Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-11-2006, 20:32   #1041
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Data dołączenia: 28 07 2006

Imię: Memphiz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Domyślny

Szczerze to pozycja Suva narazie w NG nic nie znaczy. Poprostu jest membersem i tyle. Przyznajcie fakt że praktycznie każdy tutaj chce mieć władzę i pozabijać sobie kogos. No akurat Suv może się zabawić. Pozatym kogo obchodzi to że jest w NG?
Veer~ jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-11-2006, 21:06   #1042
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Heh wiecie co... Wyjdzcie za drzwi... strzelcie se po jednym z liścia w pysk, może wam ulży, a potem przyjdzcie i będzie ok

BTW. Znów się zastanawiacie co by było gdyby : Suv zrobił Anni~, zabił Yuniego, padł od Mannowa... itd. Głupie to... bo równie dobrze możecie się zastanawiać co by było gdyby Hitler był Jamajczykiem i palił zioło...
Fin'er jest offline  
stary 19-11-2006, 22:11   #1043
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

Oj .. czytajac to 4um ja wiecej razy wale głową w grzejnik bedący bardzo blisko mnie od ilosci wszystkich zan w moich wszystkich postach
^Awolver^ jest offline  
stary 20-11-2006, 00:14   #1044
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
Domyślny

w twoich postach nie ma zdan bo nie koncza sie kropka i nie sa poprawnie zlozone ; o memph a ten szwed to fajny jakis bedzie ?

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
stary 20-11-2006, 02:41   #1045
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów

Stan: Aktywny gracz
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
Domyślny

Smutna prawda jest taka, że szwedzi ci i tak nie dadza pograc. To niestety naród zdradliwy o czym po raz kolejny dowiedzialem się na morganie. Nie lubią polaków i póki jesteś zwykłym pionem suv nic na ten temat się nie zmieni. Przykra sprawa tym bardziej, że nie jestem rasista ale spotkałem się z tym rasismem ze szwedzkiej strony już w cs-ie (czyli przed tibia). Zreszta suv, jestes zwyklym gowniarzem i jak kazdy z nich podejmujesz takie same decyzje. U mnie w gildi bez 20+ lat nawet sie nie dostaniesz i dzieki temu widze ze mimo zdrady szwedow dalej nikt sie nie wyplaca mimo prawie 3 miesiecy walki.
Dla takich jak ty pasuje tylko jedno okreslenie wymyslone przez czlowieka bez watroby (aka lolika):
"wonchaj szpagat, mroczny cebularzu"
pozdro
stary 20-11-2006, 09:48   #1046
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

Suv wszystko zdzierze ale Veeraya NIGDY !! wiec chyba jestesstarcony dla Polakow na zawsze :/ szkoda :/

Fin'er : rozmawiamy o kolegach ... bylych !! trakze sie nie dziw ze sentyment zostal !!
Kiroy jest offline  
stary 20-11-2006, 11:11   #1047
strazak
Użytkownik Forum

strazak's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki

Domyślny

Kiroy piszez ze suv byl twoim kolega ?
Moim zdaniem nigdy nim nie byl bo jak to mowi powiedzenie "kto przestaje byc przyjacilem tak naprawde nigdy nim nie byl".
Suv wykorzystal cie, twoja kase, twoje uklady zeby wejsc wyzej a teraz powiedz gdzie cie ma ? i ile dla niego znaczysz? to samo mozna powiedziec o Angatewonie, widzialem ladne ssy i buziaki od suva dla niego a teraz gdyby gral i mial hunta u ng to suv pierwszy by pobiegl i z sd do niego strzelal.

Jest tak jak pisze kalamatius, ze w pewnym wieku psychicha jest bardzo chwiejna i nieuksztaltowana - tak jest u suva i moze nigdy nie bedzie mial szansy sie zmienic - przeciez przebywajac jedynie w hermetycznym swiecie tibii trudno stac sie madrym i dojrzalym czlowiekiem.

@ Suv
sprawdzilem twoi niby przyjaciele czyli Booka Jones i Dodi Brea Ortal sa raczej na emeryturze czyli retired - wiec jak mozesz sie na nich powolywac.

I jeszcze jedno to nie podejscie polakow sie zmienilo do ciebie ale ty zmieniles sie od czasu jak poznales kiroya i angatewona.
teraz twoim "friendem" pewnie jest pephy do czasu az on bedzie mial hunta bo wtedy sd leca jak woda z nieba podczas burzy.

Stales sie aroganckim prostackim dzieciurem leczacym kompleksy i problemy z otoczeniem z realnego swiata poprzez zabijanie i bycie swinia w tibii.

Zyczylem kiedys kirojowi hunta od ng i prosze stalo sie teraz tobie zycze tego samego ale poki co masz teraz hunta u Ryby i Benka a to 100 razy gorsze niz hunt u Mannowa. A jak polecisz z ng to bedziesz mial hunta u ng i u ryby i nie wykrecisz sie slodka gadka o polakach i zlych szwedach i o tym ze jestes jeszcze maly i biedny.

@Pephy
wyciagnij wnioski i sam stwierdz czy taki friend jak suv to friend czy na niego nie warto n......
strazak jest offline  
stary 20-11-2006, 13:46   #1048
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Domyślny

ja juz sobie na hunta u ng pracuje. i bede pracowal nadal. wtajemniczeni wiedza o co chodzi ( a takich zapewne tu nie ma , chyba ze wujek) i bede pracowal na tego hunta tak dlugo az go wreszcie dostane. a co do kiroya jako mojego kolegi, sorry ale kurna nigdy prawie nie wiedzialem z kim rozmawiam, wiec nie wiem ktorego "znalem". ale no coz, fakt ze kiroy jest 'hunted forever' mnie nie cieszy i nie bedzie. lubie go. nie wiem czy jest moim kolega przyjacielem czy kim - poprostu go lubie.

jak to vilarion powiedzial, ten zasrany serwer jest swiatem ukladow, kazdy moze nagle wylapac hunta za nic.

Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 20-11-2006 o 13:49.
Ptak~ jest offline  
stary 20-11-2006, 14:00   #1049
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Data dołączenia: 28 07 2006

Imię: Memphiz
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Pokaż post
Suv wszystko zdzierze ale Veeraya NIGDY !! wiec chyba jestesstarcony dla Polakow na zawsze :/ szkoda :/

Fin'er : rozmawiamy o kolegach ... bylych !! trakze sie nie dziw ze sentyment zostal !!
Co masz na myśli Kiroy "Suv wszystko zdzierze ale Veeraya NIGDY"?
To że nie gram na Obsidii to chyba lepiej. A pozatym dawno bym ci oddał kase gdyby nie sytułacja z hacked i kto mówił że ci nie oddam? Jak mi się zachce grać to oddam ci kase jak ją bedę miał. A jak na 21 lat to troche dziwnie się zachowujesz obrzucając kogoś błotem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ;Suv
o memph a ten szwed to fajny jakis bedzie ?
Wszyscy moi kumple są fajni. =)

Ostatnio edytowany przez Veer~ - 20-11-2006 o 15:50. Powód: .
Veer~ jest offline  
stary 20-11-2006, 14:33   #1050
Tjor masaker pro skater
Użytkownik Forum

Tjor masaker pro skater's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: w kurwa wy*******aj

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Świat: shitsidia
Poziom: hój
Skille: huj/hój
Domyślny

Strazak podobała mi sie twoja wypowiedź, a szczególnie zdanie gdzie wspomniałeś coś o dzieciurach.
Tjor masaker pro skater jest offline  
stary 20-11-2006, 17:09   #1051
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Domyślny

@Kiroy

Ja się niczemu nie dziwię. Nie zrozumialem Twojej aluzjii

Na tym forum tak to już jest, że każdy każdego obrzuca błotem i raczej się to nie zmieni
Fin'er jest offline  
stary 20-11-2006, 17:23   #1052
strazak
Użytkownik Forum

strazak's Avatar

Domyślny

@ Fin'er
nie kazdy i nie kazdego obrzuca blotem!
Ale jak ktos sobie zasluzy a w dodatku mysli ze jest bogiem tibijskim a "przyjaciol" ma gdzies to tak to sie konczy!

a twoja milosc do suva jest bezinteresowna ?, bo jezeli on cie namawia do bronienia go na forum w zamian za wsparcie to jestes zwykla sprzedajna dz....a
Czy jest taka jak suva do kiroja 6 miesiacy temu?
strazak jest offline  
stary 20-11-2006, 18:17   #1053
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Domyślny

o ile sie nie myle 6 miesiecy temu gral mlody chociaz co do tego pewien nie jestem. wiec nie mowi ze kochalem kiroya bo wtedy nie kochalem tego kiroya chyba u.u

Ptak~ jest offline  
stary 20-11-2006, 20:49   #1054
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez strazak Pokaż post
@ Fin'er
nie kazdy i nie kazdego obrzuca blotem!
Ale jak ktos sobie zasluzy a w dodatku mysli ze jest bogiem tibijskim a "przyjaciol" ma gdzies to tak to sie konczy!

a twoja milosc do suva jest bezinteresowna ?, bo jezeli on cie namawia do bronienia go na forum w zamian za wsparcie to jestes zwykla sprzedajna dz....a
Czy jest taka jak suva do kiroja 6 miesiacy temu?
Aha widzisz, zapomniałem dodać ze jeszcze posądzają o dupodajstwo

BTW.
Strażak You Made my day No ale się uśmiałem

1) Tak, wydaje mi sie ze jest bezinteresowna. Znam go od około 6 miesięcy z nieistniejącej już gildii Nova Ordo Mundi, przez ten czas poprosiłem go może o 2 - 3 rzeczy, zresztą dosyć błahe ( hmmm może przewidziałem ze za te 6 miechów będzie w NG i że będe miał hajg lvl pro ? może może)

2) Nikt mnie do niczego nie namawia, po prostu mam swoje zdanie na dany temat, a myśle, że w tym kraju, który uchodzi jednak za demokratyczny mam do tego w pełni prawo, czyż nie ?

3) Od jakiegoś czasu martwię się o Twoje zdrowie... Z kolejnym Twoim postem widać, że jesteś coraz bardziej sfrustrowany... Może to kryzys wieku średniego, albo jakaś depresja ? Zastanów się, nie wiem idź do jakiejś psycholożki albo kogoś innego
Fin'er jest offline  
stary 20-11-2006, 21:05   #1055
strazak
Użytkownik Forum

strazak's Avatar

Domyślny

@Fin'er
ja nie jestem sfrustrowany ja sie tutaj dobrze bawie

a zauwazyles na forum jeszcze kogos kto go broni ? a 2 miechy temu bylo sporo takich ludzi, moral - suv z miesiaca na miesiac traci wielbicieli- moze sie na nim poznaja

Ostatnio edytowany przez strazak - 20-11-2006 o 21:08.
strazak jest offline  
stary 20-11-2006, 21:31   #1056
strazak
Użytkownik Forum

strazak's Avatar

Domyślny

Wlasnie przeczytalem ciekawy post na priv od Adii Getes tego niedowartosciowanego pod*erdaladcza ktory pomogl nam wykasowac 19 stron postow
cytuje :

xD
Pedal to cie robil lamusie, donosiciel to twoja stara bo doniosla mi ze jest sama w chacie wtedy wlasnie ją zapyliłem. Ciągneła mi druta jak nikt przed tem a jak wsadzilem jej dwa palce w dupsko to jeczała jak młoda dziewica.

○Tylko Necromanta potrafi skasować w ciągu jednej sec. 10 postów w temacie "Wydarzenia z Xantery".

○Necromanta częściej wkleja warny niż Chuck Norris kopie z pólobrotu.

----------------------------------

to jest napisame przez tego pana tego ***** ktory pouczal ze jest to powazne forum i ze trzeba byc powaznym doroslym a ze my jestesmy banda dzieci i nobow.

szkoda slow na pedala....

@ Adii Getes

zal mi ciebie, ja z toba nie zyje ale pewnie masz mame i chyba z nia wyczyniasz takie rzeczy, no chyba ze z tata, albo starszymi bracmi ?

powiem tylko ze takiego idioty na tym forum nie spotkalem

pozdrawiam twoj borsuczek- gejozo
i moge sie zalozyc ze dziewczyne jedynie na www widziales bo wolisz chlopcow- najlepiej starszych i z kasa

z tym wsadzaniem paluszkow w ****** z kolegami ciekawe- moze z klasy

Ostatnio edytowany przez strazak - 20-11-2006 o 22:40.
strazak jest offline  
stary 20-11-2006, 22:15   #1057
Tjor masaker pro skater
Użytkownik Forum

Domyślny

to forum to wyższy stopień hardkoru
stary 20-11-2006, 22:17   #1058
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

No i wlasnie takiego addiego znalem... pojebanego bardiej niz cale to 4um wrzucajacego jak idiota "twoja stara ; Twój stara ; nie masz starych ; twoi starzy"
^Awolver^ jest offline  
stary 20-11-2006, 22:26   #1059
strazak
Użytkownik Forum

strazak's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ^Awolver^ Pokaż post
No i wlasnie takiego addiego znalem... pojebanego bardiej niz cale to 4um wrzucajacego jak idiota "twoja stara ; Twój stara ; nie masz starych ; twoi starzy"
Nie znam sie specjalnie na psychice idiotow i dewiantow ale moze to swiadczyc o jakims urazie do rodzicow- jakies wykorzystywanie seksualne, molestowanie, bicie, przypalenie petem lub zelazkiem ? ciezko stwierdzic

szkoda chlopa ale to podobno mozna leczyc

Wiedzialem ze typ leczy kompleksy na forach nazywajac innych nobami i dziecmi. ale te wkladanie paluszkow to juz ciekawe zaburzenia

@Adii Getes
wpadnij jeszcze na forum antici i novej i donies ze sie z ciebie smieja
strazak jest offline  
stary 20-11-2006, 22:29   #1060
Tjor masaker pro skater
Użytkownik Forum

Domyślny

Month Time Archives
DATE TIME

2006-10 319h 0m

;oooo
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania