![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]() Magus, dzięki twoim poradom mam nowy avatar. Wielkie dzięki i "+" ode mnie. PS. Moja postać nie nazywa się Djkuter!!! OXYGANE, widzę że spodobał ci się mój były avatar ;p;p;p
![]() Ostatnio edytowany przez djkuter - 21-09-2004 o 18:40. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() Ja lubie swinki bo sa taaaaaakie slodziutkie
![]()
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() Mój avatar to śmierć ze Świata Dysku. Nie wiem czemu, ale coś w nim jest, głos NA PRZYKŁAD, albo próby upjania się =]. I to jego[?] fantastyczne niedostosowanie i chęć do nauki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
|
![]() ja tam lubie zielony
![]() .. o rany, kolejne fajne miejsce gdzie mozna sobie posta nabic ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() @ Dobo
Fajny ten plackowy teletubbies =). ale kiedyś na gejego miałeś gostka z tibi (doba) w jakis futurystycznych kolorkach z napisem "Me noob plx" =P Jaaaa=) a moj to znalazlem (anime =)) wrobilem w ramke na paincie zmniejszylem i mam xP moj char w tibie tez ma biale wlosy, ale jak dostał kopa po hacku to mniejwięcej tak wyglądał jak na avatarze (płacze ![]() Swojego mógłbym sklecić ale ten mi się podoba.
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() A ja mam fajny avar?
Zrobił mi go mój kumpel, nawet niewiem jak ![]() Ty(Co zrobiłeś ten temat:tongue ![]() ![]() Mam jeszcze całkiem ciekawe avary ale niestety niemoge ich tu zamieścić, bo albo za dużo pikseli, albo zaduży rozmiar pliku ![]() Ale ten też mi sie podoba. ___________________ plz plusik do reputacii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Mój avatar przedstawia księge magi druidów (magia leczenia)
![]()
[Napis na bramie Piekla] Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste meki, przeze mnie w naród zatracenia. Jam dzielo wielkiej, sprawiedliwej reki. Wzniosla mie z gruntu Potega wszechwlodna, Madrosc najwyzsza, Milosc pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieja, chyba wieczyste - a jam niepozyta! Ty, który wchodzisz, zegnaj sie z nadzieja..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Greenland
![]() |
![]() Lol, a mój avatar przedstawia.. chyba oko, nie uważacie ? ^^
Budzi respekt ? ![]() Wykonane w Photoshopie.
,,Fri itenz plx '' ![]() ![]() ![]() Of corz by Tyriade -_- Fchhh ! DRAGONS RULEEZ ! XD Ostatnio edytowany przez Wildy - 27-08-2004 o 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() A oto muj sexy avatar <lol> Znalazlem go na jakims forum
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() <((-------- Mój avatar ocenę wystawcie sami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: planeta Ziemia :)
![]() ![]() |
![]() <------ a to moj avatar
maly smieszny viking ![]() Ostatnio edytowany przez firz - 20-11-2004 o 08:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
|
![]() A ja nie moge sobie ustawić avatara
![]() EDIT: Pocudowałem i jakos mi sie udało ![]() ![]() Mój Avatar przedstawia kolesia z bajki "Beavis & Butthead" A mam go, ponieważ Moja siostra ostatnio mnie do nich porównała bo z kolegą ładujemy sie w rózne problemy tak jak oni ![]() Ostatnio edytowany przez Jazio! - 29-08-2004 o 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mój avatar to ślicznie stylizowany napis "Aethrian" zrobiony oczywiście od podstaw przeze mnie.
Prawda, że uroczy? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Troche to wyglada jak lekcja polskiego w pierwszej klasie...pani nauczycielka daje wszystkim dzieciom kartke z i karze kazdemu cos narysowac. Nastepnie, kazdy po kolei wychodzi na srodek klasy i przedstawia swoj rysunek...
![]() A co do mojego avataru...no wlasnie, nie moglem kurde znalesc z napisem "I love this game", ale za to mam z bullsow ![]() ![]()
Leader of Oldschool's Maniacs. I Believe, I Can Fly... ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez sesaj - 29-08-2004 o 18:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2004
|
![]() Ładny avar Khan.
A ja mam ładny?? Mam go z innego forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() @up
Styknie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Swinoujscie
![]() |
![]() < - - - Moj avatar taki maly i smieszny hehehe
![]() Oops ! Oops ! Oops ! ......................Oops ! Oops ! Oops ! .................................................. ............................ Oops ! Oops ! ........................................Oops ! Oops ! .................................................. ............................ Oops ! .................................................. ..........Oops ! .................................................. ............................ Oops ! Oops ! Oops ! Oops ! Oops ! Oops ! Oops ! Oops ! .................................................. ............................. *Plusik* byscie mi dali jesli moj Avatarek jest cool ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Szczecin, przy kompie
![]() |
![]() <---- ale ze mnie okrutnik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 03 2004
![]() |
![]() <===== Mój może nie jest najlepszych lotów, ale jest przynajmniej na nim mój char:>
|
![]() |
![]() |