![]() |
#2802 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Stan: Niegrający
Imię: Yugekomi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 83
Skille: 89/54^^
Poziom mag.: 18
|
![]() Wielki Dajmos to z tego co wyczytalem wasz nowy mistrz i wzor do nasladowania
![]() ![]()
#2803 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#2804 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() on jest Wannabe Kardear, Sir zemus, Raverton, Dray, Anevarix, Old owner skopo, Potempik silny, rivenn keekz - czytaj PA.
Dorwal sie do wladzy ... poki co... ja z drayem i potempikiem PA robilem podczas wojny i jestem z tego dumny, a nie siedze w dp i charcham ;]- taki neologizm ... polowa i tak nie zrozumie. WIelki dajmos to osoba ktora nie umie po angielsku, na bitwy chodzi zeby z tylu poogladac. Ale jak do pa'owania to pierwszy. Ja jak robilem pa to sie z tym tak nie obnosilem i nie latalem i pay boh tylko chodzilem na kopalnie zabijalem reason- insult i koniec. To jest tak zwana "ciota"- przepraszam za wulgaryzm- sam nic nie moze to od razu sie zaslania tym i tym. Co do galany jak to HWL juz mialo w przeszlosci PING ;] Walka to walka oni mowia o honorze bo grudging im chate obrobil a o tym ze catrishia uwalila demon arma od lady to nic i keekz ktory cala chate kardeara posprzatal. Komedia jak ktos tam wczesniej napisal. Sincerely urs Wannabe tibia.pl support |
![]() |
![]() |
#2805 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Banished: until Dec 20 2006, 22:57:39 CET because of macro use
czekalem na tego GMa i czekalem az sie doczekalem, dobra to ide spac ;D Alex zagis jakby ktos sie pytal ![]()
#2806 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() @up- swiete slowa w zasadzie co do wydarzen z galany..;]
@kuczer- ot niestety ja zawsze chcialem galane oczyscic z takich low lvl kozakow ktorzy znaja tego czy tamtego i laza i inne lov badz mid lvle "hunca" bo zaraz moga sie chowac za swoimi "panami" xD Sam fakt ze na forum zaczal ostatnio sie ostro udzielac w kazdym poscie robiac z siebie niewiadomo jakiego mastaha... smieszne, tudziez zalosne ;] Ale widzisz co chcesz widziec, reszta widzi co innego ;] |
![]() |
![]() |
#2807 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() pamietam gdy bylem liderem ir, wyrabalismy dajmosa z gildi za glupkowate teksty na gh i niski iloraz intelignecji ale nie wiem czy to ten sam owner..
|
![]() |
![]() |
#2808 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2809 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A słowo "ciota" jakiego użyłes to jak dobrze wiem oznacza "miesiączke u kobiet" lecz jest to wulgarne określenie. Ostatnio edytowany przez Celmir - 21-11-2006 o 01:15. |
|
![]() |
![]() |
#2810 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Co do Dajmosa , co oni widza wnim ? proste , jego zacowanie to typowy przyklad stereotypu polaka jaki wykrztalcil sie w umyslach ludzi , dla nich to taki wlasny okaz "pl?!" , i moga sie cieszyc nim na codzien bez ryzyka ze bedzie ich spamowal żebrząc o itemy przez pol dnia..
@Kurier Żałosne to za slabe slowo. Do tych co zaras zaczna pisac cos o zazdrosci , powim tyle ze na dolerze spelnialem kiedys podobna funkcje kiedy rzadzilismy serverem , low level , nie bralem udzailu w bitwach glownie ze wzgledu na lagi , ale do k*rwy nedzy nikt w gildi nie powiedzial by na mnie "pet" , ludzie mnie szanowali mimo miernych (wtedy) umiejetnosci poslugiwniaa sie jezykiem angielskim.. Dajmos to typowa pacynka , znudza sie nim , powiedza ze niechca low lv w gildi i Dajmos zostanie na lodzie , chyba ze mnie zadziwqi i tak wypoleruje odbyty ze bedzie "Lithium 4 life" itd. hah XD
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
![]() |
![]() |
#2811 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() all saints i Consensus expi caly dzien- Lithium w pz... 00:14 You advanced from Level 91 to Level 92. over and out... |
|
![]() |
![]() |
#2812 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() moj blad ;D
|
![]() |
![]() |
#2813 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2006
|
![]() Cytuj:
Kurier to ze oni siedza w pz to jest jakas genialna strategia znanego wielkiego stratega nijakiego dajmosa |
|
![]() |
![]() |
#2814 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
all saints jedynie rattzor wbil okolo 150 k reszta - 0 consensus ty i dray po ogromne 50 k expa gratulacje edit: i jeszcze widze rostek-horna ktory poexpil strasznie XD -400k expa comment: Retired
Show me the road and i will find my own You build your bridges and i'll burn em down. Ostatnio edytowany przez Cataclism - 21-11-2006 o 13:57. |
|
![]() |
![]() |
#2815 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Od wiekow wole stac i gadac ze znajomymi bardziej niz expic.. ale co ty mozesz o tym wiedziec... lazilem sobie poltorej godziny gdzie od was online byl keekz,camuh, gaostic, grimheim(z tych wazniejszych) i ty i dajmos( z tych mniej waznych xD) Jakos nikt sie nie pofatygowal zeby do mnie przyjsc.. Szkoda bo od nas byly 2 osoby w tym czasie;] Ale tak to juz jest nie wyjdziecie jak nie ma was 15+.. powodzenia zuczku! ![]() P.S. zebym mial tyle samozaparcia, ktore mialem kilka miechow temu to bym juz dawno mial 100 lvl.. Tyle ze mnie to nudzi.. Spytaj kazdego kto mnie zna jak wyglada u mnie expienie i po jakim czasie mam dosc... Bylem wczoraj 6h online z czego 5h poza pzetem (i nawet nie bylem blisko depo) wiec gdzie ty byles cwaniaczku? |
|
![]() |
![]() |
#2816 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ja wczoraj bylem online 0h 15m a gdzie bylem hummm na dworze karaluchu xD
Show me the road and i will find my own You build your bridges and i'll burn em down. Ostatnio edytowany przez Cataclism - 21-11-2006 o 16:00. |
|
![]() |
![]() |
#2817 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Przestancie sie klocic...
Wasze wypowiedzi o zukach, karaluchach i robaczkach sa tragiczne. To jest temat o wydarzeniach z Galany, a nie bug huntach -.-
http://s14.photobucket.com/albums/a336/Navoxiv/ Ostatnio edytowany przez Bartol1 - 21-11-2006 o 15:10. |
![]() |
![]() |
#2818 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja
Świat: Askara
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2819 |
Użytkownik Forum
|
![]() o jezu kiedy przestaniesz robic z siebie debila wiesz co to dysortografia czy jak to sie pisze
wydarzenia z galany: ludzie ciagle gina za nic i nikt nic nie moze zrobic XDD
#2820 |
Użytkownik Forum