![]() |
#821 |
Użytkownik Forum
|
![]() no nie wyrobie. br sa tak jak polacy tylko ze oni sa mniej inteligentni. a swe swe nie leje za nic jak polacy, a my jestesmy takie dupki najlepiej sie wytluc wsrod, siebie huncic wiare za nic, rozjebac serwer zeby nikt na nim nie gral. To jest glowny cel polaczkow <lol>. Nie sadzilem ze my polacy jestesmy takimi durniami, a kyra to jest ewidentny przyklad Polskiej gry.
![]() |
#822 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() @up "br sa tak jak polacy tylko ze oni sa mniej inteligentni."
Ty napewno jesteś inteligentniejszy od całej Brazyli.... skąd możesz wiedzieć jaką oni posiadają inteligencje? Wydaję mi się że po grze nie można tego wywnioskować.
Skibe :>) Ostatnio edytowany przez Skibo - 19-11-2006 o 19:02. |
![]() |
![]() |
#823 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2006
|
![]() Co do tego że to nie zależy od narodowości to sie nie moge zgodzić .CZestszym widokiem jest to jak jeden polak napier**** drugiego i wyzywa go od niepowiem czego.Br moze czasem leja br ale Polacy sa w tym najlepsi .Potrafi cie zabic bo uwaliłeś jego kolege nobka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Użytkownik forum
|
![]() nom ale jak sie ma 11 lvl to chyba nie można zbyt wiele wiedziec jak to jest oceniac kogos po narodowosci w tibi
|
![]() |
![]() |
#825 |
Użytkownik forum
|
![]() Pozatym chyba każdy zauważył że nasi koledzy z Ameryki południowej są niezwykle opóżnieni jeżeli chodzi o posługiwanie sięjęzykiem angielskim.Na tej podstawie twierdze że to idioci ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
Użytkownik forum
|
![]() Czytając te teksty aż sie zle robi... Nie kazdy uczy sie angielskiego, nawet Ci co sie uczą robią blędy, a oceniac kogos po znajomość języka wyszłoby że połowa ludzkości to idioci, to wlasnie wynika z waszych tekstów...
|
![]() |
![]() |
#827 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: Gizycko
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#828 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Użytkownik forum
|
![]() Nom moze troche przesadziłem ale poprostu wynika to z tego ze ich nie lubie.a jeszzce tam we wczesniejszym napisalem ze Polak hight lvl potrafi cie zabic za to ze ubijesz jego kolege nobka .Sry troche mi sie pomylilo bo mialem dodac "nobka ze skulem"
|
![]() |
![]() |
#830 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
czy nigdy nie wywnioskowales po rozmowie z brazolami, ze trzeba im tlumaczyc jedna rzecz "500" razy? owszem sa i inteligentni brazylijczycy, ale oni na mnie sa mniejszosca, pozatym ocenilem ich ogolem, wyliczajac srednia. Powiedz mi czemu wiekszosc SWE mowia ze polace to robole ze jezdzimy po to do szewcji zeby odmalowywac ich biale domki. Spotkalem sie z tym wiele razy, a prawde mowiac w szwecji bylem 3 razy nie po to by malowac ich domki tylko zeby pozwiedzac, wiec nie mozesz mi bronic mowic na br ze nie sa inteligentni, bo Swe nikt nie broni mowic ze polacy to robole. P.S. Jezeli pisze bzdury to wybaczcie....... ![]()
![]() |
#831 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie rób z siebie wyższej inteligencji bo zapewne to takiej elity nie należysz ![]()
#832 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To samo co z Hitlerem i Żydami. A co do tego ze Polacy to robole to nasz rząd stwarza takie warunki ze ludziom inteligentnym, po studiach z wyzszym wyksztalceniem bardziej oplaca sie zapier.dalac w takiej powiedzmy Szwecji niz pracowac w Polsce w zawodzie, jezeli wogule znajda jakas prace... A jeszcze co do Brazylijczykow to nieokreslisz, inteligencji kraju/narodowosci po tym ze znasz pare czy tam nawet pare set osob w grze wirutalnej w ktorą moze graja same uposledzone dzieci. pozdro Ostatnio edytowany przez 0lik - 20-11-2006 o 21:58. |
|
![]() |
![]() |
#833 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#834 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
z cala pewnoscia jestes profesorem tak? to ci kurwa profesorku powiem tak: ze piszesz i nie robisz bledow ortograficznych, to nie odrazu znak, ze jestem glupszy od ciebie, a moge ci w 100% powiedziec ze z moja inteligencja jest wszsytko w pozo i podejrzewam ze napewno jest duzo duzo lepiej niz z twoja.... P.S. ta wypowiedza czuje sie obrazony...
Cytuj: Oryginalnie napisane przez Upierz Fakt, pikselowy, żółty garnek jest bardzo wzwoden machen x.x Ostatnio edytowany przez Zen - 20-11-2006 o 22:37. |
|
![]() |
![]() |
#835 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie jestem żadnym profesorem... jestem uczniem Ulanowskiego LO, i mam tak wspaniłą polonistkę która uczy mnie jak uczyć się, obcować z innymi itp. Z całego serca Cię przepraszam Zen, ale twoje wypowiedzi poprostu mnie bulwersują... Pozdr.
#836 |
Użytkownik forum
|
![]() e troche chyba zeszliśmy z tematu to jest forum serwera kyra w grze tibia a my tu niedługo bedziemy tylko wrzucac inym i gadać o IQ (niewiem jak to sie dokładnie pisze)
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Profesja: Elder Druid
|
![]() Wrzucacie na br (ich nie umiejetnosc porozumiewanai sie po angielsku), a nawet nie wiecie czym jest to spowodowane. Poprostu u nich angielskiw szkolach, tak samo jak w sasiednich krajach, stoi na bardzo niskim poziomie.
#838 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: -
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternals Asylum
Świat: Kyra
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
Może jakieś korepetycje z polskiego? Taka mała sugestia.
![]() |
#839 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A co to ma za znaczenie czy mam korki z polaka? zdaje mi sie ze w 2 liceum nie potrzebne mi sa korki z polskiego, bo lekcje odbywaja sie tylko i wylacznie na temat epok i omowieniach lektor. Myslisz ze liceum to jest gimnazjum albo podstawowka? Zdaje mi sie ze skoro tego nie wiesz to znaczy ze chodzisz do gimnazjum pewnie jeszcze 1 klasy, bo to co piszesz to kupa gowna. p.s a jezeli chodzi ci o ten pload ortograficzny to przepraszam "Wporzo"
Cytuj: Oryginalnie napisane przez Upierz Fakt, pikselowy, żółty garnek jest bardzo wzwoden machen x.x Ostatnio edytowany przez Zen - 21-11-2006 o 17:39. Powód: blad ortograficzny |
![]() |
![]() |
#840 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
pisząc szybko na klawiaturze zdarza sie popełnić kilka błędów. o ile mi wiadomo w normalnym liceum nie ma korepetycji z pisania na klawiaturze -.^ albo ty nie chodzisz do normalnego liceum albo wogóle nie chodzisz do liceum |
|
![]() |