![]() |
#2582 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Po prostu żal mi Ciebie, wiesz? Z tego co tu nasmarowałeś wynika, że Polacy w dawnym HWL są bez honoru, w przeciwieństwie do Con~ itp. A kim ty ku**a w ogóle jesteś, żeby coś takiego stwierdzać, huh? Bo i gówno wiesz o nas i o naszej sytuacji (mówie o membersach Lithium). Następnym razem jakieś konkrety proszę, kto okazał się "polaczkiem" bez "honoru"? Dobra, tyle odnośnie tego honoru. Poza tym ile takich "polaczków" jest teraz w Lithium? @Tron Ehh.. albo nic ![]()
![]() |
#2583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Me bad ..... you are gut
boze mam gleboko w d..... co wy tu mowcie xD zal wam dupe sciska ze mam cos lepszego od was i to za free ? XD (sorry spiegol ale oni niewiedza jak do tego doszlo ![]() @kurier podaj mi swoj nick i zrobie wszystko zebys na bitwie nie uciekl sobie :> jak pewnie zawsze to robisz zreszta jak cala twoja gildia A wasz vent pewnie wyglada tak: HWL HWL RUN RUN RUN MI DED macie jednego fraga na open battle zdobytego na kims komu klawirka padla jak dobrze pamietam jakis 85 pallek gz moze skonczcie rozmowe ? XD i lognijcie sie w tibie potem na msn i zacznijmy zabawe na polu walki jestesmy gotowi codziennie okolo 18 wiec czekam na date :>
Show me the road and i will find my own You build your bridges and i'll burn em down. Ostatnio edytowany przez Cataclism - 14-11-2006 o 22:48. |
![]() |
![]() |
#2584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na emeryturze
Świat: Galana
|
![]() Cataclism
Żal mi dupe ściska jak ciebie widze ![]() |
![]() |
![]() |
#2585 |
Użytkownik Forum
|
![]() to straszne jak kogos zal sciska w rl jak widzi obrazek na ekranie ... jakie ty musisz miec smutne zycie lol
#2586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na emeryturze
|
![]() Heh Napewno lepsze od twojego
![]() |
![]() |
![]() |
#2587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2588 |
Użytkownik Forum
|
![]() Smiac sie chce jak sie to czyta....kazdy gada o mobilizacji a gdy dochodzi co do czego to all run a konda daje loga
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2589 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() Bawi mnei fakt ze widze cie na tym forum od... od... 1 wygranego open battle.. lol.. Do tego mowi to ktos kto doszedl na nie swoim charze do hwl gry panowali na serwerze bezsprzecznie...(ass... kisser plax?) Skoro nie znasz nicka to z ciebie wiekszy ignorant niz ci sie wydaje..(poznaj wroga zanim zaczniesz z nim rozmaiac chociazby..) Poza tym podpowiem ci- mieliscie mnie i i tak zwialem... P ![]() A co do tego kiedy wy czekacie.. my wybierzemy date i godzine nastepnego, nie wy... Tego trzeba sie nauczyc, czyli dyktowania warunkow.. do tej pory byle hwl to robilo (nie ty)... @Aylitha~ (nie wiem czy pisac macius czy inaczej teraz...:/ ) Ogolnie cos tam wiem o twoich motywach wciaz nie pochwalam sposobu w jaki dolaczyles ale... to byl twoj wybor "zemsta na kondzie" mi nic do tego nie oceniam.. ale jak widzisz takie male szumowiny jak obecny owner cat~ niestety nie potrafi jeszcze dostrzegac wielu rzeczy...- moze jak dorosnie to zacznie;] Pozdro dla all (i Romcia ;>) Edit co powiecie o 10 rano w czwartek? Piekna godzina od nas beda wszyscy ![]() Ostatnio edytowany przez Kurier - 14-11-2006 o 23:01. |
|
![]() |
![]() |
#2590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Cataclism
Nie wiem, co starasz się udowodnić na tym forum, bo trudno dojrzeć sens wypowiedzi w Twoich postach. Wyzywanie oraz prowokowanie innych nie jest celem istnienia tego forum. Odniosę się jedynie do kilku przeinaczonych tu przez Ciebie faktów: 1. "Bitew" była aż jedna od czasu, kiedy dołączyłeś do HWL po waszym trzygodzinnym spóźnieniu, i kolejnej godzinie ukrywania się pod Ab przez was. Ostatnia to raczej sneak attack z waszej strony, bo patrząc w twarz przeciwnikowi trudno jest wam stanąć w szranki. 2. Piszesz o tym, że walczycie przeciwko Kondzie głównie, a na sam dźwięk jego imienia uciekacie i siedzicie w pz. Udowodniliście to przy trapie Drava czy tez wnioskując z Twoich słów, że na Ankh się potykać nie będziecie, bo może on tam wykorzystać wszystkie swoje atuty. Nasuwa się więc wniosek, że do otwartej bitwy nie staniecie nigdy. 3. Skoro masz głęboko w tyłku , co tu o Tobie piszą moi przedmówcy to po prostu nie odpisuj. Siedząc cały dzień przy kompie i czekając na kolejny post potwierdzasz jednak, że gościu bierzesz to strasznie do siebie. Z resztą skoro chcesz huntować kogoś tylko za jego wypowiedzi, to chyba nic dodać nic ująć w tym temacie. Btw. Jeżeli będziesz odpisywał po proszę o argumentację, a nie lakoniczny „lol”. Trudno bowiem z taką odpowiedzią prowadzić sensowny dialog. |
![]() |
![]() |
#2591 |
Użytkownik Forum
|
![]() albo mi sie zdaje albo nie umiesz czytac 10 a okolo 18 to kilka godzin roznicy
a co do bitew hummm wygralismy wszystkie jakie byly (ank, edron, thais,ab) a co do nazywania mnie asslickerem nie misiek nie bylem i nie bede dostalem inva bez gadania bo potrzebowali h-lvl blokerow i po tym calym czasie w gildi jak juz mowilem nikt by nikogo z nas nie zostawil jestesmy wielka rodzina (czekam az ktos powie ze porownuje tibie do rl life) aaa i ktos mowil ze mowie ze mam to w d... a i tak robie posty odp: NUDZI MI SIE xD a co do postaci nie martwcie sie gram w tibie od 3 lat z przerwami i mam wieksze doswiadczenie niz 80% z was "do tej pory byle hwl to robilo (nie ty)..." szkoda ze nie wiesz jak nasza gildia dziala i nigdy sie nie dowiesz a co do warunkow ktore dawalo hwl niebylo takich to zawsze konda powiedzial ank i tam byla bitwa ale skonczylo sie dobre XD pa dziubaski xD
#2592 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Oglądam ostatnie 3 strony, i widze tylko jakis spam Cataclism'a, ktory robi z siebie idiote, no chyba ze nie musi tego robic, moze byscie skonczyli sie klocic kto jest lepszy i nie pisac posuff bo fam sie nódzi, tylko wnosić coś konkretnego do dyskusji? Ten temat nazywa sie WYDARZENIA z GALANY, a nie "ile osob ma w dupie Cataclism".
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 14-11-2006 o 23:28. |
![]() |
![]() |
#2593 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pozwole sobie jeszcze tylko skomentowac ten 1 fakt, mianowicie wiem ze miedzy 10 a 18 jest kilka godzin roznicy... ale co to oznacza ze zarzuciles 18 i bedziemy? lol Nam bardziej pasuje 6 rano i chcemy o 6 i koniec!! Badzcie tam albo walkower lol ;D Sam sie naucz czytac.. a 3 lata tibii.. no nic ladnie grats!! ale twoje rl sie pewnie ledwie trzyma bo ja 6 miecha mam za soba(z roku od stworznia postaci 6 miecha nie gralem)i moge powiedziec ze tibia strasznie utrudnia inne rzeczy.. no ale sharowales w dwoch wiec moze ja jako jedyny na mojej postaci mam inne wrazenia;> Mam jedna rade zacznijcie grac a nie.. bo w godzinach kiedy my jestesmy wieksza grupa to w pz tez kampicie i to jest obustronne... wrecz nudne:/ Wiesci z galany- ogolnie nudy low lvle klepane przez 2nd chary, mid lvle klepane przez soft~, high lvli nie ma bo albo hunted albo retired albo w wojnie... Ostatnio edytowany przez Kurier - 14-11-2006 o 23:49. |
|
![]() |
![]() |
#2594 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Febbowi gratulujemy tygodnia wakacji z ramienia Cipsoft
![]() catri to zalatw mnie w tym: wojna na fair play: pawlon: hmm w sumie to chyab ze 6 albo nawet 7 bannow(dla przeciwnika) jak tak all podsumowac z tych wojen xD hwl - 0 XD smierc cheaterom! a teraz ide spac, PS: cheatowanie szkodzi ![]()
#2595 |
Guest
|
![]() Czemu wy wszyscy macie pretensje do Catrishi i Aylthii o ich przynaleznosc do gildi?
Oryginalnie napisane przez Ryba: "Oglądam ostatnie 3 strony, i widze tylko jakis spam Cataclism'a, ktory robi z siebie idiote, no chyba ze nie musi tego robic" Troche sie zgadzam ale kazania Tharrina tez sa nudne >;-D Pozdrawiam ; ) |
![]() |
#2596 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja
Świat: Askara
|
![]() Ty takze jestes nudny, a do tego jestes "cziken".
|
![]() |
![]() |
#2597 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja
Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: League of Extreme Maffers
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2598 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
P.s. Ehhhhh człowieku my gramy w normalnych godzinach a dzisiaj jakoś w nocy o 2 Ciebie widziałęm online oczekujesz od nas żebyśmy nie spali i grali po nocach? Smieszysz mnie... Ostatnio edytowany przez Kuczer88 - 15-11-2006 o 13:07. |
|
![]() |
![]() |
#2599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja
Świat: Askara
|
![]() Moze nie pamietasz, ale Hwl na poczatku atakowalo tylko w nocy =] o 2-4 rano. Wiem bo sam od nich padlem w takich godzinach.
@catri Przestan juz pisac, bo to nie ma sensu @Xenthor Ty juz lepiej nic nie mow, byles w relictus gdy mielismy pokoj,a gdy padl konda i lovize odrazu uciekles z gildi. Mniej niz zero. . . |
![]() |
![]() |
#2600 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Cat~ once a looser- always a looser! IMHO A co do oceniania rl life - zauwaz ze twoj biedny "pet" sam ocenia rl life innych mimo iz go nie zna wiec jestesmy z nim teraz kwita;] P.S. co to primmityw? O.o P.S. 2. co to jest jajok? You see Wydrukowany Niebieski Jajok.. O.o |
|
![]() |