![]() |
#582 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() myslalem ze sie domyslisz\cie ze nie chce mi sie go wrzucac
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
![]() |
![]() |
#584 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Skille: ۞
|
![]() Cytuj:
[ironia]Wiedziałem że GM'owi są leniwi z natury [/ironia] Btw. Jak ci się już za chce to wrzuć ten filmik na rapidshare , albo na tibiacams bo chętnie go obejrze bezoka w akcji ;< (zapewne nie tylko ja) @down narkq Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 28-11-2006 o 01:43. |
|
![]() |
![]() |
#585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Gildia: ~~
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() bez oki Radek zlikwidowal go w nieslychanym stylu, dlatego tez nie ma tego nagranego na filmie (tzn samego deada)a jutro wam wrzuce i zapodam tu linka ide sobie papa
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
![]() |
![]() |
#586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
|
![]() Grzesiu nie wrzucaj tego filmu ! Niech proszą oto Bezoka
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Sorki za wielkiego offtopa ale jestem pod wpływem emocji:
POLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! ![]() ![]() ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
#588 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Puławy
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() I ja musze dać upust swojej radości!! Polskaaa!! Polskaaa!! Polskaaa!! Polskaaa!! Polskaaa!!
------------------------------------------------------ http://www.pajacyk.pl http://www.polskieserce.pl Kliknij, to cie nic nie kosztuje ![]() ------------------------------------------------------ Mazur |
![]() |
![]() |
#589 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Białystok
Imię: N V M
Poziom: 59
Skille: x/24
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() HUASHUASUHA www.rusaki.justgotowned.com xDDD
|
![]() |
![]() |
#590 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ruski telegram:
Polacy stop Gratulacje stop Gaz stop Mięso stop xD |
![]() |
![]() |
#591 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: ~~Śląsk~~
Imię: Xel'nemrill
Gildia: ..::Wu-Tang Clan/Existance::..
Poziom: 115
Skille: 85/90
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Rozpętał się spór Anasa z Kohanem.
Może ktos przybliży nam to trochę, bo mi przynajmniej wydawało się, że Kohan i Anas to koledzy. signed: Usar |
![]() |
![]() |
#592 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: ګګ۞۞۞
Skille: ۞
|
![]() Cytuj:
Anas mine tibia best friends tell me coom mine hous and show eq i wanna have scren I show all and Anas kick me in hous. This is Best Tibia Friends?? Anas give all to Aureliuss... Sorry for mine English... W moim wolnym tłumaczeniu to jest tak : Ananas mój najlepszy przyjaciel w tibi , powiedział mi żebym przyszedł do jego domku , pokazał moje eq bo on chce zrobić sobie screen shota. Kiedy wyłożyłem eq ananas wyrzucił mnie z domku. To jest najlepszy przyjaciel ?! Anas dał wszystko Aureliussowi Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 29-11-2006 o 12:14. |
|
![]() |
![]() |
#593 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To akurat wiem mi chodzi o dokładne rozstrzygnięcie tego problemu, bo to co się stało to ponoć skutki tego, że Kohan okłamał ludzi z Pro, że niby miał hacka, a tak naprawde za kasęi runki, które dostał wypłacił się.
btw. chciałbym sie też dowiedzieć czy Chea dalej broni Kohana i chce sciągnać z Anasa all staff. signed: Usar |
![]() |
![]() |
#594 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Anas Kiro
Gildia: ................
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
|
![]() Wystarczy przeczytać posty Naro w tamtym temacie.Ja niemam zamiaru się tłumaczyć tutaj z tego nie żałuje tego co zrobiłem żałuje, że dziś musiałem demon helmet i sov oddać kohanowi teraz czekam tylko na to czy już moge spokojnie grać a jeśli ktoś chce poznać więcej szczegółów czemu go okradlem niech pisze na tibi lub priv.Moge tylko powiedzieć,że nigdy nie zabiłem nie wywaliłem ani nie okradłem kogoż bez konkrentego powodu o czym wiele osób dorbze wie
|
![]() |
![]() |
#595 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Najpierw Rosja teraz Serbia =] Przynajmniej w siate Polska lepsza od Szwedów
![]()
#597 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Olsztyn
Poziom: ~
Poziom mag.: ~
|
![]() Cytuj:
Historia standartowa , burst arrow i UE z partyzanta jak palilem runki pod piramidami romyslajac jaki to kozak ze mnie i jak to kolezke przegonilem o 2 lvl grajac cala noc.......i Dec 01 2006, 17:45:19 CET Killed at Level 57 by Mewtu ....ale to nie koniec .... Mewtu [112]:15 k (3 bp SDs) or hunted --- magia slow co ? ![]() ja: no have so ... Mewtu [112]: die again... Kolezka pozyczyl troszke,zaplacilem...a i oczywiscie powodem bylo rzekome Macro .... Wolalbym dac 3 razy tyle na skalde jakas zeby ktos zrobil cos..... eee...po co ja to gadam............. Ostatnio edytowany przez Panicz - 01-12-2006 o 19:39. |
|
![]() |
![]() |
#598 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dla tych, którzy nie wiedzą - wczoraj został zrobiony Price list itemów potrzebnych do różnych addonów.
Myślę, że będzie przydatny, są tam uwzględnione itemki dość często spotykane oraz te rzadsze;]. Ceny zdaje mi się, że przystępne jak na nasze realia ![]() signed: Usar |
![]() |
![]() |
#599 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja 47 druid ty 57 sorcek chyba i moj kumpel 65 sorcek my po sd on ue kazdy na sobie ss mai Mewtu pada, tylko trzeba go znalezc w takiej miejscowie zeby stal nieruchomo. Jezeli sie zgodzisz pisz. |
|
![]() |
![]() |
#600 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
Jakby byl bez manashielda (I jakiegos uh bota) to eventualnie mort hurem, ale po takiej akcji niezaleznie od rezultatu macie pozmiatane. Co do tej price listy... trzeba by tam sporo poprawic, a i tak mlao kto sie przejmie.
![]() |