![]() |
#6401 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Płock
Imię: Aeraelanus Varia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Brak
Świat: Calmera
Poziom: 51
Skille: Po co ?
Poziom mag.: 51
|
![]() Tresor wspolczuje ci i h.. w du... Assiebowi takiego ****a to odrazu hu.. po mordzie wychlastac
![]() P.S Zakus Rayan to ja ![]() Hail No Mercy !!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#6402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Nowa sól
Stan: Na Emeryturze
Imię: Master Tresor
Profesja: Sorcerer
Poziom: 52
Skille: 100\100
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() Wiem że lać i lać po Faciacie, ale to nic nie da, wyzywanie go, tez nic nie da, a ja chcem odzyskac te rzeczy. :/
Edit@ down jeżeli dla ciebie 60k to nic bo grasz na calmie troche to ok, ale ja na tym servie siedze jakie 2-3 miechy zarobilem narazie okolo 500k, poand 200k poszlo na pacc i teraz mialbym już na drugi. Ale widze że w sumie nie ma co tu gadać bo i tak nikt nie pomoże jak już tylko next kłotnia wyjdzie. Pozdro i Narqa do next advenced with SS Yours ~Tresor
16:53 Asseib Othorigo [26]: ja gram w tibie 3 lata 16:53 Asseib Othorigo [26]: ja moge cie znalesc na rl 16:54 Asseib Othorigo [26]: jeszcze mam brata kulturyste 16:55 Master Tresor [40]: kurwa zal.pl Ostatnio edytowany przez kimil31 - 20-11-2006 o 19:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6403 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Ozorków
Imię: Karpik Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: -------------------
Poziom mag.: 4
|
![]() Tresor to nie jest temat do zażalen... tylko do zdjec. Pozbieraj sie po stracie, nie ma sensu klucic sie w temacie (aj, a czy ten temat nie przezyje bez klutni?
![]() @Elder chodz nie jestem przekonany co do Ciebie, to jednak potrafisz wbic lvl (nie za szybko, ale i tak niezle ![]() @Burin jedziesz ;] i tak Cie scigne @Other gz ![]() Zeby nie bylo bez ssa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Początkujący
Imię: Piter Ziom'al
Profesja: Knight
Poziom: 60
Skille: 90/91
|
![]() Zaczęło się:
![]() ![]() Rozkręciło się: ![]() Nawet na dobre: ![]() ![]() Potwory mi nawet pomagały (i nie tylko ![]() ![]() ![]() ![]() Ciastek batmam o.O ![]() ![]() Cdn Ostatnio edytowany przez Piotrek~ - 20-11-2006 o 19:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Uwielbiam te wszystkie kłótnie xD
W sumie jak sie tak zastanawiałem nad tym Wszystkim to bicie DL'i na Magic Shieldzie jest bardzo mądre bo to nie jest oznaka głupoty, tlyko bezpieczeństwa. Nawet Cachero czy Taifun Devilry biją wszystko na Vitce, więc Rafix nie masz racji!!! 96 MS na Non-PvP? Jaki w tym problem, więc nie ma też co się wyróżniać, bo nie masz czym. Pająk 120 MS to też niby nie problem, ale on pokazuje jak się w tę gre pyka, a nie noobuje jak ty. Z resztą każdy kto ma troche oleju w głowie wie, że wysokie levle na Non-PvP o nic wielkiego bo to świat gdzie jest bezpiecznie, jedynie Kick lub Laggi no i ewentualnie nie uwaga powodują dedy. Ja mam 60 lvl i mam z tego powodu wysławiać się wniebogłosy? Zagraj Rafix na PvP wbij tam taki lvl to wtedy pogadamy. Bo gdyby Calmera była PvP to nie wiem czy bys miał tych wrogów bo wteyd raczej byś się im podlizywał. Tak myśle i koniec xD
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6406 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Początkujący
Imię: Piter Ziom'al
Profesja: Knight
Poziom: 60
Skille: 90/91
|
![]() Ciąg dalszy nastąpił:
![]() ![]() ![]() Były ofiary w ludziach: ![]() ha !: ![]() W czasie demon huntu (zaspałem ![]() ![]() Narazie tyle, Piotrek~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6407 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2006
Lokacja: Mielec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder druid-Mistrz Magii
Gildia: Dragon ball
Poziom: 91+
Skille: xx/26
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() @KarpikPaladyn ja nie to, że wolno bije lvl tylko padłem w piątek padłem
i musiałem odrabiać przez weekend i nie daje 2x ss z tym samym lvlem ;> (Od piątku expić za czołem na Dragon Landzie i Piratach) ![]() ![]() @Gz all lotów i Adv @Nie kłócić się na forum od tego jest priv ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6408 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Rycek Ziom'al
Poziom: 124
Skille: 90/82
Poziom mag.: 8
|
![]() @lionq
ehhh to moze bys zagral tym knightem i wrócił do nas ;] @piter own3d... kradniesz expa Andrzejowi ![]() @elder costam ![]() gratki, dzieki za zwolnienie spawnu :>
![]() |
#6410 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pajak wie co robi bijac Dl'e na utamo vicie. Smierc przychodzi z nienacka, zwlaszcza od DL'a gdy ma sie malo HP. Ja osobiscie tego doswiadczylem dostajac combo za 665 HP od DL'a ktory stal 5 kratek ode mnie. Byl to wynik mojej glupoty i brawury, bo zachcialo mi sie blokowac dla Dapenoxu :* te paskudy na 40 lvlku
![]() Nie pamietam dokladnie ale to chyba Pajak z Darminem przynosil moje eq ![]() Reasumujac: Odwalcie sie od Pajaka ![]() SS nie bedzie, bo nie bedzie, bo nie i juz i kropka i nie pytac dlaczemu, ach koniec przeciez miala byc kropka .
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez MuciaLucia - 20-11-2006 o 20:54. Powód: Bo zapomnial dac buzi Martynce :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#6411 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
|
![]() @bax
jak cos jeszcze bys chcial to pisz na priv forum albo tibia ![]() advance ![]() ![]() no i nastepne: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6412 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Płock
Imię: Dark Zaoxus
Gildia: No Justice
Poziom: 284
Skille: 101/98
Poziom mag.: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6413 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Ozorków
Imię: Karpik Knight
Gildia: -------------------
Poziom mag.: 4
|
![]() @Elder spox ;] nie ma to jak dedy
![]() ![]() @Rafix nie uwazam, ze jestes noobem jak 50% osob w tym temacie, nie mam zlego zdania o Tobie (bo Cie nie znam XD) wiec gz loota i niezlego levla ![]() @Other gz gl hf |
![]() |
![]() |
![]() |
#6414 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nice Loot
![]() ![]() Mam na sobie Dwarvenke ,bo Demonke dalem do bloczenia Wasikowi xD @Tresor - Nie zalamuj sie,ten typ to zwykly frajer i tyle ![]() @Karpik - Zacznij wreszcie expic ! ![]() GRATZ ALL ADV ![]() Ostatnio edytowany przez Burincho - 20-11-2006 o 22:27. Powód: Bo byl mini blad :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#6415 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2006
Imię: Thruel'sorcerer
Profesja: Sorcerer
Poziom: 29
Poziom mag.: 40
|
![]() nie no stary nice loot
![]() ![]() ![]() ![]() GZ ALL |
![]() |
![]() |
![]() |
#6416 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Rybnik
Gildia: Majestic Lords
|
![]() Przestancie mnie bronic. Nie obchodzi mnie jego zdanie, niewazne dla mnie jest co mowi o mnie, wazne jest natomiast to co mysle o nim.
![]() Takie ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez devil128 - 21-11-2006 o 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6417 |
Zbanowany
|
![]() @up wielkie gratki
![]() Jutro na 7:10 do szkoły a ja sie bawie ![]() ![]() Thx Ania i Lefty !! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6418 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2006
Lokacja: Mielec
Imię: Elder druid-Mistrz Magii
Gildia: Dragon ball
Poziom: 91+
Skille: xx/26
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Najpierw był lot
![]() Później już znalazłem się całkiem gdzieś w innym terenie ![]() ![]() A na koniec nagrody ![]() ![]() @Nice lot burinku :* @Gz lotów i lvli ![]() ![]() @Blooder Sirk też tam byłem i ci siohałem a ty na redku biegasz ![]() Ostatnio edytowany przez ElderDrurid - 21-11-2006 o 01:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6419 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Imię: Sauronos
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: The Chosen One
Poziom: 141
Poziom mag.: 74