![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() jednym słowem: LOL.
Na innych filmikach z tym potulnym stworkiem, nie walil takich combosów jak teraz. Mieli pecha, czy tamci farta? ![]() Wiemy, że Rostein, 160 ek, bloknal stwora, i nie dostal zadnego powaznego comba, a tutaj? non stop walil po 1000+, obliczajac, ze 192 ek ma o 480 hp wiecej? Mieli pecha, i tyle ![]()
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() Cytuj:
a wiesz co to RSS jak jakiś nowy top pojawi sie na forum to wyśfietla a że koleś ciągle na forum siedzi to jego sprawa ciekawe jak od zdazy obejzec film i napisac posta przez wszystkimi xD!
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu
Imię: Radzio de'Knight
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() W pewnym momencie lało go z 5 demców + Morg~, wiec nie ma co się dziwić, że mu tak ładnie właziło...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
|
![]() @up
Jak patrze na twoja ortografie to aż mi żal dupe ściska. Piszesz tak specjalnie? Bo dysleksją tego nazwać nie można ;|.
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |