|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Ostanio swoim knightem postanowilem sprawdzic na jakicdz gdzie sie najlepiej zarabia (na 50 lvl skills 70.70 z k setem tower shieldem i bs). Postanowilem wybrac sie na beholdery. Z BP UH polecialo mi...
-7,2k w kasie, -6 BH eyes, -12 m starow, - 16 s shieldow, - 10 2h swordow. Hmm znacie moze jeszcze jakies wysokozarobkowe potwory Najlepiej gdyby byly dosc powszechne w Tibi oraz dostapne prawie dla kazdych graczy. Hmmm oplaca sie expic na dworcach? glownie chodzi mi o loot? Ostatnio edytowany przez Gumowy - 22-11-2006 o 17:23. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() Soldy!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2 niezbyt madre brazole i 12h na hydrach. exp ich, loot twoj.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: lbn
Imię: Ard Carraigh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Black Company
Świat: Harmonia
Poziom: 115
Skille: 21/29
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Małpy ... sporo kasy + jedzenie ( banany, kokosy itp ) + fury ( 1k od sztuki ) jedyne wymagania to pacc i umiejętne chodzenie po spawnie
![]() ![]() Tysiące możliwości ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Minosy.............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Hmmm Hydry nie sa dla niskolvl playerow i na tym lvl zadko kiedy by sie zwrocilo
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Lipa
Imię: Sparrow'Royal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Niepotrzebuje gildii.
Świat: Nebula
Poziom: ~28
Skille: 62/42
Poziom mag.: 10
|
![]() Czemu?
Bierzesz sorca 40+ i druta 40+ zeby Cie sio i jazda.
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Dworki ? 4k/h wytargalem stamtad. Mt 10k zlomu w mniej niz 2h, elfy jak postmana masz to wykup znizke na miejski thais-fibula bo lukow duzo leci. Malpy ok tylko trzeba umiec biegac, zolwie zarobek wg mnie niewielki bo duzo mf idzie na grupy duzych ''rzulfi''. Mino na senji loot podobny do mt.
Btw beho biles w hellgate czy gdzies indziej ? Ostatnio edytowany przez Goldzio - 21-11-2006 o 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania
Stan: Niegrający
Świat: Morgana
![]() |
![]() Małpy. Jak już tu ktoś wyżej napisał dużo kokosów, kasy i ape furów, które możesz sprzedac w cenie nawet do 1 k za sztukę. Jedynym minusem jest to że trzeba umieć dobrze poruszać się po spawnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
|
![]() A gdzie z tymi beholderami walczyles ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2006
|
![]() do zarobku solo tylko i wylacznie senja lub mint,tyle kasy leci ze szkoda czasu by sprawdzac jakies inne miejsca,jestem przekonany ze z niczego solo nie poleci wiecej niz z mint,chyba ze chodzi o vamp hunt z gfb i ogromny lootluck : P.nie przypominam sobie wiecej miejsc moze i cos ominalem ale na 90% mint for the win.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Rexar Blacksun
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 37
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() Tak jak pare osob wyzej uwazam ze na mint sie zarabia najwiecej kasy a jesli juz ktos ma duzo pieniedzy to exp na elfach poniewaz jak ktos tam expi juz n-ty raz to wyciaga ponad 25k/h a waste raczej nie ma tylko tez nie zarobisz. To bylo oczywiscie jesli ktos nie posiada pacca. Na paccu chyba nei ma lepszego zaroboku niz na mint chociaz nie wiem jak jest na lizardach i malpach wiec co do pacca nie chcem za bardzo sie wypowiadac
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2005
|
![]() Jeśli masz pacc to skocz na lizardy, widziałem film jak 76 lvl expił (chyba jest gdzieś na forum)wyciągnął 3k w 1h jeśli dobrze pamiętam(sameej kasy, ale jakbyś zbierał loot to dużo wiecej). Ma ktoś może filmik jak jakiś knight expi na małpach? I od jakiego lvlu i jakimi skillami mozna tam chodzić żeby się opłacało.
@Edit Wielkie dzięki za film ![]() Ostatnio edytowany przez Szpako - 22-11-2006 o 14:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja proponuje czyszczenie kopalń dwarfów koło Kazo. Zbierasz głównie hatchety (25 gp każdy na fibuli), ale także inne rzeczy, które można sprzedać. Jak zrobisz dobrego lootbaga to zgarniesz kupę kasy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Ktos prosil o film z malpami oto i on
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13280 Aha i czy ktos mogłby zdradzic mi jedna mala tajemnice ![]() Z jakim lvl i skillami mozna chodzic skojonie na orki/malpy/lizardy ![]() Napoczatku bylem w podrziemiech obok thais jest tam 7 BH i dosyc szybki resp, pozniej sprobowalem w HellGate, niestety byly tam i Eldar BH i je dosyc ciezko solowac szczegolnie jak niechcesz sie narazic na waste xD |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Dla Low lvli... Fibula?
Jak jesteś sam (wiem, że jest to sporadyczne) można uzbierać sporo kasy. Robiąc lootbaga (jest problem z wyniesieniem, długo to trwa) z mace'ów i swordów' fooda i robaków można nieźle zarobić + kasa. Ja tam zbieram koło 1,5k w pół godziny...(licząc wartość lootbaga)
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
|
![]() Cytuj:
Ja polecam tomby. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Amazon Camp...
Dwarfy |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2006
|
![]() na ostatnim huncie na soldach mialem jakies 1,6K na godzine (i 15 k xpa )
dzisiaj poszlem na minosy na zachod od kazo i mialem 4K na godzine (przy 10K xpa tylko) wiec polecam minosy, ale nie sadze zeby ta miejscowka na wschod od kazz byla najefektywniejsza(przy bardzo slabym respie Inferny) prawdopodobnie na mint mozna uzyskac o wiele wiecej niz te 4K na godzine minusem loota z mino jest jego wielkosc, bardzo dlugo sie sprzedaje, kusze trzeba sprzedac na fibuli, minotaur leather u graczy albo w venore za 80gp btw wie ktos po ile chodzi minotaur leather? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Około 1oo-2oo gp.
|
![]() |