![]() |
#2501 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 100
Skille: 90/80
Poziom mag.: 7
|
![]() może zamkniete forum pomoże w zorganizowaniu ekipy? zamkniete przed przeciwnikiem? szkoda ze nie mamy waszych charów, spójrzcie na inne światy, np Furora - Ab~ vs Vision... a nawet głupie HWL
jakbyście zgrali się to moglibyście coś osiągnąć. jeśli ktoś chce pomoc w stworzeniu forum i pomoc w sprawach tech. msg na priv proszę ![]() Ostatnio edytowany przez wilderwein - 13-11-2006 o 21:39. |
![]() |
|
![]() |
#2502 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Niegrający
Poziom: 70+
Skille: 80+
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2503 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tron Aphera
Profesja: Knight
Gildia: Independent Realm
Poziom: 63
Skille: 80/77
|
![]() Hmm... Odezwał się ten, który najwięcej zwojował w tej wojnie? Dupoliz?? Człowieku ja widzę co wy robicie a co oni.
|
![]() |
![]() |
#2504 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Wiesz jak Aylitha padla?? ![]() Mowisz ze sa cool a widziales filmik jak konde ciulali?? ![]() Toxo i Camuch nietrafili z ue i co nadal sadzisz ze sa swietni?? Niedawna bitwa chyba ostatnia HWL vs Relictus byla nastepujaca: My zabilismy jednego a oni zabili u nas chybaz pieciu... Wniosek?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2505 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hrhrhrhr
![]() VeE dziwne masz podejście wiesz? ![]() Więcej takich osób i nie będziemy mieli co robić, sami się powybijacie między sobą ![]() ![]() Śmiech na sali. ![]()
#2506 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Imię: Tron Aphera
Gildia: Independent Realm
Poziom: 63
Skille: 80/77
|
![]() Cytuj:
Skoro jak jesteście tacy świetni to czemu nieumiecie z nimi wygrać? A może Ty mi doradzisz, którą gildie mam wybrać?? |
|
![]() |
![]() |
#2507 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#2508 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Podaj mi nick na galanie to cie osobiscie wysmieje. Tylko prosze cie oszczedz mnie i niezabijaj mnie ![]() Taki z ciebie Polak... Oby Twojego Hara H*j Szczelil najlepiej hack ![]() Bedziesz mial nauczke. Jedno pytanie po h*j tu weszles?? Nikt cie tu niezapraszal wiec Nara!! Ostatnio edytowany przez VeE - 13-11-2006 o 22:05. |
![]() |
![]() |
#2509 |
Użytkownik Forum
|
![]() Opps.. double
![]() ![]()
Hej dzieciaki niech zapłoną serca! Każdy policjant to jebany morderca! /The Analogs Ostatnio edytowany przez Bru666 - 13-11-2006 o 22:19. |
![]() |
![]() |
#2510 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() 1. Kto powiedział, że to wojna Polaków z resztą świata? ![]() ![]() 2. "oby Twojego chara bla bla bla".. wiesz? takie teksty słyszałem tylko z ust noobków, którym coś nie wyszło i mają za to pretensje do całego świata ![]() 3. A Ciebie kto tu zapraszał?;o Może Ty decydujesz, kto może wchodzić na to forum, a kto nie? Boże.. ty widzisz i nie grzmisz.. P.S. 4. popracuj nad ortografią ![]()
![]() |
#2511 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Cytuj:
powodzenia xD
![]() |
#2512 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() taa Project Nemezis ... koledzy z dolery to czemu do k***y nedzy jeszcze inva nie mam -.- ech ...
btw. zna ktos jakies talenty do Football manager 2007 ??
#2513 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
|
![]() Cytuj:
no nieźle, koleś po co on ma być po waszej stronie skoro nie zyska na tym korzyśći Con~ brak organizacji może z winy niektórych którzy nie umieją słuchać poleceń Maffers~ działają na własną ręke myśle że lepiej być hunted niż stanąć po którejś ze stron Cytuj:
każdy ma prawo do wyboru i to chyba jego sprawa za kim on jest. No to chyba forum publiczne każdy ma prawo wyrazić swoją opinię |
||
![]() |
![]() |
#2514 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: In this sick place called world...
Stan: Na emeryturze
|
![]() @up
all it's true... ![]()
#2515 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Kocham was chlopaki a co do huntowania bede huntowal kogo chce i kiedy chce
jak juz mowilem nie gram tu zeby expic tylko zeby sie bawic juz dawno stracilem nadzieje zeby galana byla wolna od wojen :> cya at battle
#2516 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: In this sick place called world...
Stan: Na emeryturze
|
![]() catrisha boss.... oh ahhh....
can you protect me.. blizzz... albo nie bo beda mnie nazywali asslickierem ;< no trudno taka ta galana nubowata ;\ pozdrooo :<< ![]()
#2517 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
Jak byś nie zauwarzył to twoja gildia jest prowodytorem wszystkich wojen przez ostatnie pół roku (?) . Całkowicie nie rozumiem twojego toku rozumowania , to jak biegać po piaskownicy i niszczyć wszystkie zamki z piasku, a na pytanie dlaczego nie spróbujesz swojego zbudować odpowiadasz że nie ma sensu bo i tak wszystkie są niszczone..
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#2518 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
podoba mi sie ten przyklad, calkiem adekwatny, powiedzuialbym owned xD cataclism@ w takim razie odplacimy tym samym ![]()
![]() |
#2519 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Kraków
Świat: Selena
![]() |
![]() @Ajron_88
Zajebisty przykład. Zgadzam się z Tobą w 100% @pawlon Od dawna tylko słychać grzmienia, ubliżenia, "zbytnią" pewność siebie i po co? Jeszcze jak na Szkodim grałem to od Sir Zemusa i Skopa bo był wtedy przeciwko HWL jak to dostaniemy po dupie itp. i co? Skończyło się na gadaniu... jak zawsze... Tak z ciekawości zapytam... najeżdżałeś na 90% ludzi, którzy padli jak się nie uhneli. Mieli swoje zdanie, ale Ty wiedziałeś swoje czyli, że "noob", a odpowiedz mi dlaczego Ty się nie uhnołeś? Co odpowiesz? Lag? Czy brak sensu straty uhów bo wiedziałeś, że padniesz? Co wymyślisz? Nie mam nic do tego, że padłeś, bo każdemu się może zdarzyć, sam też przyznawałeś otwarcie, że nie masz jakiegoś super extra PvP, ale z dnia na dzień zgłębiasz tą wiedze. Wiesz jak to teraz wygląda? Jeździłeś po ludziach, teraz sam padłeś bez zrobienia niczego i wytłumaczenie zawsze jakieś się znajdzie, a po Tobie moge się wszystkiego spodziewać. Czekam na odpowiedź jeśli zechcesz takowej udzielić @Con~ Sami piszecie, że brak zgrania, większość uciekła, był chaos, mówie tu o ostatniej bitwie, ale zaraz oczywiście ktoś coś wynajdzie dlaczego, po co jak i gdzie. Widze, że Ascario pisze otwarcie, że to była porażka i to się ceni. Wezmę teraz taki pewien przykład, bo widać co się dzieje. Jest część osób, która walczy i która ucieka. Tej drugiej jest znacznie więcej. Dlaczego? Bo się boją. Może to głupi przykład, ale według mnie wszystko zależy od przywódcy nie od samych taktyk (te też grają ważną role), ale od przywódcy, który ma poprowadzić swoje "wojska" do walki, która ma zagrzać ich do boju. Co mam na myśli? Słowa! Poczytajcie cytaty wielkich przywódców, pooglądajcie filmy i spójrzcie jak ludzie reagują. Może to są bajki, może fakty, może mi się już w głowie telepie, ale spróbujcie dojść w jakiś sposób do tych ludzi, którzy się boją, postarajcie się dać im tą nadzieje, że jeśli za Wami pójda nie stracą, a zyskają, nie zginą, a będą zabijać, nie przegrają, a będą się cieszyć zwycięstwem. Sądze, że duża liczba osób boi się o swoje postacie, ale co taka postać ma teraz do roboty? Nie używana jak klocki lego, które odstawiliście gdy z czasem dorośliście. Większość może się zapytać: "Dlaczego ja?" Dlaczego Ty masz iść nadstawiać dupy za innych, dlaczego Ty masz ratować swoich znajomych, ale czemu każdy myśli o sobie, boi się, że zginie, ale co jeśli każdy zacznie myśleć o innych, każdy zacznie się martwić o kolegów z drużyny. Potrzebna jest Wam smykałka do wojen czyli mianowicie nie przejmować się swoją śmiercią, a przejmować się śmiercią swojego kolegi. Oddając życie za kogoś wiesz, że ta osoba też odda życie za Ciebie i to pociągnie innych do działania. Powiem Wam na swoim przykładzie jeszcze z Eterni jak grałem knightem. Możecie wierzyć lub nie. Jeśli znałem kogoś bliżej uważałem go za godnego przyjaciela to właśnie taką osobą się przejmowałem jak ginęła. Kiedyś mnie szlag trafił jak zabili mojego dobrego znajomego, który stał w trapie 10 osób, ale mimo, że byłem sam pobiegłem. Adrenalina dawała mi się we znaki i będąc pełni euforii potrafiłem zabić 2 ludzi po tym jeszcze przyjaciel, który zginął przybiegł, aby mi pomóc. On zginął 2x ja tylko raz i po co? Mogło się skończyć na 1 śmierci z jego strony. Większość sobie pomyśli idiotyzm, bo straciłem level, ale tu nie chodzi o level, ale o sam fakt, że taka osoba wie, że zawsze może na mnie liczyć i ja na nią też i jaka sytuacja, by się nie przytrafiła jesteśmy razem. Level można odrobić jak się tylko chce, a przyjaciół nie znajdzie się w jeden dzień. Szanujcie siebie nawzajem, nie myślcie tylko o sobie ale i o innych. Jeśli strapowali Waszego kumpla, a Wy uciekliście daliście im możliwość użycia w 100% swojej siły, a wracając dajecie większą nadzieje strapowanej osobie? Dlaczego? Wrócicie zaczniecie też atakować to już również pewne osoby zostaną wyłaczone z walki i ich siła nie będzie już 100% a strapowana osoba będzie mogła się łatwiej bronić. Przemyślcie sobie wszystko. Nie miałem zamiaru tym postem nikogo ubliżać, ale chciałem spróbować dać Wam nadzieje i jakąś lekcje. Pozdrawiam Goshnar |
![]() |
![]() |
#2520 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
bardzo ladny poscik... i zgadzam sie z nim: zwlaszcza z ta czescia o kumplach, bo ma sie jakeis zobowiazanie, poczucie obowziazku, lojalnosci i potrzebe wykazania ze ktos slusznie pokladal w Tobie zaufanie, niestety moge spokojnie i szczerze powiedziec ze tak naprawde dla mnie byly moze ze 4 osoby w calej mojej tibijskiej karierze dla ktorych bym sie bez slowa zrookowal, zreszta wlasnie w takiej akcji wspierania i ratowania mojego najlepszego przyjaciela tibijskiego zalatwilem sobie hunta na azurze od najwiekszej gildii, no i pojawilem sie na galanie ![]() ![]() PS: napisales o zbytniej pewnosci siebie i ublizaniu... pokaz mi kiedy mowilem ze wygramy, ejstesmy the best, niesmiertelni albo cos(zbytnia pewnosc siebie) badz tez kiedy kogos obrazilem(wylaczajac przypadki krytyki roznych akji w stylu pkowania, badz tez wyglaszania pustych slow,badz tez pa). nie sadze zebym kogos tutaj cyz ogole w tibii bezpodstawnie obrazil,