Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 24-11-2006, 22:28   #2941
Vienek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy Pokaż post
Nie smieje sie z tego ze mogliby gonic kogosc innego, i by go dogonili, trapneli, zabili, a nie uganaic sie za konda jak i tak wiedza ze jej nie dogonia...
po pierwsze lolku tam nie było nikogo innego prócz Kondy, Rattzora, Lovize i Xalade~ wiec nie wiem jakby mieli ich dogonić na otwartej przestrzeni

nice lol
Vienek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-11-2006, 22:38   #2942
Zimpa
Zbanowany

Zimpa's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
Domyślny

21:36 Stone reaver [103]: paid out

wiec ludzie zaczynaja placic
Zimpa jest offline  
stary 24-11-2006, 23:14   #2943
Ametystowec
Użytkownik Forum

Ametystowec's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier Pokaż post
male niewyzyte dzieci rzadne sily i potegi ktorej nie maja w rl...(i raczej nigdy miec nie beda..)
Na moj gust posiedza w pz jeszcze ze 3 miechy i zaczna blagac o to zeby znow zaczac grac.. nawet pewnie zaplaca - przeciez tibia to ich "zycie";]
yyy...jakim prawem Ty mowisz cos o ich RL skoro nie masz o tym bladego pojecia? Zapewne nie wiesz ile oni nawet maja lat...wes sie w garsc człowieku, bo pokazujesz wlasnie swoja wypowiedzia jaki jestes "o zabili mnie to teraz im wbije w rl hahaha ale jestem evul"

Co do tematu...polaczki przegraly ten server
Ametystowec jest offline  
stary 24-11-2006, 23:23   #2944
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ametystowec Pokaż post
yyy...jakim prawem Ty mowisz cos o ich RL skoro nie masz o tym bladego pojecia? Zapewne nie wiesz ile oni nawet maja lat...wes sie w garsc człowieku, bo pokazujesz wlasnie swoja wypowiedzia jaki jestes "o zabili mnie to teraz im wbije w rl hahaha ale jestem evul"

Co do tematu...polaczki przegraly ten server
co do kuriera zgadzam sie w 100%

a co do "polaczkow" to nie wszyscy

ale i tak nie widze zabawy w dalszej grze (brak ludzi) ale niektorych lepiej jak nie ma a co do paymentow moge dac moje slowo ze nikt z tych co zaplaca nie padna zanic ani przez wymyslony resone ale i tak zaraz powiecie ze moje slowo nic nie znaczy wiec pa :*

PS. kurier jedyna osoba albo psychiczna albo bez rl jestes ty ... brak mi slow jaki ty glupi jestes..
stary 25-11-2006, 00:36   #2945
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post

ale i tak nie widze zabawy w dalszej grze (brak ludzi) ale niektorych lepiej jak nie ma a co do paymentow moge dac moje slowo ze nikt z tych co zaplaca nie padna zanic ani przez wymyslony resone ale i tak zaraz powiecie ze moje slowo nic nie znaczy wiec pa :*

PS. kurier jedyna osoba albo psychiczna albo bez rl jestes ty ... brak mi slow jaki ty glupi jestes..
Twoje slowo nic nie znaczy!!

ale to pol biedy, wiesz co sie bardziej liczy? toze nie jestes w stanie upewnic sie ze inni z HWL dotrzymaja swojego slowa, jzu sie nie raz przekonalismy ze tego nierobia, zastanow sie... nie dajesz slowa za siebie, dajesz je za cala gildie... masz prawo tak robic? sadze ze nie... wiec jesli rzeczywiscie Twoje slwoo w ogole cos znaczy to to przemysll
stary 25-11-2006, 00:48   #2946
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:

Ty sie lepiej nie wypowiadaj bo i tak nie amsz argumentow nawet na dyskusje.. <sad>

@Amet~ wiem o ich zyciu wiecej niz ty zapewne.. a te ich przedzialy wiekowe 12-17 wole pozostawic bez komentarza;]

A co do " zabili mnie itd jak to zaczales.. akurat ja mialem od nich (przynajmniej 5) grozby ze dostane w rl wpierdy.. smieszne to bo znajac zycie przedszkolaki z nich ;>
P.S. nie zabili mnie jeszcz i nie zabija..
Kurier jest offline  
stary 25-11-2006, 12:06   #2947
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
Twoje slowo nic nie znaczy!!

ale to pol biedy, wiesz co sie bardziej liczy? toze nie jestes w stanie upewnic sie ze inni z HWL dotrzymaja swojego slowa, jzu sie nie raz przekonalismy ze tego nierobia, zastanow sie... nie dajesz slowa za siebie, dajesz je za cala gildie... masz prawo tak robic? sadze ze nie... wiec jesli rzeczywiscie Twoje slwoo w ogole cos znaczy to to przemysll
przynajmniej 80% chce spokoju a reszta to pk i pa na maksa ale dzisiaj od rana mialem juz rozmowe o np soft~ ktora powstala i febb itd powiedzili ze jak beda pekowac odejda z gildi oglnie bardzo duzo sie zgodzilo na to ale sa jak zawsze osoby jak zazek ktorzy mowia ooo nudzi mi sie ide kogos zabic ale znajac zycie dostana kicka jak cos takiego zrobia
stary 25-11-2006, 12:35   #2948
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Stan: Początkujący
Domyślny

To jak wszyscy chca spokoju, to all idzcie do jednej guildi i bedzie spokoj...
Ogloscie jakis rozejm albo cos...
aragorn uczciwy jest offline  
stary 25-11-2006, 12:57   #2949
Bartol1
Użytkownik Forum

Bartol1's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Imię: Navoxiv
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
Domyślny

Ta jasne... HWL i spokoj
Przypomniec Ci moja rozmowe z Zazkiem?
Rozmawialismy na temat pokoju itp Byl wyjatkowo mily, gdy powiedzialem ze musze porozmawiac z liderem i innymi vice to napisal ze spoko, poczeka.
Za 20min gdy napisalem mu ze nie bedzie zadnego pokoju i jedyna droga zeby nie byli huntowani sa paymenty to napisal mi ze fajnie ze moja rodzina zginela w komorze gazowej czy cos w tym stylu...
I powiedz mi ze mam im ufac ze bedzie pokoj...
WCHODZENIE W JAKIEKOLWIEK UKLADY Z HWL NIE MA SENSU, RAZ JUZ SIE NA TYM PRZEJECHALISMY...
Bartol1 jest offline  
stary 25-11-2006, 12:58   #2950
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

Cytuj:
k zazek ktorzy mowia ooo nudzi mi sie ide kogos zabic ale znajac zycie dostana kicka jak cos takiego zrobia
...."takie osoby jak zazek" i jak Ty " ktorzy mowia ooo nudzi mi sie ide kogos zabic.."
sliver jest offline  
stary 25-11-2006, 12:58   #2951
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
przynajmniej 80% chce spokoju a reszta to pk i pa na maksa ale dzisiaj od rana mialem juz rozmowe o np soft~ ktora powstala i febb itd powiedzili ze jak beda pekowac odejda z gildi oglnie bardzo duzo sie zgodzilo na to ale sa jak zawsze osoby jak zazek ktorzy mowia ooo nudzi mi sie ide kogos zabic ale znajac zycie dostana kicka jak cos takiego zrobia
zadziwia mnie to co piszesz ale nie pod wzgledem tresci ale tego ze Ty w to chyba wierzysz... wiesz chodzi mi o to, moze to Ty jestes z nimi w gildii, moze jestescie jedna wielka "rodzina" ale nie zaopminaj ze my tez tych ludzi znamy... wiekszosc z nich byla ze man w dobrym kontakcie, do HWL nuskei(matthis) chcial mnie invitowac tyle razy ze nie oplicze, gadalismy o tym godzinami... moze ciezko uwierzyc ale naprawde usilowal mnie przekoac, i nawet speecha ma niezlego ba wielu mi zyczlo szczescia zebym ich pozabijal na wojnie bo szkoda mnie zebym nie gral ale nie o to chodzi, chodzi o to ze oni mowia duzo rzeczy, a za tydzien, dwa, znudzi im sie expienie znow w "ewentualnym" pokoju i zaczna nowa wojne... naprawde wiele godzin spedzilem rozmawiajac duzo z hwl (hcial nei chcial) rozwiazujac problemy moich przyjaciol z nimi, dyskkutujac na temat ich pa itp znam ich poglady i wiem czego mozna po nich oczekiwac, i wlasnie wielu z nich najbardziej brakuej konsekwencji...

owszem 1 osoby nikt nie zabije, bo sie wam to nie oplaci, ale jakby si splacilo z 10, i potem ich zabic nagle na expie, to juz wam sie opyla i stad ta cala propaganda
stary 25-11-2006, 13:02   #2952
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Domyślny

z tego co widze to juz sotf przegiela pale .... lol
stary 25-11-2006, 13:08   #2953
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ...

Ja wiem, ze skopo nie ma new ownera, po prostu sie z nim drocze.
Rumcio w tak wielkim miescie mozesz sie zgubic.

