![]() |
#2901 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltina
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
@Pawlon Nie wiem o co Tobie i niektorym ppl z forum chodzi. Dla Was pewnie lepiej by bylo gdyby ten char sie marnowal i siedzial cale zycie na free acc'ku w Carlin. Po drugie jesli chodzi o kwestie finansowe. Nie chce, zeby ktos myslal, ze Bog wie jakis bogaty jestem. Zrobilem tylko good interes... Char i SCA za 5 paczek...Sami sobie odpowiedzcie... A jesli chodzi o moje podejscie to gry...Gralem na Galance mialem MS'a z 63 lvl i 500k w domku. Niestety hack i 4 lvl down spowodowaly, ze wzialem rozbrat z Tibia. Na szczescie wracam. Do Waru dolacze jesli padne z reki Lithium. A ze na to czekac dlugo nie bede... Bo Ci ludzie ciesza sie czyims nieszczesciem to choroba. Mam nadzieje, ze wszyscy uszanujecie moja osobe i wkoncu zmienimy temacik ^^ Trzymajta sie ![]() ![]()
|
![]() |
#2902 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Cytuj:
Powiedz nam którym z kolei ownerem jesteś jeżeli potrafisz to określić. ![]() Wydaje mi się, że jesteś jednym z najgłupszych ownerów tego chara, ponieważ wystarczy że ktoś krzyknie do ciebie o payment a ty lecisz i dopłacasz jeszcze żeby cie next razem nie ruszali. Żal.pl.br.ven~~ |
|
![]() |
![]() |
#2904 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Mam Ci opowiedzieć historie gry Skopem od 1lv?? Ktoś kiedyś rzucił hasło "SKOPO MA NEW OWNERA" i tak się podjarałeś, że do tej pory Ci stoi i starasz się aby inni również ulegli podniecie. Powtarzam Ci po raz tysięczny, że cały czas jest ten sam owner i Skopo nigdy nie był sprzedany lub też kupiony i ja również nie wydałem złamanego grosza na tibie. Odezwij się na gg w razie jakichkolwiek "ale" i już nie pisz nic bo poprostu jak czytam to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać...czuje się zmieszany. A tak btw. RAVERTON TO NEW OWNER ale chyba umarł i się nie loguje... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2905 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Imię: Boltina
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Skopo~ prosze Cie skoncz temat. Nie jestem zadnym noobem. Moze kiedy skonczy sie wojna a ty czasem sie bedziesz logowal to sie o tym przekonasz... Nie mam zamiaru Cie pouczac i namawiac do myslenia jaki to ja dobry. (Aha ja nie opuszczam guildu w potrzebie-patrz Dominiom) Wole nie wchodzic do Waru. Jesli mnie jednak Lithium zmusi to co? Ide zjesc kolacje. Pozdro ![]()
![]() |
#2906 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
![]() Właśnie, odczepcie sie od Boltiny... ja Jej kazałem płacić i jakos mi nie zapłaciła... wiec tu pierdol ani plotek nie gadajcie... chyba ze z was plotkary jak ze starych bab...
|
![]() |
![]() |
#2907 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Skopo a ty dalej swoje
Mowie ze lubie sie z toba droczyc. Nie bede mowic na forum niektorzych rzeczy ale ja tez cie kocham ;] kiedys byles inny ... ty juz wiesz o co chodzi. !! |
![]() |
![]() |
#2908 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na emeryturze
|
![]() huh Boltina :O
|
![]() |
![]() |
#2909 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Kazordoon
Imię: Kay'en
Profesja: Sorcerer
Poziom: 56
Poziom mag.: 51
|
![]() Boze Wy jestescier nie Normalni!! dwalcie sie od Boltiny Czym wam zaszkodzil? to ze nie walczy w war t jego sprawa nie wasza a co do Zmiany Ownera Macie Dowód jakis?;] To sie nie Odzywajcie jak nie wiecie
![]() |
![]() |
![]() |
#2910 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Arkus of Galana
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
|
![]() Musze sie wtrącić z mała dygresją...
