|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
|
![]() Ja tu 1. raz
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2003
Lokacja: Bełchatów
Imię: Sir Dzidek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 137
Skille: 113/103
Poziom mag.: 24
|
![]() Takich zdjęć na tym forum jeszcze nie było chyba
![]() Nasz skład, po długiej drodze obmyślamy plan... ![]() Po ustaleniu wszystkiego, szturmujemy głębie wulkanu. ![]() Władca wulkanu przerywa nastałą ciszę, chwile skupienia przed bitwą. ![]() I nadciąga, pokazuje nam swoją niespotykaną siłę, namiastkę Ruthless Seven. ![]() Niestety, nie tym razem, nawet Leferty nie zdołał ujarzmić mocy Morgarotha ![]() Dabek też, poświęcił się i "zatrzymał" go na sobie, by inni mogli bezpiecznie wyjść... ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Dzidek - 18-08-2006 o 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2005
Lokacja: 100lica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wolan of selena
Profesja: Knight
Gildia: Corent
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: zjebane
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() zdjątka pierwsza klasa, a gdzie mozna spotkać tego bydlaka i czy on sie respi regularnie czy losowo??
![]() |
#306 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Profesja: Elite Knight
Gildia: Titania
Świat: Titania
Poziom: 204
Poziom mag.: 9
|
![]() Fajne ssy.. na pierwszej stronie podniecasz sie ze wam wypadl steel helmet gdzieś w środku jest ss z testa jak EO ma 146lvl a teraz bijesz Morgarotha
EXTRA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Dębica
Stan: Usunięty
Imię: Pawell Druidek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 136
Skille: 18/27
Poziom mag.: 73
|
![]() Gratz
![]() Pozdro
Ja techniki różne znam i dlatego wygrywam. <Ryski> ktos wie co oznaczaja w zoltym kwadraciku w lewym gornym rogu cyferki w TVP? <Ryski> nowe oznaczenia programow? <imano> tam pisze <imano> ile browarow trzeba wypic zeby zrozumiec film ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Guest
|
![]() Grtaz tyle zalamek itp a ty ciągle grasz zabijasz rożne potwory i cieszysz się nimi jeszcze raz grtaz dla ciebie a o to moja postac, staram się aby level codziennie wzrastał;p [CHAR]Trickhor[/CHAR]
|
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik Forum
|
![]() Respi się na jednej z nowych wysp, w wulkanie. Losowo jak każdy boss (czyli podobnie jak Orshabaal, bardzo rzadko, do tej pory był chyba na 4 światach).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Nitro Electric
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 83
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Pythery to boosy nie lubia ;] nawet Orsha nam nie dali jeszcze :S a o tym panu to juz nie wspomne nawet o nim nikt nie marzy
![]() co do sceenow to oby tak dalej =p bardzo fajne czekam na nastepna porcje mam nadzieje ze juz niedlugo =)
![]() |
#311 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() Dzidek jak zawsze fotki 1 klasa dawaj more
![]() Szkoda tylko ze Lefty i Dabek padli no ale Lefty to do bossów pierwszy ![]() Pozdro
![]() |
#312 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Persona non grata
Gildia: (>|<)
Świat: .:AsTeRa:.
Poziom: 1+
|
![]() Nawet ok, ale ten ss z eq na 1 stronie to fake.
Po pierwsze bez aola? ok mozliwe. Po drugie golden helmet? tak na innych serverkach tez sa, mozliwe. Po trzecie golden buty, o0 wiem tylko o jednych, chyba ze to ty dostales od cipsow za wykrycie buga. Po czwart, T Hammer :S niech bedzie... Ale blessed shield, to juz cienkie bylo i 2 ML Swordy. I dziwne ze masz luk a nie kusze i przeciez jak masz takie eq to mozesz bolty walic nie? fake eq nawet ok, ale sa znaczne bledy. ........./.............. A co do ss to te z demow sa fajne ja oceniam to na 8.3/10.0 .................................................. ................................ AsTeRa RoX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Setzer Gambler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Julera
|
![]() Fajne zdjecia od poczatku do konca >< przejzalem caly temat
![]() ![]() ![]() ktos tam napisal,ze bossowie nie lubie Pythery...nie lubia tez Julery xD ani orsha nie bylo xD zdjecia mi sie podobaja....planujesz zejsc pod wode? |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"Prosze o komentarze mojej przerobki". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na początek addon, nie podoba mi się
![]() ![]() Na tibia.pl awansów nie pokazują, już ponad miesiąc czekam, kolejne skille lada moment, to postanowiłem tu pokazać. Ładny okrągły skill? ![]() Jeżeli tamten Wam się niespodobał, to może dwa okrągłe skille na raz przypadną Wam do gustu? ![]() BK było zajęte, to chwilę pobiłem bh w celu zdobycia best hita, loot dopisywał ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzidek! Juz myslalem, zenigdy nie zamiescisz fotki! Skille porazajace, ogromna ilosc knightow ci zazdrosci takiego shielda !
![]() |
#320 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Bdg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Roz'zerc
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Behemots Lair
Świat: Chimera
Poziom: 43
Poziom mag.: 44
|
![]() O.o Jak tylko zobaczyłem twoje fotki ze skillami to od razu musiałem je sprawdzic na stronce ;D Respect for you ;] Gz!
|
![]() |
![]() |