Wow xalade zaczal walczyc
KONDA TO jest on to ze sie konczy na a to nie znaczy, ze trza pisac NIE DOGONICIE JEJ.
Pokoju z hwl nie bedzie nie warto byc naiwnym, juz wczesniej wiedzialem ze ten pokoj na krotko bedzie.
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 25-11-2006, 13:14   #2954
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
z tego co widze to juz sotf przegiela pale .... lol
no widzisz... padasz ofiara propagandy swojej wlasnej gildii <lol>
oto kolejny przyklad:

w topicu proopsition from lithium na tibia.com~ mpieje wkleja convo z gain tina i nuskei, znam ja i wiem ze nie klamie i to nie fake, i w tym convo wyraznie zarowno nuskei i gain tina obiecuja ze nie beda juz bic solution, po czym ginie member solution od soft~ i gaostic pisze sobei jak gdyby nigdy nic ze on i tak solution bedzie bil... slowo wazsego leadera nic sie wiec nie liczy, kazdy robi co chce, nikt was nie kontroluje, kiedys to moze sobie uswiadomisz, tak naprawde to w calej historii galany tylko jejihev w pelni kontrolowal sowja gildie, jak on mowil ze jestes free albo ze nikt ma cie nie ruszyc, nikt by sie nie odwazyl, albo by poniosl konsekwencje, i to byla sluszna polityka! i ksuteczna! inaczej sie nie da

Ostatnio edytowany przez pawlon - 25-11-2006 o 13:16.
pawlon jest offline  
stary 25-11-2006, 13:18   #2955
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Domyślny

You have left the guild.

gadanie o pokoju i zabiajne ludzi w tym czasie xD moze jak im sie cos zmieni wroce do nich ale w tym czasie popykam na lunarze

Ostatnio edytowany przez Cataclism - 25-11-2006 o 13:25.
Cataclism jest offline  
stary 25-11-2006, 13:34   #2956
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
You have left the guild.

gadanie o pokoju i zabiajne ludzi w tym czasie xD moze jak im sie cos zmieni wroce do nich ale w tym czasie popykam na lunarze
wybacz moj sceptycyzm, ale to dla mnietylko kolejna propaganda... poza tym i tak tu nei grales?
stary 25-11-2006, 13:39   #2957
Bartol1
Użytkownik Forum

Bartol1's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006

Imię: Navoxiv
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
You have left the guild.

Tym wlasnie wlasnie sie rozni HWL od nas... U was tak naprade Szwedzi maja w dupie Polakow (aylitha,rumcio,anevarix itp)...
Pamietam jak z tydzien czy 2 tygodnie temu pisales ze cieszyl sie ze tu trafiles bo Cie szanuja i dali Cie nawet na vice...
Powiem tyle, zyce Ci wiecej takich przyjaciol z gildii.
A co do splacania sie, to my przestrzgamy tego
Przyklad? Sir Babolek
Splacil sie i choc bylo kilka okazji zeby go zabic, sa osoby ktore chcialby to zrobic to ale nie padl...
Bartol1 jest offline  
stary 25-11-2006, 13:40   #2958
FajerWarjor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 11 2006

Profesja: Brak (Rookgaard)
FajerWarjor ma numer GG 1979984
Domyślny

Catrishia, dobry wybór..
Ametysowiec.. Istnieje cos takiego jak szacunek do przeciwnika, to ze oni sa zorganizowani lepiej to fakt, wiec nie rob sobie zabawy rozszyfrowujac skrót "lithium" bo to nie skrót
FajerWarjor jest offline  
stary 25-11-2006, 13:45   #2959
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Domyślny

hummmm propaganda nie wiem po co ja naprawde chcialem normalnie grac ale znimi sie tego nie da
a co do szacunku itd nie wiecie jak bylo i nie bedziecie wiedziec
stary 25-11-2006, 14:07   #2960
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
hummmm propaganda nie wiem po co ja naprawde chcialem normalnie grac ale znimi sie tego nie da
a co do szacunku itd nie wiecie jak bylo i nie bedziecie wiedziec
to nam powiedz

ja nie twierdze ze Cie nie szanuja czy cos... ale twierdze ze jestes w tej gildii malutkim trybkiem,i ze mniejszym niz inne ze wzgledu na to ze jestes pl, wiem ze mi nie uwierzysz, ale wiem co mowie, moglbym to udowodnic paroma saved convo, ale akurat uwazam to za bezcelowe, a gildia sie nie zmieni, to ze odszedles nie zmieni nic w HWL, 2-4 osoby tez nic nie zmienia, a w koncu i tak sie zejdziecie bo nie macie wyboru, moge isc o zakald ze wkrotce znoe ebdziesz w HWL(szybciej sie pisze niz lithium, znaczy to samo, wiec sie nie czepiajcie bo wole pisac hwl )

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania