Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 13-11-2006, 21:29   #2501
wilderwein
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2005

Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 100
Skille: 90/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

może zamkniete forum pomoże w zorganizowaniu ekipy? zamkniete przed przeciwnikiem? szkoda ze nie mamy waszych charów, spójrzcie na inne światy, np Furora - Ab~ vs Vision... a nawet głupie HWL

jakbyście zgrali się to moglibyście coś osiągnąć.

jeśli ktoś chce pomoc w stworzeniu forum i pomoc w sprawach tech. msg na priv proszę

Ostatnio edytowany przez wilderwein - 13-11-2006 o 21:39.
wilderwein jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-11-2006, 21:34   #2502
VeE
Użytkownik forum

VeE's Avatar

Data dołączenia: 05 11 2006

Stan: Niegrający
Poziom: 70+
Skille: 80+
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wilderwein Pokaż post
może zamkniete forum pomoże w zorganizowaniu ekipy? zamkniete przed przeciwnikiem? szkoda ze nie mamy waszych charów, spójrzcie na inne światy, np Furora - Ab~ vs Vision... a nawet głupie HWL

jakbyście zgrali się to moglibyście coś osiągnąć.
To Jest mysl zrob forum i wszystkie sprawy dotyczace galany przeniesc, a tak to sie poda tylko naszym adres fora i bedziemy mogli cos opracowac
VeE jest offline  
stary 13-11-2006, 21:39   #2503
Tron
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 11 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 63
Skille: 80/77
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez VeE Pokaż post
Bueheueh skoro tak mowisz to droge masz wolna wiec wy*******aj.
Widze ze kolejny dupoliz z ciebie bedzie i tak cie niewezma bo dupolizow z malymi lvl'ami niebiora
Hmm... Odezwał się ten, który najwięcej zwojował w tej wojnie? Dupoliz?? Człowieku ja widzę co wy robicie a co oni.
Tron jest offline  
stary 13-11-2006, 21:46   #2504
VeE
Użytkownik forum

VeE's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tron Pokaż post
Hmm... Odezwał się ten, który najwięcej zwojował w tej wojnie? Dupoliz?? Człowieku ja widzę co wy robicie a co oni.
Hmm myslisz ze sa oni zajefajni bo umieja planowac, co to za plany po prostu sa pewni siebie i czuje sie bezpiecznie w kupce... to nieznaczy ze zajefajnie planuja...
Wiesz jak Aylitha padla?? sama byla online i ja dopadli i nic jej niepozostalo jak nacisnac ctrl+g i enter.
Mowisz ze sa cool a widziales filmik jak konde ciulali??
Toxo i Camuch nietrafili z ue i co nadal sadzisz ze sa swietni??
Niedawna bitwa chyba ostatnia HWL vs Relictus byla nastepujaca:
My zabilismy jednego a oni zabili u nas chybaz pieciu...
Wniosek?? Boja sie jak wdupiamy i uciekaja i powiem tak o wszystkich nawet konda juz uciekal a niedziwie sie skoro zostal z kilkoma osobami... Mam Juz plana tak zwana zasadzke ale niewiem czy jak sie zalogujesz mozna walic m walle czy dopiero po 10 sec tak jak sd;/
VeE jest offline  
stary 13-11-2006, 21:52   #2505
Bru666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Hrhrhrhr
VeE dziwne masz podejście wiesz? Ci, którzy nie są z wami to dupolizy, Ci, którzy chcą wam pomóc to w większości "nooby, które boją się o własne postacie, etc.."
Więcej takich osób i nie będziemy mieli co robić, sami się powybijacie między sobą
Śmiech na sali.
stary 13-11-2006, 21:53   #2506
Tron
Użytkownik forum

Data dołączenia: 11 11 2006

Poziom: 63
Skille: 80/77
Domyślny

Cytuj:
Hmm myslisz ze sa oni zajefajni bo umieja planowac, co to za plany po prostu sa pewni siebie i czuje sie bezpiecznie w kupce... to nieznaczy ze zajefajnie planuja...
Wiesz jak Aylitha padla?? sama byla online i ja dopadli i nic jej niepozostalo jak nacisnac ctrl+g i enter.
Niedawna bitwa chyba ostatnia HWL vs Relictus byla nastepujaca:
My zabilismy jednego a oni zabili u nas chybaz pieciu...
Wniosek?? Boja sie jak wdupiamy i uciekaja i powiem tak o wszystkich nawet konda juz uciekal a niedziwie sie skoro zostal z kilkoma osobami... Mam Juz plana tak zwana zasadzke ale niewiem czy jak sie zalogujesz mozna walic m walle czy dopiero po 10 sec tak jak sd;/

Skoro jak jesteście tacy świetni to czemu nieumiecie z nimi wygrać? A może Ty mi doradzisz, którą gildie mam wybrać??
Tron jest offline  
stary 13-11-2006, 22:00   #2507
Bru666
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Skoro Ty jesteś taki "świetny" to dogoń 175 ms na gran hurze, t-ringu i w bochach Wtedy twoja wypowiedź będzie miała jakiś sens
stary 13-11-2006, 22:01   #2508
VeE
Użytkownik forum

VeE's Avatar

Domyślny

@up
Podaj mi nick na galanie to cie osobiscie wysmieje.
Tylko prosze cie oszczedz mnie i niezabijaj mnie
Taki z ciebie Polak... Oby Twojego Hara H*j Szczelil najlepiej hack
Bedziesz mial nauczke.
Jedno pytanie po h*j tu weszles??
Nikt cie tu niezapraszal wiec Nara!!

Ostatnio edytowany przez VeE - 13-11-2006 o 22:05.
VeE jest offline  
stary 13-11-2006, 22:04   #2509
Bru666
Użytkownik Forum

Domyślny

Opps.. double

Ostatnio edytowany przez Bru666 - 13-11-2006 o 22:19.
Bru666 jest offline  
stary 13-11-2006, 22:16   #2510
Bru666
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
@up
Taki z ciebie Polak... Oby Twojego Hara H*j Szczelil najlepiej hack
Bedziesz mial nauczke.
Teraz mnie roz****łeś do końca
1. Kto powiedział, że to wojna Polaków z resztą świata? Poza tym skoro ch**ja wiesz o mnie to stfu, kto mi każe być "lojalny" wobec innych Polaków na Galanie, którzy często okazywali się tacy boscy jak to sobie wyimaginowałeś i zawsze walczyli w dobrej sprawie? Jeżeli dla ciebie to takie ważne, twój wybór, cya on battlefield. Przynajmniej będę walczył z przyjaciółmi, nie ludźmi, którzy nic dla mnie nie znaczą
2. "oby Twojego chara bla bla bla".. wiesz? takie teksty słyszałem tylko z ust noobków, którym coś nie wyszło i mają za to pretensje do całego świata
3. A Ciebie kto tu zapraszał?;o Może Ty decydujesz, kto może wchodzić na to forum, a kto nie?

Boże.. ty widzisz i nie grzmisz..

P.S. 4. popracuj nad ortografią
stary 13-11-2006, 22:44   #2511
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bru666 Pokaż post
Skoro Ty jesteś taki "świetny" to dogoń 175 ms na gran hurze, t-ringu i w bochach Wtedy twoja wypowiedź będzie miała jakiś sens
"wspanialy wladco galany" dyskgrafia - dysgrafia, dysortografia - dysortografia, ale to sa BOHy, tzw skrot of boots of haste, wiec moze zamiast sharowac badz kupowac chara to chociarz sie naucz czegos o tej grze xD

powodzenia xD
stary 13-11-2006, 22:56   #2512
Komandos Strong
Użytkownik Forum

Komandos Strong's Avatar

Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

taa Project Nemezis ... koledzy z dolery to czemu do k***y nedzy jeszcze inva nie mam -.- ech ...
btw. zna ktos jakies talenty do Football manager 2007 ??
stary 13-11-2006, 22:59   #2513
Vienek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
Domyślny

Cytuj:
Bueheueh skoro tak mowisz to droge masz wolna wiec wy*******aj.
Widze ze kolejny dupoliz z ciebie bedzie i tak cie niewezma bo dupolizow z malymi lvl'ami niebiora
jak już ktoś powiedział ktoś kto jest przeciw wam jest dupolizem, tak??
no nieźle, koleś po co on ma być po waszej stronie skoro nie zyska na tym korzyśći
Con~ brak organizacji może z winy niektórych którzy nie umieją słuchać poleceń
Maffers~ działają na własną ręke
myśle że lepiej być hunted niż stanąć po którejś ze stron

Cytuj:
@up
a czemu chcesz go wyśmiać?? za to że wybrał inną strone konfliktu niż ty??
każdy ma prawo do wyboru i to chyba jego sprawa za kim on jest.

Cytuj:
No to chyba forum publiczne każdy ma prawo wyrazić swoją opinię
Vienek jest offline  
stary 13-11-2006, 23:03   #2514
Mia~
Użytkownik Forum

Mia~'s Avatar

Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: In this sick place called world...

Stan: Na emeryturze
Domyślny

@up

all it's true...
stary 13-11-2006, 23:03   #2515
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Kocham was chlopaki a co do huntowania bede huntowal kogo chce i kiedy chce
jak juz mowilem nie gram tu zeby expic tylko zeby sie bawic juz dawno stracilem
nadzieje zeby galana byla wolna od wojen :> cya at battle
stary 13-11-2006, 23:11   #2516
Mia~
Użytkownik Forum

Mia~'s Avatar

Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: In this sick place called world...

Stan: Na emeryturze
Domyślny

catrisha boss.... oh ahhh....

can you protect me.. blizzz...

albo nie bo beda mnie nazywali asslickierem ;<

no trudno taka ta galana nubowata ;\ pozdrooo :<<
stary 13-11-2006, 23:40   #2517
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
juz dawno stracilem
nadzieje zeby galana byla wolna od wojen :> cya at battle

Jak byś nie zauwarzył to twoja gildia jest prowodytorem wszystkich wojen przez ostatnie pół roku (?) .

Całkowicie nie rozumiem twojego toku rozumowania , to jak biegać po piaskownicy i niszczyć wszystkie zamki z piasku, a na pytanie dlaczego nie spróbujesz swojego zbudować odpowiadasz że nie ma sensu bo i tak wszystkie są niszczone..
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 14-11-2006, 00:13   #2518
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88 Pokaż post
Jak byś nie zauwarzył to twoja gildia jest prowodytorem wszystkich wojen przez ostatnie pół roku (?) .

Całkowicie nie rozumiem twojego toku rozumowania , to jak biegać po piaskownicy i niszczyć wszystkie zamki z piasku, a na pytanie dlaczego nie spróbujesz swojego zbudować odpowiadasz że nie ma sensu bo i tak wszystkie są niszczone..

podoba mi sie ten przyklad, calkiem adekwatny, powiedzuialbym owned xD

cataclism@
w takim razie odplacimy tym samym
stary 14-11-2006, 01:12   #2519
Goshnar
Użytkownik forum

Goshnar's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Kraków

Świat: Selena
Goshnar ma numer GG 5913470
Domyślny

@Ajron_88

Zajebisty przykład. Zgadzam się z Tobą w 100%

@pawlon

Od dawna tylko słychać grzmienia, ubliżenia, "zbytnią" pewność siebie i po co? Jeszcze jak na Szkodim grałem to od Sir Zemusa i Skopa bo był wtedy przeciwko HWL jak to dostaniemy po dupie itp. i co? Skończyło się na gadaniu... jak zawsze... Tak z ciekawości zapytam... najeżdżałeś na 90% ludzi, którzy padli jak się nie uhneli. Mieli swoje zdanie, ale Ty wiedziałeś swoje czyli, że "noob", a odpowiedz mi dlaczego Ty się nie uhnołeś? Co odpowiesz? Lag? Czy brak sensu straty uhów bo wiedziałeś, że padniesz? Co wymyślisz? Nie mam nic do tego, że padłeś, bo każdemu się może zdarzyć, sam też przyznawałeś otwarcie, że nie masz jakiegoś super extra PvP, ale z dnia na dzień zgłębiasz tą wiedze. Wiesz jak to teraz wygląda? Jeździłeś po ludziach, teraz sam padłeś bez zrobienia niczego i wytłumaczenie zawsze jakieś się znajdzie, a po Tobie moge się wszystkiego spodziewać. Czekam na odpowiedź jeśli zechcesz takowej udzielić

@Con~

Sami piszecie, że brak zgrania, większość uciekła, był chaos, mówie tu o ostatniej bitwie, ale zaraz oczywiście ktoś coś wynajdzie dlaczego, po co jak i gdzie. Widze, że Ascario pisze otwarcie, że to była porażka i to się ceni.

Wezmę teraz taki pewien przykład, bo widać co się dzieje. Jest część osób, która walczy i która ucieka. Tej drugiej jest znacznie więcej. Dlaczego? Bo się boją. Może to głupi przykład, ale według mnie wszystko zależy od przywódcy nie od samych taktyk (te też grają ważną role), ale od przywódcy, który ma poprowadzić swoje "wojska" do walki, która ma zagrzać ich do boju. Co mam na myśli? Słowa! Poczytajcie cytaty wielkich przywódców, pooglądajcie filmy i spójrzcie jak ludzie reagują. Może to są bajki, może fakty, może mi się już w głowie telepie, ale spróbujcie dojść w jakiś sposób do tych ludzi, którzy się boją, postarajcie się dać im tą nadzieje, że jeśli za Wami pójda nie stracą, a zyskają, nie zginą, a będą zabijać, nie przegrają, a będą się cieszyć zwycięstwem.

Sądze, że duża liczba osób boi się o swoje postacie, ale co taka postać ma teraz do roboty? Nie używana jak klocki lego, które odstawiliście gdy z czasem dorośliście. Większość może się zapytać: "Dlaczego ja?" Dlaczego Ty masz iść nadstawiać dupy za innych, dlaczego Ty masz ratować swoich znajomych, ale czemu każdy myśli o sobie, boi się, że zginie, ale co jeśli każdy zacznie myśleć o innych, każdy zacznie się martwić o kolegów z drużyny.

Potrzebna jest Wam smykałka do wojen czyli mianowicie nie przejmować się swoją śmiercią, a przejmować się śmiercią swojego kolegi. Oddając życie za kogoś wiesz, że ta osoba też odda życie za Ciebie i to pociągnie innych do działania.

Powiem Wam na swoim przykładzie jeszcze z Eterni jak grałem knightem. Możecie wierzyć lub nie. Jeśli znałem kogoś bliżej uważałem go za godnego przyjaciela to właśnie taką osobą się przejmowałem jak ginęła. Kiedyś mnie szlag trafił jak zabili mojego dobrego znajomego, który stał w trapie 10 osób, ale mimo, że byłem sam pobiegłem. Adrenalina dawała mi się we znaki i będąc pełni euforii potrafiłem zabić 2 ludzi po tym jeszcze przyjaciel, który zginął przybiegł, aby mi pomóc. On zginął 2x ja tylko raz i po co? Mogło się skończyć na 1 śmierci z jego strony. Większość sobie pomyśli idiotyzm, bo straciłem level, ale tu nie chodzi o level, ale o sam fakt, że taka osoba wie, że zawsze może na mnie liczyć i ja na nią też i jaka sytuacja, by się nie przytrafiła jesteśmy razem. Level można odrobić jak się tylko chce, a przyjaciół nie znajdzie się w jeden dzień. Szanujcie siebie nawzajem, nie myślcie tylko o sobie ale i o innych.

Jeśli strapowali Waszego kumpla, a Wy uciekliście daliście im możliwość użycia w 100% swojej siły, a wracając dajecie większą nadzieje strapowanej osobie? Dlaczego? Wrócicie zaczniecie też atakować to już również pewne osoby zostaną wyłaczone z walki i ich siła nie będzie już 100% a strapowana osoba będzie mogła się łatwiej bronić. Przemyślcie sobie wszystko.

Nie miałem zamiaru tym postem nikogo ubliżać, ale chciałem spróbować dać Wam nadzieje i jakąś lekcje.

Pozdrawiam
Goshnar
Goshnar jest offline  
stary 14-11-2006, 02:49   #2520
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Goshnar Pokaż post
@Ajron_88

Zajebisty przykład. Zgadzam się z Tobą w 100%

@pawlon

Od dawna tylko słychać grzmienia, ubliżenia, "zbytnią" pewność siebie i po co? Jeszcze jak na Szkodim grałem to od Sir Zemusa i Skopa bo był wtedy przeciwko HWL jak to dostaniemy po dupie itp. i co? Skończyło się na gadaniu... jak zawsze... Tak z ciekawości zapytam... najeżdżałeś na 90% ludzi, którzy padli jak się nie uhneli. Mieli swoje zdanie, ale Ty wiedziałeś swoje czyli, że "noob", a odpowiedz mi dlaczego Ty się nie uhnołeś? Co odpowiesz? Lag? Czy brak sensu straty uhów bo wiedziałeś, że padniesz? Co wymyślisz? Nie mam nic do tego, że padłeś, bo każdemu się może zdarzyć, sam też przyznawałeś otwarcie, że nie masz jakiegoś super extra PvP, ale z dnia na dzień zgłębiasz tą wiedze. Wiesz jak to teraz wygląda? Jeździłeś po ludziach, teraz sam padłeś bez zrobienia niczego i wytłumaczenie zawsze jakieś się znajdzie, a po Tobie moge się wszystkiego spodziewać. Czekam na odpowiedź jeśli zechcesz takowej udzielić

@Con~

Sami piszecie, że brak zgrania, większość uciekła, był chaos, mówie tu o ostatniej bitwie, ale zaraz oczywiście ktoś coś wynajdzie dlaczego, po co jak i gdzie. Widze, że Ascario pisze otwarcie, że to była porażka i to się ceni.

Wezmę teraz taki pewien przykład, bo widać co się dzieje. Jest część osób, która walczy i która ucieka. Tej drugiej jest znacznie więcej. Dlaczego? Bo się boją. Może to głupi przykład, ale według mnie wszystko zależy od przywódcy nie od samych taktyk (te też grają ważną role), ale od przywódcy, który ma poprowadzić swoje "wojska" do walki, która ma zagrzać ich do boju. Co mam na myśli? Słowa! Poczytajcie cytaty wielkich przywódców, pooglądajcie filmy i spójrzcie jak ludzie reagują. Może to są bajki, może fakty, może mi się już w głowie telepie, ale spróbujcie dojść w jakiś sposób do tych ludzi, którzy się boją, postarajcie się dać im tą nadzieje, że jeśli za Wami pójda nie stracą, a zyskają, nie zginą, a będą zabijać, nie przegrają, a będą się cieszyć zwycięstwem.

Sądze, że duża liczba osób boi się o swoje postacie, ale co taka postać ma teraz do roboty? Nie używana jak klocki lego, które odstawiliście gdy z czasem dorośliście. Większość może się zapytać: "Dlaczego ja?" Dlaczego Ty masz iść nadstawiać dupy za innych, dlaczego Ty masz ratować swoich znajomych, ale czemu każdy myśli o sobie, boi się, że zginie, ale co jeśli każdy zacznie myśleć o innych, każdy zacznie się martwić o kolegów z drużyny.

Potrzebna jest Wam smykałka do wojen czyli mianowicie nie przejmować się swoją śmiercią, a przejmować się śmiercią swojego kolegi. Oddając życie za kogoś wiesz, że ta osoba też odda życie za Ciebie i to pociągnie innych do działania.

Powiem Wam na swoim przykładzie jeszcze z Eterni jak grałem knightem. Możecie wierzyć lub nie. Jeśli znałem kogoś bliżej uważałem go za godnego przyjaciela to właśnie taką osobą się przejmowałem jak ginęła. Kiedyś mnie szlag trafił jak zabili mojego dobrego znajomego, który stał w trapie 10 osób, ale mimo, że byłem sam pobiegłem. Adrenalina dawała mi się we znaki i będąc pełni euforii potrafiłem zabić 2 ludzi po tym jeszcze przyjaciel, który zginął przybiegł, aby mi pomóc. On zginął 2x ja tylko raz i po co? Mogło się skończyć na 1 śmierci z jego strony. Większość sobie pomyśli idiotyzm, bo straciłem level, ale tu nie chodzi o level, ale o sam fakt, że taka osoba wie, że zawsze może na mnie liczyć i ja na nią też i jaka sytuacja, by się nie przytrafiła jesteśmy razem. Level można odrobić jak się tylko chce, a przyjaciół nie znajdzie się w jeden dzień. Szanujcie siebie nawzajem, nie myślcie tylko o sobie ale i o innych.

Jeśli strapowali Waszego kumpla, a Wy uciekliście daliście im możliwość użycia w 100% swojej siły, a wracając dajecie większą nadzieje strapowanej osobie? Dlaczego? Wrócicie zaczniecie też atakować to już również pewne osoby zostaną wyłaczone z walki i ich siła nie będzie już 100% a strapowana osoba będzie mogła się łatwiej bronić. Przemyślcie sobie wszystko.

Nie miałem zamiaru tym postem nikogo ubliżać, ale chciałem spróbować dać Wam nadzieje i jakąś lekcje.

Pozdrawiam
Goshnar
co do mojego zgona, uhalem sie, padlem bo przyjalem wiecej obrazej niz mialem hp w 1 rundzie - miedzy uhami-gdyby uhal mnie ktos jeszzce to by sie nie stalo.

bardzo ladny poscik... i zgadzam sie z nim: zwlaszcza z ta czescia o kumplach, bo ma sie jakeis zobowiazanie, poczucie obowziazku, lojalnosci i potrzebe wykazania ze ktos slusznie pokladal w Tobie zaufanie, niestety moge spokojnie i szczerze powiedziec ze tak naprawde dla mnie byly moze ze 4 osoby w calej mojej tibijskiej karierze dla ktorych bym sie bez slowa zrookowal, zreszta wlasnie w takiej akcji wspierania i ratowania mojego najlepszego przyjaciela tibijskiego zalatwilem sobie hunta na azurze od najwiekszej gildii, no i pojawilem sie na galanie padlismy wtedy obaj walczac sami na kilku, 2 mid lev na pare high lev + kupe pk charow ale powiem wam jedno, nigdy nie bylem szzcesliwszy w tibii niz wtedy, nic nie dalo mi wiecej satysfakcji niz tamta walka, mimo ze bez szans na wygrana. rzecz w tym ze te osoby juz nie graja

PS: napisales o zbytniej pewnosci siebie i ublizaniu... pokaz mi kiedy mowilem ze wygramy, ejstesmy the best, niesmiertelni albo cos(zbytnia pewnosc siebie) badz tez kiedy kogos obrazilem(wylaczajac przypadki krytyki roznych akji w stylu pkowania, badz tez wyglaszania pustych slow,badz tez pa). nie sadze zebym kogos tutaj cyz ogole w tibii bezpodstawnie obrazil,

Użytkowników czytających ten temat: 8 (zarejestrowanych: 0, gości: 8)

Zasady postowania