![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Wczesniej nigdy tego niemialem(niebieskie paski) i nie mialem takze lagow podczas gdy komp wykonywal ruch.Teraz jest ze raz sa raz ich nie ma... i zaczelo mnie to wkurzac dlatego napisalem tutaj.Oto screeny: nie sa imageshack bo tam moze byc 1.5mb a to ma 2.x:
http://rapidshare.com/files/3047897/bug1.bmp.html i http://rapidshare.com/files/3048189/bug.bmp.html Aha i chialbym przypomniec ze w grze pt Tremulous tez mam takie cos ale mniej ich jest wiec to nie wina plyty/ustawien w grze |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() ten temat raczej do owionu bo rpg to nie dzial odpowiedni dla homm5
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up faktycznie to nie rpg ale ma troche z niej elementow i glupich bledow sie czepiasz by se tylko posta napisac:<
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() oj tak ale mi potrzebne nabijanie postów zwłaszcza jak nie ma licznika postów -.-
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() eee to byl bym wdzięczny jak bys powiedzial gdzie jest bo przedtem nie mialem pojęcia ze gdzies jest
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
I może skończcie ten offtop? ; ) edit: down: ^^
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 12-11-2006 o 20:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() A jeśli już o HoMM5 chodzi to ja mam też pare problemów: 1. Nie mogę wyjśc z gry. Za każdym razem jak wychodze z gry wiesza mi się komp = reset. 2. Tnieeee mi się! Nie ważne czy na low detalach czy na hight detalach tnie mi się tak samo. Głównie przy mapie, podczas walki i w zamku nie jest źle. I przez to nie mogę spokojnie grać :/.
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() za słaby komp innego wytlumaczenia nie znam
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Jeśli to było do mnie to wątpie... U znajomego na podobnym komputerze (no, ja mam Radeona 9000, on 9100 ;P) nie jest wcale tak źle.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() GeForce 2, 256 MB pamięci, procek 1giga i demko mi śmiga na średnich detalach ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() G-Force 7300,1GB ram,Kor 2 dulo(Core 2 duo 1.86 GHZ)
|
![]() |
![]() |