|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() Cytuj:
Info od Parysa: Nie cytuj tak długich postów bez potrzeby. Ostatnio edytowany przez Parys - 19-11-2006 o 11:49. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: z nowego jadowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: ta gra jest do dupy
Profesja: Knight
Gildia: Draconus
Świat: Zanera
Poziom: 32
Skille: 65/65
Poziom mag.: 99
|
![]() ludzie k.u.r.w.a nie znacie sie to nie oceniajcie. Messiah to jest legenda i tyle. Nie wypowiadajcie sie jeśli sie nie znacie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Lokacja: Kutno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Filip Destroyer
Profesja: Knight
Świat: Selena
Poziom: 58
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Kazdy, kto napisal ze to fake jest wprost zalosny. Wywiad pochodzi z www.tibiahispano.com. Ja nie moge. Sa leszcze na tym forum....
@topic: Gratz, ze chcialo Ci sie to tlumaczyc, tylko szkoda, ze duzo ludzi z tego forum jest zbyt malo inteligentnych zeby docenic twoj trud. Jeszcze raz uznanie dla Ciebie. EDIT: Macie leszcze i niedowiarki link do wywiadu http://www.tibiahispano.com/entrevista_messiah_en.php Ostatnio edytowany przez Waleczny Filip - 18-11-2006 o 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
![]() |
![]() I ten ktory przeprowadzil wywiad i ten ktory go udzielil nie znaja za dobrze angielskiego, przykra sprawa. Ale kogo to obchodzi, ten typ gral kiedys, teraz nie gra, nie ma sensu o nim rozprawiac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Topic: Zamiast przetłumaczyc wywiad i go dawać na forum, powinieneś coś napisać o Messiahu. Jest to dość słynna postać, więc napewno można o niej cokolwiek ciekawego wyszperać w necie ;>
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdynia
Świat: Somewhere
|
![]() Cytuj:
A tak na serio, to dzięki, za uznanie, ale ten wywiad nie był zbyt trudny do przetłumaczenia, ze względu na to, że , jak ktoś już tutaj wspomniał, rozmówcy nie znali zbyt dobrze języka angielskiego. Większe trudności miałem np. z przetłumaczeniem wywiadu z Gugo... @up Może i masz racje.. ale jak już napisałem, byłem pewien, że każdy ma chociaż mgliste pojęcie o tej postaci. Ostatnio edytowany przez Ri'Pablo - 19-11-2006 o 06:21. Powód: dopisek |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Po pierwsze gratuluję tego, że Messiah udzielił tobie wywiadu.
Po drugie gratuluję przetłumaczenia na polski. Po trzecie wywiad mi się bardzo podoba. Teraz już trochę wiem o tym legendranym graczu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Rybnik
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
|
![]() Dobry wywiad ale go juz czytalem wczesniej...-.-
Bo jak napisal na poczatku autor tego tematu! Przetlumaczyl ten wywiad z jakies strony... o ile sie nie myle to tibiahispano czy jak to tam idzie... i tam jets ten wywiad w jezyku hiszpanskim...-.- wiec nie piszcie ze to fake!
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Druid
Gildia: Solo style
Świat: Celesta
Poziom: 43
Poziom mag.: 51
|
![]() 1. Messiah NIE UDZIELIL MU WYWIADU, on go przetłumaczył!!!
2. Gratuluję, że ci się chciało tłumaczyć tak długi wywiad. Aczkolwiek niektóre pytania są podobne i nic nowego nie wnoszą :O Ostatnio edytowany przez druidek12 - 19-11-2006 o 09:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Po drugie naucz się czytać. W języku angielskim. EDIT @up Ooops, nie zauważyłem twojego posta (na ostatnią stronę nie patrzyłem) ![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 19-11-2006 o 11:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Świat: Thoria
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Wywiad był bardzo ciekawy ..
Myślę ,że każdy kto lubi tibię z chęcią czyta o legendarnych graczach , którzy zmieniali oblicze tej gry. Co do tego kolesia to mam mieszane uczucia. Rozumiem super pvp , genialny zabójca .. Ale po pierwsze sharował konto z bratem co dla mnie jest ujmą na honorze gracza , po drugie mordował swoich kolegów z gildii , więc chamstwo do kwadratu. Kolejny minus to przyznał się do posiadania wielkiej ilości druidów- więc myśle ze był farmerem , co dla mnie oznacza kolejną niedopuszczalną sytuację. Jest legendą bo zarzynał ludzi bez litości , czarna legenda tibii , oszust , morderca itp. Oczywiście mówię o jego pozniejszym mrocznym wcieleniu. Ale fajnie poczytać o takich starożytnych graczach ![]()
.. Niesłuszna droga wiedzie tam , gdzie żadne kary mnie nie ruszą. Mój los wykuwam sobie sam i sam steruję swoją duszą. Ostatnio edytowany przez Angelus - 20-11-2006 o 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||||||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez GiantSpider - 21-11-2006 o 10:00. |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdynia
Świat: Somewhere
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.
Gildia: REAL LIFE MEN
Poziom: 1
|
![]() GiantSPIDER omg ty znawco tibi messiah gral z 4 lata temu wtedy nie bylo czegos takiego jak PG i bylo zupelnie inaczej .........
widze ze w kazdym temacie sie udzielasz a tak naprawde to goffno wiesz eh żal mi CIe nie zebym Cie wyzywal ale jak czegos nie wiesz po co sie udzielasz znam messiaha i wiem ze ten wywiad nie jest falsyfikatem... niestety mozna miec sorkiem wiekszy atak od shielda jak sie uzywa 2 recznej broni.. cya mam nadzieje ze sie nie bedziesz juz udzielal bo az zal mi .......... SCISKA...... btw Film o messiahu http://www.grapheine.com/bombaytv/pl...php?id=1775462