![]() |
#981 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() Cytuj:
![]() ja tez mam Ciebie i Suva w dupie wiec jestem spoko ![]() a Avolvera lubie to pewnie tez jestem spoko 3lo elo ziom paradiza gangsta i jestem murzyn wiec straszne spoko ziom bo murzyny sa najbardziej spoko ze wszystkich ziomow ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#982 |
Użytkownik Forum
|
![]() do Suv i do Freak
Chyba jestescie ziomy z 1 bramy bo takie same pierdy piszecie. Piszcie zdania bardziej rozbudowane bo ciezko was zrozumiec bez wodki. Wielce oczytany panie ptaszku i ludzie nie jezdzijmy juz po suvie bo ktos pomysli ze go posuwamy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#983 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przeciez to smierdzi trojanam na kilometr ![]() Dzisiaj sie zarejestrowales , nic o sobie nie podajesz wstawiasz niby jakies foty. Do diabla z toba |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#984 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Przeicez to jes ten sam typ.. co tydzien pojawia sie jakis nowy account ktory daje sreena w rar
![]() p.s. a jesli ja mam oprocz Suva i freaka w dupie mam takze siebie to chyba jestem 3l0 3l0 y0 y0 y0 zi000000m spod bloqqqqq pozatym jestem murzyn więc spiewam reagee , reagee 4ever , <3 reagee edit: ah te andrzejki xD Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 01-12-2006 o 21:54. Powód: kocham dymać pilot od video |
![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
Świat: Obsidia
|
![]() Strazak
Masz cos do wstawienia to wstaw, chetnie obejrze ssy bo to historia Obsidii. Nie masz to nie spamuj. A hakerka dobrze ze wykryles bo mogly sie dzieciaki nabrac i stracis jakis secik. Ostatnio edytowany przez Dodi Brae - 01-12-2006 o 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Tu nie ma co wykrywac to juz 3 czy 4 raz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2006
|
![]() Ja tylko chciałem jakis Wand of Dragonbreath albo p seta a wy odrazu komentarze w stylu.: Oja jakis ty noob. Amie tesz zhakowali !!! (błędy celowe)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() @up
oj nie rozumiecie w jakim sensie a pierdolicie ; o |
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() zeby nam tematu nie usuneli dam fote bo idioci u gory nic nie wnasza do tematu a posty pisza bezmyslnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() jakies UE pvm
![]() a tutaj Dodi chcial zobaczyc jak to wyglada ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#991 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: Dodi Brae
Gildia: Rambo Style
|
![]() Dzisiaj mialem dobry dzien , lub dzien dobry
![]() 1. Przede wszystkim dziekuje Olkowi za ubicie zlych behemotow. Pierwotnie chcialem zsolowac je ale sie rozmyslilem ![]() ![]() ![]() 2. W drodze na green dzin questa trafil mi sie statek duchow. ![]() 3. Vany namowil mnie zebym zrobil zielonego dzina i ja sie zgodzilem ![]() Wiem ze to jeszcze nie koniec ale fajnie bylo. Lubie questy na ktorych musze sie wysilic, nielubie gdy idzie wielka ekipa a moja rola polega jedynie na wyjeciu itemka z skrzyneczki. ![]() Wiki niech soluje niebieskiego dzina ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Dodi Brae - 02-12-2006 o 03:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2006
Imię: Pulkownik Caster
Poziom: 37
|
![]() Dzisiaj wykonaliśmy Orc Fortess Quest. Troche screenów: nie uporzadkowanych wedlug włąsciwej kolejności.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez mlyko - 02-12-2006 o 13:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#993 |
Użytkownik Forum
|
![]() podczas robienia questa:
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#994 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Suv : gratulacje !! cieszy mnie ze nadal sie trzymasz z litem i z don demonem ziomkiem od nas z bydzi
![]() ![]() OF team : no gratulacje !! fajnie ze sami robiliscie i nie placiliscie za zrobienie questa !! of to jeden zmoich ulubionych questow oczywiscie na nizszym poziomie ofc ![]() Pephy odzywaj sie czasem i screeny wrzucaj leniu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#995 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() no kurde tez cos dam
![]() ![]() Lvl up ![]() ![]() No i taki se stary demon hunt ![]() Ostatnio edytowany przez zielaq - 03-12-2006 o 13:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#996 |
Użytkownik Forum
|
![]() misiek wiecej wrzucaj. a tego e plate to ci nie popuszcze :d
kiroy jak tylko lagi sie skoncza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 03-12-2006 o 13:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#997 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiroj
Czy to prawda ze sprzedajesz pace ? Zawsze byles dupkiem lizusem i szarerem a teraz jestes do tego jeszcze zlodziejem ? Zakoncz swoja przygode z Obsidia z godnoscia i spie*dalaj stad na nowy serwer. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#998 |
Użytkownik Forum
|
![]() strazak
zakoncz swoja przygode z forum tibia.pl i lec na org.pl
![]() |
![]() |
![]() |
#999 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chociaz z drugiej strony podliz sie zielaqowi i ptakowi to moze zaskomla o ciebie do Mannowa.
Suv prawda kole w aureole ? dzieciurze ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1000 |
Użytkownik Forum
|
![]() Suv zrob chociaz raz przyjemnosc nauczycielowi i idz do szkoly -.-
bo gimnazjum skonczysz w wieku 18 lat i trafisz prosto z gimnazjum do wojska ![]() a i puszki z aluminium ![]() Zawsze jestes online ? Ostatnio edytowany przez strazak - 04-12-2006 o 13:57. |
![]() |
![]() |