![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: Z Nienacka
Stan: Początkujący
Imię: Zapomnialem xDD
Profesja: Sorcerer
Gildia: Salvation Army
Świat: Trimera
Poziom: 666
Skille: 0/0
Poziom mag.: 00
|
![]() Gratz Rider ehh Van i Nomi Dajcie looz ja nie wiem nie dosyc ze BR' sie woza to jeszcze polacy miedzy soba sie beda klucic/bic/straszyc/obrazac zamiast trzymac sie razem !!!!!!!
~!!!!!~Tak Wiec Polaczmy Sily W Naszej Polskosci ~!!!!!~ kurdze chyba przestane palic to swinstwo bo jush jak polityk gadam ![]() gzz panowie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Profesja: Royal Paladin
|
![]() My malo wiemy, ty ich malo znasz. Prosto ,,l,,
![]() |
#183 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Płock
Imię: Rider of the Storm
Profesja: Elite Knight
Gildia: Conniption
Poziom: 115
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() @Hythe
W Tibii poznałem kilku przyjaciół, którym jestem w stanie bezgranicznie zaufać. Oprócz nich każdy mój kolega jest Polakiem, nie mam kolegów spoza granic Polski w tej grze, dlatego uważam, że jednak istnieje pojęcie "Polaka". Zauważ, że jeśli nie znasz angielskiego, wsparcia możesz szukać tylko u Polaków, ale także Polaczka można zbluzgać i dobrze się przy tym bawić... co właśnie doświadczam czytając ten temat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Skarten
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 45
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Boshe..... panowie..... zachowujecie sie jak dzieci ile wy macie lat ?? co do gito... uwarzam ze nie masz racji ja nomada lubie i nic do niego nie mam Vana nie znam wiec nie powiem ze go lubie ale przypuszczam ze tez jest spoko typek to nie jest zadne lizanie doopy jak to powiedziales tylko wlasne zdanie.... co do nomada to jest jego sprawa kogo ubic kogo nie.... bo to jego char i robi co mu sie podoba.... tak wiec nie ma co sie klucic... i tyle... trzymajcie sie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik forum
|
![]() Ludzie....PEACE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem to wogóle ja jestem najfajnieszy i gdybym chciał to bym was dojechał wszystkich ale niechce mi sie i fajnie. No i moge jeszcze zaśpiewać piosenke znaczy to taka inna jest "KTO TO TAKI KTO TO TAKI!!! TO MY TO MY KASZTANIAKI" ale sie nie jarajcie
Ota dupa jasne If you can =*** |
![]() |
![]() |
#188 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Łdz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Warren'Sand
Gildia: -------------
Poziom: 44
Skille: 19/24
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
pozdro
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik forum
|
![]() Puki co znalazlem jakiegos screena zatytulowalem go "bye bye premmy"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
|
![]() ![]() @ kłótnie Kłócicie się jak dzieci, chociaż Ty gito jesteś dzieciakiem, to fakt. Nie wiesz o nomadzie nic oprócz tego, że zabił sztarka, mimo że miał uzasadniony powód, a vanfanel piszesz że on używa bota, a Ty nie?? Faktycznie, kupując postać z dobrymi skilami nie trzeba skilować ![]() pozdro981579731~~
![]() |
#191 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
|
![]() Cytuj:
Kupilem postac? - nie. Nie wiem skad takie info bierzecie, ale spox. Sprawa z nomadem sie juz wyjasnila, wiec mozecie na ten temat sie nie wypowiadac. @up up up: Kumpel w tibii to kumpel, nie wazne czy polak czy br, itp. Chodzilo mi o nasza narodowosc, obcy polak drugiemu nie pomoze, jak moze to zapiepszy nawet durny parcel, by zaoszczedzic piepszone 15gp.
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
|
![]() dobra zabij juniora to zobaczysz jak nie dlugo ktos zabije go to sie zdziwisz bo znam plany a ty nomad za cwany nie badz bo tylko dzieki botu masz te skille i tak cie drowia zasrancu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
|
![]() a i jeszcze jedno junior byl wtedy AFK i pamietma nawet rozmowe po dedzie jak nomad sral w gacie gdy junior mu jego adres podal pewnie w tibi mocny a na realu mala piz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Że Polak Polakowi nie pomoże to tylko głupi stereotyp. Racja nie każdy Polak Ci pomoże, ale tak samo nie każdy Brazylijczyk Ci pomoże... Wszystko zależy od tego na jaki typ człowieka trafisz. Zauważ jeszcze, że wielu Polaków z problemami leci właśnie do Nomada. Jeśli pomożesz Nomadowi, możesz z jego strony liczyć na to samo.
@Galancik Nic z tego 1. posta nie rozumiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vian Pawel
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ~~
Poziom: 43
Skille: ~/~
Poziom mag.: 47
|
![]() Skąd możesz widzieć jaki jest Nomad na RL?? Widziałeś Go?? -Nie.
To po chuj go besztasz... Nie rozumiem Was ludzie... Nie chce sie wtrącać ale powoli przeginacie. ;/ ====> Galancik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: Z Nienacka
Stan: Początkujący
Imię: Zapomnialem xDD
Profesja: Sorcerer
Poziom: 666
Skille: 0/0
Poziom mag.: 00
|
![]() @up nie wiemdzy widzisz ale mial dragonke ;/;/
po 2 ludzie ale wy teraz dupska trujecie z tymi botami i w ogole a i tak kazdy leci na bocie nie wazne czy br czy polak czy kurwa japoniec bo nie mowcie mi ze nie uzywacie hot'ow stwozonych przez Cipsofta ;/;/ a to czy ktos kozysta z MACRO czy nie to jest tylko i wylacznie jego sprawa to tak jak by ktos ci nazekal ze masz zegarek ktory mowi ci godzine a nie musisz jej odczytywac. Co do polakow owszem mozna sie zgodzic z tym ze kradna i nie pomagaja sobie na wzajem jak sie nie znaja ale powiedzcie mi czy u Brazuli tak nie ma ?? Czy kazdy brazylijczyk uzyska bezinteresowna pomoc? Otoz nie bo to nie zalezy od narodowosci to zalezy od czlowieka ja mam znajomych (dobrych znajomych) Polakow (Hail Dla Nich) Brazuli, Szwedow(na innym servie) i nieliczne inne narodowosci ktorzy za mnie mogli i by pasc i nie mieli by mi tego za zle chociaz odrobienie strat mialo ich kosztowac miesiace!!!! Tak wiec ludzie opamietajcie sie twozycie sztuczne i bezsensowne spory o bzdury i przez to zamiast kumplowac sie, trzymac razem jako narod to sie oddalamy od siebie ;/;/ tak wiec ludzie OPAMIETAJCIE SIE !!! Dzieki za uwage. PEACE! |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoncz nie jestes w temacie to sie nie odzywaj. Co do querlta czy jak ten twoj lamerski nick sie wymawia to nie kojarze zebys gral mlp od poczatku wiec moze sie nie wypowiadaj w innych kwestiach i kupowaniu postaci
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tutaj masz dowód Gito, że jednak Qrlet od początku gra MLP:
http://s2.photobucket.com/albums/y33...Anch=imgAnch10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeszcze jakis czekawy dowod masz? czy bedziesz dalej przedstawial ssy z fotobucketa mojego kolegi z rl?