![]() |
#1402 |
Guest
|
![]() Ja znalazłem na rooku chicken feather i brass shield a raz to mialem szczescie znalazlem studded legs
![]() |
![]() |
![]() |
#1403 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: Knurów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tibijski Milicjant
Profesja: Rookstayer
Świat: Guardia
![]() |
![]() Najleprzy item jaki znalazłem to był wand of cosmic energy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Imię: Sir Zaksus
Profesja: Sorcerer
Gildia: Holly Dragons
Świat: Harmonia
Poziom: 34
|
![]() Jakis debil kończył gre i rozdawal itemy, mi sie trafil dragon shield i fire sword
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania
Świat: Morgana
![]() |
![]() Gostek konczyl z tibia (albo miał hacka) robił free items. Zgarnałem 80k i rh
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1406 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2006
Profesja: Knight
Świat: Secura
|
![]() Ja w Rookgardzie znalazłem Brass Helmet i Studded Armor.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1407 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Reda/Rookgard ^^
Imię: Seba Eternal
Profesja: Rookstayer
Świat: Obsidia
Poziom: 33
|
![]() Rook : Chain Armor, bag z 3 Macami, Hatchetami, Plate Shieldami i Brass Helmetami, jeszcze bow'a prawie miałem, Legion i Viking Helmet, Carlin Sword i raz w dedzie znalazlem fishing roda i jeszcze raz Carlina i to tam na quescie tamten gostek miał ogromnego pecha. I gosciu dal mi raz 100 gp
![]() Na Fibuli znalazłem 9 meatów, 2 Sabre 9 Wormów, 90 Fishów i MoonLight Rod i później . . . w Carlin : C Mace , 10 gp i pare bp ( empty ) w Kazz: Bag z Hatchetami, Kuszami , Macami i sabrami, z 10 Scale Armorów, z 15 Chain Armorów, Green Tunic , White Dress, Crystal Ringi, Pumpkiny, i różne śmieći, Bat Wing, 4 blank rune w Venore : pare bp runy aduri ( dla Knighta bardzo przydatne ) ![]() w Thais : 2 uhy, 9 blank rune, destroy field, plate legs i w dead dwarven shield,bp i w innym dedzie bp z 44 arowsami, 3 boltami, 1 poison arrow, bow i cooper shield, pare Bronze Amuletów, Crystal Ringów, 2 Akhn, Silver Amulet. W Ab: w Parcelu, 2 mace , 1 sword i 10 gp W GreenShore : 1 Chicken Feather ![]() Ostatnio edytowany przez Sebarka - 25-11-2006 o 17:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1409 |
Guest
|
![]() Hmm... na rooku to viking helmet, studded armor i brass shield..
a na mainie 2 throwning star'y ![]() |
![]() |
![]() |
#1410 |
Guest
|
![]() Ja znalazłem w temple w Venore, zaraz po przyjściu z rooka gold backpack pelen longsword'ów.
|
![]() |
![]() |
#1411 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Białogard
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Unitera
Poziom: 16
Skille: 52/40
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja kiedyś moją pierwszą postacią, znalazłem w depo Carlin parcela w którym było 800gp i fire axe
![]() Koło Thais znalazłem lootbaga w którym było pełno hatchetów, chain armorów i crossbow(4k dostałem za niego) Z kumplem robiliśmy lootbaga, który był wart 37k ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1412 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Świat: Hiberna
Poziom: 21
Skille: 56/38
Poziom mag.: 9
|
![]() Heh ja dzisiaj na dark cathedral tam na ghulach znalazłem ciało jakiegos kolesia =] i takie cosik: noble armor, okolo 1,2k prawie cały bp uhów, cały bp mana fluidów, było tam jeszcze jedzonko i jakieś pierdoły =] To było na świecie furora dzisiaj o: około 14.50 heh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1413 |
Guest
|
![]() a ja sie w ogole nie meczylem! xD przemierzajac thais w waskiej uliczce znalazlem soldier helmet
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1414 |
Guest
|
![]() Ja znalazłem golden armor !Koleś w venore mówił że już niegra w tibie i rzucał fajne itemki (golden armor,crown legs,royal helmet,demon shield i bright sword)
|
![]() |
![]() |
#1415 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2006
|
![]() jezu co to za problem na mainie zdobyc katane albo cooper shield ... fart zdobyc dragon shield albo spike sworda
![]() ja najlepsze co zdobylem to w stamped parcelu bylo 2k ... a i crusader helmet w dead humanie ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1417 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdynia
Świat: Somewhere
|
![]() Hmm...
Najcenniejsza rzecz, to chyba Dark Armor... Pozdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1418 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja znalazlem w HG w dednientym elder beho , beholder helmeta obok niego lezal dead human a obok dead humana The evil eye pewnie biedak padl i nie zdazyl wziasc helmecika , w tym humanie bylo okolo 4,3k
![]() |
#1419 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Lokacja: Czestochowa
![]() |
![]() Ja najceniejsza rzecza jaka znalazlem bylo qumikar rod
przed wejscie do mountain sterum od zachodu Upchlem za 3,5 k XD |
![]() |
![]() |
![]() |
#1420 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2006
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Alterian
Gildia: Dragons Vengeance
Świat: Solera
Poziom: 21
Skille: 51/43
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() U mnie Vampire Shield (to już raczej było w umarłym vampirze) i Ice Rapier