|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Derkases - retired
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom: 90+
Skille: 85+\80+
Poziom mag.: 7+
|
![]() jak dla mnie to biebyl hack (chyba) wydaje mi sie t troche dziwne..typ loguje sie w swoim domku gdzie jest duzo zarabistych itemow g legi etc. i nagle zamiast zabrac te rzeczy lub pojsc do dp w veno bo tam mial domek posprawdzac co tam jest w dp itp polecial odrazu na edron i niewiadomo skad wiedzial do ktorego domku ma inva troche dziwne nie? mi sie wydaje ze chcial albo:
-pochwalic sie itemkami lub -ograbic kumplowi wartosciowy domek pozorujac to hakiem swojej postaci to jes moje zdanie. Co o tym myslicie? |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
|
![]() @up:
Myśle, że jednak nie, bo teraz Ophia ma 120 któryś level. |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aldar the Elite Knight
Profesja: Knight
Gildia: nie mam :)
Świat: Nova
Poziom: 39
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Up
No więc filmik stary, bo na tibia.com nie ma listy z jej ostatnimi dedami |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Zwyczajnie, niektóży tutaj z skrajności w skrajność ..
Ja proponuję twórcy tamtego forum zwykły napis : "I founded this movie, then don't copy link to this movie on inner board." Co prawda to słaby angielski w moim wykonaniu, ale zawsze coś .. I naprawde, dlamnie ten który podał bezpośredni link do tego filmu zachował się jak skończony gnoj i szczyl, bo nie uszanował czyjeś pracy. Co do samego filmu, autora i ofiary : - ofiary nie znałem, wiadomo, że z jednej strony czuje dla niej współczucie, a z drugiej czuje zazdrość. - autor, nie był głupi, poprostu pokazał bogactwo 173 lvl'a. - film, jest fajny widać na nim wiele, ale to wiele przedmiotów wartych uwagi. Co do cracker'a : - cóż z tego, ludzie kraść będą ale widać, że to tylko i wyłącznie głupota tej postaci doprowadziło, że człowiek (prawdopodobnie), bez zdolności mógł dostać się do jej komputera, a ona trzymała na nim dane, zamiast spisać je na kartkę .. I co ja na to ? Obejrzałem, powiedziałem swoję i uważam, że tutaj dziecięce dyskusję z *&^%* (robaczkami), nie mają sensu. |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Stan: Niegrający
Imię: Undead Thornado
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() Dlaczego czepiacie sie biednego Gromexorka ktory poprostu chce zobaczyc wreszcie jakis odpowiedz na swoim biednym forum? Albo i za to ze napisal pare glupich tekstow typu "Jaki to ja jestem fajny, teraz wszyscy daja filmiki na TibiCams bo chca byc tacy jak ja...." Albo "Ten film jest za slaby zeby wyswietlic go na moim evul dorbym forum!!! oneoneoneonethousand!! "
A co do filmiku... Poprostu nastepny frajer wzbogacil sie(i to niezle) na robocie innych. Zal mi takich ludzi... |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
|
![]() |
![]() |