|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
Pokaż wyniki sondy: Jak myślicie? Czy nasze posty mogą zakwiestionować ,że EXCALIBUG żyję? | |||
Tak... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
498 | 40.59% |
Nie... |
183 | 14.91% |
Wszystkie posty nie dały rzadnych rezultatów |
212 | 17.28% |
Heh, ja już wiem o co ci chodzi... (Już wiem jak to zrobić według naszych postów) |
115 | 9.37% |
Nie mam zdania |
219 | 17.85% |
Głosujących: 1227. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#821 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na emeryturze
Imię: Sante Mefisto
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
|
![]() @up
zgadzam sie z tobą to na bank był Jezus xD Ps; czekam na film lub ss z Pieskiem co ma wiecej hp niz orshabaal a co do bazyla to w MOTLS mozna znalesc koszyczek z listem jak na moj gust to wskazowka do questa ![]() a bym zapomnial tekst listu xD ; ...zagraj na flecie panu wezy...
[CHAR]Collaxis[/CHAR] Collaxis bucket http://s160.photobucket.com/albums/t184/Collaxis/ Ostatnio edytowany przez Sante Mefisto - 15-11-2006 o 16:28. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#822 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: gdańsk
Imię: knight from mordoor
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 666/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
1. Sero teraz od nie dawna grał bo po tym jak go zabili to tak się wkurzył, że nabił bana z pk ;] Morze gadam głupoty ale... Mówiliście, że przed skarbcem imperatora jest 16 pól może to cos w stylu desert quest tylko musi tam stanąć elite knight (male), royal palladin (male)elder druid (male) master sorcerer (male),elite knight (female),roayl palladin(female) Elder druid (female), master sorcerer (female) ?? @up kurde jesteś genialny ;] jeszcze niedługo i rozwiążecie ten holerny quest xD Ostatnio edytowany przez karłowaci - 17-11-2006 o 23:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
|
![]()
![]() |
#824 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Smakosze serow
Profesja: Elite Knight
Świat: Cendia
![]() |
![]() Nie no rozwaliłeś mnie ta swoja wypowiedzią
![]() |
#825 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2006
|
![]() mam pare stwierdzen i pytanek
![]() Dawno juz zadna odpowiedz z pomyslem sie nei pojawila, a czasu coraz mniej ktos nas ubiegnie a jestesmy tak blisko nie poddawajmy sie!! a tak wogule zapytam powiedzice mi jakie biblioteki przeszukaliscie i jakich npc pytaliscie to ja wam pomoge ![]() A moja wersja jest taka ze Imperator chce CIAŁO BAZYLISZKA a z racji ze jest wezem jezeli cos przyniesiemy robimy zrzuci dla nas skore "tak ja o tym mysle" Ostatnio edytowany przez Melxer - 21-11-2006 o 22:39. Powód: dalej nie dziala:P |
![]() |
![]() |
![]() |
#827 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
|
![]() Excalibuga obecnie nie ma, ale być moze pojawi się w następnym update.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Użytkownik forum
|
![]() KARŁOWACI ja na twoim miejscu bym sie nie wysilal bo nie dokonca nie chce mi sie wierzyc ze skora zwyklego weza moze byc wskazowka badz kluczem do zagadki ale mozesz sprobowac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Zbanowany
|
![]() @up
Ale imperatpor kazzo jest już stary i może można go oszukać ?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobra dobra nie GDYBAJMY TYLKO SZUKAJMY wiec powie mi moze ktos wreszcie co juz mamy?
