![]() |
#2821 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2822 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() ludzie dajcie sobie spokoj z tibia a jak nie z tibia to przynajmniej z galana bez tibii mozna duzo fajnych rzeczy robic np. spotykac sie z przyjaiolmi etc. a jak juz nie mozecie odkleic swoich oczu od tibii to idzcie na jakis normalnty serv
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. gratz dla Lukasza, Karola, Filipa i Waldka za to ze sie przeniesli :* moze tez tam stworze chara do gadani tylko ![]()
#2823 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#2824 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() @skopo uwielbiam sie z toba droczyc :***
Ale wiesz, ze ameryke odkryles z tym ze sharowalem? no nie wierze ^^. @cataclism Moj kolega ma dysleksje ale nie robi tylu bledow i nie zrzuca winy na dysleksje za kazdym razem i na pewno nie pisze na DWORZU? w ogole jak to brzmi. Mowisz o tym ze byles na "dworzu" jak o czyms wielkim. Pierwszy raz w zyciu? Na galanie lipa ostatnio caly czas sie naparzali a teraz nic ![]() |
![]() |
![]() |
#2825 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
17:23 Wielki dajmos [56]: 13% do lvl 17:23 Wielki dajmos [56]: niechce mi sie dobijac 17:23 Wielki dajmos [56]: aff 17:23 Wielki dajmos [56]: w*****ony chodze 17:23 Wielki dajmos [56]: laske z fiizy 17:23 Wielki dajmos [56]: dostalem 17:23 Wielki dajmos [56]: znowu 17:23 Wielki dajmos [56]: ... 17:23 Wielki dajmos [56]: zagrozony jestem 17:23 Wielki dajmos [56]: :S 17:23 Wielki dajmos [56]: ahh 17:24 Wielki dajmos [56]: ja chce sie na*******ac 17:24 Wielki dajmos [56]: nudzi mi sie 17:24 Wielki dajmos [56]: ![]() Moj koment- malutki lazi i tak za reszta z rómciem na szarym koncu wiec gdzie jego nap*** sie?-.^ P.S . jak to pisze rómcio: Pozdro i pocwicz.. (fiize) rotfl xD P.S2. Catrishia~( terazniejszy owner) dysleksji to ty na oczy nie widziales... Zadziwiajace jak szybko rosna dyslektycy w polsce.. a moze to poprostu wina tibii i braki w wyksztalceniu? O.o Ostatnio edytowany przez Kurier - 21-11-2006 o 18:40. |
|
![]() |
![]() |
#2826 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
jadowita bestia z ciebie Kurier ![]()
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#2827 |
Zbanowany
|
![]() Nasz polinteligent Wielki dajmos ma zagrozenie.
Z fizyki rozumiem... nie mowie ze mam ale rozumiem @kurier Odwal sie od rumcia, bo tez moge ci poszukac bledow. Ty mi tez znajdziesz brak przecinkow, ale zaloze sie, ze jestes 6 razy glupszy od rumka. To ze przegywasz wojne nie znaczy, ze od razu musisz mu wrzucac. Ja rozumiem ze wam w open battle nie wychodzi ale daruj se twoje zalosne, przegadane, nudne teksty. SMieszne to by bylo powiedziane 2-3 razy ale nie za kazdym razem i nie przytaczaj watku rumcia do polinteligenta dajmosa. Btw. jakbys chociaz ty cos zdzialal w tej wojnie? Tylko twoje bezsensowne gadanie na forum. Myslalem, ze normalny jestes, a nie prymityw. To dla Rumcia mojego sexownego plywaka :*** i dla Adriana od Skopa tez :** I jak to mowi kurier: Pozdro dla little pibby ASSLICKING to sie nazywa bibi. Spojrz na siebie Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 21-11-2006 o 19:09. Powód: blad ort |
![]() |
![]() |
#2828 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
co do 6 razy glupszego... moze 2 ale nie az 6, dlaczego mnie tak surowo oceniasz? ![]() Nie czaje twojego watku little pibby.. co ten maly zlodziejaszek ma tu do rzeczy?-.- Bylbym dzwieczny (tak "DŹWIĘCZNY") jakbys mnie oswiecil w tej kwestii ;] pozdro dal daj~ 17:53 Wielki dajmos [56]: przyznawac sie ktory to Dravenor O.o Rotfl xD |
|
![]() |
![]() |
#2829 |
Zbanowany
|
![]() Little pibby to moj dobry kumpel.
Nie przytaczaj ze sie tak wyraze brutalnie TEGO IDIOTY na forum. Juz nie moge patrzec na tego "agresora" ktory nic nie zdziala w pojedynke. @kurier ODwal sie od rumcia? wystarczy? Oceniam cie tak nisko bo rumcio sie nie poniza i za kazdym razem nie pisze kórier? Wygraj wojne, zamiast na niego naskakiwac. @do mojego poprzedniego postu WATKU |
![]() |
![]() |
#2830 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: z Nienacka (Zambrów)
|
![]() @ Komandos Strong
Wiesz... tak wlasciwie to nie wiem czy ta przeprowadzka z servera to dobry pomysl ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2831 | |
Użytkownik Forum
|
![]() naprawde cie nie rozumiem.. serio
![]() 1." I jak to mowi kurier: Pozdro dla little pibby" <---- wytlumacz plax! 2. ASSLICKING to sie nazywa bibi.<--- to tez plax bo nie wiem czy do mnie to czy o "jakze wielkim Daj~" xD 3. Cytuj:
No moze gaostic, levandero i toxo ktorzy wciaz twierdza ze potrafia solowac 90+ EK.. lolz xD @Down~ to edytuj posta stary bo napisales nie kórier tylko kurier... dlatego mylnie sie odbiera intencje ;S Ostatnio edytowany przez Kurier - 21-11-2006 o 19:25. |
|
![]() |
![]() |
#2832 |
Zbanowany
|
![]() Oni w ogole sa the best.
Nie spotkalem sie z przypadkiem, ze sie komus podlizujesz. Dajmos to asslicker. Tak jak ty piszesz jak to rumcio mowi pozdro zrobilem to samo tylko ze z kórierem. |
![]() |
![]() |
#2833 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() 19:37 Boltina [125]: Masz 56 lvl nazywaja cie od pet polackz 19:37 Wielki dajmos [56]: lol 19:37 Wielki dajmos [56]: bo ja to lubie 19:37 Wielki dajmos [56]: xd
hahaha
#2835 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() to nasz pupilek ;/ zostawcie juz go ;/
#2836 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() w 90% to sa tylko i wylacznie braki w oczytaniu i w wyksztalceniu ogolnym....a kazdy sie od razu zalasnia dysgrafia... zaswiadczenie o dysgrafii to ja moge zdobyc bez problemu idac do odpowiedniej poradni, i jakos nie znaczy to ze ja mam... po prostu panowie czytac ksiazki...a nie tylko tibia.pl forum, przy okazaji pomorze wam to pozbyc sie zagrozen ;D PS: jest tu ktos z was z gimnazium itp bez zagrozen? przecierz to jest chore, jak mozna miec zagrozenie w gimnazium? zwlaszcza ze bez obrazy ale powola z was ma w nim pewnie beznadziejny poziom, bo niestety gimnazja u nas w polsce to tragedia... zreszta tak samo jak niektore LO... ![]() no dobra koniec wykladu, wyciaganc wnioski i spadac z tibii!! ![]()
![]() |
#2837 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#2838 |
Zbanowany
|
![]() A ja wlasnie przezywam te lata liceum Oo. Pochwale sie " nie mam zagrozen ^^
@pawlon Masz racje moze sie dowartosciuje ale posmiac sie zawsze mozna z takiego polintelgenta I jak dobrze zauwazyles polowa forum pisze jakby maila dysleksje- NIE DYSGRAFIE haha ty sie doucz... dysgrafia to jak ktos brzydko pisze ;] Oj braki w wyksztalceniu ;] |
![]() |
![]() |
#2839 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#2840 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() Cytuj:
nie wiem tam do jakiej szkoly on chodzi, ale np u mnie w liceum waystwaiaja zagrozenie jezeli masz oceny 4+,5,1 bo wg glupkowatych regul gdy teraz nie wystawi Ci zagrozenia to nawet gdybys jechal samymi szmatami do konca semestru to musi Ci go zaliczyc. takim sposobem mam zagrozenie z matmy ![]() ![]() |
|
![]() |