![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() gram knightem od paru miesiecy a chce wiedziec czy palowi mozna skile walki mieczem lub toporem wycwiczyc podobnie szybko jak knightowi
nie smiejcie sie ale na taki pomysl wpadlem po tym jak zobaczylem skil tarczykumpla - palika ![]() cholera w broni sie ukazalo ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Skile sword czy club rosnom wolniej pallkowi najszybciej dystan. Shieldnig pallowi rosnie tak samo jak rycerzowi
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2003
|
![]() grasz pd kilku miesiecy niby tak ???
N00b |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Shielding rosnie wolniej co ty opowiadasz
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() Turututu jesli czytac nie umiesz to sie nie wypowiadaj go gralem juz sorkiem druidem ale nie PALEM
niddy nie interesowala mnie gra palkiem a nie chce tracic 50 godzin zeby stwierdzic ze mi sword nie skacze tak jak powinien chcialbym wiedziec ile co mi sie uda zrobic ze skilami pala gdy poswiece na trening tyle czasu co knightowi do 55/50 btw a moze wielki czlowiek majacy 8 postow powie jak sie nazywa jego postac to byc moze bedziemy miec szanse zmierzyc sie ze soba ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Buuuuu
|
![]() re: Up
Jesli poswiecisz na paladyna tyle samo czasu co poswieciles na rycerze zeby uzyskac skille 55/50 to paladnyn bedzie mial skille ok 60/45.