Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-11-2006, 18:53   #121
Maciek008
Użytkownik Forum

Maciek008's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom: 90+
Skille: 85+\80+
Poziom mag.: 7+
Domyślny

Dotad mowilem, ze nic nie robia Thaldus etc. ale przed chwila byla krotka wojna i sam zobacyzlem jacy sa Glamour.. niemieli szans zaczelis ie logac..jesli cos jeszcze bendzie sie dzialo wrzuce sski z dzisiejszej walki
a fragi to

z Glamour
Choph

a z naszych Kalix the Almighty (
Maciek008 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-11-2006, 19:07   #122
Suppcio
Użytkownik Forum

Suppcio's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 51
Domyślny

nie gadaj bylo cos w stylu open battle?
Suppcio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-11-2006, 19:11   #123
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maciek008 Pokaż post
Dotad mowilem, ze nic nie robia Thaldus etc. ale przed chwila byla krotka wojna i sam zobacyzlem jacy sa Glamour.. niemieli szans zaczelis ie logac..jesli cos jeszcze bendzie sie dzialo wrzuce sski z dzisiejszej walki
a fragi to

z Glamour
Choph

a z naszych Kalix the Almighty (
Koles zastanow sie co mowisz, glamour bylo okolo 10, tych drugich dwa albo trzy razy tyle i skoncyzlo sie na 1:1, to powiedz mi kto tu tka naprawde pokazal klase?
Webi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-11-2006, 19:18   #124
Suppcio
Użytkownik Forum

Suppcio's Avatar

Domyślny

jakie 3 razy tyle?
moze max 20 osob z tym ze jesze jakies noobki w stylu Marco back albo kogos jeszcze . niwiem zreszta niewidzialem tego ma ktos moze jakies ss'ki lub filmik?

ps.gdzie to było? xD

Ostatnio edytowany przez Suppcio - 25-11-2006 o 19:20.
stary 25-11-2006, 19:25   #125
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

Najezdzasz na mnie, ze jakie tyle i tyle, a po chwili mowisz "Nie wiem, nie widzialem tego". Oszczedze sobie wypowiedzi na twoj temat, wybacz.
stary 25-11-2006, 19:38   #126
afarko
Guest

Domyślny rly?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi Pokaż post
Najezdzasz na mnie, ze jakie tyle i tyle, a po chwili mowisz "Nie wiem, nie widzialem tego". Oszczedze sobie wypowiedzi na twoj temat, wybacz.
Przeczytaj jeszcze raz co on napisal... sam widzialem jak to wyglada bo wiekrzosc to byly noobki ktore przeszkadzaly w akcji ... napisal ze tak uwarza, ze tak bylo . poza tym gdszie on na Ciebie najezdza? powiedzial tylko co o tym mysli bo policz sobie ile jest osob ktorzy nielubia glamour (oczywiscie z h lvl) to napewno nie wyjdzie 30 osob. Z glamour all znaja sie z rl. u nich jest łatwiej sie z dzwonic i zrobic mass loga . u nas wyglada to inaczej trudno sie zgadac i umowic na akcje ...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 25-11-2006, 19:58   #127
Maciek008
Użytkownik Forum

Maciek008's Avatar

Domyślny

http://foteka.pl/pokaz.php?id=8072

http://foteka.pl/pokaz.php?id=8073

jak bendzie nastepne battle to damw iecej slabe ss niebylo pokazane walki na nich zabardzo ale niektorzy sie pytaja gdzie to bylo to tu maja miejsca
stary 25-11-2006, 20:08   #128
Suppcio
Użytkownik Forum

Suppcio's Avatar

Domyślny

jak na taka wojenke to tylko 2 fragi?

mało cos
stary 25-11-2006, 23:36   #129
XIII
Zbanowany

XIII's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost

Świat: RL
Strzałka

Ten serwer zaczyna mi przypominac Azure.

Lucas Sunshine fajnie padl.
XIII jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-11-2006, 23:51   #130
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez afarko Pokaż post
Przeczytaj jeszcze raz co on napisal... sam widzialem jak to wyglada bo wiekrzosc to byly noobki ktore przeszkadzaly w akcji ... napisal ze tak uwarza, ze tak bylo . poza tym gdszie on na Ciebie najezdza? powiedzial tylko co o tym mysli bo policz sobie ile jest osob ktorzy nielubia glamour (oczywiscie z h lvl) to napewno nie wyjdzie 30 osob. Z glamour all znaja sie z rl. u nich jest łatwiej sie z dzwonic i zrobic mass loga . u nas wyglada to inaczej trudno sie zgadac i umowic na akcje ...

Nie wiesz co mowisz. To, ze sa zorganizowani nie znacyz, ze sie znaja w rl. Kisken jets z hgb, yaltar jest z vvk. Ot taki glupi przyklad.

Edit: Co do tego ile osob ich nie lubi, wali mnie to, moze byc i pol serwa, ktore sie ich rpzestraszylo, bo sa nowi i maja sile. To, ze co chwila ktos ich zdradza to tez wykazuje epwna lojalnosc niektorych osob , ale sie w to nie ebde zaglebial. Mowisz mi, zebym rpzecyztal uwaznie jego post, a ja ci powiem, przeczytaj moj post. Napisalem wyraznie, ze bylo ich dwa moze trzy razy wiecej, bioroac pod uwage, ze Glamour bylo okolo 10 osob proste rahcunki matematyczne prowadza do tego, ze powiedzialem, iz przeciwnicy Glamour blyi w liczbie 20-30 osob. Kolega stwierdzil, ze max 20 ale nic ie wiedzial tylko sie domysla. A ja sie domyslam, ze... No wlasnie, licza sie fakty.

Ostatnio edytowany przez Webi - 25-11-2006 o 23:54.
stary 26-11-2006, 01:39   #131
Bloker
Użytkownik Forum

Bloker's Avatar

Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: London

Imię: Nilostan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mortal Sin
Poziom: 155
Poziom mag.: 75
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi Pokaż post
Nie wiesz co mowisz. To, ze sa zorganizowani nie znacyz, ze sie znaja w rl. Kisken jets z hgb, yaltar jest z vvk. Ot taki glupi przyklad.

Edit: Co do tego ile osob ich nie lubi, wali mnie to, moze byc i pol serwa, ktore sie ich rpzestraszylo, bo sa nowi i maja sile. To, ze co chwila ktos ich zdradza to tez wykazuje epwna lojalnosc niektorych osob , ale sie w to nie ebde zaglebial. Mowisz mi, zebym rpzecyztal uwaznie jego post, a ja ci powiem, przeczytaj moj post. Napisalem wyraznie, ze bylo ich dwa moze trzy razy wiecej, bioroac pod uwage, ze Glamour bylo okolo 10 osob proste rahcunki matematyczne prowadza do tego, ze powiedzialem, iz przeciwnicy Glamour blyi w liczbie 20-30 osob. Kolega stwierdzil, ze max 20 ale nic ie wiedzial tylko sie domysla. A ja sie domyslam, ze... No wlasnie, licza sie fakty.
Od twojego idiotyzmu to juz mi sie nawet smiac odechcialo.

Po 1, na tym battle bylo nas moze z 14 takich high lvli, poza tym nie wziales pod uwage, ze to Glamour zorganizowalo ta akcje a nie my, niestety nie siedzimy 24/7 na noob charach i nie czekamy az sie zaloguja.
Zadzwonili po nas bo bili Kalixa, w krotkim czasie zdarzylismy zorganizowac eqipe 7 osob, na poczatku to bylem tylko Ja, Nareli, Master Nexia I thor, i tak zdolalismy zabic Chopha po czym Wizz i Yaltar uciekli do pzta zostawiajac kumpla na pewna smierc. Pozniej zaczelismy nimi zamiatac jak szmatami to schowali sie do piramidy, a ze po 30 minutach przyszlo do nas wiecej osob, to jest chyba logiczne. Nie bedziemy mowic NIE PRZYCHODZCIE BO NIE BEDZIE FAIR. Wojna to wojna, roz*******aja mnie wypowiedzi takich noobow jak ty.
Bloker jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-11-2006, 01:57   #132
Webi
Użytkownik Forum

Domyślny

Mowilem o sytuacji koncowej kiedy was bylo duzo wiecej. Nie mowilem, ze nie mieliscie sie zwolac. Wiesz czasami trzeba podjac decyzje logiczne, po co mieli wychodzic na opena wiedzac, ze nie maja szans?

