Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Aurea

Notki

Aurea Wydarzenia ze świata Aurea

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 17-11-2006, 22:56   #1221
Govinem
Zbanowany

Govinem's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006

Stan: Początkujący
Imię: Govinem
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
Domyślny

Govinem jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-11-2006, 23:12   #1222
Govu
Użytkownik Forum

Govu's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: Rzeszów

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

A jednak to nie Sting Ninja ,a Endrox został sprzedany na allegro za pokaźną sumę , jego nowy owner pokazuje na co go stac i jest juz huntowany
Nov 13 2006, 22:19:50 CET Killed at Level 104 by Mastro Scue
Nov 13 2006, 17:54:42 CET Killed at Level 104 by Fast'molt

Dodam że ten sam typ wczesniej kupił Thalviona i wyexpił nim z 95~ do 50~ lvla :|

Żal
Govu jest offline  
stary 18-11-2006, 01:48   #1223
Raks Ninja
Użytkownik Forum

Raks Ninja's Avatar

Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
Domyślny

Sting Ninja byl wystawiony na allegro przez 1~dzien i nie zostal sprzedany a Endrox padl od Molta o ile sie nie myle za to ze zabil Eleni powodu czemu Mastro go zabil nie znam.
Raks Ninja jest offline  
stary 18-11-2006, 05:17   #1224
Slide_Aurea
Użytkownik Forum

Slide_Aurea's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Govu Pokaż post
A jednak to nie Sting Ninja ,a Endrox został sprzedany na allegro za pokaźną sumę , jego nowy owner pokazuje na co go stac i jest juz huntowany
Nov 13 2006, 22:19:50 CET Killed at Level 104 by Mastro Scue
Nov 13 2006, 17:54:42 CET Killed at Level 104 by Fast'molt

Dodam że ten sam typ wczesniej kupił Thalviona i wyexpił nim z 95~ do 50~ lvla :|

Żal
Wiedziałem, że cos jest nie teges. Jak mu zaproponowałem że mu bk blokne, zgodził się. Jak poszliśmy to zamiast ubić beho z bolcow to ja je ganiałem i klepałem, a on odrazu bk lał (ledwo się uhałem) a potem już mnie totalnie rozwalił puszczająć 2-3 hmmy w bk ;p Jeszcze przed wejściem w tp pytał się co tam jest )

Co to za nowa wojna??
Slide_Aurea jest offline  
stary 18-11-2006, 06:50   #1225
Kolirn
Użytkownik Forum

Kolirn's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
Domyślny

Co do wojny.

Piraci bez powodu bili Mariel Zori.

gildia zrewanżowała się biciem Asharela.

chcieli pokoju i powiedzieli że zapłącą jednak asharel zarządał 150k za to że go bito no i to jest reason do wojny. krótko mówiać wojna wybuchła przez głupote Asharela.

z tego co słyszałem For i Suave maja zakaz mieszania się w te wojne wydany przez Molta ;-)
Kolirn jest offline  
stary 18-11-2006, 07:38   #1226
Voldo69
Użytkownik Forum

Voldo69's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2006
Lokacja: tyle nienawisci?

Stan: Na Emeryturze
Imię: Atrii
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Domyślny

A już się cieszyłem, że jest spokój na serwerze Aurea, że Polacy wygrali,
A tu kolejna wojna, między kim? Między Polakami...
Teraz my jestesmy góra decyduje, co wybiore.
Voldo69 jest offline  
stary 18-11-2006, 12:59   #1227
Jojo Ninja
Użytkownik Forum

Jojo Ninja's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Jeśli to prawda, Hail Molt _/

/Jojo
Member of Ninja Family...
Jojo Ninja jest offline  
stary 18-11-2006, 15:25   #1228
max-draky
Użytkownik Forum

max-draky's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Dobre Miasto

Imię: Van Flimon
Profesja: Knight
Poziom: 8
Domyślny

Wiec tak. Mariel Zori z tej strony. Chcialem wytlumaczyc czemu gildia Februarius wywołała wojne z Piratsami.
Pewnego dnia expilem sobie "jak zawsze" na żółwiach.. Raptownie wpada po mnie ekipa "Pat'Primo , Maxpoder avatars , Greyman , Zeus of Infierno" prosze ich zeby nie bili moich potworków.. Ci jednak dalej za mna lataja i wala. Raptownie weszlem w tunel dostalem m walla i zostalem sdkowany i dostawalem z explo. dokladnie nie wiedzialem co sie dzieje, zaczelem im uciekac , Biegne na ostatniego zólwia .. a tam co? caly team piratsów i zaczeli za mna biec.. ja sie zawrocilem na 2 żólwia ... Asharel gdy sie go pytalem o co chodzi nie odpowiadal.. Zebralem moj team zeby pojsc po tych gosci ktozy zaczeli mnie walic.. Byli na tibianicku dodani juz do gildi zaczelismy ich bic.. Asharel raptownie wpadl i zaczol naszych sdkowac.. My trapnelismy asharela .. Zjechalismy mu góra 4 uhy.. "on mowi ze ponad bp".. Asharel zazyczyl sobie zeby nie bylo wojny Officjalnych przeprosin na forum.. Oczywiscie ja nie chcialem zadnej wojny i napisalem tego posta po czym on powiedzial .. ze dziekuje za przeprosiny ale jeszcze ze swoja gildia pomysli o tym czy bedzie wolnosc dla mojej gildi... Zaskoczylo mnie to ale mniejsza z tym... ja powiedzialem ze moge mu oddac to co stracil czyli "bp uh".. on nie odpisal .. Po zalogowaniu sie w drugi dzien Asharel zazyczyl sobie Payment w wysokosci 150k za to ze stracil "bp uh" i ze go trapnelismy.. ja powiedzialem ze nie zaplace to on powiedzial ze bedzie wojna, pozniej wyjasnilem wszystko po kolei dla Fast'molta on powiedzial ze FoR jezeli bedzie wojna to w to nei bedzie sie mieszal, po czym rozmawialem z Tookim tootsem on powiedzial tak samo. 20 minut przed zadeklarowaniem wojny dla Pirates rozmawialem ostatni raz z Asharelem, Zapytalem sie go : Chcemy grac spokojnie czy musimy sie bic z tych glupich powodów? nie odpisal.. pozniej napisalem " Peace or War ? ".. On napisal " IT IS NO PEACE " wiec ja powiedzialem ze jezeli chca to bedzie war on napisal ze tak .. ze chca war bo bp uh nie przyjmie .. Wiec na forum dalem officjalna Deklaracje wojny... Musicie wiedziec ze ta wojna to nie wina Februarius.. bo ja nie chce walczyc przeciwko moim kolegą tam "patrz : Xuzav,Nervy,Bonkaren,Dolkie" Tylko chcialem grac normalnie ... To wszystko Co chcialem powiedziec.. No prawie
02:23 Warning! The murder of Xarcus was not justified.
Wczorajszy masslog.. C 'ya .. 3majcie sie

-Mariel Zori
max-draky jest offline  
stary 18-11-2006, 15:34   #1229
Slide_Aurea
Użytkownik Forum

Slide_Aurea's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Zza Krzaka

Domyślny

Zapowiada sie ciekawie ;p Zwłaszcza, że macie przewage liczebną....

Szkoda tylko, że dopiero co skończyła się półtoraroczna + wojna a zaczyna się nowa, wiem, że nie z waszej winy. Na Twoim miejscu myślę, że zachowałbym się tak samo

Pozdro od starego ownera Evadon Metok'a -.^ Hail Avangers??

@PS Jak narazie stan wojny to chyba 1;1 Jeśli licząc deda Kambiego z dnia 16

Nov 16 2006, 21:57:33 CET Killed at Level 80 by Nervy
and by Cahir the Dark Archer.

Ostatnio edytowany przez Slide_Aurea - 18-11-2006 o 15:36.
Slide_Aurea jest offline  
stary 18-11-2006, 15:48   #1230
max-draky
Użytkownik Forum

max-draky's Avatar

Cool

Narazie jest 6:4 dla nas .. ale 2 fragi z niczego zrobili pirates. Lox'em 44 ms nie ogarnial ze jest wojna P a Razer shark mial haka .. OTO spis fragów :
Frags made by Februarius

Zimbli
Nov 16 2006, 01:16:10 CET Killed at Level 61 by
Mariel Zori

Wollt
Nov 16 2006, 22:23:53 CET Killed at Level 89 by
Mastro Scue and by Nicco of Aurea

Pat'Primo
Nov 16 2006, 22:08:34 CET Killed at Level 97 by
Mastro Scue and by Jevino

Blaze'Kan
Nov 16 2006, 21:57:40 CET Killed at Level 100 by
Lord of Sorccer and by Bandita Vandalo

Mage Jon
Nov 17 2006, 01:34:17 CET Killed at Level 119 by
Mastro Scue

Xarcus
Nov 18 2006, 02:22:48 CET Killed at Level 98 by Mariel Zori
and by Lesik

Frags made by Pirates

Lox'em left war
Nov 16 2006, 11:32:32 CET Killed at Level 44 by
Deltarius

Kamabi Artim
Nov 16 2006, 21:57:33 CET Killed at Level 80 by
Nervy and by Cahir the Dark Archer

Mastro Scue
Nov 17 2006, 01:37:06 CET Killed at Level 112 by
Dolkie and by Mixor Korkeror

Razer shark
Nov 17 2006, 11:11:06 CET Killed at Level 86 by
Mage Jon

A tutaj macie link do ostatniego massloga :>
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/14241
max-draky jest offline  
stary 18-11-2006, 16:07   #1231
Govinem
Zbanowany

Govinem's Avatar

Domyślny

Moim zdaniem Razer~ nie dostał haka a co do piratów Asharel chcial wyjsc za kozaczka przy czym wywołał też wojne.
Govinem jest offline  
stary 18-11-2006, 16:53   #1232
max-draky
Użytkownik Forum

max-draky's Avatar

Cool

@Govinem
Razer mial haka,i do tego dzien wczesniej dziewczyna go rzucila.. i to ona jest najbardziej podejrzana o tego haka bo miala passy do jego postaci (lol) . Asharel byl pewien swego bo myślał ze Suave do jego nie dolaczy... A Suave po tym jak dowiedzieli sie wszystkiego co i jak to zostawili Asharela samego .. Asharel takze prosil Gildie Last Wish aby do jego doszli .. ale nikt do jego nie doszedl no i teraz ma to czego chcial .. walcza sami piraci na sam februarius ..
max-draky jest offline  
stary 18-11-2006, 21:18   #1233
dagothar
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 06 2005

Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Poziom: 7
Domyślny

Mariel, wyjasnisz skad ten atak na Ciebie przez Piratow? Czytalem co nieco na ten temat na forum www.tibia.com.
stary 18-11-2006, 22:33   #1234
drizztpl
Użytkownik Forum

drizztpl's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Menzoberranzan

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
drizztpl ma numer GG 1917374
Domyślny

Oj coś nie fair idzie... Miało nie być żadnych dołączeń ludzików do gildii a tu widzę, że 18 lis dołączali do Februarius. No, ale mnie to lotto. Szkoda tylko jak najstarsza gildia na serwie przestanie istnieć ;p
stary 18-11-2006, 22:58   #1235
max-draky
Użytkownik Forum

max-draky's Avatar

Domyślny

@Dagothar
Powiedzmy tak... Mowią ze niby mial to byc test dlatego ze odeszlem z gildi .. Z powodu przechwalan sie "Asharela" no ale dziwne ze te osoby mnie trapowaly i sdkowaly a juz w drodze po mnie byla reszta pirates .. wiec wydaje mi sie ze w ich planach bylo zabicie mnie
@Drizz~
Ale to są te osoby które chcialy dolaczyc juz przed wojną wiec no matter... A powiedz mi czemu Mage Jon do nich doszedl? Taka sama odpowiedz .. Chce pomoc kolega .. nawet nie wiesz ile osób chcialo do nas dojsc np :Sandersson , Henkie , Borixon ziomus etc i nie przyjelem .. Dlaczego? Bo powiedzialem ze nie potrzebujemy membersów ktorzy dolaczaja bo sie prowadzi w wojnie .. ja juz mam swoja ekipe z która jestem dobrze zgrany i jak narazie to jakos idzie.. zobaczymy czy na dluzsza mete .. Mam taka nadzieje .. Pozdro 600_/

-Mariel Zori
max-draky jest offline  
stary 19-11-2006, 00:38   #1236
Govinem
Zbanowany

Govinem's Avatar

Domyślny

Fajnie sam mam wojne moja gildia vs Baranowka Team xD

Barons _./
Govinem jest offline  
stary 19-11-2006, 11:35   #1237
Gotic Roma
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez max-draky Pokaż post
Wiec tak. Mariel Zori z tej strony. Chcialem wytlumaczyc czemu gildia Februarius wywołała wojne z Piratsami.
Pewnego dnia expilem sobie "jak zawsze" na żółwiach.. Raptownie wpada po mnie ekipa "Pat'Primo , Maxpoder avatars , Greyman , Zeus of Infierno" prosze ich zeby nie bili moich potworków.. Ci jednak dalej za mna lataja i wala. Raptownie weszlem w tunel dostalem m walla i zostalem sdkowany i dostawalem z explo. dokladnie nie wiedzialem co sie dzieje, zaczelem im uciekac , Biegne na ostatniego zólwia .. a tam co? caly team piratsów i zaczeli za mna biec.. ja sie zawrocilem na 2 żólwia ... Asharel gdy sie go pytalem o co chodzi nie odpowiadal.. Zebralem moj team zeby pojsc po tych gosci ktozy zaczeli mnie walic.. Byli na tibianicku dodani juz do gildi zaczelismy ich bic.. Asharel raptownie wpadl i zaczol naszych sdkowac.. My trapnelismy asharela .. Zjechalismy mu góra 4 uhy.. "on mowi ze ponad bp".. Asharel zazyczyl sobie zeby nie bylo wojny Officjalnych przeprosin na forum.. Oczywiscie ja nie chcialem zadnej wojny i napisalem tego posta po czym on powiedzial .. ze dziekuje za przeprosiny ale jeszcze ze swoja gildia pomysli o tym czy bedzie wolnosc dla mojej gildi... Zaskoczylo mnie to ale mniejsza z tym... ja powiedzialem ze moge mu oddac to co stracil czyli "bp uh".. on nie odpisal .. Po zalogowaniu sie w drugi dzien Asharel zazyczyl sobie Payment w wysokosci 150k za to ze stracil "bp uh" i ze go trapnelismy.. ja powiedzialem ze nie zaplace to on powiedzial ze bedzie wojna, pozniej wyjasnilem wszystko po kolei dla Fast'molta on powiedzial ze FoR jezeli bedzie wojna to w to nei bedzie sie mieszal, po czym rozmawialem z Tookim tootsem on powiedzial tak samo. 20 minut przed zadeklarowaniem wojny dla Pirates rozmawialem ostatni raz z Asharelem, Zapytalem sie go : Chcemy grac spokojnie czy musimy sie bic z tych glupich powodów? nie odpisal.. pozniej napisalem " Peace or War ? ".. On napisal " IT IS NO PEACE " wiec ja powiedzialem ze jezeli chca to bedzie war on napisal ze tak .. ze chca war bo bp uh nie przyjmie .. Wiec na forum dalem officjalna Deklaracje wojny... Musicie wiedziec ze ta wojna to nie wina Februarius.. bo ja nie chce walczyc przeciwko moim kolegą tam "patrz : Xuzav,Nervy,Bonkaren,Dolkie" Tylko chcialem grac normalnie ... To wszystko Co chcialem powiedziec.. No prawie
02:23 Warning! The murder of Xarcus was not justified.
Wczorajszy masslog.. C 'ya .. 3majcie sie

-Mariel Zori
Nie weszlem, tylko wszedlem

stary 19-11-2006, 11:47   #1238
max-draky
Użytkownik Forum

max-draky's Avatar

Domyślny

@Gothic~
NOji Jaky w Tim PRÓBLEM?
max-draky jest offline  
stary 19-11-2006, 12:28   #1239
drizztpl
Użytkownik Forum

drizztpl's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Menzoberranzan

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
drizztpl ma numer GG 1917374
Domyślny

A to zwracam honor Marielku ;p Chyba dołączę do Baranówka Team, bo to w sumie niedaleko i wypada po koleżeńsku dojść...
stary 19-11-2006, 12:53   #1240
max-draky
Użytkownik Forum

max-draky's Avatar

Domyślny

@Drizzt~
No dolaczaj dolaczaj ale z fragami zebys nie przesadzil bo dla ciebie to bedzie raczej latwo nabijac.. albo mam lepszy pomysl .. wbiegnij pomiedzy caly team tej drugiej gildi i walnij ue :> morale im spadna napewno... no chyba ze wezma do swojej gildi Fast'Molta to bedziesz musial byc czujny xD =p

-Mariel Zori
max-draky jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania