|
|
#441 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Imię: Ixandu
Profesja: Elite Knight
Gildia: All your snakes belong to us
Świat: Saphira
Poziom: 59
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
@up
za jajco go zajebali , tak poprostu za guwno i tyle hehe. Robili sobie random pk party chcieli nawet zajebac Diego de'rycerza : ) |
|
|
|
|
|
|
#442 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: ~~Śląsk~~
Stan: Niegrający
Imię: Xel'nemrill
Gildia: ..::Wu-Tang Clan/Existance::..
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 85/90
Poziom mag.: 8
|
panowie nie tylko laciazor padł...
Nov 12 2006, 11:28:33 CET Killed at Level 65 by Chealino do tego dzis chyba ok 22-23 fighter'devis sobie pkowal... cos sie zaczyna zlego dziac arc expi znow nawet pkowac zaczynaja-.- ChUoOopcy bierzcie sie za nich. signed: Usar |
|
|
|
|
#443 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
|
Heh
To ja Smok na koncie kumpla . Kurde Necro moja wina ze nie chca mnie sluchac? ;/ Juz smok nie bedzie tepiony na forum ;[ . A co do iridi tego mozna bylo sie spodziewac nudzi sie swe to Random Pk A moze ktos sie wybbierze na pekowansko z naszej strony? Np na General Guzz lub innego Lolka ? Ja Za |
|
|
|
|
#444 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Argonianin
Świat: Harmonia
Poziom: 45
Poziom mag.: 44
|
jesli ktos tu zasluzyl na bana to tylko "pan reklama" ktorego spam pojawia sie w kazdym temacie
Moim skromnym zdaniem obserwatora nie moze byc za luzno bo zawsze ktos to popsuje (to tylko moje zdanie)smok wypowiada sie jak wypowiadal wiec nic chyba sie nie zmienilo pokój
|
|
|
#445 |
|
Guest
|
Snake ataki gamonie musza robic swe tak robiom i widzicie co sie dzieje To jest logiczne po mojemu jak w 5 sie 1 bija to raczej da sie rade a nie 5 na 5 jak to nasi robiom.Open battle wyglonda tylko fajnie na filmikach,a fragow malo co sie zdobywa.A tamte paly nawet nie probojam tylko wcionz to samo i padaja zal mi ich.Po mojemu szwedzi majam wiencej pojencia o tibi niz te hight lvl na iridi co potrafam tylko expic i nic wiencej.Widza ze przegrywaja i co nawet nie chce im sie zadnej nowej techniki wyprobowac!!! ![]() |
|
|
#446 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#447 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Białystok
Imię: N V M
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 59
Skille: x/24
Poziom mag.: 49
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#448 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: ~~Śląsk~~
Imię: Xel'nemrill
Gildia: ..::Wu-Tang Clan/Existance::..
Poziom: 115
Skille: 85/90
Poziom mag.: 8
|
przepraszam panów otóż był to Masloer.
signed: Usar |
|
|
|
|
#449 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Stan: Aktywny Gracz
|
Ehem eham ehum. Jako ze wrocilam na Iridie i przeczytalam ten topic to musze pogratulowac Chealino. MASLOER zwany dawniej wesolym banankiem to noob jakich malo. Szlam z nim na deserta po drodze spotkal nas PK o dziwo pk go nie zaatakowal lecz mnie. W dodatku 4 kratki od depo przybloczyli mnie jego kumple. Wszyscy podzielili sie lootem ze mnie. Nastepnie ten noob oskarżył mnie o okradniecie chatki. (tylko ze na screenie sprzed domniemanej kradziezy i po jego autorstwa wszystko sie zgadzalo).
Pozatym wozil sie on perfidnie w Liberty Bay krzyczxac do kazdego kto mu sie nie podobal hunted min. Hercama i mnie za co w koncu slono pozalowal. THX Chealino ze w koncu zabiles tego kogo trzeba ![]() |
|
|
|
|
#451 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
Drzyj Iridio cala
Mocny powraca ale chala wstyd, porazka i glupota oto cala Mocnego robota
|
|
#452 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#453 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
A ja niemam kompa , neta i miec nie bede + pewne problemy w RL i praca więc oficjalnie mowie: DZIEKUJE!... wszystkim wrogom oraz sojusznikom za stracony czas , bo czym innym mozna nazwac granie w Tibie. Zycze powodzonka dzielnym Prolakom i mam nadzieje ze pokaza Arcanium co to znaczy mentalnosc polakow(ta dobra bo ze zlej strony juz sie pokazalismy
). Odchodze chyba definitywnie wiec nie bedzie juz z mojej strony tutaj spamu. Pomagalem ile tylko moglem(tak mi sie wydaje) w dodatku bez chara . Co nie oznacza ze nie pomogl bym kumplom w potrzebie bo chcec pomocy im byla powodem mojego powrotu z retired i dojscia do wojny.Hail PROLACKS! 4ever loyal to the end ![]() kthxbye P.S. Pewnie wielu sie cieszy z tego powodu ale.... whatever xD Ostatnio edytowany przez berger - 14-11-2006 o 02:20. |
|
|
|
|
#454 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#455 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
|
Cytuj:
3maj sie Berger :-] Dobrze robisz Tibia to zlodziej czasu nie warto ;] GL |
|
|
|
|
|
#456 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Puławy
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
|
Odszedł Król... pozostało bezkrólewie
![]()
------------------------------------------------------ http://www.pajacyk.pl http://www.polskieserce.pl Kliknij, to cie nic nie kosztuje ![]() ------------------------------------------------------ Mazur |
|
|
|
|
#457 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Sercem i dusza przy Mocnym Smoku
Stan: Tutor
Imię: Prolack
Profesja: Master Sorcerer