|
|
#461 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
|
Huh Bandzioch zawsze wiedzialem ze jestes zlodziejem
Dzisiaj Ojebales mojego kumpla [ max druid of iridia ] na ok 130k a i chciales tez mnie ale oczywiscie smoczek sie zorientowal co jest nie tak i zachowales sie jak dziecko dajac mi bloka na gg . Coz moge powiedziec zal mi ciebie bo niedlugo wszystkich ojebiesz zasrany kleptomanie . Zawsze wiedzialem zeby nie grac na iridi same PPL Noobs [ale zdarzaja sie wyjatki takie jak wy forumowicze ] coz ten server jest dnem ;psigned : Lolitka lub tez Mocny Smok ![]() |
|
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Białystok
Imię: N V M
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Poziom: 59
Skille: x/24
Poziom mag.: 49
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
#463 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
|
Dno... hmm... nie tylko Isara to siara xD popatrz na Kyrę, btw. na Iridii hakery i thiefy ja mam dość tego...
|
|
#464 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Imię: Ixandu
Gildia: All your snakes belong to us
Świat: Saphira
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
Najgorsze servy to - Isara , Thoria , Saphira , Valoria , Xerena , Askara , Berylia , Elysia . Zaczynanie na tych servach nie ma najmniejszego sensu
![]() |
|
|
|
|
#466 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Skille: ۞
|
Kiełek - ty sie nie odzywaj kupiłeś chara na allegro czy chuj wie co bo 'stilerr' miał 3 ownerów albo i lepiej ....
a co do tych straconych serverów : Najgorsze servy to - Isara , Thoria , Saphira , Valoria , Xerena , Askara , Berylia , Elysia . Pozwoliłbym sobie dopisać Danubie gdyż tam grałem i nic tylko 'porashka' btw. pzdro Galdi ;s @down po co piszesz 2 takie same posty ? Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 14-11-2006 o 22:47. |
|
|
|
|
#467 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Stan: Aktywny gracz
|
Cytuj:
Meet ya in hell Berger! ![]() |
|
|
|
|
|
#468 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Puławy
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
|
Cytuj:
ps. moje gadu ze znajomych z tibi zna tylko berger a odnośnie twojego kumpla, to jak mozna byc takim kretynem żeby dać sie ojebać na 130 K? żalosne!! ps. wszyscy którzy niegdyś znali Bandziocha wiedzą, że ta postać została sprzedana dawno dawno temu...
------------------------------------------------------ http://www.pajacyk.pl http://www.polskieserce.pl Kliknij, to cie nic nie kosztuje ![]() ------------------------------------------------------ Mazur |
|
|
|
|
|
#469 |
|
Użytkownik Forum
|
Najgorsze servy to - Isara , Thoria , Saphira , Valoria , Xerena , Askara , Berylia , Elysia . Zaczynanie na tych servach nie ma najmniejszego sensu
![]() |
|
|
|
|
#470 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
Co Ty chcesz od Askary? Właśnie tam gram sobie 4 fun... Morał jest prosty... jeśli masz plecki to na każdym servie możesz sobie pograć
![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ))01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
|
|
|
#471 |
|
Użytkownik Forum
|
sęs hahaha . JU MEJT MAJ DEJ
|
|
|
|
|
#472 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
Luk at de mirror and mejk jurself whoooole year.
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ))01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
|
|
|
#473 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2006
|
korzystajac z faktu iz jestem na TI - TECHNOLOGIA INFORMACYJNA XDDD to pisze...
ale nie wiem co napisac bo nie wiem co sie dzieje.. tak wiec ,,l,, xDD |
|
|
|
|
#475 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
edit: no to sie wzieli za prolackow ![]() Ostatnio edytowany przez eloelo520 - 15-11-2006 o 16:20. |
|
|
|
|
|
#477 |
|
Zbanowany
|
Radosny Ananaas chyba sie osral po tych dwoch deadach bo od razu exit z gildii dal... hahaha..
yamahati gratulacje, jestes wybitny edit: wyrzucili go ; > a biedny Masloer zaliczyl kolejnego zgona Nov 15 2006, 13:22:28 CET Killed at Level 64 by Chealino and by Firenze Bellator Lykontorna Orxosa po deadzie zaplacil ... i takze odszedl z prolacksow, ladne czystki sie zrobily Ostatnio edytowany przez eloelo520 - 15-11-2006 o 18:03. |
|
|
|
|
#478 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Puławy
Profesja: Paladin
|
Cytuj:
![]()
------------------------------------------------------ http://www.pajacyk.pl http://www.polskieserce.pl Kliknij, to cie nic nie kosztuje ![]() ------------------------------------------------------ Mazur |
|
|
|
|
|
#479 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Imię: Kielek Master
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
|
Cytuj:
a co do servów to na saphira też była bez sensu, miałem tam chara ale była wojna pl vs. swe a jak co to polak polaka ubil-.-
|
|
|
#480 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Stan: Aktywny gracz
|
Cytuj:
Opanuj sie! Wiem ze ruszylem "Twojego Guru", ale to nie powod zebys wyrazal sie w moim imieniu co jest dla mnie wazne, a co nie itd. Bo nic na ten temat nie wiesz, wiec dalsza polemika wydaje mi sie tu zbedna.^^ |
|
|
|