EDIT: Jak sma mowisz, wojna to wojna, i trzeba zrobic wszystko, zeby ja wygrac, ale nie wygrac za cene zdrady.

Ostatnio edytowany przez Webi - 26-11-2006 o 02:02.
stary 26-11-2006, 08:33   #133
Maciek008
Użytkownik Forum

Maciek008's Avatar

Domyślny

ja i moja gildia przyszlismy tam bo Tie powiedzial Algoon Darinowi zeby wolal ludzi i do ank szedl i mysle ze nie przeszkadzalismy tylko chcielismy pomoc jesli m ozna ja i paru z mojej gildii bendziemy przychodzic na takie akcje zawsze te dmg w kogos z glamour wiecej wejdzie wiec niewidze nic zlego
stary 26-11-2006, 08:45   #134
Rixon
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 11 2004

Domyślny

@Maciek008

A ja widze, blokowales naszych i nie mogli przejsc.

To ze Glamour dalo loga jest po czesci wina Thaldusa bo niezbyt mu szlo dowodzenie. Bylo tam 4 magow do walniecia ue, poza tym mielismy power combo sd ponad 2k.. a on wolal zrobic cos innego.
Rixon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-11-2006, 09:01   #135
Maciek008
Użytkownik Forum

Maciek008's Avatar

Domyślny

@Rixon
wiesz pierwszy raz bylem na takim battle to chcialem tylko blokowac ludzi z Glamour jesli przeszkadzalem wam to wielkie SORRY ale chcialem dobrze
zobaczymy na nastepnym battle jak bendzie
stary 26-11-2006, 12:00   #136
kokos@
Użytkownik Forum

kokos@'s Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola

Stan: Na emeryturze
Profesja: Druid
kokos@ ma numer GG 4043610
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez XIII Pokaż post
Ten serwer zaczyna mi przypominac Azure.

Lucas Sunshine fajnie padl.
Gdzie Ci Pandoria przypomina Aure?? Bo mi ani troszeczke. Sczerze powiem tak mowie co chcecie ale ta sytuacja wyglada jakby wougle wojny tutaj nie bylo. sami zobaczcie padl tylko Lucas~ a wszyscy krzycza jakby bylo wielkie swieto i wielkie open battle:/ Mi to wougle Azurki nie przypomina aaaa troche tam walczylem ze swe Ale moze niedlugo cos sie rozkrecac zacznie Ja jestem bezstronny byleby jak najwiecej walk bylo bo wtedy ciekawiej

Pozdro
stary 26-11-2006, 13:42   #137
Suppcio
Użytkownik Forum

Suppcio's Avatar

Domyślny

Tie~ w jaki sposob padl zikk?

Może ktoś wie?
stary 26-11-2006, 17:39   #138
afarko
Guest

Domyślny /\

Nom to może byc Ciekawe jak padl jeden z leprzych pvp na pandorii.....
Hehehehehe
  Odpowiedz z Cytatem
stary 26-11-2006, 23:24   #139
DominYoo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: w domu?

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 42
Poziom mag.: 52
Domyślny

Glamour to jedna wielka noob gildia. Kozaki bili Kalixa, jak wiekszosc polakow byl of line. Do tego potem jak juz sie pokazalo troche naszych, to zostawili swojego rl i uciekli do depo/temple... Takich ziomow to ze swieca szukac. Szkoda ze Kalix padl. Ja osoboscie wpadlem do Ankh jak juz bylo po wszystkim, wiec nie bede mowil jak bylo. Wiem, ze Glamour po raz kolejny dalo d..y! I, ze polacy nadal sa gora oby tak dalej.
P.S. Szkoda, ze podejscie "h lvl" jest takie razace, jezeli przyleci kilku ms po 40 lvl, zeby pomoc chociaz tym jednym sd...
DominYoo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-11-2006, 01:05   #140
XIII
Zbanowany

XIII's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost

Świat: RL
Strzałka

@up
Na razie to Glamour ma przewage we fragach.
@Tje
No skoro was tam bylo 7 typa, a ich tylko 2, to co mieli sie z wami tluc i z pewnoscia zginac?

Ostatnio edytowany przez XIII - 27-11-2006 o 01:07.
XIII jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania