|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 50
|
![]() keylogera mozna tak ustawiac, ze wysyla Ci screena ikonki przyciusku na jaki kliknales wiec i tak to nie pomoze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Suwałki
Stan: Na emeryturze
Imię: Fummo
Świat: Kyra
![]() |
![]() Każdego keylogera?? czy tylko tego jednego ktorego znasz?? no pewnie ze mozna, ale duzo z tym srania, a klawiature mozna ustawic zeby przyciski sie nie wciskaly.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Cytuj:
wtedy jesli masz taki katalog zaznaczony w miejscu gdzie muł bierze pliki do wysylki to i taki notatnik moze wyslac : []poprzednich postow nie czytalem[/] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() dla mnei ten pomysl jest BARDZO dobry, wtedy spadaja hacki o 70%! a praktycznie wpisujac pasy na ctrl c ctrl v unikasz hacka tez gdzies w takim stopniu, taka klawiatura powinna byc, a skoro jestescie tacy madrzy co niektorzy wymyslcie cos wy! chyba ze jestescie pseudo-hackerami ktorzy wysylaja te durne linki i robia te durne posty
![]() Fummo good job! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wikipedia.org:
[WIKI]Keylogger[/WIKI] - typ programów komputerowych służących do wykradania haseł. Programy te działają na zasadzie przejęcia kontroli nad procedurami systemu operacyjnego (głównie Microsoft Windows) służącymi do obsługi klawiatury. Każde wciśnięcie klawisza jest odnotywowane w specjalnym pliku. Opcjonalnie informacje o wciśniętych klawiszach poszerzone są o dodatkowe informacje, jak nazwa aktywnego programu lub okna. Chodzi mi o ochrone tylko przeciwko keylogerrowi z definicji, co z tego ze znacie jakies hiper wypasione programy, ktore robia ssy, wiedza kiedy ide srac i znaja moj kod genetyczny skoro wyraznie pisze czym zajmuje sie keylogger? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
|
![]() Było... sam kiedyś widziałem takiego fake na tym forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Lokacja: FalataStreet
Stan: Aktywny gracz
Imię: Infevo
Profesja: Sorcerer
Gildia: Biohazard Troopers
Świat: Eternia
Poziom: 30
Poziom mag.: 28
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Zaprogramowanie czegos takiego naprawde nie stworzylo by cip softowi wielu problemow dałem link w pierwszym poscie prosze: http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1434557 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() TBI GG? ? ? ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Otworzyc notatnik, wpisac ciag cyfr (byle jakich), potem przelaczyc na okienko tibi, wpisac swoj nr acc i znow jakis ciag w notatniku, i z haslem to samo tyle ze dodajemy jakies literki
![]() Malo keyloggerow patrzy na ruchy myszki (chyba). A i bylo to gdzies tu na forum ![]() Bym zapomnial Mozna sciagnac program Active Ports, mozna nim sprawdzac czy jak wpisujemy passy to ida tylko do Tibi, gdzies tu na forum sa IP's serverow i jak uzywac tego programu ![]() Ostatnio edytowany przez Cashtan - 07-11-2006 o 17:44. Powód: Lubie edytowac |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() unikniesz hacka jak bedziesz wiedzial jak zabezpieczyc swoj komputer i czego nie powinienes uzywac. ot co
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aldora
Poziom: 82
Skille: 80+/70+
Poziom mag.: 7
|
![]() najlatwiej jest zrobic tak:
zapisac passy w notatniku i wklejac i juz ja sicagam duzo filmow itp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to bardzo dziwne ze hacka nie miales...
Kolejny ktory security guide nie przeczytal Memorise your password and account number well! Never store your account data on your computer http://www.tibia.com/guide/?subtopic=security |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aldora
Poziom: 82
Skille: 80+/70+
Poziom mag.: 7
|
![]() Po 1 Moppy gofno wiesz jak masz keyloggera byle co nacisniesz na klawiaturze jest zapisywane a jak przycisne ctrl + c a potem ctrl +v to nikt nie wie co ja skopoiowalem i wkleilem.
A gram od tibi 7.1 wiec troche wiem ![]() |
![]() |
![]() |