|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() -.- ja gram uczciwie u nie uzywam zadnych TBI czy TBI GG.....
Jak by ktos nie wiedzial to w opcjach da sie ustawic swiatlo, zeby dosc jasno swiecila na calym ekranie wiec wiesz po co mi takie macra..... |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2004
|
![]() Cytuj:
dokładnie ! polowa jak nie wiecej uzywa jakichś programów i servy zamiast 900 graczy maja 1500 i tak niezle daja rade, ps ja tez zachorowalem i chcialem wbic sobie 50 % do lvla i ni h*** ;/
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() [FONT="Comic Sans MS"]Kur... Ile Można Czekać
Ide Na OTS'a Kur...[/font] ![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() [FONT="Comic Sans MS"]Kur... Ile Można Czekać
Ide Na OTS'a Kur...[/font] ![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2004
|
![]() juz tibia.pl zaczyna lagowac ........................
Ostatnio edytowany przez Hank Peterson - 14-11-2006 o 15:24. |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2004
|
![]() co za chłop jak można niszczyć serwer tym że stoisz i robisz runy na bocie? albo używasz light hacka czy też cavebota omg... czy light hackiem walisz w serwer i go niszczysz czy się podłączasz i próbujesz hackować ? nielegalne programy nie mają żadnego związku z funkcjonalnością serwerów , najpierw pomyśl zanim napiszesz.
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() No co ty? Nie wiedziałeś, że boty przesyłają przez łącze kwas solny do serwerów?
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() CO ZA LUDZIE!!!!!! a chcialem sobie pograc... wlasnie mialem isc dzisiaj po szkole na DLE z kolegami AAAFFFFF!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
|
![]() Cytuj:
P.S Czemu kazdy krytykuje CIPów? Gdyby nie oni w ogole byscie tutaj nie pisali... l8r |
|
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Super -.-' znowu CipSoft wyłącza nam all servy... Nie mogli zrobić tego gdzieś między 8:00 a 12:00? Wtedy wiekszość z nas jest w szkołach , a popołudniu na tibi jest więcej osób niż np. rano. Dziękujemy kochany CipSoft'cie -.-
|
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
![]() Czy możecie mi powiedziec coto sa kicki??
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
|
![]() @UP
ask your mom |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
Ojej, dzieci się spinają, bo mają przymusową przerwę od Tibii. Przykre. A ja miałem iść trenować, potem zaś na hunt. Nie płaczę, w przeciwieństwie do innych dzieci. Ja rozumiem, że niektórzy mają ograniczony czas (do dobranocki zapewne), ale to nie znaczy, że muszą od razu publicznie na to narzekać.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Corydoras
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 33
|
![]() Jak czytam niektóre te posty, to powoli zaczynam rozumieć czemu Tibia robi taką karierę...
Naprawdę nie jesteście w stanie wytrzymać 4-5 godzin bez Tibii ? Rozumiem, że akurat w takich godzinach gra bardzo dużo ludzi, bo akurat w tym momencie macie najwięcej wolnego czasu, no ale trudno sie mówi. Najwyżej jeden dzień nie pogracie w Tibię? To napawdę jest aż taka tragedia ? ![]() Po drugie, tak wyzywacie CipSoft..a powiedzcie kto Wam każe grać w Tibię ? Jakiś odgórny nakaz jest czy co ? Jeżeli Wam się nie podoba (a zakładam, że tak skoro tak jedziecie na CipSoft) to nikt Was na siłę nie trzyma, skasujcie Tibię z dysku i po sprawie ![]() Co do mass kicków i lagów, prawdę mówiąc ostatni raz lagi miałem około miesiąc temu, kiedy były jakieś prace konserwacyjne u mojego dostawcy internetowego. Po tych pracach zupełnie nie mam lagów w Tibii (zdarzają się freezy, ale bardzo rzadko). No cóż, pozostaje nam czekać, aż CipSoft włączy servery. Znając ich "punktualność" możemy się spodziewać uruchomienia ich około 17 ![]() Pozdrawiam, Qxorion |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Lokacja: Dolnyśląsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Epoca
Poziom: 186
Skille: 103/100
Poziom mag.: 23
|
![]() Jak wam sie Cipsoft nie podoba to kurw* zrobcie se własną tibie albo idzcie na OTS . Już kurw* zapominacie dzieki komu wogule gracie w ta tibie i robicie te 10 lvl z p setem .Srry ale nie moge słuchac ...
|
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() no mam nadzieje ze naprawia to co zwalili jak robili patcha na mega bomb
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Rybnik
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
|
![]() Wiekszosc z was to masakryczni tibiomaniacy;| 4h bez tibi i nie wiecie juz co macie robic... juz na pewno dostajecie w domu szalu bo nie wbijecie 20k expa-.- omfg! co to jest!
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Gildia: aktualnie
Świat: sie
Poziom: uce
Skille: fszkole
Poziom mag.: pa
![]() |
![]() Ciekawe ile to jeszcze bedzie trwac.
btw, mam nadzieje ze tu nie chodzi o "mass kick'i", ktorych nie ma. Jest to wymysl graczy (uzytkowników neo), ip sie zmienia co 8~ godzin. Toniewinacip soft tylko naszych internetowych dostawcow dorosnijcie