Dlaczego piszecie "War" :/ czy w naszym wspaniałym słowniku nie ma słowa "wojna"?? Wiem ze sie bedziecie tłumaczyc ze to krotszy zwrot itp. ale to jest polskie forum i nie potrzeba tutaj tego typu wyrazow uzywac. btw. nie wierze w to odejscie Dajmosa ![]()
#2911 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]() @ Galana Nie ma co teraz grac. Trzeba czekac az Lithium zmadrzeje i zobaczy, ze nie ma juz jak grac samym. Duzo ekip sprzedaje eq i idzie na inne servery. Co do najezdzania na Boltine nie ma to sensu i tak bedzie robic co chce. Wkoncu on posiada swoj rozum i nie musi sie was sluchac. Zaplacil jego wybor - teraz moga od niego czesciej brac "haracz". Jak sie zachowa? To juz tylko jego kwestia. |
|
![]() |
![]() |
#2912 |
Użytkownik Forum
|
![]() Boltina to spoko ziomek jest :** xD
Niewiem co od niego chcecie kupil chara do jego sprawa nie wasza ^.^ |
![]() |
![]() |
#2913 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() To kiedy robimy GAY PARTY?? ![]() I LOVE YA ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2914 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Navoxiv
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() HWL postanowilo pozwolic sie splacac po promocyjnych cenach
![]() Oh YEah!! Mam nadzieje ze nikt nie jest na tyle glupi zeby dac im pieniazki za free i zginac za kilka tygodni, pod pretekstem lvlowania zeby pomoc Kondzie. Bylo juz kilka taqkich przypadkow :S Nie moga sie splacac Konda, Kardear, Oen, Lovize, Grudgiie, Rattzor, Kiggan, Sabrio, Lord-Frazzy, Vidente, Xalade~. Wiecej tutaj http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1455035 Mam nadzieje ze nie znudzilo wam sie siedzenie w PZecie przez te kilka ladnych miechow ![]()
#2915 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Profesja: Elite Knight
Poziom: 110
Skille: 88\84
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
te 30k bym odrobil na zolwikach zanim by po mnie przyszli, a wystarczy troche exivy zeby im nie wyszlo
![]() |
#2916 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
|
![]() A ja nie wiem czemu ale odbieram Boltine bardzo dobrze, sugerując się tym co tu pisze. Nie mam nic do niego i nawet głupie nie jest
![]() |
![]() |
![]() |
#2917 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie placcie im bo i tak was znowu zabija
|
![]() |
![]() |
#2918 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() osobiscie pomysl nie glupi.. szkoda tylko ze...
Wszysc wiemy ze i tak ci co zaplaca padna wczesniej czy pozniej.. odejdziesz od gildi raz.. juz nie wrocisz.. 1 lvl na tydzien gdzie oni beda robic 10+ wiec po 2 miechach nie bedzie juz szans wogole z nimi walczyc.. Powiem za siebie- jestem panem swojego czasu- chce to expie, chce to trenie, chce to robie lvl na dzien przez caly miesiac.. i nikt mi nie bedzie tego regulowal "bo mu sie tak podobna"! Poza tym duma i honor nie pozwola mi zaplacic nawet 1gp osobom, ktore zyja dla wojny i wlasnie tej kasy z paymentow, bo sami nie potrafia zarobic... A swoja droga jezeli raz byla juz taka sytuacja ze chcieli male paymenty.. tydzien pozniej- pokoj i brak paymentow... Deja vu? Szkoda ze "Oni" zaczeli wojne po raz kolejny, male niewyzyte dzieci rzadne sily i potegi ktorej nie maja w rl...(i raczej nigdy miec nie beda..) Na moj gust posiedza w pz jeszcze ze 3 miechy i zaczna blagac o to zeby znow zaczac grac.. nawet pewnie zaplaca - przeciez tibia to ich "zycie";] P.S. Xalade~, Sabrio itd.. to sa naprawde wspaniali ludzie, ktorzy walcza o swoje przekonania.. Nie odszedl bym od gildii zostawiajac ich bez mozliwosci gry tylko dlatego ze ja bym ja otrzymal(na jakis tydzien) Sad but true! Heads up! |
![]() |
![]() |
#2919 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Skopo najlepsze gay party sa z rumciem sexownym plywakiem ;]
@Kurier Xalade to nei jest dobry przyklad. Nie moze zaplacic bo za szybko expi. Chodzi na jakies walki nie? |
![]() |
![]() |
#2920 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+