|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() no cuż, bylem z kolegom na huncie w hg i robilem sski.
zrobilem ich 43 ![]() a oto linki do 6 z nich ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeżeli podobają się wam moje ssy to poprosze o plusik to może wkleje wiecej linków do moich ssów ![]() ![]() ![]() re down: sory, ale juz powinno byc wszystko ok wielkie dzieki dla panna 2 piętra niżej tera juz umiem masz pllus
eeee... ZADEN MADAFAKA NIE PODSKOCZY DO POLAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dogers - 28-08-2004 o 18:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() Wklej więcej ale najpierw napraw te ktore juz som !!
Wyskakuje ze strona o podanym adresie nieistnieje !! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naprawiłem ![]() Do autora tematu: dodawaj ".jpg" na końcu a taka 2 rada to zamiast "url" dawaj "img" ...nie wszyscy lubią klikać w linki
od 8 maja 2007 siedzę w wojsku ![]() 8 maj 2007 - szeregowy 26 styczeń 2008 - starszy szeregowy 22 czerwiec 2009 - podporucznik ![]() Ostatnio edytowany przez Maniack - 28-08-2004 o 18:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() co trzeba zrobic zeby bylo je tak widac??
bo ja umiem tylko linki
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2004
Lokacja: szczecin
![]() |
![]() Ej no to moj temat... zes mi temat za***al
![]() Tak naprawde to ten sam hunt co tu : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() tak ten sam tylko ze on robil na swoim kompie ss a ty na swoim i ci nic nie za***al
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to juz wieksza część moich ssów i naprawde poprosze o plusiki zaznaczam że plusiki muszom mieć komentarz żeby coś dawały!! ![]() mam jeszcze kilka ssów ale to może kiedy indziej ![]() co za dużo to nie zdrowo :tongue: przepraszam ale nadal prubuje rozwiazac problem jupi naprawilem8)
eeee... ZADEN MADAFAKA NIE PODSKOCZY DO POLAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dogers - 29-08-2004 o 10:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wydaje mi sie że moja strona przekroczyła już transfer
![]() może za jakiś czas założę nowom jeżeli ktoś zna inny powud przez jaki moje ssy sie nie wyświetlają prosze o rad
eeee... ZADEN MADAFAKA NIE PODSKOCZY DO POLAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dogers - 28-08-2004 o 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() bo jak sie na ***anej republice z limitem wali tyle naraz to masz...
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Inponująco wygląda ss z loota. hyhy
![]()
[Napis na bramie Piekla] Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste meki, przeze mnie w naród zatracenia. Jam dzielo wielkiej, sprawiedliwej reki. Wzniosla mie z gruntu Potega wszechwlodna, Madrosc najwyzsza, Milosc pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieja, chyba wieczyste - a jam niepozyta! Ty, który wchodzisz, zegnaj sie z nadzieja..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
Napewno podałeś zły adres zdjęć, gdy sie wejdze na te adresy wyskakuje że strona o podanym adresie nieistnieje.
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
![]() |
![]() Ja mam pytanko jak sie dodaje ss na forum ?? Jak wy to robicie te wklejacie screen tutaj gdzie piszecie prosze o odp ! Plzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() BYlo to pisane bardzo wiela razy wystarczy poszukac
![]() http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=4815 http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=5059 http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=3226 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czemu tacy jesteście za moje ssy na razie dostalem 1+ i 2- to jest hamstwo!!!
dlatego prosze o dodanie mi plusuw to moze zmobilizuje mnie to do dodania wiekszej ilosci fotek :tongue: na serio prosze o plusy
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() nie będe nic mówił ale widać ktoś bawi sie tu w losowe rozdawanie "-" lub nas po prostu nie lubi
(ja za to że poprawiłem cie jak ss jeszcze nie działały i na dole napisałem co powinieneś zmienić też dostałem "-")
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie wiem czy dostałeś ale ja dałem ci+
prosze nie wystawiac minusuw za nic, minus jest za błąd treściowy a nie na sympatie lub coś innego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() taaaak znowu dostałem -
![]() ale zobaczcie moją dobrą strone ![]() to już ostatnia partia ssuw wybrałem te najlepsze tylko 3 ale za to całkiem fajne ![]() ![]() ![]() i jak zawsze prosze o plusiki8) ![]() ![]() ![]() dajcie+ to nie boli
eeee... ZADEN MADAFAKA NIE PODSKOCZY DO POLAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dogers - 29-08-2004 o 12:30. |
![]() |
![]() |