Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-11-2006, 16:42   #2761
Raziel kosiaz
Użytkownik Forum

Raziel kosiaz's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Jastrzebie

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 60
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
Raziel kosiaz ma numer GG 2285691
Domyślny

Powiem wam ze zajebista byla walka.
Nastepna walke polecam w edron.
Lepsze miejsce i wiecej taktyk mozna zrobic.
I wescie takie miejsce gsdize nie jest wolne pole tylko np miasto
I stancie wsyzscy razem i tylko jak kogos zobacyzcie full atak w niego dostanie ostrego comba.
I polecam atakowac tych pierwszych albo sorkow
Ale najlepiej tych pierwsyzch bo wtedcy wszyscy beda wiedzieli w kogo lac.
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1521891
Raziel kosiaz jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-11-2006, 17:26   #2762
FajerWarjor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 11 2006

Profesja: Brak (Rookgaard)
FajerWarjor ma numer GG 1979984
Domyślny

Raverton to jak widze najodpowiedniejsza osoba do obmyslania taktyki.. zeby tylko chcialo mu sie grac to moglibyscie wysoko wygrac..
FajerWarjor jest offline  
stary 19-11-2006, 17:39   #2763
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ..

@up
-.-. Duzo znam taktyk chociazby z filmow. I mam wlasne pomysly ffs. Jakby byl ktos odwazniejszy kto opusci pz, to by wiekszosc wypalila ;] taktyki podobne do tych jak zabilo mnie HWL ;] w maju ;] Btw odwal sie z ta ironia tam napisalem prowizorycznie jak to powinno wygladac

Raverton: ? Sautis Nantico: u are hunted by me Raverton: ok Sautis Nantico: new owner? Raverton: nope Raverton: There will be soon .. maybe Sautis Nantico: fun for him to be hunted Raverton: I am scared of u... Raverton: Atm u are loosing war so keep ur mouth closed... Sautis Nantico: if i win Sautis Nantico: u will get really hunted

Ludzie tharrina mnie zabija hhrhrhr

@tharrin
Co do kicka z gldi
Z pa'owalem wyzej wymieniona osobe. Wy mi kazaliscie placic. Placilem przez dlugi czas;] , duzo gadaliscie to wam nawrzucalem na gc i dostalem excluda

Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 19-11-2006 o 17:43. Powód: dopisek
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 19-11-2006, 18:42   #2764
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
@up
-.-. Duzo znam taktyk chociazby z filmow. I mam wlasne pomysly ffs. Jakby byl ktos odwazniejszy kto opusci pz, to by wiekszosc wypalila ;] taktyki podobne do tych jak zabilo mnie HWL ;] w maju ;] Btw odwal sie z ta ironia tam napisalem prowizorycznie jak to powinno wygladac

Raverton: ? Sautis Nantico: u are hunted by me Raverton: ok Sautis Nantico: new owner? Raverton: nope Raverton: There will be soon .. maybe Sautis Nantico: fun for him to be hunted Raverton: I am scared of u... Raverton: Atm u are loosing war so keep ur mouth closed... Sautis Nantico: if i win Sautis Nantico: u will get really hunted

Ludzie tharrina mnie zabija hhrhrhr

@tharrin
Co do kicka z gldi
Z pa'owalem wyzej wymieniona osobe. Wy mi kazaliscie placic. Placilem przez dlugi czas;] , duzo gadaliscie to wam nawrzucalem na gc i dostalem excluda
tharrin jak chce kogos zabic to robi to sam jesli da rade, a jak nie to zkims ale osobiscie poza tym nie ma zcegos takiego jak "moi ludzie"

na bitwie mnie nie bylo glownie dlatego ze powiedzialem ze dopoki "nasi" nie wyciagna pewnych wnioskow to po prostu dla mnie to nie ma sensu...
co do taktyk naprawde troche wiedzy(nieduzo) + troche wyobrazni i mozliwosci jest sporo... tyle ze ja osobiscie zrezygnowalem z angazowania sie w planowanie jak stwierdzilem ze nawet jak porobilem ssy z objasnieniami co i jak w niektorych miejscach to malo kto byl zainteresowany wykonaniem. fakt faktem po zrobieniu ze 2 zrezygnowalem z tego.

co do bitwy:
ja bym osobiscie odradzal edron z roznych wzgledow, pustynia nie jest zla
ayl~ to nie ma sensu na free acc tez nie dorwiecie kondy, bo za szybki ejst, a skoro wam pustynia tylko dlteg nie pasuje to sie dziwie, mielisbyscie jak piszezs 10 fragow na nas, to powinno was zadowolic, ja osobiscie preferuje free area ze wzgledu na duza roznorodnosc, kupe mozliwosci, trzeba tylko znac mape itp

noobki oczywcie nie HWL(w znaczeniu second chary) ale roznego rodzaju kumple i supporterzy ofc, normalne noobki idace patrzec nie nosza potow i magic walli. poraz kolejny narzucili nam warunki bitwy, mimo ze juz nie raz bylo mowione ze tak byc nie moze, no ale to jeden z wnioskow przez ktore mnie nei bylo

raverton@
nie bylo mnie wtedy jak dostales kicka, ale to nie znaczy ze o tym nie wiedzialem, a twoje slownictwo wynikalo z naszej reakcji na twoje pa i pk, ja nigdy bie ukrywalem ze tego nie toleruje, moze daltego tak ciezko mi sie zrozumiec z wiekszoscia z was ale ja swoich pogladow raczej nie zmienie na ta sprawe.

PS:
naprawde nie rozumiem tychfragow na koniec w HG... to jest super miejsce, bylo nas duzo, shooterzy itp, tamci nie mieli prawa nas sfragowac, nie wiem co sie dzialo na vent, ale ten kto dowodzil nie potrafil wykorzystac panujacych tam warunow, co nie jest zbyt drudne, naprawde tego nie rozumiem :/
stary 19-11-2006, 18:55   #2765
Somos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 11 2006

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
tharrin jak chce kogos zabic to robi to sam jesli da rade, a jak nie to zkims ale osobiscie poza tym nie ma zcegos takiego jak "moi ludzie"

na bitwie mnie nie bylo glownie dlatego ze powiedzialem ze dopoki "nasi" nie wyciagna pewnych wnioskow to po prostu dla mnie to nie ma sensu...
co do taktyk naprawde troche wiedzy(nieduzo) + troche wyobrazni i mozliwosci jest sporo... tyle ze ja osobiscie zrezygnowalem z angazowania sie w planowanie jak stwierdzilem ze nawet jak porobilem ssy z objasnieniami co i jak w niektorych miejscach to malo kto byl zainteresowany wykonaniem. fakt faktem po zrobieniu ze 2 zrezygnowalem z tego.

co do bitwy:
ja bym osobiscie odradzal edron z roznych wzgledow, pustynia nie jest zla
ayl~ to nie ma sensu na free acc tez nie dorwiecie kondy, bo za szybki ejst, a skoro wam pustynia tylko dlteg nie pasuje to sie dziwie, mielisbyscie jak piszezs 10 fragow na nas, to powinno was zadowolic, ja osobiscie preferuje free area ze wzgledu na duza roznorodnosc, kupe mozliwosci, trzeba tylko znac mape itp

noobki oczywcie nie HWL(w znaczeniu second chary) ale roznego rodzaju kumple i supporterzy ofc, normalne noobki idace patrzec nie nosza potow i magic walli. poraz kolejny narzucili nam warunki bitwy, mimo ze juz nie raz bylo mowione ze tak byc nie moze, no ale to jeden z wnioskow przez ktore mnie nei bylo

raverton@
nie bylo mnie wtedy jak dostales kicka, ale to nie znaczy ze o tym nie wiedzialem, a twoje slownictwo wynikalo z naszej reakcji na twoje pa i pk, ja nigdy bie ukrywalem ze tego nie toleruje, moze daltego tak ciezko mi sie zrozumiec z wiekszoscia z was ale ja swoich pogladow raczej nie zmienie na ta sprawe.

PS:
naprawde nie rozumiem tychfragow na koniec w HG... to jest super miejsce, bylo nas duzo, shooterzy itp, tamci nie mieli prawa nas sfragowac, nie wiem co sie dzialo na vent, ale ten kto dowodzil nie potrafil wykorzystac panujacych tam warunow, co nie jest zbyt drudne, naprawde tego nie rozumiem :/
Prawda jest taka ze jak uciekaliscie na HG mogliscie tam sie klepac z takimi shooterami:Lovize,Konda,Rattzor,Grudging ,Xairax.
Jak zobaczyliscie na filmiku nie bylo nas wielu w tym HG ale prawda jest taka ze Konda robi posta ze gra for fun a pewnie srał sie ile jeszcze pza mu zostało.(ofc kiedy mu zniknął LOG tym samym skazał na smierć Dauthis~,Rattzora,Marduca,Potempika i kogos tam jeszcze)
Niech nikt mi nie mówi ze bez Kondy nie wygracie-.-bo on myśli tylko o sobie i jego best qmplach.

Btw~~ Kardear taki kozak a jakos nigdzie go nie widzialem

Ostatnio edytowany przez Somos - 19-11-2006 o 18:58.
Somos jest offline  
stary 19-11-2006, 18:57   #2766
Kuczer88
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 03 2006

Domyślny up@

up@
Tak ale na main landzie mozemy go zagonic w rób. Na darashi sobie biega przegiegnie całą darashie albo ank a my pół co pozwala mu na zniwelowanie pzta. Jeżeli chcecie walczyc to tylko main land wchodzi w gre. Każdy tutaj pisze o noob charach. Dziwne że jak wbiłem skulla nagle sie pojawiło 10 yellow skulli i mnie trapowały.
Kuczer88 jest offline  
stary 19-11-2006, 19:04   #2767
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuczer88 Pokaż post
up@
Tak ale na main landzie mozemy go zagonic w rób. Na darashi sobie biega przegiegnie całą darashie albo ank a my pół co pozwala mu na zniwelowanie pzta. Jeżeli chcecie walczyc to tylko main land wchodzi w gre. Każdy tutaj pisze o noob charach. Dziwne że jak wbiłem skulla nagle sie pojawiło 10 yellow skulli i mnie trapowały.

strasznie nas lekcewarzysz, uwierz mi, jakby to byly nasze noob chary nie robily by yellowa tylko by trapowaly, co to za sens robic yellowa? zabijasz wtedy nooba i po sprawie. i jakby te noobki byly nasze to by byly o tym poinsturowane, tak samo jak o innych rzeczach na pewne czesc z nich nas wspierala, nei watpie w to, ale jestem przekonany ze duza czesc tych noobkwo byla zwolana przez was do pomocy(m walle, poty) miedzy innymi dlatego tyle na was czekali z ta bitwa.

co do kondy to normalka on nie gra w teamie, nie bylem na vent nie che tego przesadzac, ale uwazam ze nitk nie mial pomyslu co z tym HG, albo jak ktos mial to go nikt nie sluchal, konda zoabczyl ze nie ma zadnego planu a jak zostanie to zginie, i dal loga, to jest zrozumiale, natomiast nie rozumiem czemu taka sytuacja w ogole wyniknela, HG to naprawde super miejsce! stwarza wiele mozliwosci i spokojnie mozna sie tam bylo bic, i na pewno z dorbym dla nas skutkiem! no ale slowa jedno.. to co ludzie robia to ddrugie, i jesli naprawde ktos chce myslec o zwyciestwie to to sie musi zmienic, inaczej to jest po prostu dno.
stary 19-11-2006, 19:24   #2768
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ...

Kur** musze sie zgodzic z tharrinem.
Hell gate to dobre miejsce do walki. Duzo korytarzym, tam wstawiacie Oen'a on blokuje, Jakies knighty stoja za nim i sie uhaja wszyscy nawzajem. Reszta shooterow z tylu dostaja komende przesuwaja się do przodu i robia combo na aylthia, catrishia ten knight ktory bedzie najblizej itd.
stary 19-11-2006, 20:07   #2769
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

ahhhh te wasze taktyki

jak na moj gust edron mi pasuje ;pp
stary 19-11-2006, 20:41   #2770
PolishDrinker
Użytkownik Forum

PolishDrinker's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2005

Stan: Na emeryturze
Poziom mag.: 7
Domyślny

jest nowa osoba ktora rzadzi i dzieli na galanie, ktora ma decydujacy wplyw na losy poszczegolnych ludzi, niemalze nowy lider, wodz galany, autorytet dla wszystkich - WIELKI DAJMOS, najsmieszniejszy albo wrecz najzalosniejszy czlowiek jakiego kiedykolwiek spotkalem na galanie odkad tutaj gram, a raczej gralem, czyli od poczatku.

jak to tylko troche wystarczy by stac sie czolowym palanetem gry. omg zal mi takich ludzi. po takich meczach jak polska grala z belgia czy portugalia jestem dumny, ze moj kraj to polska, ale jak widze takich ludzi to sie wstydze
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me!
PolishDrinker jest offline  
stary 19-11-2006, 20:42   #2771
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny tu chodzi o przyklad

Ze knight z przodu i to najlepiej oen z sira i stara jaga bo maja wysokie lvl'e, a nie tak jak krupnik...
Najlepsze sa waskie korytarze ;]

haha WIelki dajmos to mistrz, i kazdy sie go boi to prawda

Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 19-11-2006 o 20:45.
stary 19-11-2006, 20:55   #2772
Adelao
Zbanowany

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja

Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Domyślny

Name:Atnaz

Nov 19 2006, 19:07:54 CETKilled at Level 121 by Konda and by Duo Da Jah

DED !
Adelao jest offline  
stary 19-11-2006, 21:24   #2773
FajerWarjor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 11 2006

Profesja: Brak (Rookgaard)
FajerWarjor ma numer GG 1979984
Domyślny

taaaaa dajmos.. wyobrazcie sobie ze raz dajmos pisze "hunted" pytam za co a on "spytaj 2 ownera"
Buhahahahahaaaaaaahahaha
ROX!! nawet niewie za co hunci to jakies dziecko musi byc
FajerWarjor jest offline  
stary 19-11-2006, 21:50   #2774
Lukus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Gratz fraga oby tak dalej
Lukus jest offline  
stary 19-11-2006, 21:53   #2775
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Grudging

Nov 19 2006, 20:27:42 CET Killed at Level 124 by Camuh and by Gaostic

chcecie bitwe na pacc area
no to czekalismy w LB a tu nic ;/ xD

Ostatnio edytowany przez Cataclism - 19-11-2006 o 21:55.
Cataclism jest offline  
stary 19-11-2006, 22:02   #2776
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ...

Wreszcie moj kochany Duo sfragowal i to jeszcze THE LEGEND OF GALANA
Atnaza- THE NEW OWNERA ;]
Grudging sie nie przejmuje dedami ;]
stary 19-11-2006, 22:26   #2777
DfJ
Guest

Domyślny

Cóż poradzic nic się nie da robić na tej Galanie :/ Złapałem hunta od Cuddlesnooze za to, że nie chciałem sprzedać mu iron ore, od Thork (noob) the Hunter za to, że przelicytowałem mu domek, i jak tu grać? Wbije chyba 40 lvl jeśli mi się uda i będzie: Bye Galana

A co do dzisiejszego ustawiania się do battle, to Consesus, All Saints i League~ stali pierw na piramidach w ank, a później na statku w Liberty Bay, więc nie ma mowy o wygranej jeśli stoicie tylko w pz, Grudging wyszła z pz i nikt nie ruszył się za nią... To się nazywa solidarność... Nie ma co... Zróbcie coś z tym bo nigdy nie wygracie, chodźby się cała Galana zebrała, to i tak zabraknie organizacji...

Ostatnio edytowany przez DfJ - 19-11-2006 o 22:27.

stary 19-11-2006, 22:27   #2778
Yuge
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2006

Stan: Niegrający
Imię: Yugekomi
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 83
Skille: 89/54^^
Poziom mag.: 18
Domyślny

Jestem zaskoczony ze nie probowal ukrytc sie w domku keekza. Czy mial pz?
stary 19-11-2006, 22:55   #2779
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Ma ktoś film jak pada Atnaz i Grudging (nie sprawdziłem jescze WoT).

Chętnie bym obejrzał.

EDIT:

haha , sekundka szukania i prosze co mamy

http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=103173

Panowie z HWL mówią ze Grudging została z pingowana , ale to nie oni i niewiedzieli o tym (tak oczywiście)

dla tych co z WoT'em nie mieli styczności , -Paddy- = Roffu , Twistah = Camuh.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?

Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 19-11-2006 o 23:00.
Ajron 88 jest offline  
stary 19-11-2006, 23:43   #2780
Ascario
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja

Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DfJ Pokaż post
Cóż poradzic nic się nie da robić na tej Galanie :/ Złapałem hunta od Cuddlesnooze za to, że nie chciałem sprzedać mu iron ore, od Thork (noob) the Hunter za to, że przelicytowałem mu domek, i jak tu grać? Wbije chyba 40 lvl jeśli mi się uda i będzie: Bye Galana

A co do dzisiejszego ustawiania się do battle, to Consesus, All Saints i League~ stali pierw na piramidach w ank, a później na statku w Liberty Bay, więc nie ma mowy o wygranej jeśli stoicie tylko w pz, Grudging wyszła z pz i nikt nie ruszył się za nią... To się nazywa solidarność... Nie ma co... Zróbcie coś z tym bo nigdy nie wygracie, chodźby się cała Galana zebrała, to i tak zabraknie organizacji...
Czekalismy na walke, jezeli o czyms nie wiesz to sie na ten temat nie wypowiadaj.
Ascario jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania