![]() |
#2442 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Nie ma to jak mistrzowskie openbattle w wykonaniu Consesus. To sie nazywa to...
HWL ma jak zwykle 2 razy lepsza taktyke ;] |
![]() |
![]() |
#2443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() |
![]() Zal dupe sciska nawet zemus i grudging die :/ Musimy przylaczyc wiecej mid lvli!
|
![]() |
![]() |
#2444 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() kupi sie nowe blesyy i jazda, 1 lev nie robi zadnej roznicy poza satysfakcja dla przeciwnika no i moim rozczarowaniem co do opstawy innych ![]() spadam do kumpla bo nie zdaze, btw, czy polowa z was musiala mnie obrazac z noob charow jak padlem? jak nie macie odwagi pisac na mainach tio nie piszcze wcale, i nie mam na mysli HWL bo ci pierwsi raz staneli na wysokosci zadania i poza paroma rozmowami zadnych insultow nie otrzymalem, mam na mysli polakow piszacych z noob charow.
![]() |
#2445 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Jakieś filmy? opis akcji? procz tego, że nawet nikt z Was sie uhnąc nie zdązył?
EDIT: Coś tam jest... http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/14024 http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/14025 Ostatnio edytowany przez Rybzor - 12-11-2006 o 21:28. |
![]() |
![]() |
#2446 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Ceatratus of Galana
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
|
![]() Cytuj:
Widze, ze chyba lepiej, ze bylo mniej tych Open Battle's ![]() @Tharrin Mam nadzieje, ze nastepnym razem pojdzie wam lepiej. I jestem swiadom, ze porazka nie lezy po twojej i jeszcze kilku osob.... A co do reszty szkoda słow ![]()
![]() |
#2447 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
|
![]() Rozwalili nas totalnie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2448 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2449 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
|
![]() lol tharrin, na tym moscie Cie przepchnal ktos ? lol ale zes sie wrypal
omg ale sucks, pogrom, porazka, miazga. Ostatnio edytowany przez sliver - 12-11-2006 o 21:54. |
![]() |
![]() |
#2450 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Lvlowa czy ty normalny jestes? macie conajmniej 13 lvli przewagi nad nami srednio... to jest juz roznic...:/ I tak wam zwialem;DDDDDDD |
|
![]() |
![]() |
#2451 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Co do bitwy to co widzialem z filmow to kiepska była wasz organizacja...
Zemus padl w trapie, bilo go mniej niz 10 osob, blisko pz na lodzi, a Wy grzaliscie ekipa dupy w pz 10sqm od trapa podczas gdy Zemus nie mogl sie wyuhac przy kolejnym combo. Grudging... wpadla w glupi trap i juz szans nie miala... Tharrin musial sobie isc chyba na srodek mostka ktory byl granica onu "armii" polowic rybki, potem poskladal sie w 10 sekund. Jeszcze paru padlo... Brawa dla Dravenora ktory ladnie sobie poradzil bedac w trapie. |
![]() |
![]() |
#2452 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Jesli tharrin sam tam poszedl to noob ogromny
- dla ktorego consesus nie wygra openbattle Brak high lvl knight jesli sie nie myle. 2. Nie nazwalbym tego openbattle To bylo raczej uciekanie przed HWL Powiedzialbym ze HWL bylo niezorganizowane bo dravenor fuksem im uciekl ... bynajmniej nie nazwalbym tego jego super pvp skillem. Na filmie nie bylo pokazane gleby zemusa ale noobow padl grimheim .... wlecial w nich ;/ Oen jakby do nich dolaczyl to openbattle bylo by zupelnie inne... Jedyni wasi knighci to Tom-rek i Stara jaga ktorzy jak sadze klepia biede w pz ;] Btw. Ciekawi mnie postawa rumcia, ktorego lubie i w ogole ale dziwi mnie fakt ze nie wbil skulla? Tharrin TO ze nie walcze to tylko wasza wina bo mnie wywalilscie bo wam nawrzucalem... I z PA'owalem sobie noobka i od razu placz... a kasa za niego nie oddana ani nic ale who cares i tak nie gram. |
![]() |
![]() |
#2453 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Imię: Arkus of Galana
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
|
![]() z filmu Keekza wynika ze Lahan jest raczej po przeciwnej stronie a biegal z Consensusem
![]() to taka mała dygresja popieram bravo dla Drava dał rade a juz w pewnym momenice hp nie mial prawie Nie rozumiem tylko tej zmasowanej ucieczki......
#2454 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
|
![]() No dokladnie, gdzie byli knighci? jezeli mam przed soba sciane knightow moge bezpiecznie sdkowac. Przez chwile nuskei dostal ladne serie, ale co my mozemy zrobic jak oni na pierwsza linie laduja 144,143 i 133 knightow
![]() Nie zganiam winy na miejsce, tylko mowie ze bylo zle. Przegralismy bo jak zawse zabraklo nam taktyki, i opanowania;] |
![]() |
![]() |
#2455 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na emeryturze
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() Cytuj:
...Now all you sucker. D.J.'s Who think you're fly There's got to be a reason And we know the reason why. You try to put on those airs And act real cool But you got to realise That you're acting like fools. If there's music we can use it Be free to dance. We don't have that time For psychological romance... |
|
![]() |
![]() |
#2456 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Imię: Arkus of Galana
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
|
![]() Po 2 filmie sie załamałem..........
MAgic Nenoq mial szczescie, ogolnie teraz juz wiem dlaczego niektorzy nie dochodza do guildi....
#2457 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Ci z was ktorzy krytykuja i sie nasmiewaja , robicie z siebie idiotow , widzieliscie filmy ? tak ? to macie korwa klapki na oczach , niewiem czemu nikt nie zwraca uwagi na to , ze umowili sie na walke w Ankh tak Konda przekazal wszystkim , dlaczego Grudging byla tam w trapie ? co moze wyszla na pierwsza linie w dodyc ciasnej uliczce ? pojebalo was ? ludzie oni szli na lodkze do ankh do korwy nedzy a HWL jak zwykle zagralo nie fair , jak sie uzgadnia Ankh to jest ankh anie atak z zaskoczenia jak ludzie sie nie spodziewaja ,c o do Tharrina , slepi czy jaki huj ? Squirtel i drugi noob char- kolega Hwl pchneli go na mostku i strapowali wyjscie , wnioski ? HWL jak zwykle nie potrafi podjac walki jako gildia , tylko potrzbuje 150 000 noob charow do sdkowania i robienia zamieszania , jesli ktos chce powiedziec ze to nie zalerzy od HWL czy ktos postronny im pomaga czy nie , to zwrodzcie uwage na koncowke filmu Gaostica (Ab boat, squirtel poraz kolejny).
Lekarstwo na porazki Consesus ? nie jakis war leader z huj wie jaka wiedza, 1 typ co bedzie poprstu mowil "chodzcie do thais , cofnijcie sie za most itd." , co oprocz tego ? wyzbedzcie sie wszelakich zasad , nie mumowicie sie znimi na jebana bitwe w ankh i upierdolcie ich w venore i tyle. A i do tych co zaras chca mnie zacytowac i napisac oklepana spiewke " w wojnie wszystkie chwyty dozwolone" niech zamknie pysk , bo wojna wojną , ale godnosci troche wypadalo by pokazac.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
![]() |
![]() |
#2458 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
|
![]() A mi się zdaje, że wy poprostu boicie się pierwsi zaatakować i nie macie do tego motywacji ;d
|
![]() |
![]() |
#2459 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Dlaczego? Bo na wejsciu zaczelismy ladowac runki i atak na hwl.. Dlaczego inni tego nie zrobili.. nie wiem.. Zostalem pozostawiony sam sobie w trapie.. na ventrillo mowilem ze mam lagi i nie moglem zwiac w takiej sytuacji co swietnie widac na filmiku keekza... Na szczescie opanowanie i odrobina pomocy m.in. rostka zaowocowaly wyjsciem z tej nieudolnej w gruncie rzeczy pulapki.. Niestety 90% osob sie rozpierzchla... nic dodac nic ujac... |
|
![]() |
![]() |
#2460 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
|
![]() Tak tak pewne osoby zachowały sie tak jak należy, a reszta, co z resztą, boicie się i tyle, moim zdaniem nie macie nic to stracenia, sam bym powalczył ale nie mam do tego postaci :<
@Dravenor To widziałem i szczerze ci gratuluje wydostania się z takiej opresji, zwłaszcza, że w pewnym momencie wydawało mi się, że juz padasz... |
![]() |