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Liberty Bay
Imię: Myst'Sharion
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kingdom of Eternal Souls
Świat: Refugia
Poziom: 69
Poziom mag.: 64
|
![]() Kurcze, nie wiedzialem ze ten temat jest ciagle tak popularny jak prawie 1,5 roku temu. Wg mnie jasna sprawa jest ze narazie jest niedostepny excalibug. Powinnismy poczekac przynajmniej do swiatecznego update, moze wtedy pojawia sie nowe wskazowki albo zrobio quest na excalibug z bramka lvlowa 200 i 7 demonami z ruthless seven
![]() ![]() Ale mowie wam, poczekajcie do updateu, cos mi sie zdaje ze wiele sie wyjasni z historii tibii. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Darashia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Kings of Apocalypse
Świat: Celesta
Poziom: 27+
Skille: 15/22
Poziom mag.: 26
![]() |
![]() Urb'thasha kenle morg,
Alis'thasha dah ar'atun! Kath'ara Uman far'tha morguthis. Aranah Zathroth ala'shena! Zathroth par'ashis, Zathroth thasha'morg, Zathroth nah'ved, Zathroth ar'atun! Tha lil'lil baka'etheis excalibug, vis'nah... morg'nah... ekoth'sin... thosharsis tha'Basilisk... Zathroth kath'ras Zatragil, Uman ar'thasha Uth'Amon... Fardos ethes... Uman ar'atus... Zathroth alth'ashara nah baka'sha res'sehra Beholders... Excalibug kenle'sha Kruzak sarvithos, Tha'shat ras alth'ara Mintwallin... Marvik esha'ina excalibug! - Marvik stwozył (posiadł) nie jestem pewien. Excalibuga Urb'thasha, Urb'thasha! Kenel'far, Kenel'far! Uman ar'atorn, klathis ina excalibug, Zathroth vis'theshin Basilisk! Basilisk fa'uth excalibug - basilisk chce mieć (ukrył) excalibuga evarthus ar'vis Mel'thinas... Mel'thinas ekoth'res Noodles! - Mel'thinas zamieniony w Noodles Fardos ar'kathsi Zathroth, mas'thoshi Basilisk stoth'ria! Kruzak tha sarvithos tho'ris excalibug... - Kruzak Chce excalibuga Sarvithos'arah vismo lil'inas! Kath'arakh Muriel, Urb'ina Kruzak... Tha'fara "EXEVO GRAN MAS VIS"!!! Zathroth nex'ilis... Zathroth artha'vid! Fardos neh'morg ina gal'atha fashis... gal'desha fashis, fashis... - ....wygrana, wygrana... Nie pytajcie z kąd wiem bo nie powiem. Dąże do odpowiedzi na wasze pytania zwiedziłem biblioteki za facc i poprosiłem kumpli o książki na pacc.
![]() |
#839 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Urb'thasha kenle morg,
Alis'thasha dah ar'atun! Kath'ara Uman far'tha morguthis. Aranah Zathroth ala'shena! Zathroth par'ashis, Zathroth thasha'morg, Zathroth nah'ved, Zathroth ar'atun! Tha lil'lil baka'etheis excalibug, vis'nah... morg'nah... ekoth'sin... thosharsis tha'Basilisk... Zathroth kath'ras Zatragil, Uman ar'thasha Uth'Amon... Fardos ethes... Uman ar'atus... Zathroth alth'ashara nah baka'sha res'sehra Beholders... Excalibug kenle'sha Kruzak sarvithos, Tha'shat ras alth'ara Mintwallin... [b]Marvik[b] esha'ina excalibug! - Marvik stwozył (posiadł) nie jestem pewien. Excalibuga Urb'thasha, Urb'thasha! Kenel'far, Kenel'far! Uman ar'atorn, klathis ina excalibug, Zathroth vis'theshin Basilisk! Basilisk fa'uth excalibug - basilisk chce mieć (ukrył) excalibuga evarthus ar'vis Mel'thinas... Mel'thinas ekoth'res Noodles! - Mel'thinas zamieniony w Noodles Fardos ar'kathsi Zathroth, mas'thoshi Basilisk stoth'ria! Kruzak tha sarvithos tho'ris excalibug... - Kruzak Chce excalibuga Sarvithos'arah vismo lil'inas! Kath'arakh Muriel, Urb'ina Kruzak... Tha'fara "EXEVO GRAN MAS VIS"!!! Zathroth nex'ilis... Zathroth artha'vid! Fardos neh'morg ina gal'atha fashis... gal'desha fashis, fashis... - ....wygrana, wygrana... Występuje tu trochę imion, więc może oni maja jakiś związek z tym? I w trzeciej linijce jest imię "morguthis" a przecierz to jeden z faraonów... I jeszcze jest coś o Beholderach oraz o mieście minosów. Ostatnio edytowany przez L. W. - 23-11-2006 o 17:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Zbanowany
|
![]() @up i @@up
Jakbyście czytali wszystkie strony to wiedzieli byście, że ten tekst jest już dawno przetłumaczony -,- zanim coś napiszesz to pomyśl(albo poczytaj) omg no-coment |
![]() |
![]() |