![]() |
#3021 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
I kto tu gada o assliskingu ;o Wiem troche jego zachowanie bylo dziwne ale to po andrzejkach, niektorzy nie siedzą caly czas online i maja rl zycie, nie prawda? A jeszcze dodam, Bloocowi chodzi o to zeby walczyc z Maffersami, no ale jak sa Maffersi to sa i AS, dzialaja wspolnie, wiec trudno... Ostatnio edytowany przez Morbom - 27-11-2006 o 15:05. |
|
![]() |
|
![]() |
#3022 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() ja wyrazil bym sie tak
blooc wylizal im dupe do czysta - metafora taka ![]() |
![]() |
![]() |
#3023 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() sluchac was sie nie da.
Wiem ze jestescie po stronie relictus ale sie od niego odwalcie. Chcial dolaczyc i to zrobil? Wolelibyscie dolaczyc do AS? WATPIE... w wiekszosci kto to powiedzial ma ledwo 50 lvl- a te lvle uwazam za najwieksze asslicki Blooc lizal bo chcial zeby go przyjeli, a boltina lizal bo jest noobem nic nie zdziala sam. Przyganial kociol garkowi! Ciekawe za co mozna miec szacunek do boltiny -.- Osoby ktore sie wyplacily" HAIL LOYALITY takich to tylko pozabijac hahaha ale LOYAL # Wrobel mlody master 102 # Lord Hybrid 103 # Xairax 81 # Stone Reaver 103 # Tharrin 120 # Krupnik 100 # Tiplik 72 # Navoxiv 109 # Rostek-Horn 73 # Ascario 88 # Dravenor 92 # Xando 93 # Lord Krupa 70 # Wedrownik 75 # Zarize 53 Te osoby niech sie po prostu nie wypowiadaja... wiem zla organizacja itp . n/c Stracilem caly szacunke. 30k to sie skusili Tharrin wypowiadales sie o paymentach? Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 27-11-2006 o 18:19. Powód: w |
![]() |
![]() |
#3024 |
Zbanowany
|
![]() ja nigdy nikomu w dupe nie wlazlem. nawet tym co mnie huncili jesze jechalem bo nie mam takiego zwyczaju aby sie podlizywac by byc free. moze dlatego na tym swiecie nic nie osiagnolem?
a i nie jestem po zadnej stronie napewno juz nie relictus poprostu pisze to co zaobserwowalem. a zaobserwowalem ze blooc probowal wejsc w dupe hwl'a Ostatnio edytowany przez sliver - 27-11-2006 o 18:46. |
![]() |
![]() |
#3025 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zimpixa Second
Profesja: Elite Knight
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Tharrin wypowiadales sie o paymentach i o tym ze nie mozna ufac Lithium?? jakis komentarz moze??
|
![]() |
![]() |
#3026 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
|
![]() Ehh... może i to już było, ale powtórzę jeszcze raz (zwracam się do zwolenników alliance): co się tyczy Blooca.. wybrał naszą stronę to jest asslicker.. gdyby wybrał waszą byłby "ten dobry, który walczy z PA".. Po prostu żal
![]() A na komentarz Tharrina też czekam z niecierpliwością ![]() ![]()
#3027 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Do duelu nigdy by niedoszlo, bo do duela trzeba jaj ;]
@ up mamy to samo zdanie. po prostu wiekszosc osob na forum jest za relikami. Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 27-11-2006 o 19:16. |
![]() |
![]() |
#3028 |
Zbanowany
|
![]() nie, nie chodzi o to ze jes asslicker tylko dlatego ze sie chcial przylaczyc do hwli.
mogl to zrobic normalnie i jakos ustalic a nie jak nob 12 letni "boltina anha we will fight" "kom kom mi mi mi fajt mi fajt i will fajt" "botina dalej oni wygraja jak pomozemy fajt fajt fajt" to jest dopiero zal.pl |
![]() |
![]() |
#3029 |
Guest
|
![]() Hail Relictus... Wannabe Tharrin, tak się wypowiadałeś, że na 110% nie zapłacicie, a conajmniej ty...
Gratz Signed /Dawid |
![]() |
#3030 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#3031 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Po 2gie dowiedzialem sie ze ktos mnie splacil z 15 minut po tym... Osobiscie mi to lata.. i tak nie gram.. Wrocilemz retirementa dla kumpli ktorzy potrzebowali wsparcia.. wierzylem ze walcza w dobrej sprawie.. teraz to nie ma juz sensu i tyle.. Lithium wygralo i bedzie szerzylo swoje ataki na innych... Na szczescie odchodze z podniesiona glowa- ZEGNAM! PS. jedynymi 2 osobami z Lithium ktore sznuje wciaz pozostaja- keekz~ i xioss! Reszta- mozecie sobie siedziec w tym wirtualnym swiecie do konca waszych dni ;] |
|
![]() |
![]() |
#3032 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Widać zbrakło im kasy i nie mają zamiar zbierać podczas pa i kradieży (ty hyba coś wiesz o tym)
#3033 |
Guest
|
![]() @up O co Ci biega koleś, znam Cię w ogóle? I o co Ci chodzi z kradzieżami i PA...?
|
![]() |
#3034 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Up Fajnie stracileś DH przez 1 nubaj jak coś to priv.
#3035 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2006
|
![]() Heh nie jestem z Galany, znam parę osób z re co tam grają i wypowiadają się tutaj [ lecz nie zdradzę które to gdyż jest to nie potrzebne ]
Widzę że że sytuacja na Galanie jest fatalna swe przejęło inicjatywę i nic nie prowadzi do tego żeby miało to się zmienić. Szkoda serwera który z początku był taki "polski" Iż zbliżają się święta a razem z nimi owe serwery mam pytanie kto myślał o przeniesieniu się. Bo wg. mnie puki konda i inni nie będą retrired albo hacked to długo na Galanie nie wylogujecie się bez informacji o kolejnych pwned'ach /pozd. Traktujcie tego posta jako rozwiniecie tematu ; d |
![]() |
![]() |
#3036 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
żadne "swe" nie przejeło inicjatywy , pierd****z takie głopoty jak wszystkie noobki w 2003 , co drugi temat na forum "pol-swe" war , ludzie kiedy wwy z tego wyrośniecie ? a i tak btw. Nie będzie nowych serverów.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
|
![]() |
![]() |
#3037 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Niegrający
Poziom: 70+
Skille: 80+
Poziom mag.: 6
|
![]() Czy mógł by ktoś zrobić rehosta Tego filmiku albo najlepiej na tibicams wystawić.
|
![]() |
![]() |
#3038 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2006
|
![]() Niby czemu ? Jeśli można wiedzieć wujek steve Ci tak powiedział :< ?
Na www.tibia.com nic nie pisza o nowych serwach nigdy + polowa serwów jest pusta np. jak istara gdzie w godziny szczytu jest 300 platers max bo jest tam samo PA+ clipsoft nie dostanie nowch paców jak ludzie beda odchodzic, a nowi nie beda przychodzic+ od 2001r rok w rok sa nowe serwery w świeta = jestes idiotą ; ) ? servery beda na 99 % Ostatnio edytowany przez Wi5nia - 27-11-2006 o 21:18. |
![]() |
![]() |
#3039 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Wujek www.tibia.com + polowa serverow jest pusta + cipsoft placi za utrzymanie i modernizacje wszystkich serverow + to że nowe servery = wieksze wydatki i ten sam przychód.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
![]() |
![]() |
#3040 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Stan: Niegrający
Imię: Yugekomi
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 83
Skille: 89/54^^