|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Eee...Każda postać dostanie konto bankowe.
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 36
|
![]() Tylko że będzie głupio jak bank powstanie dla Premiosów. Chodzi mi że może powstać na PACC zone!
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Bank będzie dostępny dla wszystkich graczy. To głupi pomysł w stosunku do Rookstayerów ale dla zwykłych graczy przydatne bo pc są lżejsze i mają większą wartość niż gp. Jak komuś nie pasuje, że jest na rooku pełno Noobstayerów to niech se wyjdzie na main albo zacznie ich trapować.
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Mieszkam w domu.
Imię: Pholtus
Gildia: Monastery of Rookgaard
Świat: Aurea
Poziom: 46
Skille: 22/29
|
![]() Osobiście uważam, że jeśli dodadzą ten Bank, to będzie nowy NPC, co za tym idzie może nowy addon
![]() ![]() @Edit Nareszcie będzie kanał trade rookgaardu ![]() ![]()
13:34 You see a dead human (Vol:10). You recognize Niepokonany Knight. He was killed by a troll. Ostatnio edytowany przez Pholtus - 25-11-2006 o 11:02. |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
|
![]() Dlaczego wszyscy rozpaczają, że platynki stracą na wartości? Gdzie tam jest napisane, że możliwe będzie wymienianie pieniędzy?
Cytuj:
Jeśli jednak okazałoby się, że taka wymiana będzie możliwa, na pewno nie zadowoli to żadnego rookstayera ;). Chociaż, swoją drogą, ja i tak straciłem swoje platynki z powodu nie logowania się na depo-chary :P. Nie mogli pomyśleć o tym wcześniej? :D.
11:52 Oscarius Niveus [38]: you are like a little wood nymph or a rich hobbit 18:36 Gatao-brother [12]: main hunted 12:37 Gamemaster: Hamburger joppie is banished ![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Jeżeli chodzi o depo... depo na itemy na pewno nie będzie! (chyba że nie będzie można nic tam z maina wysyłać) a jeśli będzie to znaczy że:
1. Cipy chcą żebyśmy jak najszybciej przeszli rooka 2. albo napiły się za dużo 100% xD |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() Jak pojawi się bank to juz nikt nie kupi platyn ktore nam sie udalo zdobyc sprzedawając itemy w sklepie! Wtedy mniej sie zarabia
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() TO NIE BEDZIE DEPO! |
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Piotrków Trybunalski
Imię: Nagrix
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 49
Skille: 75/62
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() Ja popieram bank, ale kto powiedział, że będzie tam można zamieniać pieniądze? Możliwe, że bank na rooku będzie służył tylko do deponowania i podejmowania gotówki...
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Uważam przekonania Nosane za słuszne |
|
![]() |
![]() |
#31 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: gdańsk
Imię: knight from mordoor
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 666/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
To nie będzie jak dp poniewarz jak w tym banku będzie 1 npc to zawsze będą straszne kolejki i trudno będzie się tam dostać i nie będzie mozna tam trzymać itemów @edit Zillek Edonek to nie będzie taki bank typu zamiana na platynki. Zauważyłem, że w niusie napisali, że na mainie też powstanie bank(a poco mieli by stawiać nowy bank jeśli jeden już jest)Czyli będzie można tam przechowywać kase. Może będzie nawet oprocentowanie ?? XD Ostatnio edytowany przez karłowaci - 25-11-2006 o 21:56. |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Nikt nie powiedział że w banku będzie można wymieniać pieniądze na platynki i crystalki. Może będzie to "depo" do którego wkłada się tylko kasę? Nie wiem jak może to wyglądać... ale cc na roku to przesada ;\
@up ohh, telepatia xD |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Lokacja: Żabno
Imię: Mixer Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 8
Skille: 16/16
Poziom mag.: 0+
![]() |
![]() Hiho all. Moim zdaniem gdyby ~było depo na rooku to by były 3 lockery na krzyż.
@up No właśnie cczyzby CipSOFT dostrzegł potencjał rooka. Pzdr
Hail Isara! Hail Rookgaard! Hail All Rookstayers on Isara! Ostatnio edytowany przez MixerQ - 26-11-2006 o 12:19. Powód: adguś ! |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zbanowany
|
![]() 2x@Up
Depozyt będzie , tak samo jak wymiana pieniędzy... Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Zillek Edonek - 26-11-2006 o 12:21. |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
OMG cytujesz, a sam nie wiesz co piszesz :|. Hmm, może Ci to uproszcze: Deponowanie - będziesz mógł zostawiać tylko i wyłącznie kase (0 itemów) Wybieranie - poprostu podejmujesz kwotę, którą wpłaciłeś Transferowanie - nie jestem pewien, ale chodzi chyba o to, że będziesz mógł wysyłać gotówkę do poszczególnych miast Jak widzisz, nigdzie nie napisali o tym, że będzie można wymieniać gp->pc->cc. Zapewne bank będzie nieustannie blokowany, bo noobki będą miały nowe miejsca pracy... Bardzo przydatnym dodatkiem będzie "Dziennik zadań", mam nadzieję że dodadzą go również na naszej małej wysepce ![]() Nie wiem jak wy, ale moim zdaniem powinni dodać jakis nowy addon na rooku, bo osobiście mam juz 2 addony, ale pewnie na innych światach mają już wszystkie dodatki.
13:34 You see a dead human (Vol:10). You recognize Niepokonany Knight. He was killed by a troll. Ostatnio edytowany przez Pholtus - 26-11-2006 o 13:13. |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
|
![]() @Up
Omg! Tak , doskonale wiem co pisze i wiem , że można będzie składać depozyt w postaci pieniędzy bo to bank -.-' A jak nie wiesz co znaczy "Transferować" to sprawdź w słowniku -.-' To z addonami źle przeczytałem więc to olej. @Down To dobrze , że wiesz ale nie wyjeżdżaj mi u z tekstami, że nie wiem co cytuje. @Topic Skoro sądzicie , że nie będzie można w nim wymieniać kasy to ok bo będzie trudniej zdobyć pc... Tylko co to za bank , w którym nie można zamienić kasy? Ostatnio edytowany przez Zillek Edonek - 26-11-2006 o 13:30. |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ehhh poważnie coś ci siadło na oczy, ja mówiłem że na rooku są 2 addony? Jak coś to ja mówiłem, że ja mam 2 addony... Wiem co to znaczy Transfer, ale nie mam pojęcia co oni mają na myśli z tym transferem... @Edit No, dobrze że sie poprawiłeś z tymi addonami...
13:34 You see a dead human (Vol:10). You recognize Niepokonany Knight. He was killed by a troll. Ostatnio edytowany przez Pholtus - 26-11-2006 o 13:27. |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Myślę, że pisząc "transferować" mieli na myśli wysyłanie pieniędzy do ludzi na ich konta bankowe lub do banków w innych miastach.
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Rybnik
|
![]() Hej, ale mam nadzieję, że na rooku nie bedzie można, jak to ładnie nazywacie "transferować". Bo jeżeli z maina na rook bedzie dało się wysyłać jakieś przelewy... to bedzie lipa jak ta sosna :/
![]() |
#40 |
Zbanowany
|
![]() @Up
Niby dlaczego? Jeśli jakiś Rookstayer będzie potrzebował pieniedzy na rook , a będzie miał sporo na mian to będzie dla niego zbawienie. @Down E tam, np jeśli ma się pełno kasy i jest za ciężka to pewnie by się przydało przesłać ja z rook na main i wziąść inne śmieci... CipSoft może o tym pomyślał , i zrobił takie coś... Ostatnio edytowany przez Zillek Edonek - 26-11-2006 o 14:02. |
![]() |