
Gildia: Teh Shizzle
Poziom: 83
Poziom mag.: 62
Domyślny

Lithium chce open battle dzisiaj. Nie wiem co z tego wyjdzie, ale jak tak bardzo chcieliscie walczyc i nam pomagac, to sie szykujcie ;p
Edit: godzina jeszcze nie ustalona.

Ostatnio edytowany przez Xairax_pl - 12-11-2006 o 16:58.
Xairax_pl jest offline  
stary 12-11-2006, 18:32   #2437
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier Pokaż post
Rotfl Hwl i honor buahahahahahahaha
Idz dziecko stad bo sie osmieszasz...-.-

O.o Wiesz nie rozumiem Cie nie wiem ile masz lat ale najwyrazniej wciaz zbyt malo by uswiadomic sobie, ze istenije cos takiego jak tolernacja dla innych osob. Majac 18 lat nigdy nie wyrazilem sie w ten sposob do mlodszych od siebie. A wiesz dla czego? Bo jestem na tyle inteligentny by miec troche szacunku i kultury, ktorej wielu brakuje.

Nie mam zamiaru się z tobą klucic bo do poziomu na jakim jest chociazby Tharrin to duuuuzo Ci brakuje, ale wiedz jedno HWL jakie by nie bylo to wciaz ludzie, ktorzy posiadaja zarowno "honor" i inne uczycia.. Jednak jesli patrzy sie na swiat przez ekran monitora daleko się nie zajdzie

Słowa są czesto odzwierciedleniem duszy i umysłu, a z twoich wiele mądrych rzeczy się nie wyczyta, a szkoda bo może jesteś porzadnym facetem...

Ostatnio edytowany przez Ceapoznan - 12-11-2006 o 18:33.
Ceapoznan jest offline  
stary 12-11-2006, 19:51   #2438
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Domyślny

Cytuj:
O.o Wiesz nie rozumiem Cie nie wiem ile masz lat ale najwyrazniej wciaz zbyt malo by uswiadomic sobie, ze istenije cos takiego jak tolernacja dla innych osob. Majac 18 lat nigdy nie wyrazilem sie w ten sposob do mlodszych od siebie. A wiesz dla czego? Bo jestem na tyle inteligentny by miec troche szacunku i kultury, ktorej wielu brakuje.

Nie mam zamiaru się z tobą klucic bo do poziomu na jakim jest chociazby Tharrin to duuuuzo Ci brakuje, ale wiedz jedno HWL jakie by nie bylo to wciaz ludzie, ktorzy posiadaja zarowno "honor" i inne uczycia.. Jednak jesli patrzy sie na swiat przez ekran monitora daleko się nie zajdzie

Słowa są czesto odzwierciedleniem duszy i umysłu, a z twoich wiele mądrych rzeczy się nie wyczyta, a szkoda bo może jesteś porzadnym facetem...
ogolnie nie ty jestes od oceniania mojego poziomu inteligencji...
Ale powiem ci cos ciekawego- dalismy hwl szanse pare razy.. i za kazdym razem pokazali brak honoru...
wiec nie sadze bys teraz z twarza odszedl z tej dyskusji gdyz w moich oczach wlasnie sie skompromitowales..
Nie zebys sie tym pewnie przejmowal...;]
Kurier jest offline  
stary 12-11-2006, 20:38   #2439
Bartol1
Użytkownik Forum

Bartol1's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006

Imię: Navoxiv
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
Domyślny

Tharrin
Nov 12 2006, 20:16:43 CET Killed at Level 121 by Aylitha and by Shillien Wizard

Grudging
Nov 12 2006, 20:12:49 CET Killed at Level 124 by Xisso and by Rainfanger

Sir Zemus
Nov 12 2006, 20:24:42 CET Killed at Level 99 by Gaostic and by Camuh

Stone reaver
Nov 12 2006, 19:57:06 CET Killed at Level 104 by Keekz'Lorenzo and by Sqiurtel
Bartol1 jest offline  
stary 12-11-2006, 20:42   #2440
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Imię: Gran Deah
Gildia: HS
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

=[[[ kleska
thewojtek jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania