|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Podpis może mieć max. 20kb. << co mnie to ;] ? Ostatnio edytowany przez Obiektywista - 21-11-2006 o 16:26. Powód: . |
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() A taki sorc z hmm w goscia za 60max
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 110
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Ok chłopaki, dajcie spokoj i tak Riperr ma racje (lol ;p)
Tak serio mówiąc... Niektórzy się wypowiadają co to tam źle powiedzial, ale chyba on lepiej wie jak gral, no nie? Oceniacie ten wywiad przez pryzmat dzisiejszej Tibii.. błąd. Od razu mówie, że ja tamtych czasów w grze nie pamiętam, jakby ktos miał jakies pretensje. Co do wywiadu (gratuluje chęci autorowi ;] ).. Wcześniej takie czary jak exori vis, mort, flam <b>by były</b> nieopłacalne (zakladając że istniały wtedy ;] ), mana ładowała się wolniej, więc expienie solo na takich Demonach, Warlockach czy innych dragonach nie wyglądało dla h-levela tak różowo.. Pytanie: kto by wydawał tyle pieniędzy na runy, gdy do ok 30lv początkujący sorc/druid musiał expić z war hammerem na jakis dwarfach. To normalne ze posiadał farme druidow, ciekawi mnie własnie jak w tamtych czasach wyglądało szybkie expienie dla takiego sorca, a to, że knight expił wtedy szybciej było oczywiste. Co do bota... BlackD to nick osoby, która tego bota utworzyła, byc moze brat Messiaha, bota można wykupić za GP, więcej nie powiem, ale ostatnio szukałem informacji na temat tej bestii, więc mowie to, co chociaz moze byc umieszczone na Supported Fansite ; P Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdynia
Świat: Somewhere
|
![]() Cytuj:
Btw. Czy ktoś jest może obeznany w temacie i wie, czy to prawda, że Rodger ma 50 shielding ^^?? Może jest to wielka liczba, ale napewno nie jest ze skillami sorca tak, jak napisał tutaj ktoś( ze 34 skill=3000 godzin ciaglego skillowania...) Jest to sorc i najlepszy przyjaciel Cliany'ego ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jak ja nie lubie, jak ktoś przesadza, lub wyolbrzymia, ale nie ważne. Jeśli chodzi o Messiaha, to po przeczytaniu wywiadu uważam, że kiedyś tibia naprawde mogła być ciekawsza. Co prawda było wiele niedociągnięć(nie mówie tutaj o grafice) np. 1.Nie można się było ropować, gdy rope-place bylo zasypane, lub gdy ktos na tym stal. 2. Nie można sie było uhać, gdy stalo się z inna postacią na jednej kratce( uhalo sie wtedy ta druga osobe) 3. Nie było protection zone na statku I na pewno wiele więcej Co prawda, byly to wyrazne niedociagniecia, ale przez to Tibia byla ciekawsza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up.
Wyrobił bym się w miesiąć-2 miesiące kolego. Miałem 27 shielda... i wcale nie zajelo mi to tak duzo czasu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz jaka różnica jest pomiędzy 27 a 30 shielda sorcem? Współczynnik 300% na kolejny skill czyli wbicie 30 shielda zajmie ci 27 razy tyle czasu ile zajelo ci wbicie 27 shielda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ravill Eagle
Świat: Candia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Nie zajęło ci dużo czasu? Tylko jakieś ... 5 miesięcy? 6?
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.
Profesja: Elder Druid
Gildia: REAL LIFE MEN
Poziom: 1
|
![]() zrobilem w tydzien 27
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: z nowego jadowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: ta gra jest do dupy
Profesja: Knight
Gildia: Draconus
Świat: Zanera
Poziom: 32
Skille: 65/65
Poziom mag.: 99
|
![]() @giant spider
Jesteś tak głupi z przyzwyczajenia, czy ci za to płacą? po 1: kiedyś nie było różdżek (wow niesamowite dla niektórych) i expiło sie magami axami lub clubami (zadko swordami bo mały atak). jeśli więc ktoś nabija 100 lvl bronią to jako taki skill idzie (skile broni wyższe bo u użyciu dominowała broń 2h po 2: broń knighta nie liczy sie w pvp? buehehehehhe TO mnie położyło. Weź swojego nie wiem jaki tam 14 czy 15 sork i chodź się zmierz. Dobra broń i dobre skile = maszyna do zabijania. Wiesz dlaczego? Bo przy skilach sorka z gs na 70 skilach po 100 będe często trafiał , a taki sork niech bije mnie z sd. W końcu mu się skończą, a ja dalej będe siekał. Zatkało? Jeśli jesteś mądrzejszy to rzuć lvl swojej postaci, chętnie sie pośmieje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: z nowego jadowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: ta gra jest do dupy
Profesja: Knight
Gildia: Draconus
Świat: Zanera
Poziom: 32
Skille: 65/65
Poziom mag.: 99
|
![]() @ ripper
troche racji masz, ale kiedyś lepsze skile tłukli sorce i druidzi co do pvp knighta: pekowałem nim to wiem jakie hity wchodzą (z 60 można spoko bić cały czas) Ostatnio edytowany przez zakazane1991 - 22-11-2006 o 19:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() Tu sie nie rozmawia o OTSach.
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() Giant Spider powiem jedno STFU Lmao!
Po pierwsze manasy byly kiedy po 100gp od sztuki. Po drugie nie było wandów i rodów. Po trzecie bp hmm stał 500-600gp bp gfb 1,5k bp uh 2-2,5k itp. Po czwarte nie grales od klienta 7.1 wiedz siedz cicho kiedys expienie sorkiem to bicie rotow z w-hammera do 35 lvla praktycznie bylo. Potem summony i na dragi sie szlo bo kochanych tombow nie bylo. Nie bylo tez djinów ktoe kupowaly dragon shieldy itp. Wiec jak spyliles loota z drago dorobiles sd to miales kase na hmm i mansy zeby znowu je katowac. Tak az do 45-50 lvla. Wtedy ludzie robili/kupowali za wszystko co mieli sdkow i troche manasow i w teamie bloker + shooterow szli na demki liczac az g-legs/mpa/mms albo duzo innego loota spadnie. Jak spadlo kupowalo sie HMMy i lecialo z blokerem na DLe albo dalej siedzialo na demkach ![]() ![]() |
![]() |
![]() |