![]() |
#1041 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczerze to pozycja Suva narazie w NG nic nie znaczy. Poprostu jest membersem i tyle. Przyznajcie fakt że praktycznie każdy tutaj chce mieć władzę i pozabijać sobie kogos. No akurat Suv może się zabawić. Pozatym kogo obchodzi to że jest w NG?
|
![]() |
|
![]() |
#1042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Heh wiecie co... Wyjdzcie za drzwi... strzelcie se po jednym z liścia w pysk, może wam ulży, a potem przyjdzcie i będzie ok
![]() BTW. Znów się zastanawiacie co by było gdyby : Suv zrobił Anni~, zabił Yuniego, padł od Mannowa... itd. Głupie to... ![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Oj .. czytajac to 4um ja wiecej razy wale głową w grzejnik bedący bardzo blisko mnie od ilosci wszystkich zan w moich wszystkich postach
|
![]() |
![]() |
#1044 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() w twoich postach nie ma zdan bo nie koncza sie kropka i nie sa poprawnie zlozone ; o memph a ten szwed to fajny jakis bedzie ?
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#1045 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tonatiuh The Wolf
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() Smutna prawda jest taka, że szwedzi ci i tak nie dadza pograc. To niestety naród zdradliwy o czym po raz kolejny dowiedzialem się na morganie. Nie lubią polaków i póki jesteś zwykłym pionem suv nic na ten temat się nie zmieni. Przykra sprawa tym bardziej, że nie jestem rasista ale spotkałem się z tym rasismem ze szwedzkiej strony już w cs-ie (czyli przed tibia). Zreszta suv, jestes zwyklym gowniarzem i jak kazdy z nich podejmujesz takie same decyzje. U mnie w gildi bez 20+ lat nawet sie nie dostaniesz i dzieki temu widze ze mimo zdrady szwedow dalej nikt sie nie wyplaca mimo prawie 3 miesiecy walki.
Dla takich jak ty pasuje tylko jedno okreslenie wymyslone przez czlowieka bez watroby (aka lolika): "wonchaj szpagat, mroczny cebularzu" pozdro
#1046 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Suv wszystko zdzierze ale Veeraya NIGDY !! wiec chyba jestesstarcony dla Polakow na zawsze :/ szkoda :/
Fin'er : rozmawiamy o kolegach ... bylych !! trakze sie nie dziw ze sentyment zostal !! |
![]() |
![]() |
#1047 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() Kiroy piszez ze suv byl twoim kolega ?
Moim zdaniem nigdy nim nie byl bo jak to mowi powiedzenie "kto przestaje byc przyjacilem tak naprawde nigdy nim nie byl". Suv wykorzystal cie, twoja kase, twoje uklady zeby wejsc wyzej a teraz powiedz gdzie cie ma ? i ile dla niego znaczysz? to samo mozna powiedziec o Angatewonie, widzialem ladne ssy i buziaki od suva dla niego a teraz gdyby gral i mial hunta u ng to suv pierwszy by pobiegl i z sd do niego strzelal. Jest tak jak pisze kalamatius, ze w pewnym wieku psychicha jest bardzo chwiejna i nieuksztaltowana - tak jest u suva i moze nigdy nie bedzie mial szansy sie zmienic - przeciez przebywajac jedynie w hermetycznym swiecie tibii trudno stac sie madrym i dojrzalym czlowiekiem. @ Suv sprawdzilem twoi niby przyjaciele czyli Booka Jones i Dodi Brea Ortal sa raczej na emeryturze czyli retired - wiec jak mozesz sie na nich powolywac. I jeszcze jedno to nie podejscie polakow sie zmienilo do ciebie ale ty zmieniles sie od czasu jak poznales kiroya i angatewona. teraz twoim "friendem" pewnie jest pephy do czasu az on bedzie mial hunta bo wtedy sd leca jak woda z nieba podczas burzy. Stales sie aroganckim prostackim dzieciurem leczacym kompleksy i problemy z otoczeniem z realnego swiata poprzez zabijanie i bycie swinia w tibii. Zyczylem kiedys kirojowi hunta od ng i prosze stalo sie teraz tobie zycze tego samego ale poki co masz teraz hunta u Ryby i Benka a to 100 razy gorsze niz hunt u Mannowa. A jak polecisz z ng to bedziesz mial hunta u ng i u ryby i nie wykrecisz sie slodka gadka o polakach i zlych szwedach i o tym ze jestes jeszcze maly i biedny. @Pephy wyciagnij wnioski i sam stwierdz czy taki friend jak suv to friend czy na niego nie warto n...... |
![]() |
![]() |
#1048 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja juz sobie na hunta u ng pracuje. i bede pracowal nadal. wtajemniczeni wiedza o co chodzi ( a takich zapewne tu nie ma
![]() ![]() jak to vilarion powiedzial, ten zasrany serwer jest swiatem ukladow, kazdy moze nagle wylapac hunta za nic.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 20-11-2006 o 13:49. |
![]() |
![]() |
#1049 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To że nie gram na Obsidii to chyba lepiej. A pozatym dawno bym ci oddał kase gdyby nie sytułacja z hacked i kto mówił że ci nie oddam? Jak mi się zachce grać to oddam ci kase jak ją bedę miał. A jak na 21 lat to troche dziwnie się zachowujesz obrzucając kogoś błotem. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Veer~ - 20-11-2006 o 15:50. Powód: . |
||
![]() |
![]() |
#1050 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: w kurwa wy*******aj
Stan: Początkujący
Imię: Thor massa'cra
Profesja: Elite Knight
Gildia: Swiniopas and trzoda
Świat: shitsidia
Poziom: hój
Skille: huj/hój
|
![]() Strazak podobała mi sie twoja wypowiedź, a szczególnie zdanie gdzie wspomniałeś coś o dzieciurach.
|
![]() |
![]() |
#1051 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kiroy
Ja się niczemu nie dziwię. Nie zrozumialem Twojej aluzjii Na tym forum tak to już jest, że każdy każdego obrzuca błotem i raczej się to nie zmieni ![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Fin'er
nie kazdy i nie kazdego obrzuca blotem! Ale jak ktos sobie zasluzy a w dodatku mysli ze jest bogiem tibijskim a "przyjaciol" ma gdzies to tak to sie konczy! a twoja milosc do suva jest bezinteresowna ?, bo jezeli on cie namawia do bronienia go na forum w zamian za wsparcie to jestes zwykla sprzedajna dz....a ![]() Czy jest taka jak suva do kiroja 6 miesiacy temu? |
![]() |
![]() |
#1053 |
Użytkownik Forum
|
![]() o ile sie nie myle 6 miesiecy temu gral mlody
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#1054 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
BTW. Strażak You Made my day ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1) Tak, wydaje mi sie ze jest bezinteresowna. Znam go od około 6 miesięcy z nieistniejącej już gildii Nova Ordo Mundi, przez ten czas poprosiłem go może o 2 - 3 rzeczy, zresztą dosyć błahe ( hmmm może przewidziałem ze za te 6 miechów będzie w NG i że będe miał hajg lvl pro ? może może) 2) Nikt mnie do niczego nie namawia, po prostu mam swoje zdanie na dany temat, a myśle, że w tym kraju, który uchodzi jednak za demokratyczny mam do tego w pełni prawo, czyż nie ? 3) Od jakiegoś czasu martwię się o Twoje zdrowie... Z kolejnym Twoim postem widać, że jesteś coraz bardziej sfrustrowany... Może to kryzys wieku średniego, albo jakaś depresja ? Zastanów się, nie wiem idź do jakiejś psycholożki albo kogoś innego ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1055 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Fin'er
ja nie jestem sfrustrowany ja sie tutaj dobrze bawie ![]() ![]() a zauwazyles na forum jeszcze kogos kto go broni ? a 2 miechy temu bylo sporo takich ludzi, moral - suv z miesiaca na miesiac traci wielbicieli- moze sie na nim poznaja ![]() Ostatnio edytowany przez strazak - 20-11-2006 o 21:08. |
![]() |
![]() |
#1056 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wlasnie przeczytalem ciekawy post na priv od Adii Getes tego niedowartosciowanego pod*erdaladcza ktory pomogl nam wykasowac 19 stron postow
cytuje : xD Pedal to cie robil lamusie, donosiciel to twoja stara bo doniosla mi ze jest sama w chacie wtedy wlasnie ją zapyliłem. Ciągneła mi druta jak nikt przed tem a jak wsadzilem jej dwa palce w dupsko to jeczała jak młoda dziewica. __________________ ○Tylko Necromanta potrafi skasować błędny post jeszcze przed tym gdy zostanie umieszczony. ○Tylko Necromanta potrafi skasować w ciągu jednej sec. 10 postów w temacie "Wydarzenia z Xantery". ○Necromanta częściej wkleja warny niż Chuck Norris kopie z pólobrotu. ---------------------------------- to jest napisame przez tego pana tego ***** ktory pouczal ze jest to powazne forum i ze trzeba byc powaznym doroslym a ze my jestesmy banda dzieci i nobow. szkoda slow na pedala.... @ Adii Getes zal mi ciebie, ja z toba nie zyje ale pewnie masz mame i chyba z nia wyczyniasz takie rzeczy, no chyba ze z tata, albo starszymi bracmi ![]() powiem tylko ze takiego idioty na tym forum nie spotkalem ![]() pozdrawiam twoj borsuczek- gejozo i moge sie zalozyc ze dziewczyne jedynie na www widziales ![]() z tym wsadzaniem paluszkow w ****** z kolegami ciekawe- moze z klasy ![]() Ostatnio edytowany przez strazak - 20-11-2006 o 22:40. |
![]() |
![]() |
#1057 |
Użytkownik Forum
Poziom: hój
Skille: huj/hój
|
![]() to forum to wyższy stopień hardkoru
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() No i wlasnie takiego addiego znalem... pojebanego bardiej niz cale to 4um wrzucajacego jak idiota "twoja stara ; Twój stara ; nie masz starych ; twoi starzy"
|
![]() |
![]() |
#1059 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() szkoda chlopa ale to podobno mozna leczyc ![]() Wiedzialem ze typ leczy kompleksy na forach nazywajac innych nobami i dziecmi. ale te wkladanie paluszkow to juz ciekawe zaburzenia ![]() @Adii Getes wpadnij jeszcze na forum antici i novej i donies ze sie z ciebie smieja ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1060 |
Użytkownik Forum