Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-11-2006, 18:35   #181
lukitak
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 10 2006

Król Uspokujcie sie qrwa

Ludzie zrozumcie ze granie na FACC nie jest takie trudne jak mowicie ja jak gralem na FACC-u to zrobilem 89 Palka z skilami 92 i magicem 18 wiec nie mowcie ze sie nie da expic bo da sie . Ale wy chcecie 12 lvlem isc na hydry odrazu na Tiquande kurwa o co chodzi na miejscu na PACC hit i ded na wiekszosci potworow a na FACC-u sa dobre potwory a jak muwicie ze sa zajete bo wy nooby jestescie i nie umiecie napisac "i'm next ok?" czy to takie trudne ??.
nie moja wina ze wy druidem czy sorcem 40 FACC-em macie 20 magic i na gs-a albo draga potrzebujecie bp sd zrobcie z 45 magic i sorcem 3 x exevo mort hur a druidem hmm i styka na gs-a czy draga a palem jeszce latwijej bo skile 65 i bolty a knightm najgorzej ale blojknac sie da z skilami 65/65 i draon shieldem na kturego kasa bedzie z dezesrta chociaz. Wiec czy FACC czy PACC i tak duzy lvl mozna wbic a nie wspomnailem ze tym moim palem to ja gralem tylko 4 miechy i w dp mialem 560 k wiec jak bym chcial to bym pacca kupil ale nie chcialem bo i tak dobrze mi sie expilo wiec idzicie na karuzele z tymi 12 lvlami albo na rotworym jak chcecie mniec wiekszy ... dobra kacze ten post bo go nikomu nie bedzie chcialo sie przeczytac bo za dlugi NOOBy tak maja ... wiec cu
lukitak jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-11-2006, 18:35   #182
Kapi007
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Radek 666 Pokaż post
Ad. 1
Teraz powstała nagonka Any-Me chyba :d. Ja nie jestem Anty-PACC tylko FACC na poziomie.

Ad. 2
Prawo zarobku . Czy ja nie chcę żeby zarabiał? Chyba nie czytałeś wszystkich moich postów, ot co. Gdyby dodali trochę więcej dla FACC tak jak było niegdyś, to zbankrutowaliby?

Ad. 3
Tak, grać się da. Nie wątpie w to, ale gdyby CipSoft nie gonił tak za pieniędzmi grałoby się lepiej.

Ad. 4
PACC roxuje. To FACC suxuje, zbyt suxuje... I powinno być inaczej.

Ad. 5
Świat jest oparty na kasie - ale inne darmowe gry MMO jakoś sobie z tym radzą. Takie kupowanie dodatków za prawdziwe pieniądze - zwykłym graczom nie przeszkadza (a nawet pomaga, bo później mogą takie dodatki kupić za pieniądze w grze o ile ktoś je sprzedaje), a producenci czerpią z tego niezłe pieniądze.
ad. 3
gonią za pieniędzmi jak każdy... postaralali sie. wyszło im, teraz zbierają plony

ad. 4
tu jesteś przeciwko paccowi... płacą złotówkę dziennie dużo to nie jest, ale dają Cipsoftowi zarobić. robią tą gre pod PACC, tak trudno to pojąć?

ad. 5
Tibia też jest darmowa jakbyś nie przyuważył... Oni dają możliwość kupienia PACC nie zmuszają... Całkowicie darmowe gry zazwyczaj są gorsze, nie updatowane itp...

Cytuj:
Jak dodać obrazek pod nazwę użytkownika????

Wiem, że to nie na temat, ale plzzzz powiedzcie.
Panel kontrolny użytkownika>Zmień podpis>[IMG]LINK[/IMG]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lukitak Pokaż post
Ludzie zrozumcie ze granie na FACC nie jest takie trudne jak mowicie ja jak gralem na FACC-u to zrobilem 89 Palka z skilami 92 i magicem 18 wiec nie mowcie ze sie nie da expic bo da sie . Ale wy chcecie 12 lvlem isc na hydry odrazu na Tiquande kurwa o co chodzi na miejscu na PACC hit i ded na wiekszosci potworow a na FACC-u sa dobre potwory a jak muwicie ze sa zajete bo wy nooby jestescie i nie umiecie napisac "i'm next ok?" czy to takie trudne ??.
nie moja wina ze wy druidem czy sorcem 40 FACC-em macie 20 magic i na gs-a albo draga potrzebujecie bp sd zrobcie z 45 magic i sorcem 3 x exevo mort hur a druidem hmm i styka na gs-a czy draga a palem jeszce latwijej bo skile 65 i bolty a knightm najgorzej ale blojknac sie da z skilami 65/65 i draon shieldem na kturego kasa bedzie z dezesrta chociaz. Wiec czy FACC czy PACC i tak duzy lvl mozna wbic a nie wspomnailem ze tym moim palem to ja gralem tylko 4 miechy i w dp mialem 560 k wiec jak bym chcial to bym pacca kupil ale nie chcialem bo i tak dobrze mi sie expilo wiec idzicie na karuzele z tymi 12 lvlami albo na rotworym jak chcecie mniec wiekszy ... dobra kacze ten post bo go nikomu nie bedzie chcialo sie przeczytac bo za dlugi NOOBy tak maja ... wiec cu
Eeee... 4 miechy?? To dobry jesteś...
na 18 mlv = Time needed to regenerate @ 2 mana per 4 sec (unpromoted): 39d 10h 22m 56s = NON STOP! Acc share? BOTs?

LvL. = XP needed: 12,157,600
Need to kill 17,368 dragons to get from level 1 (+0%) to level 92. At a rate of 1 dragons every 3m, it would take 36d 4h 24m.
Hmm. Gdybyś zabijał dragi non stop co 3 min 1 to byś miał 92 lvl.

4 miechy = 120 dni Czas potrzebyny żeby zrobić lvl i magic ~ 40 dni. Czyli musiałbyś siedzieć codziennie przy kompie 8 h TYLKO expiąc na dragach i bijąc mlv w jednym. Nie mówiąc już o 560k w depo czego nie chce mi sie liczyć.

Skilli nie znalazłem Twoje szczęście.

Ostatnio edytowany przez Kapi007 - 19-11-2006 o 18:53.
Kapi007 jest offline  
stary 19-11-2006, 18:48   #183
świruss
Użytkownik Forum

świruss's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Sieradz

Imię: Clas Elen
Profesja: Druid
Gildia: Sklepikarz !
Świat: Aurea
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kumulus Pokaż post
pacc 90 dni - około 90zł ; czyli 1zł dziennie. Wielki problem tyle uzbierać?

@Radek666
a ty podaj chociaż jeden argument dlaczego Facce też powinny coś dostać. CHOCIAŻ JEDEN!
wole wydac na co innego
i na facc sie jedzie
Cytuj:
lol nierób jaj :>
trzeba by było ( dyst) 454 h czyli 19 dni non stop może i tak :> .......
balckd proxy ROX

Ostatnio edytowany przez świruss - 19-11-2006 o 19:05.
świruss jest offline  
stary 19-11-2006, 19:11   #184
Przybitek
Użytkownik Forum

Przybitek's Avatar

Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: kOmpUter

Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 73+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapi007 Pokaż post
ad. 3
gonią za pieniędzmi jak każdy... postaralali sie. wyszło im, teraz zbierają plony

ad. 4
tu jesteś przeciwko paccowi... płacą złotówkę dziennie dużo to nie jest, ale dają Cipsoftowi zarobić. robią tą gre pod PACC, tak trudno to pojąć?

ad. 5
Tibia też jest darmowa jakbyś nie przyuważył... Oni dają możliwość kupienia PACC nie zmuszają... Całkowicie darmowe gry zazwyczaj są gorsze, nie updatowane itp...

Panel kontrolny użytkownika>Zmień podpis>[IMG]LINK[/IMG]

Eeee... 4 miechy?? To dobry jesteś...
na 18 mlv = Time needed to regenerate @ 2 mana per 4 sec (unpromoted): 39d 10h 22m 56s = NON STOP! Acc share? BOTs?

LvL. = XP needed: 12,157,600
Need to kill 17,368 dragons to get from level 1 (+0%) to level 92. At a rate of 1 dragons every 3m, it would take 36d 4h 24m.
Hmm. Gdybyś zabijał dragi non stop co 3 min 1 to byś miał 92 lvl.

4 miechy = 120 dni Czas potrzebyny żeby zrobić lvl i magic ~ 40 dni. Czyli musiałbyś siedzieć codziennie przy kompie 8 h TYLKO expiąc na dragach i bijąc mlv w jednym. Nie mówiąc już o 560k w depo czego nie chce mi sie liczyć.

Skilli nie znalazłem Twoje szczęście.
Ehm co do twoich obliczeń... Jest takie coś jak manafluidy i inne rzeczy przyspieszające przyrost many... Teraz sie expi palkiem z manasami nie z uhami... grał po 5-8h dziennie srednio noi co w tym trudnego kończysz szkołę o 13-15 wracasz do domu i grasz do 22... Dla chcącego nic trudnego.. Z expem też nie problem początkowo idzie wolniej wiadomo a później przy expieniu na cavie idzie nawet do 100k/h więc to jest jakieś 1,5dragona/minute przy przyjęciu że nie tylko sie expi to wychodzi właśnie średnio 3 min na draga...
Przybitek jest offline  
stary 19-11-2006, 19:31   #185
Kapi007
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Przybitek Pokaż post
Ehm co do twoich obliczeń... Jest takie coś jak manafluidy i inne rzeczy przyspieszające przyrost many... Teraz sie expi palkiem z manasami nie z uhami... grał po 5-8h dziennie srednio noi co w tym trudnego kończysz szkołę o 13-15 wracasz do domu i grasz do 22... Dla chcącego nic trudnego.. Z expem też nie problem początkowo idzie wolniej wiadomo a później przy expieniu na cavie idzie nawet do 100k/h więc to jest jakieś 1,5dragona/minute przy przyjęciu że nie tylko sie expi to wychodzi właśnie średnio 3 min na draga...
100k/h trza być dobrym i wychaczyć resp. koryguje nie 1,5drag/min tylko ~2,5drag/min... Ja liczyłem ogólnostkowo. od 1szego do 92giego lvla bił 1 draga co 3 min. Aha. Niewierze że zostawiałby w dragach loot chyba że mcekiem by chodził. ZAROBIŁ 560k (żadne tam allegore).

Moje obliczenia - . Twoje - .

xD
Kapi007 jest offline  
stary 19-11-2006, 21:10   #186
Trichondrius
Użytkownik Forum

Trichondrius's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Tibia.pl
Profesja: Elder Druid
Gildia: NiMa ?
Świat: Thoria
Poziom: 8??
Skille: 1/1 ;D
Poziom mag.: -1
Trichondrius ma numer GG 9894634
Domyślny

Kapi007: Jak ktoś UMIE grać to naprwde może zrobić ten 90lvl w 3 czy 4 miechy :O

ToPIc: WoW , już ide kupić pacca !!! Tak naprawde CiPy chcą sobie kupić wille za 200.000.000 erło i dlatego ciągle nic nie robią dla fak ! (lol) Aha noi muszą wysłać kase dla radio marysia !
Trichondrius jest offline  
stary 19-11-2006, 21:56   #187
Kumulus
Zbanowany

Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Kumulus ma numer GG 3105321
Domyślny

Cytuj:
Czemu sądzisz, że nie? Nawet mnie nie znasz. Po twoim zachowaniu prędzej ty jesteś nienormalny, ja próbuję prowadzić dyskusję a ty mnie zwiesz od noobów i dzieciaków, co jest conajmniej nienormalne...

Najpierw naucz się znaczenia słowa noob, dopiero później je używaj.

W podpisie masz "Dzieciom Neo mówimy nie" a zobacz jakie zachowanie prezentujesz.
tak sądze, ponieważ twój rekord przez te kilka lat gry to 12 level i zostaw w spokoju mój podpis i spójrz na swój (pedalskie mangowe mordy)
A noobem jesteś ty bo non stop podajesz ten sam argument, że facce powinni więcej dostawać. I tak już za dużo macie chociaż nie płacicie.
Kumulus jest offline  
stary 19-11-2006, 22:47   #188
Arionel
Użytkownik Forum

Arionel's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Rzeszów City

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arionel
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
Poziom: 83
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
Arionel ma numer GG 4652998
Domyślny

Ja bym jednak proponował skończyć dyskusje o FACC/PACC, albo o tym, że nie możliwe jest zrobić 90 lvl w 4 miechy, temat dotyczy zapowiedzi Update...

