![]() |
#1222 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() A jednak to nie Sting Ninja ,a Endrox został sprzedany na allegro za pokaźną sumę , jego nowy owner pokazuje na co go stac i jest juz huntowany
Nov 13 2006, 22:19:50 CET Killed at Level 104 by Mastro Scue Nov 13 2006, 17:54:42 CET Killed at Level 104 by Fast'molt Dodam że ten sam typ wczesniej kupił Thalviona i wyexpił nim z 95~ do 50~ lvla :| Żal |
![]() |
![]() |
#1223 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
![]() Sting Ninja byl wystawiony na allegro przez 1~dzien i nie zostal sprzedany a Endrox padl od Molta o ile sie nie myle za to ze zabil Eleni powodu czemu Mastro go zabil nie znam.
|
![]() |
![]() |
#1224 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]() Co to za nowa wojna?? |
|
![]() |
![]() |
#1225 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() Co do wojny.
Piraci bez powodu bili Mariel Zori. gildia zrewanżowała się biciem Asharela. chcieli pokoju i powiedzieli że zapłącą jednak asharel zarządał 150k za to że go bito no i to jest reason do wojny. krótko mówiać wojna wybuchła przez głupote Asharela. z tego co słyszałem For i Suave maja zakaz mieszania się w te wojne wydany przez Molta ;-) |
![]() |
![]() |
#1226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
Lokacja: tyle nienawisci?
Stan: Na Emeryturze
Imię: Atrii
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() A już się cieszyłem, że jest spokój na serwerze Aurea, że Polacy wygrali,
A tu kolejna wojna, między kim? Między Polakami...
#1227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Jeśli to prawda, Hail Molt _/
/Jojo
#1228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Dobre Miasto
Imię: Van Flimon
Profesja: Knight
Gildia: Fighting Alliance Group
Poziom: 8
|
![]() Wiec tak. Mariel Zori z tej strony. Chcialem wytlumaczyc czemu gildia Februarius wywołała wojne z Piratsami.
Pewnego dnia expilem sobie "jak zawsze" na żółwiach.. Raptownie wpada po mnie ekipa "Pat'Primo , Maxpoder avatars , Greyman , Zeus of Infierno" prosze ich zeby nie bili moich potworków.. Ci jednak dalej za mna lataja i wala. Raptownie weszlem w tunel dostalem m walla i zostalem sdkowany i dostawalem z explo. dokladnie nie wiedzialem co sie dzieje, zaczelem im uciekac , Biegne na ostatniego zólwia .. a tam co? caly team piratsów i zaczeli za mna biec.. ja sie zawrocilem na 2 żólwia ... Asharel gdy sie go pytalem o co chodzi nie odpowiadal.. Zebralem moj team zeby pojsc po tych gosci ktozy zaczeli mnie walic.. Byli na tibianicku dodani juz do gildi zaczelismy ich bic.. Asharel raptownie wpadl i zaczol naszych sdkowac.. My trapnelismy asharela .. Zjechalismy mu góra 4 uhy.. "on mowi ze ponad bp".. Asharel zazyczyl sobie zeby nie bylo wojny Officjalnych przeprosin na forum.. Oczywiscie ja nie chcialem zadnej wojny i napisalem tego posta po czym on powiedzial .. ze dziekuje za przeprosiny ale jeszcze ze swoja gildia pomysli o tym czy bedzie wolnosc dla mojej gildi... Zaskoczylo mnie to ale mniejsza z tym... ja powiedzialem ze moge mu oddac to co stracil czyli "bp uh".. on nie odpisal .. Po zalogowaniu sie w drugi dzien Asharel zazyczyl sobie Payment w wysokosci 150k za to ze stracil "bp uh" i ze go trapnelismy.. ![]() ![]() 02:23 Warning! The murder of Xarcus was not justified. Wczorajszy masslog.. C 'ya .. 3majcie sie -Mariel Zori |
![]() |
![]() |
#1229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka
|
![]() Zapowiada sie ciekawie ;p Zwłaszcza, że macie przewage liczebną....
Szkoda tylko, że dopiero co skończyła się półtoraroczna + wojna a zaczyna się nowa, wiem, że nie z waszej winy. Na Twoim miejscu myślę, że zachowałbym się tak samo ![]() Pozdro od starego ownera Evadon Metok'a -.^ Hail Avangers?? ![]() @PS Jak narazie stan wojny to chyba 1;1 Jeśli licząc deda Kambiego z dnia 16 Nov 16 2006, 21:57:33 CET Killed at Level 80 by Nervy and by Cahir the Dark Archer. Ostatnio edytowany przez Slide_Aurea - 18-11-2006 o 15:36. |
![]() |
![]() |
#1230 |
Użytkownik Forum
|
![]() Narazie jest 6:4 dla nas .. ale 2 fragi z niczego zrobili pirates. Lox'em 44 ms nie ogarnial ze jest wojna
![]() Frags made by Februarius Zimbli Nov 16 2006, 01:16:10 CET Killed at Level 61 by Mariel Zori Wollt Nov 16 2006, 22:23:53 CET Killed at Level 89 by Mastro Scue and by Nicco of Aurea Pat'Primo Nov 16 2006, 22:08:34 CET Killed at Level 97 by Mastro Scue and by Jevino Blaze'Kan Nov 16 2006, 21:57:40 CET Killed at Level 100 by Lord of Sorccer and by Bandita Vandalo Mage Jon Nov 17 2006, 01:34:17 CET Killed at Level 119 by Mastro Scue Xarcus Nov 18 2006, 02:22:48 CET Killed at Level 98 by Mariel Zori and by Lesik Frags made by Pirates Lox'em left war Nov 16 2006, 11:32:32 CET Killed at Level 44 by Deltarius Kamabi Artim Nov 16 2006, 21:57:33 CET Killed at Level 80 by Nervy and by Cahir the Dark Archer Mastro Scue Nov 17 2006, 01:37:06 CET Killed at Level 112 by Dolkie and by Mixor Korkeror Razer shark Nov 17 2006, 11:11:06 CET Killed at Level 86 by Mage Jon A tutaj macie link do ostatniego massloga :> http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/14241 |
![]() |
![]() |
#1232 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Govinem
Razer mial haka,i do tego dzien wczesniej dziewczyna go rzucila.. i to ona jest najbardziej podejrzana o tego haka bo miala passy do jego postaci (lol) ![]() |
![]() |
![]() |
#1233 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() Mariel, wyjasnisz skad ten atak na Ciebie przez Piratow? Czytalem co nieco na ten temat na forum www.tibia.com.
#1234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Menzoberranzan
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Fellowship of Raven
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Oj coś nie fair idzie... Miało nie być żadnych dołączeń ludzików do gildii a tu widzę, że 18 lis dołączali do Februarius. No, ale mnie to lotto. Szkoda tylko jak najstarsza gildia na serwie przestanie istnieć ;p
#1235 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Dagothar
Powiedzmy tak... Mowią ze niby mial to byc test dlatego ze odeszlem z gildi .. Z powodu przechwalan sie "Asharela" no ale dziwne ze te osoby mnie trapowaly i sdkowaly a juz w drodze po mnie byla reszta pirates .. wiec wydaje mi sie ze w ich planach bylo zabicie mnie ![]() @Drizz~ Ale to są te osoby które chcialy dolaczyc juz przed wojną wiec no matter... A powiedz mi czemu Mage Jon do nich doszedl? Taka sama odpowiedz .. Chce pomoc kolega .. nawet nie wiesz ile osób chcialo do nas dojsc np :Sandersson , Henkie , Borixon ziomus etc i nie przyjelem .. Dlaczego? Bo powiedzialem ze nie potrzebujemy membersów ktorzy dolaczaja bo sie prowadzi w wojnie .. ja juz mam swoja ekipe z która jestem dobrze zgrany i jak narazie to jakos idzie.. zobaczymy czy na dluzsza mete ![]() -Mariel Zori |
![]() |
![]() |
#1237 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#1238 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Gothic~
NOji Jaky w Tim PRÓBLEM? |
![]() |
![]() |
#1239 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Menzoberranzan
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Fellowship of Raven
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() A to zwracam honor Marielku ;p Chyba dołączę do Baranówka Team, bo to w sumie niedaleko i wypada po koleżeńsku dojść...
#1240 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Drizzt~