|
|
#2482 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
Cytuj:
co do grupek leaderow itp, nie da rady w czasi bitwy komunikowac sie piszac w grze, 1 lidder i 1 vent w zyupelnosci starcza, 50 leaderow ci nie pomoze jak nikt nie slucha co sie mowi bo albo sam wie "lepiej" alb jest zajety spieprzaniem. a w ogole tylu z was mialo zabijac soft~~ tak sieo dgrazalo itp, no i co? i nic, od 3 dni soft sie panoszy jak chce i jakos nikt ich nie atakuje, a oni sobie kpuja i zbeiraja paymenty za nic w sumie to z was zbieraja, wasz wybor, ale nam to szkodzi bo im dajecie kase.
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez pawlon - 13-11-2006 o 19:36. |
|
|
|
|
|
#2483 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Galana
|
Mia~ u roxior.. pewno asslickujesz lithium nie?
przynajmiej chcemy cos zrobic a nie jak ty nic nie robisz -.- pewnie ze sie nieuda ale nieboje sie wyjsc z pz i nieplace paymentow ![]() przynajmniej mozna go troche poklepac i w*****c waste rune \ manasow Ostatnio edytowany przez FajerWarjor - 13-11-2006 o 19:50. |
|
|
|
|
#2484 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 70+
Skille: 80+
Poziom mag.: 6
|
Wlasnie dzis przed sec padlem od Przemas Tor..
|
|
|
|
|
#2485 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arkus of Galana
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: marne
|
Cytuj:
Dobrze powiedziane, ale opcja z noobcharami odpada raczej bo nas zamiatą w pare sekund... A mainem kazdy sie boi.... Ja moge walczyc tylko znajdz mi chetnych bo mieli sie oni zglaszac do Komandosa i nic, zero odzewu... btw. Szukam huntowanej guildi! xD
|
|
|
#2486 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
Lepiej podjac jakies kroki i walczyc za wszelka cene niz poddac sie... Moge tez walczyc, ale co to da sami nic niezdzialamy ludzie musza sie przelamac i podjac ryzyko takie jest moje zdanie... Albo Wygramy Albo Przegramy i bedzie KoniEc!! |
|
|
|
|
|
#2487 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: In this sick place called world...
Stan: Na emeryturze
|
Cytuj:
![]()
|
|
|
#2488 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
Ajron 88-wiesz że Project Nemezis to grupa dobrych kolegów z dolery którzy znają się przeszło 2 lata i nie zostawimy Sinida samego ani go z gildi nie wyrzucimy.Sinid mógł wogule zignorować Castrishie i tyle a jak chcą niech prubują jeszcze nas atakować :>
Ostatnio edytowany przez Nimuro - 13-11-2006 o 20:32. |
|
|
|
|
#2489 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: z Nienacka (Zambrów)
|
@ Pawlon
kto tu pisal o 50 liderach. Starczy okolo 4-5 ktorzy maja jakies pojecie co do walki w grupie i garstce osob ktorym ufaja i ktorzy spelnia ich polecenia. Komunikacja w grze nie musi byc trudna wystarczy poslugiwac sie prostymi komunikatami typu "xxxx have pz", "yyyy going to .....", "now we must attaack ppppp" , "combo in sssssss on 3~". Dobra by byla dla kazdego lidera grupka 2ek, 2-3rp,3~ms/ed. Jezeli sie odpowiednio zajdzie osobe do ubicia to moze sie ona oderwac od grupy (nawet w trakcie open battle) i inny "alied team" moze dojsc. Wiem, ze latwiej napisac, a trudniej zrobic. Hwl sa swiadomi przewagi psychicznej i tu jest ich atut. Troche zle ze "kondy" dzialaja na wlasna reke zawsze by mogli jakos uprzedzic czy cos albo kontaktowac sie z innymi alied ludzmi z "roznych srodowisk" (chodzi mi o roznice na jezyki, np. aby konda dal msg dla kogos z hlvl polakow lub brazylijczykow wtedy juz oni powiadomia reszte). Troche mi ciezko opisac dokladnie o co mi chodzi ale mam nadzieje, ze w miare latwo sie wyjasnilem. ps. chcialbym sie dowiedziec od new ownera Catrishi dlaczego Project Nemezis jest huntowany?:> Czyzby to bylo tylko szukanie wrogow (ewentulanie free paymenta lub paymenta gdy wojne wygra hwl), i wykorzystywanie do tego celu ludzi bedacych niegdys w konflikcie z old patriots? prosze podaj jakies konkretne argumenty ( o ile takowe sa) ![]() Ostatnio edytowany przez Carl Fry - 13-11-2006 o 20:42. |
|
|
|
|
#2490 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
|
|
|
|
|
|
#2491 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
ARkus jestem chetny pisz na priv jak cos
|
|
|
|
|
#2492 |
|
Użytkownik Forum
|
Czy mi sie wydaje czy mam juz 2 osoby chetne??
Mam zbierac armie??? Jestescie tego pewni??? No to kto jest wstanie walczyc PM albo msg do mnie... Galana zaczyna sie ozywiac ![]()
|
|
#2493 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
|
Zna ktoś Robbin Hud/Rubbin Hud ?
Jak takproszę przekazać... You are hunted :-) |
|
|
|
|
#2494 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Imię: Ceatratus of Galana
Gildia: Forever ToS
|
Cytuj:
Ty się Arkuss na mature ucz!!! hyhy A tak na poważnie no to mam nadzieje, ze ci się powiedzie mobilizacja innych. Najsmieszniejsze jest to, ze te typki z Lithium siedza i czytaja to forum. A tak sobie wlasnie pomyslam jakby to było gdyby na Galanie było pokój ![]() Tak jakos smutno, nudno i nieciekawie ![]()
|
|
|
#2495 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
jak napisze tak napisze xDWazniejsze dobro Galany xD
|
|
|
#2496 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: ------
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ----------
Poziom: 30
Skille: 14/21
Poziom mag.: 30
|
Nie chce mi sie czytać wcześniejszych postów ale słyszałem od kumpla ,że wczoraj "HwL"zdobylo 4 fragi...Proszeo napisanie na kim je nabili
)Thx |
|
|
|
|
#2497 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
Mysla ze zaszpanuja przed kumplami ze maja 150 lvl'e a i tak im sie to nieuda. Powod?? Prosty powod to taki ze Kiedys HWL a teraz Lithium niepozwola wam na dalesze rozwijanie swoijej postaci wiec niema innego wyjscTrzeba WALCZYC! Wiem ze tak latwo sie mowi ale mosimy sie zmobilizowac niebac sie tych ***** jest wiele okreslen dla tych Playerow xD i Stanac do walki... Zgrac sie i z wyciezyc niemam pomyslu na teorie ani praktyke ale jezeli ma ktos jakis pomysl to niech pisze ale nie na forum oczywicie, bo taki Rómcio wszytko im powie Wiec zacznijmy cos planowac kazdy pomysl bedzie brany pod uwage. |
|
|
|
|
|
#2498 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
|
|
|
|
|
|
#2499 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tron Aphera
Gildia: Independent Realm
Poziom: 63
Skille: 80/77
|
Po przeczytaniu większości postów dochodzę do wniosku, że lepiej być z HwL niż z "wami"... Wasi przeczwnicy są lepiej zorganizowani, nie są tchórzami, skubią z was ostatnie piórka... A wy co!? Siedzicie na forum kombinujecie co by tu zrobić zapewne Rumcio i Cati~ przekazali HwL co piszecie tutaj... Ja bym zaczął na waszym miejscu działać niż gadać tutaj... Jak miałbym teraz wybrać gildie to wybrał bym HwL... Chyba co po niektórzy zapomnieli o dawnych huntach ;]
|
|
|
|
|
#2500 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
Widze ze kolejny dupoliz z ciebie bedzie i tak cie niewezma bo dupolizow z malymi lvl'ami niebiora ![]() |
|
|
|