|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Weź, bo jak coś strzelisz to normalnie żygać sie chce
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Jeny chlopak sobie zazartowalal a Wy go chyba zaraz zlinczujecie -.-'
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm, wsumie to zależy jak kto na to patrzy.. paladinem jest latwy exp od skilli np 50..tzn wg mnie palladyn jest ciekawy ale na swiecie pvp.. no bo NoPvp no to juz lipa tylko exp i exp no kazda profesja trzeba expic na NoPvp ale ja wole pvp mozna troche poubijac... pall moze nie ma dobrych hitow ale mozna spojrzeć z innej strony np. porownac knighta i palla na skillach 70 ... palladyn spokojnie daje rade z dragiem to zalezy rowniez od lvl i hp.. ale ma latwiej niz knight na guardach tez sobie kinem na skillach 70 nie posiedzimy na dobrej cave no.. ale np. sorc czy druid no to juz kompletnie inna profesja ma przewage i to wielka sam gralem druidem i na 40 levelu z paccem gra jest bardzo przyjemna.. jako druid czesto bylem brany na jakies hunty np. hydry teraz akurat w takich momentach knight wygrywa dlatego ze jest czesciej brany jako bloker a palladyn jest mniej brany jako shoter jeszcze zapomnialem dodac ze druid/sorc na swiecie pvp na poczatku ma troche lipa druida/sorca jest latwiej ubic niz knighta czy palla to zalezy tez czy ten sorc ma pacca no bo bez dobrego haste ciezko zwiac przed pk..:/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Imię: Jerzos Cage -.^
Świat: Ziemia
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Palek twój rywalek -.-
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Cytuj:
...dziwnie patrzysz na świat. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Gorzej ma się równowaga między fizykami a casterami. Cytuj:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tzn. niech dodadzą wodnego demona, który ma 15k hp, daje 8k expa, ale ma arma 0 (jak slime) i nie leczy się ![]() Cytuj:
Przy skillu 71, 40lvl mam best hita 130 i dla mnie to jest żałośnie mało. Jednak średni hit wynosi ponad połowę besta (w granicach 70-80). Często też są hity 100+ Jednak uważam, że taki pal na 100 lvlu ze skillem 100 będzie miał best hita 180, a to nie jest to wporządku. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() Co z tego, że best hita bedzie miał 180 jak jego średnia hitów będzie dość wysoka, choć w porównaniu do visów i mortów sorca/druida wciąż żałosna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() Mapes odp. na pw jak mozesz. ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Wykazałem moją dezaprobatę z tego, że są małe hity, jednak pochwaliłem średnie, które są przyzwoite. @ co do 100lvl pala Ale z tym niżej nie chodzi mi o to, że max są złe, tylko że tak ma walić i 100lvl i 200 lvl ze skillem 100, a to jest przegin. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]() palladynem na początku jest źle ale jak sie późnirj rozkręci to jest ok
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Lokacja: Thais
Stan: Usunięty
|
![]() hmmmm fajnie by bylo jakby co 1 lvl dodawalo sie np 2 skille albo by bylo mozna kupic.......
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2007
Lokacja: Thais
Stan: Usunięty
|
![]() kazdy ma swojo ulubiono profesje moja to np.palladyn bo:
na low lvl moze juz walic po 70+ ![]() skille leco mu szybciej niz najtowi (przynajmniej tak mi sie wydaje ![]() duzo osob boi sie pallkow z 70lvl+ ![]() pallkowie szybciej ubijajo monstery niz najci ![]() to byly zalety a teraz wady ![]() pallk ma najczesciej wiecej many niz hp ![]() ma konczoco sie amunicje ![]() trafia w cel zadziej niz najt ![]() duzo osob boi sie pallkow ale najtow chyba wiecej ![]() PS.kazda profesja jest fajna PSS.chyba sie troche rozpisalem PSSS.lubie pisac PS ![]() |
![]() |
![]() |