|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#561 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
|
![]() ! Witam ! Mam pytanie ..... otorz ..... gdzie moge znalezc ogromna ilosc slimow ? I tak ..... musi to byc miejsce dla facc i gdzies , gdzie jest duzo miejsca , albo jezeli tak bardzo duzo slimow nie ma , to prosilbym o podanie gdzie jest najwiecej ....... .
|
![]() |
#562 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vartuis
Profesja: Knight
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @up.
1)Slimy ![]() 2)Pisz ze słownikiem 3)"Fajny" podpis(prawie jak po angielsku) @Leonardo Nick Ule na darashii znajdują się tu @jozzi Tak opłaca Ci się.Polecam Ci dwie miejscówki 1) PoH(cyce) 2)Południowe obszary od Thais(Cyce,2xMino Guard) @zelof Trochę dwarf soldierów znajduje się na tiquandzie i here
![]() |
#563 |
Guest
|
![]() @Leonardo~
Mapka spawna waspow na Darashi: ![]() @BlackWolf Na faccu raczej nie znjadziesz "ogromnych ilosci" slimow. Znam tylko kilka spawnow slimow na Facc: 1) 2x resp slim w thais jak sie idzie na mint~ 2)Carlin 1x resp slim pod miastem 3) Pamietam kiedys byl doysc duzy resp slimow na Dwarf Guardach ale nie pamietam dokladnie gdzie. 4) Dark Caterdal jest tam podajze 4 czy 5x resp slim + beho <- jest to najewiekszy spawn na FACC jaki znam Pozdro Tadin~ |
![]() |
![]() |
#564 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Knurów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Davidus Gildius
Profesja: Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 20
Poziom mag.: 20
|
![]() Przyda sie podziw że ci się chciało to wszystko pisać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2006
|
![]() Waspy wystepują również nad CARLIN.
A tak to COOL poradnik przyda się. |
![]() |
![]() |
![]() |
#566 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Donalt Musk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Guest
|
![]() Ja nie umiem tyle pisać
![]() |
![]() |
![]() |
#568 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Polska!!
Imię: Reine de Lumiere
Świat: Morgana
![]() |
![]()
![]() |
#570 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Kolejorz Fan
Profesja: Druid
Gildia: szukam...
Świat: Saphira
Poziom: 18
Skille: --/20
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Wiecie gdzie może respi się dużo snake' ów? Potrzebny mi naprawdę duży resp. Tylko FACC
|
![]() |
![]() |
![]() |
#571 |
Guest
|
![]() No tak każdy napisał, że vampir występuje na PoH'u, ale jakoś nie widziałem, żeby ktoś wkleił screen'a, lub wytłumaczył gdzie go znajdziemy.. A więc ja wrzuce screena, bo coś mi się nie zdaje żeby ktoś miał zamiar to zrobić
![]() ![]() Legenda: czerwony prostokąt - vamp respawn czarny prostokąt - Dark Catedral Do wszystkich palladynów.. nie zapędzajcie się na lewo, bo tam już czekają na Was Orc'owie Rider'zy są strasznie szybkie, a gdy dogonią dla palladyna bez shield'a zazwykle kończy sie to śmiercią. Ostatnio edytowany przez Phaten - 12-12-2006 o 18:37. |
![]() |
![]() |
#572 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Lokacja: Zasiedmiogórogród
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bulka the Grym
Profesja: Knight
Gildia: mhm...
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: 79/78
Poziom mag.: 6
|
![]() To wampiry są na FACCu? o nieźle
![]()
Skillowanie (z ang. skilling) - sport uprawiany przez Rycerzy i Paladynów. Jeżeli widzisz postać otoczoną 2 potworkami - pewnie skilluje. Charakterystyka: Skillującą postać charakteryzuje duża liczba jedzenia w plecaku, najsłabsza broń w swojej kategorii i przynajmniej jeden hotkey o treści "No kill plax" lub "plz i skill". Do tego regularnie rzucany czar exura, najczęściej z dopiskiem "i'm pro, i'm skilling machine" lub coś w ten deseń. |
![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2006
|
![]() Ten Powtwor znajduje sie w venore ale w innychmiastach pewnie tez ja bylem na nim ale na test servie zadaje po 70+ a zadaje sie mo na 13 levelu po 30 z hmm no to chyba wsztstko znajduje sie on na gorce jak idziemy na rotwormy to jest on na gorce trzeba isc troche w lewo bardziej napewno znjadziecie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Guest
|
![]() Gdzie znajdę cyklopy dla facc. Żeby było możliwie dużo cyklopów mało ludzi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Guest
|
![]() Cyklopy są na wzgórzu nieopodal Kazorodnu , tam gdzie sa gobliny i hunter
|
![]() |
![]() |
#577 |
Guest
|
![]() Widziałemscreeny, wdużych podziemiach \. To dla facc?
|
![]() |
![]() |
#578 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
|
![]() Gdzie znajde Wyverie dla facc (pojedyńczy resp) jeżeli można mapke to prosze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Blny
Imię: Enli Eleli
Świat: Pacera
Poziom: 12
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() nie mam mapki ale wiem ze 1 jest jak z carlin idziesz na gl.. tak na skale jest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Polkowice
Imię: Czofia Witch
Świat: Celesta
Poziom: 47
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Ja wiem gdzie są.. Są na foldzie(3) odrazu po moscie, a koło Carlin jest jedna - obok Ghoustlandu .. ale nie w Ghoustlandzie tylko obok! <lol> EEK!
|
![]() |
![]() |