![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Derkases - retired
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom: 90+
Skille: 85+\80+
Poziom mag.: 7+
|
![]() Dotad mowilem, ze nic nie robia Thaldus etc. ale przed chwila byla krotka wojna i sam zobacyzlem jacy sa Glamour.. niemieli szans zaczelis ie logac..jesli cos jeszcze bendzie sie dzialo wrzuce sski z dzisiejszej walki
a fragi to z Glamour Choph a z naszych Kalix the Almighty ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Imię: Suppressor of Dragons
Poziom mag.: 51
|
![]() nie gadaj bylo cos w stylu open battle?
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakie 3 razy tyle?
moze max 20 osob z tym ze jesze jakies noobki w stylu Marco back albo kogos jeszcze . niwiem zreszta niewidzialem tego ![]() ps.gdzie to było? xD
mam flow w małym palcu we wskazującym pewność, wiesz w środkowym pancze mówiące - pierdol się Ostatnio edytowany przez Suppcio - 25-11-2006 o 19:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najezdzasz na mnie, ze jakie tyle i tyle, a po chwili mowisz "Nie wiem, nie widzialem tego". Oszczedze sobie wypowiedzi na twoj temat, wybacz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Guest
|
![]() Przeczytaj jeszcze raz co on napisal... sam widzialem jak to wyglada bo wiekrzosc to byly noobki ktore przeszkadzaly w akcji ... napisal ze tak uwarza, ze tak bylo . poza tym gdszie on na Ciebie najezdza? powiedzial tylko co o tym mysli bo policz sobie ile jest osob ktorzy nielubia glamour (oczywiscie z h lvl) to napewno nie wyjdzie 30 osob. Z glamour all znaja sie z rl. u nich jest łatwiej sie z dzwonic i zrobic mass loga . u nas wyglada to inaczej trudno sie zgadac i umowic na akcje ...
|
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://foteka.pl/pokaz.php?id=8072
http://foteka.pl/pokaz.php?id=8073 jak bendzie nastepne battle to damw iecej slabe ss niebylo pokazane walki na nich zabardzo ale niektorzy sie pytaja gdzie to bylo to tu maja miejsca |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak na taka wojenke to tylko 2 fragi?
mało cos ![]()
![]() |
#129 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() Ten serwer zaczyna mi przypominac Azure.
Lucas Sunshine fajnie padl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie wiesz co mowisz. To, ze sa zorganizowani nie znacyz, ze sie znaja w rl. Kisken jets z hgb, yaltar jest z vvk. Ot taki glupi przyklad. Edit: Co do tego ile osob ich nie lubi, wali mnie to, moze byc i pol serwa, ktore sie ich rpzestraszylo, bo sa nowi i maja sile. To, ze co chwila ktos ich zdradza to tez wykazuje epwna lojalnosc niektorych osob , ale sie w to nie ebde zaglebial. Mowisz mi, zebym rpzecyztal uwaznie jego post, a ja ci powiem, przeczytaj moj post. Napisalem wyraznie, ze bylo ich dwa moze trzy razy wiecej, bioroac pod uwage, ze Glamour bylo okolo 10 osob proste rahcunki matematyczne prowadza do tego, ze powiedzialem, iz przeciwnicy Glamour blyi w liczbie 20-30 osob. Kolega stwierdzil, ze max 20 ale nic ie wiedzial tylko sie domysla. A ja sie domyslam, ze... No wlasnie, licza sie fakty. Ostatnio edytowany przez Webi - 25-11-2006 o 23:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: London
Imię: Nilostan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mortal Sin
Poziom: 155
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
Po 1, na tym battle bylo nas moze z 14 takich high lvli, poza tym nie wziales pod uwage, ze to Glamour zorganizowalo ta akcje a nie my, niestety nie siedzimy 24/7 na noob charach i nie czekamy az sie zaloguja. Zadzwonili po nas bo bili Kalixa, w krotkim czasie zdarzylismy zorganizowac eqipe 7 osob, na poczatku to bylem tylko Ja, Nareli, Master Nexia I thor, i tak zdolalismy zabic Chopha po czym Wizz i Yaltar uciekli do pzta zostawiajac kumpla na pewna smierc. Pozniej zaczelismy nimi zamiatac jak szmatami to schowali sie do piramidy, a ze po 30 minutach przyszlo do nas wiecej osob, to jest chyba logiczne. Nie bedziemy mowic NIE PRZYCHODZCIE BO NIE BEDZIE FAIR. Wojna to wojna, roz*******aja mnie wypowiedzi takich noobow jak ty. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mowilem o sytuacji koncowej kiedy was bylo duzo wiecej. Nie mowilem, ze nie mieliscie sie zwolac. Wiesz czasami trzeba podjac decyzje logiczne, po co mieli wychodzic na opena wiedzac, ze nie maja szans?
EDIT: Jak sma mowisz, wojna to wojna, i trzeba zrobic wszystko, zeby ja wygrac, ale nie wygrac za cene zdrady. Ostatnio edytowany przez Webi - 26-11-2006 o 02:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja i moja gildia przyszlismy tam bo Tie powiedzial Algoon Darinowi zeby wolal ludzi i do ank szedl i mysle ze nie przeszkadzalismy tylko chcielismy pomoc jesli m ozna ja i paru z mojej gildii bendziemy przychodzic na takie akcje zawsze te dmg w kogos z glamour wiecej wejdzie wiec niewidze nic zlego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2004
|
![]() @Maciek008
A ja widze, blokowales naszych i nie mogli przejsc. To ze Glamour dalo loga jest po czesci wina Thaldusa bo niezbyt mu szlo dowodzenie. Bylo tam 4 magow do walniecia ue, poza tym mielismy power combo sd ponad 2k.. a on wolal zrobic cos innego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Rixon
wiesz pierwszy raz bylem na takim battle to chcialem tylko blokowac ludzi z Glamour jesli przeszkadzalem wam to wielkie SORRY ale chcialem dobrze ![]() zobaczymy na nastepnym battle jak bendzie |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
Imię: Oletor Andronikus
Profesja: Druid
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Pozdro ![]()
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tie~ w jaki sposob padl zikk?
Może ktoś wie?
![]() |
#138 |
Guest
|
![]() Nom to może byc Ciekawe jak padl jeden z leprzych pvp na pandorii.....
Hehehehehe |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: w domu?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gagatek Malutki
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 42
Poziom mag.: 52
|
![]() Glamour to jedna wielka noob gildia. Kozaki bili Kalixa, jak wiekszosc polakow byl of line. Do tego potem jak juz sie pokazalo troche naszych, to zostawili swojego rl i uciekli do depo/temple... Takich ziomow to ze swieca szukac. Szkoda ze Kalix padl. Ja osoboscie wpadlem do Ankh jak juz bylo po wszystkim, wiec nie bede mowil jak bylo. Wiem, ze Glamour po raz kolejny dalo d..y! I, ze polacy nadal sa gora
![]() P.S. Szkoda, ze podejscie "h lvl" jest takie razace, jezeli przyleci kilku ms po 40 lvl, zeby pomoc chociaz tym jednym sd... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() @up
Na razie to Glamour ma przewage we fragach. @Tje No skoro was tam bylo 7 typa, a ich tylko 2, to co mieli sie z wami tluc i z pewnoscia zginac? Ostatnio edytowany przez XIII - 27-11-2006 o 01:07. |
![]() |
![]() |