Pozdrawiam
Ario
stary 19-11-2006, 23:24   #189
Kapi007
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trichondrius Pokaż post
Kapi007: Jak ktoś UMIE grać to naprwde może zrobić ten 90lvl w 3 czy 4 miechy :O

ToPIc: WoW , już ide kupić pacca !!! Tak naprawde CiPy chcą sobie kupić wille za 200.000.000 erło i dlatego ciągle nic nie robią dla fak ! (lol) Aha noi muszą wysłać kase dla radio marysia !
Dobra, dobra, przekonałeś mnie ;p. Zwram honor choć wątpie że masz taki lvl w takim czasie. (chyba że jesteś studentem na 5tym roq)

@topic
Hmm... co roq to samo... kłótnia o facc/pacc... mamy tu dyskutować o updejcie nie o accountach

@Edit
@kumulus
Dzieki, zajrzałem dzięki Tobie do słownika, poprawiłem błąd i zaczęłem sie uczyć z polaka ;p

Ostatnio edytowany przez Kapi007 - 19-11-2006 o 23:42.
Kapi007 jest offline  
stary 19-11-2006, 23:32   #190
Kumulus
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapi007 Pokaż post
@topic
Hmm... co roq to samo... kłutnia o facc/pacc... mamy tu dyskutować o updejcie nie o accountach
jestem na tym forum od około 3 lat (miałem wcześniej inne konto) i prawie zawsze wchodziłem na tematy o updacie który ma nadejść i kłóciłem się z faccami, którzy pisali, że cipsoft jest evul bo niedaje im ank czy innej tiquandy za darmo
Kumulus jest offline  
stary 19-11-2006, 23:43   #191
Kumulus
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lord orzech Pokaż post
Mam nowego Pacca to sobie troche poodkrywam
Bedzie spox
niby co możesz odkryć 10 levelem? I po co kupiłeś pacc na tego noob chara, skoro nawet nie expisz nim tylko stoisz pod dp jak 80% polskich graczy (idiotów)

Ostatnio edytowany przez Kumulus - 19-11-2006 o 23:53. Powód: do mnie mówisz?
Kumulus jest offline  
stary 19-11-2006, 23:47   #192
Shiray
Użytkownik Forum

Shiray's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2005

Imię: Volrin
Świat: Deathwing
Shiray ma numer GG 7709820
Domyślny

Skończcie już rozmowę na ten temat. To nie ma sensu.

@Radek 666
Najpierw piszesz:
Cytuj:
A jeśli gra jest DARMOWA, to każdy powinien COŚ dostawać, oczywiście PACC więcej...
A potem:
Cytuj:
PACC roxuje. To FACC suxuje, zbyt suxuje... I powinno być inaczej.
Niby uważasz, że PACC powinien dostawać więcej niż FACC co update, ale potem znowu się wykłócasz i doprowadzasz do tego, że ludzie Ci wrzucają.
Przecież właśnie tak jest:
Co update - WSZYSCY - i PACC, i FACC zyskują nowe możliwości.
A to, że uważasz, że niedługo FACCe już nic nie będą dostawać, albo i wogóle przestaną istnieć - nie ma sensu. Skąd możesz wiedzieć co będzie w następnym update? Może CIPy specjalnie dla Ciebie zniosą PACCe i zdecydują się na utrzymywanie 70 + servów ze swojej kasy do usranej śmierci. A może jednemu z nich coś pierdolnie i ustalą, że np. Kumulus zostanie panem całej Tibii. Wtedy Ty napewno byś już sobie nie pograł ;]
Sam nawet dokładnie nie wiesz na czym tak naprawdę Ci zależy. Skończ już ten temat.
Nie chcesz płacić? - graj na FACCu.
Nie podoba się FACC? - kup PACCa.
Nie chcesz kupić PACCa? - nie graj.
Shiray jest offline  
stary 19-11-2006, 23:51   #193
Kumulus
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shiray Pokaż post
Może CIPy specjalnie dla Ciebie zniosą PACCe i zdecydują się na utrzymywanie 70 + servów ze swojej kasy do usranej śmierci. A może jednemu z nich coś pierdolnie i ustalą, że np. Kumulus zostanie panem całej Tibii. Wtedy Ty napewno byś już sobie nie pograł ;]
Sam nawet dokładnie nie wiesz na czym tak naprawdę Ci zależy. Skończ już ten temat.
dobrze mówisz Marcinku
Kumulus jest offline  
stary 20-11-2006, 12:00   #194
templeoflight
Użytkownik Forum

templeoflight's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Zgadnij xD

Stan: Niegrający
Gildia: Radio Maryja
Świat: Noobera
Poziom: Omg
Skille: Wtf?
Poziom mag.: xD
templeoflight ma numer GG 2154884
Domyślny

Hehehe, super news, następna perfidna reklama PACC ;]

– Lubi Pani seks?
– Jak koń owies.
templeoflight jest offline  
stary 20-11-2006, 16:07   #195
Handy2
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 11 2006

Domyślny

@Radek 666

Zgadzam się z tobą w 100%. Zarejestrowałem się tylko dlatego żeby powiedzieć wam że mimo tego iż pacc placi, a facc nie to Radek skutecznie wygrał z wami walkę. Jeżeli nie widzicie tego to jesteście tymi 80% polaków którzy stoją w dp. Radek pokazał argumenty, pokazał że nie musi was wyzywać żeby udowodnić że ma racje.

@Shiray

Przeczytaj swoj post zobacz cytaty ktorych użyłeś i zastanów się czy to nie to samo.

Tak owszem facc dostaje "coś" z update. Ale dostaje coś co jest wogule mu niepotrzebne. Dostaje pierdólki zamiast jakiegoś expowiska. Co szkodzi robić co update jakieś expowisko dla facc typu DC. Pacc i tak dostanie wiecej a zawsze to miły akcent dla facc ktorzy i tak kiedys kupią pacc.

Pokazaliście swoją nieumiejętność rozmowy z uzywaniem konkretnych argumentów.

1. kup pacc
2 nie chcesz to nie graj

Brawo chłopaki widać że macie klase. A dodatkowo chcieliście zasłonić swoją niewiedzę obelgami pod adresem Radka. Nie chodzi mi juz o sam temat dyskusji tylko o jej przebieg. Nie umiecie walczyć macie duzo argumentow ale nie wiecie o tym. Dużo obelg zero słuszności.

Radek jestem z tobą, trzymaj się. Ja nigdy nie miałem pacca bo po prostu nie mam na niego kasy. Wolę wydać na paliwo.

Mogłbym znizyć się do waszego poziomu i napisać. Pacce zostancie na terenach niedostepnych dla facc, ale nie chodźcie po ziemiach faccowych. Tak wlasnie wygląda inversja waszych argumentow co do posiadaczy facc.

Wiem ze bedziecie mnie atakowac. Jezeli zrobicie to bez bluzgów to gratuluje.

pozdro Radek

Ostatnio edytowany przez Handy2 - 20-11-2006 o 16:09.
Handy2 jest offline  
stary 20-11-2006, 17:12   #196
Radek 666
Użytkownik Forum

Radek 666's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter

Radek 666 ma numer GG 9619721 Radek 666 ma login Tlenu radek12345@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kumulus Pokaż post
tak sądze, ponieważ twój rekord przez te kilka lat gry to 12 level i zostaw w spokoju mój podpis i spójrz na swój (pedalskie mangowe mordy)
A noobem jesteś ty bo non stop podajesz ten sam argument, że facce powinni więcej dostawać. I tak już za dużo macie chociaż nie płacicie.
12 level, haha . Możliwe, że twój, jednak nie mój... Niestety ja jestem taki, że zawsze koło 30 levelu nudziło mi się, oddawałem postać znajomemu i przestawałem grać na ~miesiąc. W sumie miałem 5 czy 6 leveli ~30. Wiem, że to nie jest dobrze - a nawet bardzo słabo. Ale w tej dyskusji nie chodziło o level tylko o wiedzę, którą ty w 90% zastępujesz obelgami. Avatar i podpis - nie manga tylko anime to po pierwsze. Po drugie poobrażaj sobie te setki milionów fanów anime jeśli chcesz .

To, że FACC powinien więcej dostawać to nie argument - to jest temat. I znowu mylisz pojęcia... A argumentów miałem dużo, ty niestety bardzo mało. No, nie dziwię się skoro nie wiesz nawet co to jest ^^.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shiray Pokaż post
Skończcie już rozmowę na ten temat. To nie ma sensu.

@Radek 666
Najpierw piszesz:

A potem:

Niby uważasz, że PACC powinien dostawać więcej niż FACC co update, ale potem znowu się wykłócasz i doprowadzasz do tego, że ludzie Ci wrzucają.
Przecież właśnie tak jest:
Co update - WSZYSCY - i PACC, i FACC zyskują nowe możliwości.
A to, że uważasz, że niedługo FACCe już nic nie będą dostawać, albo i wogóle przestaną istnieć - nie ma sensu. Skąd możesz wiedzieć co będzie w następnym update? Może CIPy specjalnie dla Ciebie zniosą PACCe i zdecydują się na utrzymywanie 70 + servów ze swojej
Co do tego, że najpierw pisałem tak potem tak. Chyba nie zauważyłeś o co mi chodziło, przeczytaj to jeszcze raz i może zrozumiesz. PACC powinien dostawać więcej niż FACC (ogólnie, np. niech by było, że FACC dostanie dwa expowiska a PACC trzy), ale FACC powinien dostawać więcej niż teraz (nie 10 expowisk PACC i 1 FACC). Ja nie chcę i nigdy nie chciałem znieść PACCA, a niech sobie zostaje, tylko żeby postępowanie Cipów było całkowicie inne, pisałem to już... Żadnej apelacji do CipSoftu o to. W pierwszym poście który napisałem w tym temacie chciałem tylko przedstawić swoje zdanie - na początku nie wiedziałem, że wśród pannów pacców wywoła to taką złość :d. A niech Kumulus zostaje władcą Tibii, wtedy będzie miał evul pacca 4 ever . Ale niestety ludzie, którzy grają dla zabawy i nie mają zamiaru wydawać pieniędzy na grę nie będą mieli życia.

@up
Dzięki . Ale chyba niedługo przestanę odpowiadać na 90% postów, bo nudzi mi się na odpowiadanie na obelgi w moją stronę. Ale cóż, już się przyzwyczajam powoli ;P.

In the memory you’ll find me
Eyes burning up
The darkness holding me tightly
Until the sun rises up

Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 20-11-2006 o 17:14.
Radek 666 jest offline  
stary 20-11-2006, 17:15   #197
Pan zbych
Użytkownik forum

Pan zbych's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: New pvp

Imię: NOOOOOOB
Gildia: New pvp
Świat: New pvp
Domyślny

Cytuj:
Z twoich postów widze że jesteś burakiem jakich mało . Po prostu pies ogrodnika.
n/c
Vicious dobre xD! jedz po tych noobach co grac nie umia mysla ze za sama rl kase beda mieli pacc xD ja np sprzedaje itemy i kupuje se pacca xD teraz mam 427 dni

i jeszcze jedno do cipsoftu przestancie pisac o tym co bedzie w update bo i tak nic nikogo to nie obchodzi
bo wiadomo ze wszyscy chcemy jednego xD! NOWYCH ŚWIATÓW PVP xD!

Ostatnio edytowany przez Pan zbych - 20-11-2006 o 17:21.
Pan zbych jest offline  
stary 20-11-2006, 17:28   #198
Cycu rycu 2
Użytkownik forum

Cycu rycu 2's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Sosnowiec

Profesja: Knight
Świat: Danubia
Poziom: 35
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5
Problem

Cytuj:
Taaaak... Gracze PACC tak się wciągnęli, że nie pamiętają jak to jest być FACC... W większości gier w której możesz wykupić tkzw. płatne konto jest dużo lepiej niż w Tibii. Tam jest, ze i bez płatnego i z płatnym możesz grać dobrze (choć z tym drugim lepiej of course). A tutaj? 95% rzeczy dodają dla Premium, 5% dla Free. A jeszcze próbują wcisnąć, że Tibia jest w pełni darmową grą :/. Uzbierać 90 zł to nie dużo? Dla kogo nie dużo dla tego nie dużo. Ba, ja mógłbym mieć i 4 PACCe w tej chwili, ale nie mam zamiaru wydawać na grę która jest darmowa. Za te pieniądze równie dobrze mógłbym sobie kupić coś ciekawszego. Ktoś pisał, że FACCe to nooby. Nooo, bez urazy, ale ogromna ilość graczy PACC także są noobami - tylko jeszcze gorszymi - bogatymi noobami myślącymi, że jeśli mają PACC to im wszystko wolno. I rejestrują się po forach pisząc, żeby FACCe się nie pluli, bo i tak za dużo mają. A i widziałem gdzieś w innym temacie kwestie żeby dla FACCów zostało Thais i okolice. A może dla PACCów urwiemy prawie wszystko i zostawimy ten stary Edron i Darshie? 50% dla PACC, 50% dla FACC rozumiem - choć i to jest przesada. Płatne konto to dodatek, więc powinni mieć więcej od zwykłych graczy, ale nie 10x więcej (bo na to się zapowiada). Po kilku updatach mapa Tibii będzie w 90% zajmowana przez tereny dla PACC. CipSoft od paru(nastu) updatów oszalał na punkcie... swojego portfela. Ktoś pisał, że musi wypłacić kadrze. No i? Płaci on pewnie około 5%-10% tego co zarabia. Gdyby dodawali teraz 50/50 dla FACC/PACC liczba PACCów wcale by się dużo nie zmniejszyła. Ba, zwiększałaby się ciągle, ale nieco wolniej. I wszyscy byliby zadowoleni. Ale nieee, większość PACCów chce wszystko, CipSoft też chce jak najwięcej ciągnąć. I gdzie tu uczciwość? I gdzie tu darmowa gra, która przed laty naprawdę była darmowa i klimatyczna? Gdzie tu równość bez względu na ilość pieniędzy (a niektórych naprawdę na PACCa nie stać)? A gdzie tu inteligencja Cipów, no właśnie... Zrobili darmową grę a za kilkanaście updatów FACCe albo kupią PACC albo się wyniosą.

Koniec mojego wywodu, pewnie 50% ludzi i tak pominie ten post, ale mniejsza z tym :d.

@up
DC? My dostajemy 1 expowisko na 5 updatów, wy 50 na 5. Widzisz jakąś różnicę? I komu się chce chodzić non stop w te same miejsca (jak to napisałeś PoH, guardy, Dragon Lair...). Gra się znudzi zanim zaczniemy grać na poważnie. A i na sporej ilości światów większośc dobrych miejscówek jest bardzo często zajęta.
Widzę że mamy takie same poglądy! Szanuję i popieram twoją wypowiedź gdyż jest ona w 90% poprawna ba jak nie w 95% Cip'shoft całkowicie oszalał na punkcie forsy :/ Osobiście właśnie z tego powodu przestałem grać w Tibię... Przerzuciłem się na Ultime Online ( jak jest ktoś zainteresowany to proszę www.ultimaonline.pl w dziale download możecie bezpłatnie pobrać grę).
Według mnie gry typu tibia i ultima powinny być kierowane przez osoby które nie mają "Fioła" na punkcie kasy! Przykład? Ultima online ( ) Serwer - moongate - najlepszy polski shard (server) w Polsce. Tereny w 100% dostępne dla karzdego gracza - PACC nie istnieje - jest tylko donte dla tych którym niechce się skillować ( można w nim zakupić wyjątkowe przedmioty, kase, a przedewszystkim skille) taka krótka reklama moongate CIP'KI OPAMIĘTAJCIE SIĘ!!!
Cycu rycu 2 jest offline  
stary 20-11-2006, 18:14   #199
świruss
Użytkownik Forum

świruss's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Sieradz

Imię: Clas Elen
Profesja: Druid
Gildia: Sklepikarz !
Świat: Aurea
Domyślny

jak by pacc byl x razy taniej to pacc'ów bendzie x razy tyle cipsoft by miał tye samo kaski
tylko odpowiedniu "ustawic cene pacca" wyjdzie na to ze bendzie się wszystkim zyło lepiej
balckd proxy ROX
świruss jest offline  
stary 20-11-2006, 19:01   #200
Arionel
Użytkownik Forum

Arionel's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Rzeszów City

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arionel
Świat: Antica
Poziom: 83
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
Arionel ma numer GG 4652998
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Handy2 Pokaż post
@Radek 666

Zgadzam się z tobą w 100%. Zarejestrowałem się tylko dlatego żeby powiedzieć wam że mimo tego iż pacc placi, a facc nie to Radek skutecznie wygrał z wami walkę. Jeżeli nie widzicie tego to jesteście tymi 80% polaków którzy stoją w dp. Radek pokazał argumenty, pokazał że nie musi was wyzywać żeby udowodnić że ma racje.
Naprawdę to brzmi żałośnie Oo Jaka walka? Jakie podziały? Pos*ało was? Nie za bardzo wnikacie? Mase ludzi gra na faccu i nie narzeka tak bardzo jak wy, aż naprawde żal czytać.... + temat brzmi troszke inaczej.... zastawiajcie sie jakie zagadki rozwiąże CipSoft, a kłótnie urządzajcie sobie na priv/gg... >.<

CipSoft sux?
http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=20289

Ostatnio edytowany przez Arionel - 20-11-2006 o 19:05.
Arionel jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania