Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 14-11-2006, 21:03   #2581
Lukus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na emeryturze
Świat: Galana
Domyślny

Kurier
To że on jest płytki to jest mało powiedziane
Lukus jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-11-2006, 21:06   #2582
Bru666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelao Pokaż post
Nie ma slow co te debile robia.
1. Placza ze hwl ich zabijaja.
2. Placa im za to ze padli bez powodu.
3. Podlizuja sie do nich.
4. Prosza o przyjecie ich do gildi.

Moim zdaniem sa to 4 punkty ktory kazdy polaczek przewaznie robi nie obrazajac tych co maja honor
Specjalnie dla Ciebie: honor - godność osobista, dobrę imię, etc...
Po prostu żal mi Ciebie, wiesz? Z tego co tu nasmarowałeś wynika, że Polacy w dawnym HWL są bez honoru, w przeciwieństwie do Con~ itp.
A kim ty ku**a w ogóle jesteś, żeby coś takiego stwierdzać, huh? Bo i gówno wiesz o nas i o naszej sytuacji (mówie o membersach Lithium).
Następnym razem jakieś konkrety proszę, kto okazał się "polaczkiem" bez "honoru"?

Dobra, tyle odnośnie tego honoru.

Poza tym ile takich "polaczków" jest teraz w Lithium?

@Tron
Ehh.. albo nic
stary 14-11-2006, 21:29   #2583
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Me bad ..... you are gut
boze mam gleboko w d..... co wy tu mowcie xD zal wam dupe sciska ze mam cos lepszego od was i to za free ? XD (sorry spiegol ale oni niewiedza jak do tego doszlo )

@kurier podaj mi swoj nick i zrobie wszystko zebys na bitwie nie uciekl sobie :> jak pewnie zawsze to robisz zreszta jak cala twoja gildia

A wasz vent pewnie wyglada tak: HWL HWL RUN RUN RUN MI DED

macie jednego fraga na open battle zdobytego na kims komu klawirka padla jak dobrze pamietam jakis 85 pallek gz

moze skonczcie rozmowe ? XD i lognijcie sie w tibie potem na msn i zacznijmy zabawe na polu walki

jestesmy gotowi codziennie okolo 18 wiec czekam na date :>

Ostatnio edytowany przez Cataclism - 14-11-2006 o 22:48.
Cataclism jest offline  
stary 14-11-2006, 22:11   #2584
Lukus
Użytkownik Forum

Domyślny

Cataclism
Żal mi dupe ściska jak ciebie widze
Lukus jest offline  
stary 14-11-2006, 22:15   #2585
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lukus Pokaż post
Cataclism
Żal mi dupe ściska jak ciebie widze
to straszne jak kogos zal sciska w rl jak widzi obrazek na ekranie ... jakie ty musisz miec smutne zycie lol
stary 14-11-2006, 22:20   #2586
Lukus
Użytkownik Forum

Domyślny

Heh Napewno lepsze od twojego
Lukus jest offline  
stary 14-11-2006, 22:45   #2587
Vienek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
to straszne jak kogos zal sciska w rl jak widzi obrazek na ekranie ... jakie ty musisz miec smutne zycie lol
zbastuj troche bo jeszcze temat zamkną

@Cons~

Bez obrazy ale nie chciałbym walczyć u waszego boku nawet gdybym nienawidził hwl z całego serca
Vienek jest offline  
stary 14-11-2006, 22:58   #2588
NOHAS
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2006

Imię: --------
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ------
Poziom: ---
Skille: -----
Poziom mag.: --
Domyślny

Smiac sie chce jak sie to czyta....kazdy gada o mobilizacji a gdy dochodzi co do czego to all run a konda daje loga
NOHAS jest offline  
stary 14-11-2006, 22:59   #2589
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Me bad ..... you are gut
boze mam gleboko w d..... co wy tu mowcie xD zal wam dupe sciska ze mam cos lepszego od was i to za free ? XD (sorry spiegol ale oni niewiedza jak do tego doszlo )

@kurier podaj mi swoj nick i zrobie wszystko zebys na bitwie nie uciekl sobie :> jak pewnie zawsze to robisz zreszta jak cala twoja gildia

A wasz vent pewnie wyglada tak: HWL HWL RUN RUN RUN MI DED

macie jednego fraga na open battle zdobytego na kims komu klawirka padla jak dobrze pamietam jakis 85 pallek gz

moze skonczcie rozmowe ? XD i lognijcie sie w tibie potem na msn i zacznijmy zabawe na polu walki

jestesmy gotowi codziennie okolo 18 wiec czekam na date :>
postujac widac jak masz to gleboko malutki
Bawi mnei fakt ze widze cie na tym forum od... od... 1 wygranego open battle.. lol..
Do tego mowi to ktos kto doszedl na nie swoim charze do hwl gry panowali na serwerze bezsprzecznie...(ass... kisser plax?)
Skoro nie znasz nicka to z ciebie wiekszy ignorant niz ci sie wydaje..(poznaj wroga zanim zaczniesz z nim rozmaiac chociazby..)
Poza tym podpowiem ci- mieliscie mnie i i tak zwialem... P

A co do tego kiedy wy czekacie.. my wybierzemy date i godzine nastepnego, nie wy...
Tego trzeba sie nauczyc, czyli dyktowania warunkow.. do tej pory byle hwl to robilo (nie ty)...

@Aylitha~ (nie wiem czy pisac macius czy inaczej teraz...:/ )
Ogolnie cos tam wiem o twoich motywach wciaz nie pochwalam sposobu w jaki dolaczyles ale... to byl twoj wybor "zemsta na kondzie" mi nic do tego nie oceniam.. ale jak widzisz takie male szumowiny jak obecny owner cat~ niestety nie potrafi jeszcze dostrzegac wielu rzeczy...- moze jak dorosnie to zacznie;]

Pozdro dla all (i Romcia ;>)

Edit co powiecie o 10 rano w czwartek?
Piekna godzina od nas beda wszyscy

Ostatnio edytowany przez Kurier - 14-11-2006 o 23:01.
Kurier jest offline  
stary 14-11-2006, 23:11   #2590
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
Tragicall ma numer GG 4751156
Domyślny

Cataclism

Nie wiem, co starasz się udowodnić na tym forum, bo trudno dojrzeć sens wypowiedzi w Twoich postach. Wyzywanie oraz prowokowanie innych nie jest celem istnienia tego forum.
Odniosę się jedynie do kilku przeinaczonych tu przez Ciebie faktów:
1. "Bitew" była aż jedna od czasu, kiedy dołączyłeś do HWL po waszym trzygodzinnym spóźnieniu, i kolejnej godzinie ukrywania się pod Ab przez was. Ostatnia to raczej sneak attack z waszej strony, bo patrząc w twarz przeciwnikowi trudno jest wam stanąć w szranki.
2. Piszesz o tym, że walczycie przeciwko Kondzie głównie, a na sam dźwięk jego imienia uciekacie i siedzicie w pz. Udowodniliście to przy trapie Drava czy tez wnioskując z Twoich słów, że na Ankh się potykać nie będziecie, bo może on tam wykorzystać wszystkie swoje atuty. Nasuwa się więc wniosek, że do otwartej bitwy nie staniecie nigdy.
3. Skoro masz głęboko w tyłku , co tu o Tobie piszą moi przedmówcy to po prostu nie odpisuj. Siedząc cały dzień przy kompie i czekając na kolejny post potwierdzasz jednak, że gościu bierzesz to strasznie do siebie. Z resztą skoro chcesz huntować kogoś tylko za jego wypowiedzi, to chyba nic dodać nic ująć w tym temacie.

Btw. Jeżeli będziesz odpisywał po proszę o argumentację, a nie lakoniczny „lol”. Trudno bowiem z taką odpowiedzią prowadzić sensowny dialog.
Tragicall jest offline  
stary 14-11-2006, 23:18   #2591
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Domyślny

albo mi sie zdaje albo nie umiesz czytac 10 a okolo 18 to kilka godzin roznicy
a co do bitew hummm wygralismy wszystkie jakie byly (ank, edron, thais,ab)
a co do nazywania mnie asslickerem nie misiek nie bylem i nie bede dostalem inva bez gadania bo potrzebowali h-lvl blokerow i po tym calym czasie w gildi jak juz mowilem nikt by nikogo z nas nie zostawil jestesmy wielka rodzina (czekam az ktos powie ze porownuje tibie do rl life) aaa i ktos mowil ze mowie ze mam to w d... a i tak robie posty odp: NUDZI MI SIE xD
a co do postaci nie martwcie sie gram w tibie od 3 lat z przerwami i mam wieksze
doswiadczenie niz 80% z was

"do tej pory byle hwl to robilo (nie ty)..." szkoda ze nie wiesz jak nasza gildia dziala i nigdy sie nie dowiesz a co do warunkow ktore dawalo hwl niebylo takich to zawsze konda powiedzial ank i tam byla bitwa ale skonczylo sie dobre XD

pa dziubaski xD
stary 14-11-2006, 23:27   #2592
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Oglądam ostatnie 3 strony, i widze tylko jakis spam Cataclism'a, ktory robi z siebie idiote, no chyba ze nie musi tego robic, moze byscie skonczyli sie klocic kto jest lepszy i nie pisac posuff bo fam sie nódzi, tylko wnosić coś konkretnego do dyskusji? Ten temat nazywa sie WYDARZENIA z GALANY, a nie "ile osob ma w dupie Cataclism".

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 14-11-2006 o 23:28.
Rybzor jest offline  
stary 14-11-2006, 23:44   #2593
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Domyślny

Cytuj:
albo mi sie zdaje albo nie umiesz czytac 10 a okolo 18 to kilka godzin roznicy
a co do bitew hummm wygralismy wszystkie jakie byly (ank, edron, thais,ab)
a co do nazywania mnie asslickerem nie misiek nie bylem i nie bede dostalem inva bez gadania bo potrzebowali h-lvl blokerow i po tym calym czasie w gildi jak juz mowilem nikt by nikogo z nas nie zostawil jestesmy wielka rodzina (czekam az ktos powie ze porownuje tibie do rl life) aaa i ktos mowil ze mowie ze mam to w d... a i tak robie posty odp: NUDZI MI SIE xD
a co do postaci nie martwcie sie gram w tibie od 3 lat z przerwami i mam wieksze
doswiadczenie niz 80% z was

"do tej pory byle hwl to robilo (nie ty)..." szkoda ze nie wiesz jak nasza gildia dziala i nigdy sie nie dowiesz a co do warunkow ktore dawalo hwl niebylo takich to zawsze konda powiedzial ank i tam byla bitwa ale skonczylo sie dobre XD

pa dziubaski xD

Pozwole sobie jeszcze tylko skomentowac ten 1 fakt, mianowicie wiem ze miedzy 10 a 18 jest kilka godzin roznicy... ale co to oznacza ze zarzuciles 18 i bedziemy? lol
Nam bardziej pasuje 6 rano i chcemy o 6 i koniec!! Badzcie tam albo walkower lol ;D
Sam sie naucz czytac.. a 3 lata tibii.. no nic ladnie grats!! ale twoje rl sie pewnie ledwie trzyma bo ja 6 miecha mam za soba(z roku od stworznia postaci 6 miecha nie gralem)i moge powiedziec ze tibia strasznie utrudnia inne rzeczy.. no ale sharowales w dwoch wiec moze ja jako jedyny na mojej postaci mam inne wrazenia;>

Mam jedna rade zacznijcie grac a nie.. bo w godzinach kiedy my jestesmy wieksza grupa to w pz tez kampicie i to jest obustronne... wrecz nudne:/

Wiesci z galany- ogolnie nudy low lvle klepane przez 2nd chary, mid lvle klepane przez soft~, high lvli nie ma bo albo hunted albo retired albo w wojnie...

Ostatnio edytowany przez Kurier - 14-11-2006 o 23:49.
Kurier jest offline  
stary 15-11-2006, 01:53   #2594
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Febbowi gratulujemy tygodnia wakacji z ramienia Cipsoft

catri to zalatw mnie w tym:
wojna na fair play:
pawlon: hmm w sumie to chyab ze 6 albo nawet 7 bannow(dla przeciwnika) jak tak all podsumowac z tych wojen xD

hwl - 0 XD

smierc cheaterom!

a teraz ide spac,

PS:
cheatowanie szkodzi
stary 15-11-2006, 05:36   #2595
Trialowiec
Guest

Domyślny

Czemu wy wszyscy macie pretensje do Catrishi i Aylthii o ich przynaleznosc do gildi?

Oryginalnie napisane przez Ryba:

"Oglądam ostatnie 3 strony, i widze tylko jakis spam Cataclism'a, ktory robi z siebie idiote, no chyba ze nie musi tego robic"

Troche sie zgadzam ale kazania Tharrina tez sa nudne >;-D

Pozdrawiam ; )

stary 15-11-2006, 06:55   #2596
Ascario
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja

Świat: Askara
Domyślny

Ty takze jestes nudny, a do tego jestes "cziken".
Ascario jest offline  
stary 15-11-2006, 07:32   #2597
Adelao
Zbanowany

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja

Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bru666 Pokaż post
Specjalnie dla Ciebie: honor - godność osobista, dobrę imię, etc...
Po prostu żal mi Ciebie, wiesz? Z tego co tu nasmarowałeś wynika, że Polacy w dawnym HWL są bez honoru, w przeciwieństwie do Con~ itp.
A kim ty ku**a w ogóle jesteś, żeby coś takiego stwierdzać, huh? Bo i gówno wiesz o nas i o naszej sytuacji (mówie o membersach Lithium).
Następnym razem jakieś konkrety proszę, kto okazał się "polaczkiem" bez "honoru"?

Dobra, tyle odnośnie tego honoru.

Poza tym ile takich "polaczków" jest teraz w Lithium?

@Tron
Ehh.. albo nic
Prosic, a miec invite to dwie rozne rzeczy kretynie
Adelao jest offline  
stary 15-11-2006, 12:57   #2598
Kuczer88
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier Pokaż post
Pozwole sobie jeszcze tylko skomentowac ten 1 fakt, mianowicie wiem ze miedzy 10 a 18 jest kilka godzin roznicy... ale co to oznacza ze zarzuciles 18 i bedziemy? lol
Nam bardziej pasuje 6 rano i chcemy o 6 i koniec!! Badzcie tam albo walkower lol ;D
Sam sie naucz czytac.. a 3 lata tibii.. no nic ladnie grats!! ale twoje rl sie pewnie ledwie trzyma bo ja 6 miecha mam za soba(z roku od stworznia postaci 6 miecha nie gralem)i moge powiedziec ze tibia strasznie utrudnia inne rzeczy.. no ale sharowales w dwoch wiec moze ja jako jedyny na mojej postaci mam inne wrazenia;>

Mam jedna rade zacznijcie grac a nie.. bo w godzinach kiedy my jestesmy wieksza grupa to w pz tez kampicie i to jest obustronne... wrecz nudne:/

Wiesci z galany- ogolnie nudy low lvle klepane przez 2nd chary, mid lvle klepane przez soft~, high lvli nie ma bo albo hunted albo retired albo w wojnie...
I tym pokazujesz jakim jestes prymmitywem . Nie Tobie jest oceniac kto ma jakie rl life i inne srawy. Nie znasz jego ani jego czynów ,ani znajomych itp itd. Piszac takie rzeczy uswiadamiasz innym ze to Ty masz jakieś problemy. Ni wiem naprawde lizaka nie dostałeś czy co? Zanim zaczniesz kogoś oceniac przemysl to 10 razy.

P.s.
Ehhhhh człowieku my gramy w normalnych godzinach a dzisiaj jakoś w nocy o 2 Ciebie widziałęm online oczekujesz od nas żebyśmy nie spali i grali po nocach? Smieszysz mnie...

Ostatnio edytowany przez Kuczer88 - 15-11-2006 o 13:07.
Kuczer88 jest offline  
stary 15-11-2006, 13:34   #2599
Ascario
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja

Świat: Askara
Domyślny

Moze nie pamietasz, ale Hwl na poczatku atakowalo tylko w nocy =] o 2-4 rano. Wiem bo sam od nich padlem w takich godzinach.
@catri
Przestan juz pisac, bo to nie ma sensu
@Xenthor
Ty juz lepiej nic nie mow, byles w relictus gdy mielismy pokoj,a gdy padl konda i lovize odrazu uciekles z gildi. Mniej niz zero. . .
Ascario jest offline  
stary 15-11-2006, 14:03   #2600
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuczer88 Pokaż post
I tym pokazujesz jakim jestes prymmitywem . Nie Tobie jest oceniac kto ma jakie rl life i inne srawy. Nie znasz jego ani jego czynów ,ani znajomych itp itd. Piszac takie rzeczy uswiadamiasz innym ze to Ty masz jakieś problemy. Ni wiem naprawde lizaka nie dostałeś czy co? Zanim zaczniesz kogoś oceniac przemysl to 10 razy.

P.s.
Ehhhhh człowieku my gramy w normalnych godzinach a dzisiaj jakoś w nocy o 2 Ciebie widziałęm online oczekujesz od nas żebyśmy nie spali i grali po nocach? Smieszysz mnie...
wystarczy ze widze co tu wypisuje i na tej podstawie mozliwy jest portret psychologiczny osoby.. ale nie bede ciagnal tematu..
@Cat~ once a looser- always a looser! IMHO

A co do oceniania rl life - zauwaz ze twoj biedny "pet" sam ocenia rl life innych mimo iz go nie zna wiec jestesmy z nim teraz kwita;]

P.S. co to primmityw? O.o

P.S. 2. co to jest jajok?
You see Wydrukowany Niebieski Jajok.. O.o
Kurier jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 8 (zarejestrowanych: 0, gości: 8)

Zasady postowania