|
|
#2721 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
boze, dlaczego wy sie w szyku nie trzymacie
![]() i taka moja mala dygresja wy jebiecie wszystkie akcje nawet gorzej niz ryba, a myslalem ze to nie mozliwe ![]() Ostatnio edytowany przez sliver - 18-11-2006 o 23:02. |
|
|
|
|
|
|
#2722 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Xairax
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Teh Shizzle
Poziom: 83
Poziom mag.: 62
|
![]() My sie szyku nie trzymamy? Po za tym zobacz na gorna czesc ekranu i sie przyjzyj. Maciek mial sporo szczescia. Ostatnio edytowany przez Xairax_pl - 18-11-2006 o 23:08. |
|
|
|
|
#2723 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
Haha skad go wytrzasli?
![]() |
|
|
|
|
#2724 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Moze i popadalismy, ale takie mielismy zalozenie, ze jak padamy to wszyscy i nikt ma nie uciekac, wiec nie rozumiem o co ci chodzi z tym "run run ratuj wlasna dupe". Jakby nie patrzec na fragi to bylaby to dobra walka ![]() |
|
|
|
|
|
#2725 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#2726 | |
|
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
|
Cytuj:
Co do noob charow to fakt bardzo uprzykrzały Wam życie.. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 18-11-2006 o 23:37. |
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Zbanowany
|
ale nawet na tym ssie widac ze "zwarcie" nie bylo odpowiednie za to "rozwarcie" bylo za duze
|
|
|
|
|
#2728 |
|
Użytkownik Forum
|
![]() Musze sie pochwalic tym 3 albo 4 m walle sa moje i dzieki mnie wanos padl.Moze glupio wyglada takie chwalenie sie, poza tym nie wiem kto gral na wanosie, ale pamietam jak Alex sie cieszyl jak uzyl destroy fielda i przesunal Atnaza i biegal potem i krzyczal jak noob "I DF'ED AND PUSHED HIM", wiec robie tak samo ![]() |
|
|
|
|
#2729 | |
|
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
|
Cytuj:
Teraz trzeba poprawić morale i wdupić nastepna bitwe;p |
|
|
|
|
|
#2730 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
#2731 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
|
Na Master Dubim grałem ja.Poskładałem sie bo dostałem sd od Kondy,Lovize,Xairaxa i od 2 noobów.Było to takie combo, że nie było opcji abym sie wyuhał
![]() Gratki dla Lovize i Xairaxa za ładne ciskanie we mnie sd'kami ![]() A pozatym musze powiedzieć, że chodziaż znowu wdupiliście to była to całkiem niezła bitwa w waszym wykonaniu ![]() Ostatnio edytowany przez Celmir - 19-11-2006 o 00:00. |
|
|
|
|
#2732 |
|
Użytkownik Forum
|
Żenujace... po obejzeniu filmiku.. po prostu patrzec nie umialem an to to ogladnolem clay na najszybszym tempie... czasami nuubki lepiej graja na war otsach wam powiem
nastepna walke jak bedziecie robic to sie zgadajcie zeby wsyzyscy byli;] w sumie to w ab mogliscie sie utrzymac dluzej, a sorki+druty+palki mogli z daleka nawalac w kogo podeszedlall w 1 osobe i wtedy po takim kombo nie ma sie szans przezyc ![]() PS: Rumcio i Dajmos stali chyba najbardziej z tylu ![]() |
|
|
|
|
#2733 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Jastrzebie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raziel kosiaz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Szukam pożadnej
Poziom: 60
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
|
Witam wszystkich.
Od dawna przyygladalem sie temu poscie lecz nie dzialala mi poczta i nie moglem odzyskac konta. Fajny filmik z wojny szkoda tylko ze ci z As i innych nie walcza lepiej Lepiej jest jak jakiegos sorka by lali bo ma malo hp szybko padnie.
|
|
#2734 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Profesja: Royal Paladin
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
|
huhu no nic moge tylko powiedzieć brawo dla Lithium tylko mógłby mi ktoś podać fragi?? :>
|
|
|
|
|
#2735 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Jastrzebie
Imię: Raziel kosiaz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Szukam pożadnej
Poziom: 60
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
|
Dobra dobra rozumiem tez wkoncu nie chce wojny na galanie.
Ale troche nie za duzo pojeby itp . ? Mam nadzieje ze nastepna wojna odniesie wieksze skutki
|
|
#2736 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
#2737 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
|
Nie ma co się wyzywać, bo HWL ma poprostu większe doświadczenie.
Najgorzej wam nie idzie, a musze powiedzieć, że z każda btiwą coraz lepiej. Doprowadziliście Macieja[Aylitha] do deep red.<--Pozytywne zaskoczenie ![]() |
|
|
|
|
#2738 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
hmm nom o tym nie pomyslalem;/ @AS Jak bedziecie potrzebowac osoby ktora bedzie sio w wojnie to piszcie ![]() Zawsze troche podratuje jak np Xym Samuray na filmikuxDHmm mysle ze bylby calkiem inny rezultat wojny jakby wszyscy uczestniczyli... z lithium byli chyba wszyscy a z AS nie;/ |
|
|
|
|
#2739 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja
Świat: Askara
|
Po tym jak ogladnalem filmik moge powiedziec 2 rzeczy
Pierwsza: Gratulacje dla Lithium, walka byla calkiem niezla. Druga: Nie wiem czy tez to zauwazyliscie, ale prawie kazdy noob char ktory tam byl przesuwal czlonkow AS, widzialem filmik nagrywany przez Rostka i na nim widac tylko naszych. Tak nie moze byc, trzeba teraz zorganizowac battle na pacc area i mysle ze bedzie troszke lepiej. Tylko czy Lithium sie na to zgodzi? Dzisiaj gadalem z Aylitha po battle i on twierdzi ze nie ma szans walki na Ankh bo : "nie bedziemy biegac za konda i lovize" ale moim zdaniem to jest glupie wytlumaczenie, poprostu licza na pomoc noobkow. Nie oznacza to ze wygrali ta walke tylko dzieki nim jednak sporo im pomogli;] Ostatnio edytowany przez Ascario - 19-11-2006 o 03:31. |
|
|
|
|
#2740 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
|
Cytuj:
uffff ale przeżyłem . A co do bitwy w ank to chyba logiczne azbijemy was 10, co zrobi konda i lovize? run run away jak mamy go złapac ?nie posiadamy wrotek ani latających dywanów pozdro .. Do nastepnej bitwy |
|
|
|