|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Botterzy to takie potworki w tibii z których loot czasem jest b.ciekawy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() To w Tibii był kiedyś klimat?
Cytuj:
Do reszty mądrych osób... Wyznaję zasadę, że boter mi wisi, dopóki nie zacznie przeszkadzać. Co wam tak bardzo zawadził? Nabije ten 20 lvl, kupi PACCa i on, i CipSoft będzie zadowolony. Z drugiej strony, nie o to chodzi w grach MMO(wiem, zaraz ktoś wyjedzie z tekstem "tibja to nie mmo!!!!11 to guwno!1"...). Jeśli nie może znaleźć w niej radości z gry od początku, to nie znajdzie też później. 'Bo później dopiero zaczyna się gra...' Mhm. Nie będę tępił cziterów, bo to walka z wiatrakami. Ja, mały robaczek nic nie zrobię. Super, pokusa jest duża, ale niektórzy po prostu nie będą używać botów. Bo taką mają zasadę i tyle. Ostatnio edytowany przez Nadrill - 15-11-2006 o 16:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Jestem niedorobem! Pragnę Cię uświadomić że ludzie używający botów to bardzo często doświadczeni graczy, zmęczeni już grą na niskich lvlach czy znudzeni expem, potrzebujący postaci jedynie do wojny. I tyle. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
10 znakow. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() ...czy tak mam do ciebie od dzis mówic
![]() ej za pierwszym razem uwierzyłem, nie musisz powtarzać ![]() ...za póóźno...już jestem uświadomiony ![]() Cytuj:
Pozatym wojny chyba nie sa najwazniejsza rzecza w tibi. Ostatnio edytowany przez Level - 15-11-2006 o 17:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Do lurowania gsów. Wyjdź.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
|
![]() Muszę, bo się obawiam że ktoś Twojego pokroju tego nie załapie za pierwszym razem.
Wątpię, chyba jednak nie Do wbicia lvla takiego który zapewnia graczowi odpowiednią ilość rozrywki płynącą z eksplorowania tibijskiego świata, wypadów grupowych na hunty i takich tam w tym stylu. Dla niektórych są (; |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Nie rozumiem ludzi , którzy grają w Tibie by nabić jak najszybciej lvl. I co wyjdziesz na podwórko i się będziesz chwalił, że wbiłeś 100 lvl w 30 dni bez cheatów? To jest tylko GRA , jedni lubią trenować , inni expić , jeszcze inni stać pod dp. Jest też grupa która nie lubi tracić czasu na exp i chce wyjść na dwór itd więc ustawia bota....Mi osobiście to nie przeszkadza, ich postać
ich ban ich bp w moim bp jak padną =] Dzieci proszę was, nie traktujcie tej gry zbyt poważnie. Wbicie 100 poziomu czy skilli 90/90 samemu w 3 miesiące to nie jest żaden powód do dumy ,prędzej powód do wstydu ile rl czasu się zmarnowało na GRĘ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: MMz
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() wytepimy to razem ! moge sie zalozyc nie podchodzcie do tego z takim tekstem "botterzy byli są i będą"... Jeśli chodz jeden botter przestanie grac nie uczciwie to bedzie to nasz wielki sukces !!!!!!!!!!!!!!11 one one one
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: MMz
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]()
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: Jedlicze/Krosno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Redraic
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gloomy Dreams
Świat: Candia
Poziom: 49
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() @xetasi
wielkie słowa @xetasi używaj edit ![]() @topic niezła kłótnia się z tego zrobiła, ale wiele osób wyrażających się tutaj, że botują, bo chcą pozabijać innych graczy, mówi jednoznacznie "jestem strasznie głupi i naiwny"... nie będę tłumaczył
![]() |
#53 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() @up
Osoba, ktora uzywa botow jest glupia? |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Tak, wiem że pan wyżej to mówił, ale co z tego. Nie uważam żebym był głupi i naiwny, wybacz. A już na pewno nie dlatego, że używam bota ; > |
|
![]() |
![]() |