![]() |
#181 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2006
|
![]() Ludzie zrozumcie ze granie na FACC nie jest takie trudne jak mowicie ja jak gralem na FACC-u to zrobilem 89 Palka z skilami 92 i magicem 18 wiec nie mowcie ze sie nie da expic bo da sie . Ale wy chcecie 12 lvlem isc na hydry odrazu na Tiquande kurwa o co chodzi na miejscu na PACC hit i ded na wiekszosci potworow a na FACC-u sa dobre potwory a jak muwicie ze sa zajete bo wy nooby jestescie i nie umiecie napisac "i'm next ok?" czy to takie trudne ??.
nie moja wina ze wy druidem czy sorcem 40 FACC-em macie 20 magic i na gs-a albo draga potrzebujecie bp sd zrobcie z 45 magic i sorcem 3 x exevo mort hur a druidem hmm i styka na gs-a czy draga a palem jeszce latwijej bo skile 65 i bolty a knightm najgorzej ale blojknac sie da z skilami 65/65 i draon shieldem na kturego kasa bedzie z dezesrta chociaz. Wiec czy FACC czy PACC i tak duzy lvl mozna wbic a nie wspomnailem ze tym moim palem to ja gralem tylko 4 miechy i w dp mialem 560 k wiec jak bym chcial to bym pacca kupil ale nie chcialem bo i tak dobrze mi sie expilo wiec idzicie na karuzele z tymi 12 lvlami albo na rotworym jak chcecie mniec wiekszy ... dobra kacze ten post bo go nikomu nie bedzie chcialo sie przeczytac bo za dlugi NOOBy tak maja ... ![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 | |||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2006
|
![]() Cytuj:
gonią za pieniędzmi jak każdy... postaralali sie. wyszło im, teraz zbierają plony ad. 4 tu jesteś przeciwko paccowi... płacą złotówkę dziennie dużo to nie jest, ale dają Cipsoftowi zarobić. robią tą gre pod PACC, tak trudno to pojąć? ad. 5 Tibia też jest darmowa jakbyś nie przyuważył... Oni dają możliwość kupienia PACC nie zmuszają... Całkowicie darmowe gry zazwyczaj są gorsze, nie updatowane itp... Cytuj:
Cytuj:
na 18 mlv = Time needed to regenerate @ 2 mana per 4 sec (unpromoted): 39d 10h 22m 56s = NON STOP! Acc share? BOTs? LvL. = XP needed: 12,157,600 Need to kill 17,368 dragons to get from level 1 (+0%) to level 92. At a rate of 1 dragons every 3m, it would take 36d 4h 24m. Hmm. Gdybyś zabijał dragi non stop co 3 min 1 to byś miał 92 lvl. 4 miechy = 120 dni Czas potrzebyny żeby zrobić lvl i magic ~ 40 dni. Czyli musiałbyś siedzieć codziennie przy kompie 8 h TYLKO expiąc na dragach i bijąc mlv w jednym. Nie mówiąc już o 560k w depo czego nie chce mi sie liczyć. Skilli nie znalazłem Twoje szczęście. Ostatnio edytowany przez Kapi007 - 19-11-2006 o 18:53. |
|||
![]() |
![]() |
#183 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Sieradz
Imię: Clas Elen
Profesja: Druid
Gildia: Sklepikarz !
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
![]() i na facc sie jedzie Cytuj:
trzeba by było ( dyst) 454 h czyli 19 dni non stop może i tak :> .......
papa tibia.pl ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=nUybXJg8whU mam to i niezawaCHAM SIĘ użyć ! niepowstrzyma mnie 10 sec bo mam inny sposobik ![]() balckd proxy ROX Ostatnio edytowany przez świruss - 19-11-2006 o 19:05. |
||
![]() |
![]() |
#184 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: kOmpUter
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 73+
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#185 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Moje obliczenia - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() xD |
|
![]() |
![]() |
#186 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kapi007: Jak ktoś UMIE grać to naprwde może zrobić ten 90lvl w 3 czy 4 miechy :O
ToPIc: WoW , już ide kupić pacca ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Cytuj:
A noobem jesteś ty bo non stop podajesz ten sam argument, że facce powinni więcej dostawać. I tak już za dużo macie chociaż nie płacicie. |
|
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Rzeszów City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arionel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flowers On The Grave
Świat: Antica
Poziom: 83
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ja bym jednak proponował skończyć dyskusje o FACC/PACC, albo o tym, że nie możliwe jest zrobić 90 lvl w 4 miechy, temat dotyczy zapowiedzi Update...
Pozdrawiam Ario
#189 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
@topic Hmm... co roq to samo... kłótnia o facc/pacc... mamy tu dyskutować o updejcie nie o accountach ![]() @Edit @kumulus Dzieki, zajrzałem dzięki Tobie do słownika, poprawiłem błąd i zaczęłem sie uczyć z polaka ;p Ostatnio edytowany przez Kapi007 - 19-11-2006 o 23:42. |
|
![]() |
![]() |
#190 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#191 |
Zbanowany
![]() |
![]() niby co możesz odkryć 10 levelem? I po co kupiłeś pacc na tego noob chara, skoro nawet nie expisz nim tylko stoisz pod dp jak 80% polskich graczy (idiotów)
Ostatnio edytowany przez Kumulus - 19-11-2006 o 23:53. Powód: do mnie mówisz? |
![]() |
![]() |
#192 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Skończcie już rozmowę na ten temat. To nie ma sensu.
@Radek 666 Najpierw piszesz: Cytuj:
Cytuj:
Przecież właśnie tak jest: Co update - WSZYSCY - i PACC, i FACC zyskują nowe możliwości. A to, że uważasz, że niedługo FACCe już nic nie będą dostawać, albo i wogóle przestaną istnieć - nie ma sensu. Skąd możesz wiedzieć co będzie w następnym update? Może CIPy specjalnie dla Ciebie zniosą PACCe i zdecydują się na utrzymywanie 70 + servów ze swojej kasy do usranej śmierci. A może jednemu z nich coś pierdolnie i ustalą, że np. Kumulus zostanie panem całej Tibii. Wtedy Ty napewno byś już sobie nie pograł ;] Sam nawet dokładnie nie wiesz na czym tak naprawdę Ci zależy. Skończ już ten temat. Nie chcesz płacić? - graj na FACCu. Nie podoba się FACC? - kup PACCa. Nie chcesz kupić PACCa? - nie graj. |
||
![]() |
![]() |
#193 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Zgadnij xD
Stan: Niegrający
Gildia: Radio Maryja
Świat: Noobera
Poziom: Omg
Skille: Wtf?
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Hehehe, super news, następna perfidna reklama PACC ;]
#195 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2006
|
![]() @Radek 666
Zgadzam się z tobą w 100%. Zarejestrowałem się tylko dlatego żeby powiedzieć wam że mimo tego iż pacc placi, a facc nie to Radek skutecznie wygrał z wami walkę. Jeżeli nie widzicie tego to jesteście tymi 80% polaków którzy stoją w dp. Radek pokazał argumenty, pokazał że nie musi was wyzywać żeby udowodnić że ma racje. @Shiray Przeczytaj swoj post zobacz cytaty ktorych użyłeś i zastanów się czy to nie to samo. Tak owszem facc dostaje "coś" z update. Ale dostaje coś co jest wogule mu niepotrzebne. Dostaje pierdólki zamiast jakiegoś expowiska. Co szkodzi robić co update jakieś expowisko dla facc typu DC. Pacc i tak dostanie wiecej a zawsze to miły akcent dla facc ktorzy i tak kiedys kupią pacc. Pokazaliście swoją nieumiejętność rozmowy z uzywaniem konkretnych argumentów. 1. kup pacc 2 nie chcesz to nie graj Brawo chłopaki widać że macie klase. A dodatkowo chcieliście zasłonić swoją niewiedzę obelgami pod adresem Radka. Nie chodzi mi juz o sam temat dyskusji tylko o jej przebieg. Nie umiecie walczyć macie duzo argumentow ale nie wiecie o tym. Dużo obelg zero słuszności. Radek jestem z tobą, trzymaj się. Ja nigdy nie miałem pacca bo po prostu nie mam na niego kasy. Wolę wydać na paliwo. Mogłbym znizyć się do waszego poziomu i napisać. Pacce zostancie na terenach niedostepnych dla facc, ale nie chodźcie po ziemiach faccowych. Tak wlasnie wygląda inversja waszych argumentow co do posiadaczy facc. Wiem ze bedziecie mnie atakowac. Jezeli zrobicie to bez bluzgów to gratuluje. pozdro Radek Ostatnio edytowany przez Handy2 - 20-11-2006 o 16:09. |
![]() |
![]() |
#196 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() To, że FACC powinien więcej dostawać to nie argument - to jest temat. I znowu mylisz pojęcia... A argumentów miałem dużo, ty niestety bardzo mało. No, nie dziwię się skoro nie wiesz nawet co to jest ^^. Cytuj:
![]() @up Dzięki ![]()
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 20-11-2006 o 17:14. |
||
![]() |
![]() |
#197 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
i jeszcze jedno do cipsoftu przestancie pisac o tym co bedzie w update bo i tak nic nikogo to nie obchodzi bo wiadomo ze wszyscy chcemy jednego xD! NOWYCH ŚWIATÓW PVP xD! Ostatnio edytowany przez Pan zbych - 20-11-2006 o 17:21. |
|
![]() |
![]() |
#198 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Danubia
Poziom: 35
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Według mnie gry typu tibia i ultima powinny być kierowane przez osoby które nie mają "Fioła" na punkcie kasy! Przykład? Ultima online ( ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Sieradz
Imię: Clas Elen
Profesja: Druid
Gildia: Sklepikarz !
Świat: Aurea
|
![]() ![]() tylko odpowiedniu "ustawic cene pacca" ![]() ![]()
#200 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Rzeszów City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arionel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flowers On The Grave
Świat: Antica
Poziom: 83
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7